When words aren't enough

Molly Hansson. Vad finns det att säga? Det finns egentligen mycket att säga. Men det skulle ta mig hundra år. Därför väljer jag att bara ta det viktigaste. Du är den som alltid finns där. Oavsett om det är 100 mil bort eller precis nära. Du har betytt enormt mycket för mig det senaste två åren och kommer säkerligen göra så länge till. Kom till mig vad det än är. Jag älskar dig.


All see is the face of someone else

Varit hemma ca en timme på hela dagen. Därav bristen på uppdatering. Men så är det när man har ett liv. Drog iväg på innebandymatch. Fördröjde tiden genom att prata om allt och inget med Tessi. Vidare till farsta för och fixa lite. Träffade Jennifer av slump. Gick runt i farsta, drog med hem till henne. Bjöds på middag. Vidare in för fika med Jessica, Tilda, Robin och Zandriiis (: Och sen så kom jag hem för en timme sen ungefär. Söndagar är inte alltid så dumma faktiskt...


I used to rule the world

Tack för trevlig dag på stan med bästa vän! Jag vet vad jag får i julklaaapp, haha. Några inköp planerade nästa vecka. Just nu är de film. Imorgon blir de träning och sen kanske en fika med lite folk? Finns inte mkt mer att säga. Jag har de ju där, bara att öppna munnen och säga de, hur svårt kan de va?

 

For some reason I can't explain


Vi kör på en favorit i repris. Dock lite mer redigerad den här gången. Ägnat senaste timmen åt detta.

Feel the fear in my enemy's eyes

Tack till mina kära vänner som så snällt väckte mig imorse....Alarmet var iofs inställt på att ringa, men jag hade inte räknat med att jag skulle lägga mig så pass sent igår. Men jag kom upp för snart två timmar sen iaf och nu är det bara att göra sig iordning. Ska skriva ut ett par cv:n och lämna in. Sen bär de av vidare mot stan för lite shopping (dock inte för min del). Så de kan nog bli en trevlig lördag ändå det här.


The holy dark was moving to

Vilka härliga diskussioner man kan hamna i såhär lite halvsent på kvällen. Man bara mååste älska er asså. Ibland har fantasin inga gränser, men de är bra att man har barnasinnet kvar. Vad sägs, ska jag hooka upp mig med A kanske? Haha ja, vi får se hur de blir med den saken. Skulle ju dock inte ha nåt emot att se den reaktionen Unna ^^  Nej just nu tror jag inte de är många som förstår ett piss av vad jag skriver. Därför ska jag avsluta. Kanske messa lite mer och sen är de dags att sova tror jag.


But you don't really care for music, do you?

Helt okej dag. E kommentera hur tråkig jag var och hur fula kläder jag hade på mig, eller hur var de nu ;) Träffade sötaste Bea, gud så jag kommer sakna dig. Kan verkligen prata om allt. Att jag inte upptäckt de tidigare liksom. Nu ska jag sätta på en film, tända ljus och mysa i min underbara fåtölj. Vad har ni för er?

What more do you have to offer?

Godmorgon! Det blev en sovmorgon istället för träning idag. Men min kropp mår ganska bra av det. Den där halvtimmes promenaden igår satt nog inte helt fel heller. Så jäkla skönt me den där lite lagom träningsvärken som sätter in efter träningspasset på gymmet. Framkallning och Bea på schemat idag. Kanske träffa Zandra också, vi får se vad som hinns med. Vad gör ni idag?


So now i'm putting an end to it

Tröttmössa. Jag orkar knaaappt skriva. Sovmorgon imorgon som vanligt. Kopiera upp negativen, kanske blev något bra iaf. Blev bjuden på middag, supergott! Är ju fortfarande mätt...Ska försöka hinna träna imorgonbitti, bara att ta sig i kragen. Jag förstår mig inte på dig och ingenting är som vanligt, fast ändå precis som det brukar vara. Varför blir jag filosofisk mitt i natten? De måste betyda att de är dags för mig att sova....Godnatt!


In the early morning

Blää på tidiga morgnar. Men matten är inställd=vi slutar efter lunch istället för 2 timmar hål. Meeen...måste fortfarande framkalla så vi lär bli kvar två timmar ändå. Nej dags att gå. Ha en bra dag!

It's a cold and it's a broken


Nu jävlar blir de träna av. Kom precis hem och skulle ha behövt gå ut och fota men de hinner jag inte med...Får ta det ikväll. Kom på några bra ideér. Jag är sjukt taggad på o träna och nu får jag ju sällskap också, härligt värre. Och såhär ser jag ut just nu som ni kanske förstår. Kanske dags att ta på sig lite mer kläder?

Love is not a victory march

Äckligt tråkig samhällskunskap för tillfället. Grupparbete om EU och jag gör ingenting, söka information? Nja vi tar de en annan vecka. På lunchen blir de till att plugga engelskan. Sen ska de ringas till Jennifer och så blir det träning ikväll härligt. Jag måste träffa D snart, innan jag dööör.
Och jag måste prata me dig, nu nu nu. Men jag kommer inte våga. För jag är ju den fegaste människan på denna jord, för jag vågar aldrig säga vad jag verkligen tycker. Blaha blaha. Ni vill inte ens höra om det.

This is the way you left me

Nu gjorde du mig ju orolig. Hur fan kan jag gilla en arrogant skitstövel som dig egentligen? Sitter här och lyssnar på demon till Ingenting, lite annorlunda. Diskuterar dom ytliga i-landsproblemen med Peppe. Myste lite med S också som försökte bita på allt han kom åt, däribland mitt hår. Men jag gillar't.

Fråga: Julia när är det din tur då?  Du ser ju ut att va född till de där, har du ingen kille? ;) Hmm...jag gillar dom där nere. 100 spänn för 45 min en fredagskväll kommer ju inte heller sitta helt fel, de tackar vi Bea för. Men jag kommer sakna dig som fan!

The happy ending

Då har man slängt i sig maten. Nu ska väskan packas och sen bär de iväg igen. Martina har gjort fin frisyr på mig, super att ha egen frisör i skolan ju ^^ Engelska och samhällskunskap till imorgon, tror ni att jag ens vet var böckerna ligger? Nej ingen tid till att sitta här. Ha en bra kväll.

Ending of the show

Nu är jag helt slut. Done. Finito. Ni får uppdatering imorgon helt enkelt. Ni som står mig närmast vet vad jag håller på med. Nu ska det sovas, tur att man har lite sovmorgon imorgon 8D


From the floor

 

MMS

 

Såhär ser min utsikt ut för tillfället. Världens slappaste filmlektion för en gångs skull. Och såhär kommer de va fram till jul, ganska så skönt faktiskt. Just nu sitter vi och skriver manus, men jag vet inte riktigt hur de går med den saken. Brandövningen var ju lite lam men då fick man iaf en anledning till att gå ut :) och jag är i behov av att träffa Zandra och Dessi, hör av er flickor ;-) nej nu är de party time här, haha. Hör av mig senare ikväll!


Furniture time

Nu ska de tydligen monteras fåtöljer också. Japp, de fick följa med en hem från Ikea, samt lite andra saker som jag har byggt ihop under senaste timmen. Men själv tycker jag de är lite sent för att göra om hela rummet...Dom tog sitt förnuft till fånga. Nu ska jag terra en viss person med sms och sen blir de sovdags. Jag älskar att leka psykolog mina vänner, så ta inte illa upp ;-) Träningen igen på onsdag va Jennifer ;)

Wonderful

Jag har avverkat 1,3 mil på gymmet framför One tree hill, helt perfekt! Och nu tänker jag spendera följande 45 min framför tvn  med Gossip girl samt pratandes me Catalina :-) Jag återkommer snart igen.

Run run

Inte varit hemma på hela dan. Kom hem för fem minuter sen och blir överfallen på msn av folk på en gång. Men jag har ingen tid för vänner. Nu är de ner till gymmet som gäller innan dom stänger. Målet är att springa en halvmil, tror ni jag klarar de på en timme?

Rockstars for a night

Jag är hemma igen! Och helt slut. Haft en otroligt rolig kväll med trevlig sällskap. Sing star i två timmar, de var inte helt fel och sen en nattpromenad hem. Nu vill inte min kropp vara med mycket längre till. Så jag säger godnatt för idag och så hörs vi igen imorgon (senare idag tekniskt sett)

(Bilden är dock inte från ikväll)

Party people

Det blev en myskväll hemma hos Jennifer me tjejprat och bara allmänt trevligt. Vi har tittat på film och nu är de stjärnor på is som gäller. Det är kul att ses igen och bara ta igen allt som man missat under dom tre veckorna sen vi sågs sist <3 Lär vara kvar här ett tag till och sen blir de hem för att sova, massor me planer för morgondagen :) vad gör ni ikväll?

We are all doomed

Jaha...det här blev en riktigt slappardag. Stack ut och fotade lite, men sen kom snöflingorna igen och mina fingrar ville inte heller vara med. Blev 100 bilder, så jag får se vad jag kan göra med dom lite senare. Jennifer ringde för en stund sen, så vi ska väl äta och sen får vi se vad vi hittar på. Blir förmodligen en lugn filmkväll, men det är mysigt det med. Lite sugen är man på att dra ut och träffa lite folk ikväll, men egentligen orkar jag nog faktiskt inte de. Den här helgen får bli en helg för att vila. Då de faktiskt har varit fullt fart ganska länge nu.


A white christmas

Har ni tittat ut idag? Det är ju som värsta snöparadiset ute. Jag älskar när det är massa snö ute, skapar verkligen den där vinterkänslan. Nu har snön slutat falla så jag funderar på att ta med mig kameran och gå ut igen. Gymkort kirrat, nu finns det ingen utväg. Så roligt att de kommer snö innan jul för en gångs skull. Så vi kanske kan få en vit jul i år, de låter ganska underbart va. Vad tycker ni om snön? (bilden är från jan 07)



Goodmorning

I'm up! Sen nån timme tillbaka, nu ska jag bara på med kläder. Efter de blir de ner till gymmet och införskaffa ett kort, sen är det träning som gäller! Efter träningen ska de plockas lite på mitt rum, så allt är klart tills imorgon. Och förhoppningsvis hittar jag o Jennifer på nåt sen ikväll.


And what else

 

MMS

 

(skriviet 12:30) Jag ger er den effektiva Julia, som redan varit uppe över fyra timmar trots att jag börjar om en halvtimme. Jag har hunnit med läkarbesök, fika me mamma, ringt några samtal och hälsat på i min låg/mellanstadie skola. Det var ett kärt återseende och jag kom på att de var fem år sen jag faktiskt gick där. Återigen fick jag agera lärare och de va ju lite roligt, haha. Nej nu blir de redovisning so wish me luck! :)


What where you expecting

Jag kom hem för nån timme sen. Har ätit middag och dom andra åkte för en stund sen. Jag ska berätta om alla mina äventyr senare. Nu tänkte jag göra mig en kladdkaka så att de finns något gott att äta senare ikväll. Mina vänner är ute och festar, men jag fick tydligen inte följa med? Vad gör ni ikväll?

Johoo

Bajs på min telefon som inte vill skicka mms. Jag som skrev värsta långa inlägget om min dag, men de får ni veta mer om senare. Nu är de bildredovisningar som gäller, lite segt men de funkar. Nu läser Jessica va jag skriver :O Träffa Jennifer imorgon de blir nog super! ;D 

Love at it's best


You two drive me crazy! Jag vet inte hur jag står ut, haha. Men jag gillar er iaf :_) Baaaah på allt. Klockan har varit för mycket alldeles för länge för att jag ska kunna ha såna här samtal.

Men tack för att ni finns där för mig, det är de jag älskar er för. Även om jag verkligen lastar allt på er så kan ni nästan alltid komma med en lösning på mina problem. Och om inte, ja då får ni mig oftast på bättre humör istället. Tack för att ni är dom ni är och finns där för mig! <333

What nobody knows, nobody cares about

En överlag trevlig dag. Provet gick bra tror jag, blev klar ganska snabbt. Annars har de här inte hänt mycket. Blir en tripp till Ikea i helgen så jag kan få nån ordning här. Annars inga planer, är de ingen som vill träffas liksom? Jag pratar liite för mycket ibland, kanske nåt man skulle sluta med. Och ni får en helt oredigerad Adrian.


Och allt slutar i kaos

Självklart försover man sig om man ligger vaken halva natten för att man inte kan somna. Självklart går man inte på första lektionen och självklart vill inte tåget komma sen. Självklart så glömmer jag vad jag bestämde igår. Men jag lär överleva iaf och hoppas att resten av dagen blir bättre. Hoppas eran morgon har varit bra.

When you cant sleep

MMS

Julia langar bild från i somras(ja jag pratar om mig själv i tredje person) och julias tankar snurrar runt lite för mkt i huvudet just nu och därför kan hon inte sova. Och jag har bajs lektion om dryga 9 timmar så nu borde jag sova, men min kropp m huvudvärk vill tydligen inte desamma... Men godnatt ändå! :)


As long as i'm fine with it

Jag är tydligen dryg och bitchig. Grey's var bäst, som vanligt. Jag har inte träffat mina vänner på länge, var håller ni hus? Och så kommer de lite bilder. Jag ger er: Mina gosiga eskimåstövlar, som är bäst just nu! Underbara och Jag igår ^^ Njut!



Våldtäckt, who cares?

En ganska bra dag faktiskt. Och ingen reagerar på mitt förra inlägg, det är ju bara så underbart. Unna Underbar by the way liksom :-) Och för tillfället bloggar jag med sådär 24 timmars mellanrum ungefär, de tycker ni väl är trevligt? Och nu har jag druckit tre koppar kaffe så jag är kissnödig och sitter här o skakar, mysigt. Två prov idag, gick väl hyfsat. Love till Micke som gav mig cheezballs. Grey's om 3, de är super! Nu ska jag försöka hitta sladden så man kan slänga in lite bilder.

Be happy

Kramkalas me Bea, Simon försökte äta upp mina fingrar och Markus försökte våldta mig. En trevlig kväll helt enkelt, nu tänker jag sova! :_)

Kabooom

Ja den här dagen hade då allt. Till och med allt som dramaturgi har, haha man kanske ska göra ett manus av mitt tragiska liv? Telefonbyte var väl välkommet, dock bara i en vecka. Sen finns de ju några tjejer i klassen som bara förgyller min dag. Massage på första lektionen var ju inte helt fel de heller. Nu ska de sovas igen.

It's not always great

Filmen var sämst, sällskapet lite bättre. Nu ska jag sova. Godnatt!

Burn after reading

Nu ska jag springa till tåget, bio så jag är hemma typ halv tolv och då blir de bedtime. Sex timmars sömn inatt med, men vad gör man inte för sina vänner. Puss hejdå

Hit and run

Pernilla väckte mig så jag kom upp hyfsat i tid, gjorde mig iordning och drog sedan ner till farsta och mötte upp den lilla tjejen. Vi lodade runt i farsta någon timme eller två, in på några ställen o försökte fixa jobb. Har lite samtal att göra imorgon. Vidare till stallet, stå i snön och frysa en timme och bli lerig, alltid trevligt. Hem och hoppade direkt in i en supervarm dusch, skönaste på länge. Nu är de tal om bio och jag ska tydligen med... Plugga var de ja, nej inte hänt mycket på den biten.

SKA göras söndag:

  • Söka jobb
  • Skriva manus
  • Hitta text till svenskan
  • Påbörja fotouppgiften

Låter som att de blir en trevlig pluggdag de här....  -.-


hhrhr

Pernilla, plåga min mobil tills du får svar :) Nu...stupar...jag

Go crazyy


Grr på er ;) Nu sticker jag ut, ha en great kväll!

It's gonna be okay

Tittat på innebandy, städat rummet, ska införskaffa gymkort, bara gjort ingenting. Och nu försöker jag göra mig iordning för att gå. Huvudvärk och sjukt trött, så man är inte jättetaggad för tillfället men det ska nog funka. Om ni har tur får ni en outfit innan kvällens slut.


To do list lördag:

  • Städa klart de som inte hanns med idag
  • Rota igenom fler delar av mammas garderob
  • Innebandymatch x3
  • Kolla upp Flex
  • Bortbjuden på middag
(Insåg just att mitt rum inte är de minsta tjejigt inrett med tanke på de blåa och vita färgerna som dominerar hela rummet)

I only allow happy thoughts

Kom hem för en liten stund sen. De blev "Step Brothers" med Dessi, trevlig kväll och trevligt sällskap, jag tackar för det! Och imorgon tänker jag börjar mitt nya liv, för den som vill veta. Efter en lång dag tänker jag nu gå och lägga mig. Så ha det bra.

When the night comes falling

Var precis med Unna till bussen. Varit här i lite drygt en timme, trevligt trevligt. Åt helvete med dagen inte värt att nämnas. Jag attackerade Pernilla med en kram och sen fick jag tröst, tack tack. Nu blir de off för att först käka på Sand'ys? och sen vidare på nån bio, om vi hittar någon värd att se. Ska nog bli en trevligt kväll med Zandor och Dessi iaf :_)

Morning may come

Baah! Jag är uppe i tid för en gångs skull, ska nu börja göra mig iordning och sen är de bara att dra till tåget. Lär vara borta en större del av dagen så förväntar er ingen uppdatering förns framåt kvällen. Vad gör ni idag?

Och för en sekund slutar jag andas

Haft girltalk med L, kanske inte trevligaste ämnet men det är alltid trevligt att man kan ha någon att diskutera med och som man kan bolla sina åsikter med. Jag kommer stå på din sida oavsett hur du gör vännen!
Annars händer här inte mycket. Vet inte om jag ska ta de du säger på allvar eller om jag ska ignorera de som vanligt. Jag ger de fram till jul och sen skiter jag fullständigt i hur det går. De kommer ju skita sig, men då får de väl gå så. För jag klarar inte av att må såhär längre.

Kollade på gamla bilder och upptäckte att jag saknar en tröja, var kan den ha tagit vägen? Den kanske man ska rota efter någonstans. På tal om de, kan ju vara en bra idé att hitta kläder till morgondagen...

Ja jag älskar cs3



 Från fika med bästa vän!

Tjoho på den

Som sagt grr, tog mig tio minuter att komma fram till kundtjänst. Well well, då var de problemet ur världen. Ps på väg till min dator right now. Och ja jag är redan hemma från skolan. Håltimmen kan gå och ta sig, efter engelskalektionen sprang jag och U (som äntligen är tillbaka!) runt i skolan och försökte hitta sin nycklar, eftersom jag är bäst var dom snart tillbaka där de skulle vara, haha. Ja annars har de inte hänt så mycket mer under dagen. Nej man kanske skulle göra sig lite kaffe :_)

..

Död åt telefonköer!

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig ännu mer

Jag langar ny blogg , som läses på egen risk. No further introduction. Och GODNATT!


Wonderful

"Grey's" om tio minuter, jag har blivit en soffnörd. Så jag tänkte snart peta bort min bror där ifrån,lättare sagt än gjort. Fotomässan på fredag, de blir nog trevligt. Förmodligen blir de en tripp förbi gymnasiemässan också med tanke på att mina veener kommer va där och de är ju praktiskt taget på samma ställe. Och vem vet vad som händer ;) Peppe ska hooka upp mig me nån av sina vänner, får se hur de går, haha. Imorgon blir de movietime igen, tur för mig att jag har en godispåse kvar från helgen, hihi.


snabbbbbbbbb

halllåj jag gästbloggar nu!!!!! men nu slutar i för vi e bäääzttt aboooo shit vill åka hem nun HWEHWHWHHWHE#GHD;HKECKLhWLKCVÖOuwd voq PUSSSSS /pepppppee

My baby boo

 Det är dom där lilla sakerna som gör skillnaden. En bukett blommor, den där frågan, eller bara att.
Aja nu ska jag sluta tjata, jag mår lite bättre och kunde trycka i mig en fet hamburgare från max till lunch och andra onyttigheter som inte är värda att nämna vid namn. Efter en diet på Gevalias cappucino daim i fyra dar så smakade de ganska gott! :_) Nej datorkunskap nu och ni kaaanske, om ni har tur, får en liten gästblogg, görs till en vana såhär på onsdagar ^^

Dagarna

Jag är tillbaka! Inte fullt på topp ännu, fact jag skippade simningen idag. Det är nog första gången på riktigt länge. Synd förlorade ju drygt 50 spänn på de där, men men. Bättre att jag mår bra. Jaha så skola som vanligt idag, inte mycket action där inte.
Genomlida lektionerna och sen hem till soffan igen. Gårdagen var som sagt inte bra, börjar me att jag försover mig. Gör mig iordning, drar till idrotten, Jennifer stukar foten och jag ägnar resten av förmiddagen åt att hjälpa henne samt delta på ca 25 min av lektionen (icke nödvändigt). När Jennifer hade kommit iväg, så drog jag också hemåt, ingen mer skola för mig.  Sen spenderades resten av dagen/kvällen i soffan.

Imorgon blir de sovmorgon(svenska som utgår) så strax tänkte jag titta på "Systrar i jeans" och bara ta de lugnt.

Vilken dag

Jag mår fysiskt skit, har grävt ner mig i soffan och kommer inte flytta på mig i första taget. Så jag nås möjligtvis på telefonen resten av kvällen. Hoppas ni har det bra! Jag tänker på dig Jennifer! <3

Söndag=soffdag

Jag är som sagt placerad i soffan och tänker förbli så resten av kvällen. Alltså inte mycket uppdatering här. Vill ni nåt så nås jag lättast på mobilen. De ganska mycket suger att man kan må sämre den här söndan än vad man gjorde föregående, men sånt är livet.

En lugn söndag

Vi är vid livet! Efter 8 timmars sömn var de bara att gå upp ur sängen, men de blir mer och mer sömn för varje dag som går, de är ju alltid något. Men de känns ganska skönt att få vila ut lite efter allt stohej förra helgen. Zandra åkte precis hem till sig och jag tänkte nu gå in i duschen, för att sedan placera mig i soffan. Kanske ska dra med och kolla på innebandymatch också, kan de va kul? Hur ser planerna ut för er idag?


Give me a smile


Krulltotten säger godnatt!

Mitt andrahem

Nu är vi här igen! Har ni saknat oss? ;) Vi drog med ett gäng in till café 60, så kvällen har spenderats där. Blev en tripp förbi skogås i ca en timme också. Så kvällen har varit med trevligt sällskap. Fick träffa Dessi den sötisen igen också, så de var najs! Nu ska jag och Zaandra kolla på film och bara mysa :-) Hur har eran kväll varit?

I'm a good girl tonight

Den senaste timmen har jag åstadkommit följande:

  • Duschat
  • Städat rummet
  • Renskrivit min svenska som ska va inlämnade på måndag
  • Näästan sminkat mig
  • Samt lyssnat på mkt bra musik och smsat lite

Kort hår, tack!


Satt här och kollade igenom lite gamla bilder och gosh vad jag saknar mitt hår! Måste ta tag i de problemet snarast och ringa min frisör :_)

Godnight

Jag har dom senaste timmarna roat mig med att prata med "en viss person" och tänker fortsätta göra så, typ tills...jag däckar. Trevligt värre. Jag saknar dig. Och nu ska jag lägga mig i sängen, kanske stan imorgon, kanske träffa honom, förmodligen träffa Zandra. Den som lever får se :)

Överflöd av bilder

     

Look-a-like idéer ^^


Porträtt


Har som sagt ägnat tre timmar åt att kopiera bilder idag och här är resultatet. Jag tycker bilderna blev grymt bra, tack så hemskt mycket Dessi, för att du ställde upp på att modella! <3 Har självklart gjort en extra kopia som du ska få ;)

Blaha

Vilken grymt seg fredagskväll! Alla sitter inne och degar bara, kunde de bli mer segt eller? Jag och Peppe drog återigen in till skrapan efter att ha stått i mörkrummet tre timmar och kopierat bilder. Peppe skulle hitta jeans, men de blev inget av med den saken. Vi tog en fika på vägen och gick tillsammans till södra stationen innan vi gick skilda vägar. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, Zandra kanske kommer över sen men vi får se.

Early morning...nooot!

Hej på er! Sitter just nu och äter lunch, ska dra iväg till skolan om tio minuter. Såå skönt att börjat ett på fredagar. Nu blir de foto i några timmar och sen får vi se vad som händer. Igår blev de thaimat, mumsigt värre :D Nej nu måste jag gå, see u later!

Provresultat och sånt

Jaha, har då lyckats fördriva lite tid sen sist men de är fan inte mycket. Haft matte, jag och Jennifer stannade kvar o pratade med läraren typ en halvtimme till (för att jag älskar min matte-lärare, FAKTISKT!), gick ut och pratade lite mer och nu har hon lämnat mig här. Ska ha utvecklingssamtal om 40 min, med min wierdo-kontaktlärare. De blir ju säkert roligt. Juste, bara för att skryta lite mer så ska jag tala om att jag fick VG på matteprovet, typ superstolt :D och desamma på engelskan(uppsats), de var ju trevligt värre. Hur är livet för er?

Håååltimme

Buhuuu. Har haft lunch i över en timme och de är fortfarande 40 min kvar >.< Här är alla precis lika fluuumm som vanligt plus övertrötta så de blir ännu mer flumm. Jag borde gå ner till caféterian och köpa kaffe men icke, nu ska pengarna sparas. Eftersom vi var iväg och fikade igår så jag gjorde av me ytterligare pengar. Jessica, Agnes, Peppe, Elejna, Zandra och jag drog in till skrapan och tog en fika efter skolan, de va mys! :-)
Nej nu ska vi dra, wohoo baara en halvtimme kvar innan nästa lektion börjar -.-

Kylie give me


Låten dök upp på min mp3 när jag var på väg hem idag och alla minnen kom upp till ytan. Har så himla många minnen till den här låten så de finns inte. Miss thoose day's, but just a little.

Jag fyller år idag med

shit pommes frites vilken knäppis dag !!!!!!! nästan så man dööööör ( i alla fall jag) men idag ska jag ha förhör klockan kvart över fem och det är enochenhalvtimme efter att vi har sluuuuutat!!!!!!!!!!!!!det är ännu mera knäppt. snaaaart ska jag få en present av candyysh hihihihiihehehhehehehehhehehehehhehehehehehheeeeee och förresten så har vi datakunskapåpp nu och jag är inte å pepp (hehe peppe) på det!!!!!!!!! men nu äre stycke formatering bajjjjjjjj (s) hehehhehehe hare ballt pusssss // Peppe

Och ingenting är som de ska

Helloo. Sitter i skolan och har rast för tillfället, har precis haft en tråkig lektion i svenska och snart blir de samhäll. Elena har roat sig med att skicka sms till en viss person från min telefon och jag har skrattat åt allt dumt som har sagts, haha, Allting på de här datorerna har tydligen blivit spärrat så nu kan man inte göra ett piss. Senare blir de gästblogg med Peppiisssh! 8D

Du är så söt!


Kollade igenom bilderna från helgen ordentligt och jag verkligen älskar den här bilden på Julia!

Många just nu

Grattis till min mamma, Jes mamma, Sara och Rasmus som faktiskt allihopa fyller år idag! :)

Kan inte vara mkt bättre just nu


Ni är så söta tillsammans ni två! Grymt rolig dag, lite för mycket flumm som leder till sjukt okoncentrerad Julia.
Bea frågar: Hur går de själv med killarna då? Du hade väl nån du var på G med?
Julia svarar: Haha, vem av dom menar du? (med lite lagom oskyldig ton)
Bea: Oj oj oj Julia

Ja de låter mycket värre än de i själva verket är, haha. Verkar som att mina kompisar har bättre koll än mig på situationen just nu. Jag har tydligen både familj och plastbarn, både här och där i vissa ögon. Men sånt är alltid mysigt ^^

Ingen tid till vila

Jag har precis ätit tårta och nu blir de ner till simhallen nån timme eller två. Sen kommer jag nog vara social, seeen blir de mer uppdatering. Ha de bra ;)

Rising star


Lite senare på kvällen med lite stärkt självförtroende vågade även jag mig på att sjunga, haha. Hur tror ni att det gick?
Det var iaf en mycket trevlig kväll och de lär komma mer bilder under veckans gång. Nu ska jag ta igen lite av den missade sömnen från helgen.

You'r amazing girl!


Grattis än en gång, hoppas du haft en riktigt bra dag! :-) <33

Boy you amaze me


Du förvånar mig gång på gång, killen. Och det verkar ju aldrig ta slut... Du minns saker som jag förträngt för länge sen. Inte konstigt att det är såhär...

Sena dagar

Okej jag kom precis hem, vaddå mörkt ute? Så nu ska jag hitta nån mat att äta och sen ska jag nog sätta mig framför tvn. Tända lite ljus och bara mysa. Fick dessutom beröm för att jag hade städat bra i helgen. Kommer mera bilder om en stund också skulle jag tro, Grattis Peppe! :)

Jag älskar er


Jag behöver nån som blir förbannad på mig ibland och jag behöver nån som ställer alla dom där frågorna som jag fått under helgen. Bara för att veta. Veta att någon bryr sig. Bryr sig om hur de går för mig och vad jag känner. Dessutom saknar jag tjejerna från skolan lite. Så de ska bli kul att se dom om 10 timmar 8D

Planerna är redan klara

Veckans höjdpunkter att se framemot är nog definitivt morgondagens sovsällskap, en viss födelsedag imorgon, asiatisk buffé inbokad till lunchen på tisdag och så kanske(?) de kommer lite trevligt folk hit på kvällen, får ju träffa Bea på tisdag oxå :) Kanske även finns planer för helgen, så de ser bra ut. Man kanske inte kommer dö trots att skolveckan börjar med idrott långt åt helvete tidigt som s**** på morgonen... Hur ser eran vecka ut? :)

Dagen efter

Jag har hunnit städa upp hela huset, plocka ur diskmaskinen och plockat in de som inte kom me i tolvdisken igårnatt (^^), ätit frukost och nu ska jag på några minuter klä på mig sen beger jag mig in till Gamla stan för en fika med L och de är verkligen efterlängtat. Efter lite luft, så mår jag bra trots bara sex timmars sömn inatt med... Vad gör ni idag? Njut av sista dan på lovet nu!

Sista dagen på lovet

Nu ska jag sova, stan om 9 timmar ungefär och innan dess ska jag kanske hinna dammsuga upp chipssmulor och vakna till liv. Godnatt sötnosar!

Så skönt

Nu jävlar kan inget stoppa mig. Middagen står på spisen och ska bara värmas på så är den klar att ätas. Jag har fått i mig lite god dricka, pratar me J som kommer med M om en stund. Kvällen kan inte bli annat än bra! Bra musik spelas de på radion också, ikväll ska det inte bli någon tid över till att må dåligt de kan jag ta en annan dag.

Fysisk terapi

Terapin för tillfället, blev en stor och dyr smaksatt latte att ta med på bussen hem, ingen espresso house men de får funka ändå. Samt bytet med Z igår, gör att jag klarar mig ett tag till. Men snart känner jag mig i desperat behov av sällskap, så nu får ni snart ta och komma hit allihopa ;) Nej nu blire mera Kent och så kanske de blir lite mysiga planer imorgon också, trevlans! :D

Rakt ner i avgrunden

Jag visste ju så väl att jag kände nåt, men jag kunde inte sätta ord på vad det var. Sen får jag höra de här och då vet jag alldeles precis vad det är jag känner, men då är det ju fanimej redan för sent. Insikten landar där inom mig, hårt, kallt och besinningslöst. Det är såhär jag känner alltså. FAN! Jag faller sakta i bitar och du kommer inte finnas där för att plocka upp dom åt mig när jag inte klarar det själv längre....
 Att man kan bli så himmelens svartsjuka på bara några få minuter, vad är felet med mig egentligen?

-Deras uppgift i år är att skita i allting vi sagt, vi ger upp till slut

Don't let me go

Nej nu kan jag inte sitta här längre, bara fått ett par timmar sömn inatt, självklart låg vi uppe halva natten och pratade men de var mys! Nu ska jag göra nån lätt lunch och sedan dra mig ner till centrum skulle jag tro, måste inhandla en del nödvändigheter inför kvällen ;) Måste fundera ut vad man ska ha på sig också, svårt.


Tidigt för mig

Godmorgon på er! Jag antar att dom flesta av er inte ens är uppe ännu. Själv har jag varit igång i 3 timmar nu, hunnit äta frukost två gånger och titta på en film. När som helst nu kommer P och droppar av lite filmer till kvällen, tack tack tack!

Ska som sagt försöka få tag på nån trevlig typ att ta en fika med, städa upp lite här och sen dröjer det inte länge innan J kommer hit, de blir middag och så ska hon få äran att klippa mig. Sen lär de droppa in folk, de är bara att komma när ni är klara och har lust ;)

RSS 2.0