Disappear into the distance

Ja jag är vaken.... Är faktiskt på väg hem från Klaras skiva, när jag kommer hem är det raka vägen i säng som gäller!
Ska nämligen jobba klockan åtta imorgon igen på förskolan, precis som resten av veckan, förutom fredag då.
Har dessutom hunnit med massa klädsim med ungarna på simningen under kvällen, tror dom tyckte det var kul!
Imorgon blir det i säng tidigt efter simningen för sen väntar ytterligare en lång dag, puss och godnatt!


Nytta och nöje

Hello!
Jag chillar ute på gården med barnen, ätit lunch och haft rast redan, tre timmar kvar här och sen tre timmar i simhallen innan det är dags för skiva ikväll!
Jobbade här igår också så det blir en del pengar nästa månad ändå iaf.
Nu ska jag återgå till jobbet, vi höres! :)


Now I will tell you what I've done for you

Wazzup?
Jag ligger i sängen och ska snart sova. Har varit en ganska händelserik vecka trots att jag varit sjuk.
Dom som jag vill ska veta vet hela storyn.
Idag hade jag lovat Robban och Johan att få komma över på fika som har varit tradition senaste två veckorna, men så ringde faster och behövde mig som backup att vara barnvakt och det tackar man ju inte nej till. Så ikväll har jag hängt med fyra små underbara tjejer och två mysiga hundar.
Igår åt jag middag på Jensens med Micke, Zandra och Staffan innan jag drog vidare för att ta ett par öl med Johan och Robban.
Resten av veckan har jag legat framför datorn och kollat på film, ett försökt till att kurera mig, som faktiskt verkar ha funkat då åtminstone halsontet är borta för nu :)
Nu ska jag sova och ni gör antagligen redan desamma så godnatt eller godmorgon beroende på när ni läser det här!

image description


To walk this lonely street of mine

Inget bra med bloggande denna vecka heller, inte bra kombo att jobba när man fortfarande är sjuk men jag har kört på ändå!
Måndag och torsdags kvällspass på restaurangen, bra med dricks men den som jag fick in i måndags gick åt på Pernillas skiva i onsdags där jag fick hänga med John och Tintin! Kul att äntligen få gå ut och dansa igen tre månader senare...;)
Tisdag simningen som vanligt och kom hem tidigare än vanligt var skönt det!
Idag har det varit jobb och sen kom det en massa fint folk hit och vi har fikat och pratat för fullt! Det där med att klara sig utan elektroniken när vi umgås tycker jag är underbart!
Nu säger jag godnatt för imorgon väntar mera jobb och eventuellt sällskap även imorgon kväll om jag har lite tur :)


Dead memories in my heart

Hej på er! Jag sov ut ordentligt idag igen och tog det lugnt fram till eftermiddagen då jag åkte till simhallen såklart. Sen blev det ett litet missförstånd då jag trodde att jag började sex och inte fem, så hehe blev en timme sen till jobbet ^^
Jobbade iaf fram till klockan ett och nu ligger jag i sängen hemma och tänkte slockna vilken sekund som helst nu! Godnatt på er som inte redan sover :)


Missing you like hell

Vad jag gör när jag borde sova? Åh kollar på Gilmore girls och leker med fotoappar.... Nu säger jag godnatt på riktigt! Måste få tag på en syo imorgon!


Saadebil

Godnatt får man väl ta och säga!
Jag sitter på tåget och är snart hemma, ska lägga mig direkt tror jag. Helt slut så ingen aning om hur jag ska orka ta mig genom kvällen med jobb imorgon men jag får väl knarka i mig Ipren och nässpray innan så ska det gå på nåt sätt. Om det är lika lugnt som förra måndagen så ska gå sin väg.
Haft en bra fika iaf med massa fint folk och den stora sensationen ikväll var ju trots allt att jag fick skjuts i Saade bilen till fikan, till Kattas förtret, hehe.


I know who you are

Hej hopp!
Hur mår ni? Jag mår liiite bättre än igår iaf, känns som att febern har släppt och imorgon tänkte jag försöka mig på att gå till jobbet faktiskt...
Igår låg jag och tittade på film hela dagen och sen åt jag för en gångs skull middag med hela familjen innan jag åkte till Zandra för att titta på melodifestivalen med ett par vänner innan jag åkte hem.
Tittade på lite tv och somnade sen ganska snabbt.
Veckan har gått ganska snabbt och jobbade kväll båda söndag och måndag, sen på förskolan tisdag till torsdag med ganska långa dagar med simningen efter, sliter på kroppen och antagligen därför den säger ifrån med en rejäl förkylning.
I fredags hann jag också med en körlektion som gick ganska bra och sen kom Robban och Johan hit för att äta kladdkaka och annat trevligt i köket!
Hoppas ni haft en bra helg!


Oh baby I try

Blev en trevlig kväll igår i stortorp med släkten, pappa var dock inte på topp så vi tog taxi hem runt tolv tiden, men det gjorde inte mig så mycket.
Åkte på uppdraget att blanda drinkarna under kvällens gång också, men det var ju inga problem :-)
Idag var vi uppe i relativt bra tid familjen och åkte sen iväg för att hitta ett ställe att bruncha på tillsammans, lättare sagt än gjort men vi hamnade på Mornington Hotel till slut, gott gott!
Hann hem och sov en timme till och nu är det jobb som gäller till 01! Så jag har bytt från skinnjacka till vinterjacka igen för det lär ju vara kallt när jag ska åka hem inatt.... Har ni haft en bra helg?

image description


Just a part of me

Hallå där ute! Jag har jobbat hela dagen, gick ganska bra, förutom när det kändes som att hela världen snurrade ett tag. Bra med dricks idag iaf.
Nu sitter jag på tåget och ska snart hoppa av i Trångsund där fina faster kommer och hämtar mig, så blir det firande av kusin ikväll, han fyller ju trots allt 20!
Ha en bra kväll!


Let's do it like we do it on discovery channel

Hej på er!
Jag står i Malins kök och tittar på när dom andra hjälps åt med maten som förhoppningsvis snart är klar.
Jag hade en mysig lunch med Jejja i centrum och hon hann handla lite nödvändiga saker.
Nu blir det mysig kväll på Lidingö och sen är det jobb och lite mer party som väntar i helgen!
Så detta blir en perfekt uppladdning! :)


I'm going up up up

Godmorgon!
Jag ligger i sängen och tittar på tv, vaknade första gången vid åtta men jag lyckades somna om igen, skööönt att få sova ut! Jag ska snart ta mig upp ur sängen och städa litegrann i min röra i detta rum.
Sen ska jag möta upp Jennifer i centrum vid halv två för lite lunch och skitsnack, blir trevligt!
Ha en toppendag, jag hör säkerligen av mig senare!


Infinity

Tjaaaaba!
Hur är läget? Med mig är det bara bra, jag sitter på tåget och är på väg in till Hellströms just nu, ikväll är det dricka öl och chilla med ett stort gäng fina vänner som gäller, för att fira att jag är ledig hela 43 timmar ^^
Även idag har jag jobbat på förskolan som resten av veckan, sen hämtat ut Robins 20årspresent och haft träning med två fina tjejer som jag körde hårt med.
Nu ska jag ha en riktigt bra kväll och hoppas ni får detsamma! Puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/557890/images/2012/pic_191943386.jpg" class="image">


RSS 2.0