Just like that

Jag vet inte längre helt enkelt. Vet inte vad jag ska tro, vet inte vad jag ska känna, vet inte riktigt vad det är jag känner heller ibland. Vet inte alls som sagt, så enkelt är det. Fast det gör det ju inte ett dugg enklare när man inte vet nånting. Men just nu skiter jag i vilket, jag vet inte, men kanske är det för att jag inte vill veta, en del saker blir lättare då. Så jag låter det gå som det går, sen får det bli som det blir helt enkelt, för varför ska jag som sagt vara den enda som anstränger sig? Ne, för jag har mina älskade vänner där och jag är glad för det, men just nu orkar jag inte lägga energi på något. Gonatt.

Från i onsdags








Sing it back to me

Vi körde terminens sista fika ute i solen och var alla inne på Konsum och köpte glass innan, provade nya Magnum gold men inte var nåt speciellt med den tycker jag, en vanlig glass helt enkelt. Tjejerna roade oss en stund med att springa i fontänen, fick mig iaf lite skratt idag, det behövde jag. Nu har jag skrivit klart slutrapporten i idrott och förhoppningsvis ger det mig det betyg jag vill ha. Annars har min dag bestått av en massa håltimmar och egentligen onödiga lektioner, har massa arbeten jag borde göra som jag bara skiter i, duktigt Julia...


All I need is you

Ägnade eftermiddagen när jag kom hem åt lite shopping på hm's hemsida och även tittat ut telefonen jag ska köpa när lönen kommer.
Inhandlat tre klänningar, en topp och ett par leggings för under 400 kr, helt okej tycker jag. 

 


Cause I can't leave without you

Varit över och pratat med min tack och lov allt för snälle granne och städat upp efter den röran alla mina snälla vänner ställt till med, gaah! Som sagt sista gången, det kan jag minsann lova er! Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, har en jävla piss dag! Tröstar mig med chips och cola, ska börja plugga nu, wish med luck.


Sick and tired

Orkar ingenting längre, inte ett jävla piss. Ska sluta anstränga mig på alla plan när det kommer till relationer, vill nån mig något så får ni fan höra av er själva i fortsättningen, för varför ska det alltid vara jag som gör allting? Samordnar, organiserar, drar ihop saker och ting så alla kan träffas, nej nu tar jag paus från det sociala livet och går i dvala, vill ni mig något så får NI höra av er! Baaah!

Snyggaste brännan ever

Oh yes, såhär snygg har jag inte kännt mig på länge, hoppas det lägger sig till på fredag bara...


Break this empty shell forever more

Sådärja, kom hem för tio minuter sen från Arninge och crossbanan, tio timmar i solen, ja jag är bränd både här och där, inte helt pigg heller. Tror det går en wallander ikväll minsann, det blir till att se den i sängen innan man slocknar, tur att denna vecka snart är till ända. Nu står pappsen och grillar så det blir en god middag också innan läggdags.


Här kommer min dag spenderas, på crossbana...

dsc00487 (MMS)

Här kommer min dag spenderas, på crossbanan som funktionär, vad gör man inte för sin bror... Tur att det är sol ute så får man åtminstone lite färg på sig ^^ Hoppas ni får njuta av det fina vädret och göra nåt kul idag, jag ska försöka överleva. Puss


What I did to you was hurtful

Hej på er!
Vet att de inte direkt duggat tätt med uppdateringar på senaste tiden men det är verkligen som jag sagt, jag kommer hem på kvällarna och går och lägger mig. Men jag tänkte att jag kanske kunde sammanfatta hela veckan med lite bilder.


Fredagen bestod av utbildning hela dagen lång, avslutade sedan kvällen hos Robban och kom hem nån gång runt halv ett.

Utbildning mellan åtta och fem på lördagen, sen hem för att direkt fira brorsan, sen kom som sagt John och Robban över innan vi drog till handen för att fira Kenny litegrann, kom hem runt halv två tiden, för att på söndagen återigen vara på utbildning, sen hanns det vara hemma en kvart innan tre timmars tränarmöte.


Måndag på skoltidningen, sen sov jag två timmar när jag kom hem innan jag spenderade en mysig kväll hos Jejja, tisdag på skoltidningen för att sen ha avslutning med barnen, även Jen's födelsedag. Onsdag var en lång dag på skoltidningen innan jag var nere på avslutning återigen på jobbet för att sen stressa till hagsätra för att fira Ruddä och Jennifer, innan det till slut blev utgång.


Torsdagen slets det då som sagt hela dagen lång med skoltidningen, lite sliten var man där till nio på morgonen, tog väl ca två timmars rast under hela dagen och avbröt med middag från Max innan vi slet vidare till halv tio på kvällen, kom hem och gick i princip och la mig direkt. Fortsatte på fredagen också, kom hem vid tretiden sov ett tag innan sista simningen på ett par veckor, sen bar det som sagt av till Martina, gick och mötte Ruddä och sen hade vi det trevligt hela kvällen.

Hello there! Jag står och väntar på bussen...

dsc00486 (MMS)

Hello there! Jag står och väntar på bussen mot Martina, Ruddä är förhoppningsvis också på väg snart. Vi ska fira litegrann att tidningen äntligen har blivit klar och ha en mysig fredagskväll, sen får vi se vad för kul som kan hända under kvällen ;) Är ju trots allt totalt fri hela dagen imorgon, kan med andra ord sova hur länge jag vill och sen göra precis det jag känner för! Hoppas ni får en lika trevlig kväll som mig, puss!


Min belöning för dagens över 12 tolv timma...

dsc00484 (MMS)

Min belöning för dagens över 12 tolv timmar långa slit! Jag är totalt slut, kom hem för snart en timme sen. Nu ligger jag i sängen och sommar vilken sekund som helst, godnatt!


I used to laugh it off

Varit på skoltidningen nio timmar nu, tro inte att jag får gå hem för det. Kan lika gärna sitta här sex timmar till om det är så att det skulle behövas... Men räddaren Jens kommer åtminstone med mat från Max snart, behövs verkligen påfyllning!  Stämningen är något spänd kan jag säga, en del behöver lite frisk luft. Kom hem strax efter två igår och fick mig en sex timmars sömn.

We could live like this

Hej där! Jag hinner inte och har inte orkat skriva, kommer hem sent på kvällarna och tittar på tv umgås med familjen lite sen däckar jag, inte ens suttit vid datorn varken igår eller i måndags. Jobbar på med skoltidningen, skriver artiklar och ska snart ut och fota lite, sen ska vi gå och käka asiatiskt buffé till lunch, mumma! Fira Ruddä litegrann, sen kör vi ordentligt ikväll :D Grattis på dig och grattis till Jen som fyllde igår!

Then I joined in

Så otroligt jäkla trött, varit en alldeles för lång helg. Jag tänker sova, varit igång sedan sju imorse, jag uppdaterar om läget imorgon, bjuder på bild från igår natt så länge. Puss.


Please take me home

Firar brorsan med släkten, Robban o John e på väg hit för o föra lite sen drar vi ut ::) Varit på utbildning hela dagen och imorgon blire mera utbildning igen, puss på er!


With no respect for another

Gick upp för en halvtimme sen och sitter här redo att åka iväg på utbildning, men jag ska tala om för er att det slår minsann aldrig fel, jag har varit dunderförkyld varenda jäkla gång jag ska iväg på dessa utbildningar! Får göra det bästa av situationen helt enkelt, ni andra får njuta av solen, medans jag sitter inne och lär mig en massa hela långa dagen ^^ Har ni tur får ni en mobilblogg för jag kommer hem förjäkla sent ikväll.


Pier pressure

Gjorde en Pier pressure spellista, in case we're going liksom. Tyckte det kan va kul att ha koll på artister, lite mer än man har nu då det vill säga. Klicka på bilden nedan för länk till spellistan om ni e intresserade :)


Fäärdigt






Mums!

Jag äter en glass medns bullarna blir fina och klara i ugnen!


What dreams are made of

Väntar på att bullarna ska jäsa klart så jag kan stoppa in dom i ugnen, mammas dög inte brorsan ville ha mina. Gjort jordgubbsbullar, får se om dom blir bra eller inte. Har sovit bort hela eftermiddagen när vi fick sluta tidigt, jag har fått ännu mer ont i halsen och näsan rinner, så det blir vila så man orkar med helgen. Annars har vi fotat litegrann i skolan och inte så mycke mer. Jag njuter av solen och att kunna gå i mina sommarkläder!

I used to bide my time

Det blev brandalarm och utrymmning av hela skolan, det var vernissage och det var häng i solen som vanligt i veckan. Här kommer alla veckans bilder.








It's going down

Med riktigt jävla möra armar äter jag lite kvällsmat innan jag ska hoppa i sängs. Gick till gymet nu på kvällskvisten i flip-flops och bara ben, så jäkla härligt! Hann köra igenom hela överkroppen, jobbade en halvtimme och firat brorsan, effektiv tjej som Jen sa. Ska lägga in veckans bilder också så kommer dom upp innan jag lägger mig.

Once I had it right it was all too late

Hello!
Igår var vi då ute på krogen efter att jag cyklat ner till jobbet, nej jag cyklade inte hem sen på natten! Trevlig kväll med grabbarna som slutade liite för sent, eftersom jag skulle upp tidigt imorse för att gratta bror. Bilder kommer upp senare idag. I måndags var det bara allmänt segt och trött, därav ingen uppdatering. Åt glass i solen och bara njöt på håltimmen, annars hände inte särskilt mycket. Ha en bra dag! Jag ska försöka bli av med segheten ˆˆ




It was a foolish game I played

Med en ny klänning och en sminkning som ser så jäkla mycket bättre ut än vad camen vill visa så ska jag nu ner till jobbet, sen blir det ut på Crocodillo med grabbarna, grattis till Robban som idag fyller 18!
Idag har jag njutit i solen med tjejerna, käkat lunch ute i lumaparken och hängt på stan en hel massa timmar.


A darkness comes at dawn

Självklart sitter jag uppe ett par timmar till efter att jag sagt sju gånger att jag ska lägga mig, här är alla gårdagens bilder.


We keep on fighting til the end

Och det här är den bästa outfit-bilden jag har från igår, till det vita klackar som jag just nu inte kommer ihåg märket på, fint armband från guldfynd och alltsammans gick i kärlekens tecken med hjärtformade örhängen, halsband och armband. Puss och godnatt!


Hopeless and taken

Pluggandet går fortfarande rakt käpprätt åt helvte, varför kan jag inte för fem öre koncentrera mig!? Och varför är alla jävlar dumma i huvudet och saknar respekt för saker och ting, så trött på människor just nu så det finns inte! Vad allt skulle vara så mycket lättare om jag inte hade ställt till det från början, men nu är det slut med den här skiten. Hoppas ni andra har en bra dag iaf, jag ska strax gå och lägga mig och somna bort från det här...


Of our lesser good

Orkar inte skriva så mycket idag, men här kommer ett videoklipp från igår på tunnelbanan. Det pratar väl ganska mycket för sig själv kanske, enjoy!


A nervous smile

Nu är presenterna inslagna, jag har fått två timmars sömn, är färdigsminkad och ska alldeles strax bege mig till bussen för att möta upp tjejerna. Robban ska nu firas ordentligt! Puss på er och ha en rolig kväll för det ska minsann jag ha!


Try getting a little bit tipsy

Har varit uppe sen halv elva tiden, käkade frukost och gjorde mig iordning med Zandra och har  matat fåglarna, yes ni hörde rätt jag är fågelvakt. Nu ligger jag helt död i soffan och ska kolla lite gossip girl och vila upp mig, så jag orkar köra fullt ut ikväll!

Dry your eyes

Haft en riktigt mysig kväll med mina vänner och bror, nu ska jag och Zandra sätta på en film och hoppa upp i sängen, imorgon väntar en rolig kväll och har ni tur får ni lite bilder under dagen. Puss och gonatt på er! :)

When he’s inside you know there’s no room for me

Jag har inte fått ett piss gjort, duuktigt Julia!! Sitter här och lite smått hungrar ihjäl, väntar på att brorsan ska komma hem så vi kan äta. Sen kommer mina fina vänner hit om en stund, lite ändrade planer om helgen men det får lov att gå ändå.
Känner ni igen mig? ;)


Gårdagen










You stole my heart and then you kicked it aside

Hej på er!
Jag gick upp för nån timme sen efter att jag fått väckningssamtal vid flera tillfällen under natten/morgonen. Har käkat lite frukost men inte kommit så mycket längre. Ska börja plugga nu och sen hoppa in i duschen innan alla kommer hem.
Grattis till pappsen som fyller år idag förresten!


I know I'm playing with fire

Fixade hos Robban ett par timmar, trevligt trevligt, trött och slitet var det. Nu fixas håret, tar sin lilla tid men det är det värt i slutändan, sen blir att fixa till sig och dra hem till Jejja ett par timmar för att chilla ikväll :) Vad gör ni då? Ska hinna slänga i mig lite middag nånstans där emellan också ja, bjuder Ruddä på lite mat som tack för hjälpen ^^

Om du för så gör jag som dig

Nu är rummet städat, jag är färdigduschat och insmord och relativt pigg, bussen nästa för att möta Ruddä. Så ska det bakas en massa hos Robban. Tog med mig Robban till skarpnäck igår, sen gick vi hem till Tintin och tog med honom till Robban där jag sedan var till runt ettiden igår, kom hem och somna på en gång. Ha en bra dag!


Save your breath it's far from over

Jag har gått runt hela dagen och lite smått dödat mina små söta fötter, med mina ack så snygga men trånga klackar. Så nu tänker jag njuta av att slippa skorna någon timme innan jag ska ut igen. Idag körde jag på lite classystile, med hårklämma, klackar som sagt och kavaj. Snart blir det iväg till jobbet, sen en sväng förbi Skarpnäck och så umgås med Robban och Tintin ikväll, lagom chill sådär.




Såhär blev jag-boken


No salvation

Halloj!
Sitter här i grakosalen och försöker jobba med jag-boken, koncentrationen ligger dock på annat håll just nu. Planerar kvällen och helgen, tror det kommer bli greeat! Nu ska jag försöka hitta lite mer fina låttexter och kanske lite användbara bilder också till den där fina boken jag ska göra ^^ Dagen efter kan det då se ut såhär...


In a happyland

Jag lånar Jennifers fina bilder som får avsluta för mig ikväll. För nu tänker jag minsann sova, imorgon ska jag vara på gymet senast 09:00, så det så! Gonatt!




I know you run with the angels

Nej nej nej, jag sitter inte alls och pluggar i sista minuten, för jag är ju totalklar och chillar galet. Gick ni på den va? Nej trodde inte det heller, klart jag sitter och sliter nu i sista minuten, istället för att ha jobbat med det på lektionen eller någon annan av de timmar då jag inte gjort ett nyttigt piss. Wish med luck.
Här kommer en poserbild från Black and whitepartyt


Cause I blame him for all I don't want to know

Hello!
Kom hem för snart en timme sen, njöt av vårsolen med tjejerna en stund innan jag drog till farsta. Nu har man fina naglar ett tag framöver iaf, awesome till helgen! Hann springa in och handla lite andra nödvändigheter till helgen också innan jag tog bussen hem, ja lat jag vet! Hinner inte med att träna, får bli imorgonbitti istället, ja jag ska minsann upp tidigt imorgon för att träna!! Spanskaprovet gick förresten rätt så bra ändå, tror jag klarar åtminstone ett G och det räcker gott och väl för lilla mig.


Non will rise

Hello där!
Sitter nu i datasalen och försöker redigera lite bilder, koncentrationen ligger dessvärre in på topp, men jag försöker, det ska ju trots allt vara klart nästa vecka... Bilder har jag åtminstone. Sen väntar förmodligen pizzalunch med Robban om han hinner, spanskaprov och sen ska jag äntligen fixa mina naaglar :D Får se om jag hinner klämma in ett träningspass där nånstans emellan också, whoppa ^^



En sån där fin lista

År 2009 så..



Vilken klass gick du i - GY08FO
Vad hade du för hårfärg - Blond och sist på året också lite brunett
Hur lång var du - 157 cm
vem var du kär i - My exboyfriend obviously...


Hade du nån Pojk/flickvän - Yes, dos till och med
Vad brukade du göra på fritiden - Umgås med vänner, festa, jobba
Vilka umgicks du med - Folk från klassen, pojkvän, släkt, Jejja
Var allt Bättre då - På en del aspekter, men jag har mognat så grymt mycke sen dess
Skulle du vilja gå tibx dit - Nej, nu blickar vi framåt
Har du förändrats - Som fasen!

Nu:
Vilken klass går du i -
GY08FO fortfarande
Vad har du för hårfärg - Brunt och blont
Hur lång är du? - 157 cm
Vem är du kär i - Nobody, just a small crush, hahah
Har du nån Pojk/flickvän - Nixpix
Vad brukar du göra på fritiden - allt jag inte bör göra och lite annat kul
Vilka umgås du med - Mina underbara fina vänner
Hur ser du ut - Sjukt snygg såklart ;)

Har du:
Kysst någon -
Jajamensan
sovit brevid någon med samma kön - Händer ganska ofta ja
sovit brevid nån med motsatt kön - Händer väl det med, men ja det har jag
slagit ner nån - Inte som jag kan komma på
Ljugit för en bra vän - Jo det har nog hänt...
Svikit någon - Inte som jag vet, men ja förmodligen

Vem:
Skrev du senast till på msn -
Kristin
Kramade du senast - Jejja
sov du hos senast - Var nog faktiskt hos Robban :P
Vill du vara just nu - Färdig med all denna veckas skolarbete..
Ringde dig senast - Unnaa :D

Vad:
Drack du senast -
Cola
Köpte du senast - Kaffe från sleven
Gjorde du igår -
Segade allmänt mycke, bakade och pluggade lite smått
ska du göra imorn - Spanskaprov!!! Och fixa mina naglar, jobba, plugga järnet!
Vill du göra just nu- Äta mer chips och sen sova
Åt du senast - Chips ^^
Är närmast dig som är rosa - En tröja



Kärlek :
Du är kär nu -
Nope as I said...
Du har sårat nån så den började gråta - Inte vad jag vet
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Oh yes

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
Oh ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Händer all the time
Jag har smugut ut utan lov - Naaaaaj!!!
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Ja men bara en vit liten lögn
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Inte som jag kan komma på för tillfället
Jag har fuskat i ett spel - Säkerligen
jag har struntat i ett prov - jao...

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
De gör man all the time när man sportar ^^
Jag har druckit alkohol - Självklart
Jag har tagit medecier mot drepression - Niix
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - No
Jag har vaknat gråtande - Nja inte vad jag kan minnas
Jag har somnat gråtande - Har nog hänt

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
har som tur är inte alltför stor erfarenhet av det
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du Har känt som nyligen som dött - Njet


Screaming on the inside

Hej där!
Kom hem för ett par timmar sen och har varit på bio på kvällen med pappsen, var mysigt. Slutade runt halv fem tiden då kom pappa och hämta upp mig, käkade middag på Texas burger house i Sickla innan bion började, såg förhandsvisningen utav Beck-levande begravd, riktigt bra faktiskt.
Annars har dagen varit rätt så värdelös, inga nödvändiga lektioner direkt, klarade av redovisningen av naturkunskapen, konditionstestet likaså med förbättrad tid på en minut! Lunch och gjorde klart idrotten, fixat lite med engelskan och gjorde muntliga igen med Jen. Kommit på en present till Ruddludd också, tror de blir awesome! Och ohyes jag kommer va så jävla pank om nån vecka, men hey det är det värt! :D
Nu är det fullspäckat schema mest hela veckan som gäller, så vi får se hur det kommer se ut med uppdateringen här framöver..


Sammanfattar veckan med bilder










Just doing my job

Och nu har jag suttit här i flera timmar och försökt kämpa på med idrottsuppgiften. Har klarat av faktadelen och håller nu på med slutrapporten, det går ju när jag väl skriver. Bara att koncentrationsnivån ligger på ungefär under noll, inte hjälper det mig ett jädra dugg. Träning är ju annars något som intresserar mig så det här borde vara lätt. Men nej, tror icke för lite sömn och vätskebrist hjälper, istället trycker jag i mig chips och kladdkaka. Supergutt...


Tell myself that I don't miss you at all

And now here I am, getting so stuck again. You are the one getting me stuck, even though I promised my self I wouldn't this time, I fucking promised it would be just fun, but somehow I can't have it just like that. I am not blaming you, I put myself in this position, no I got to get my self out of it or do something about it, as easy as that.
 At the same time I am sooo missing it, the thing I said I had realized I did not really miss. Tonight i'm making life hard for myself, thinking to much, just need to put everything aside and just focus...


As I feel you next to me

I fredags var det ju då faktiskt nationella i engelska på morgonen, gick nog helt okej skulle jag tro. Publik på mästarnas möte, lunch och sen åkte jag med Unnan hem. Mycket trevlig hemfärd. Gillar att prata med den bruden, love på våra samtal, kan få mig så pepp eller bara få mig att se saker ur nytt perspektiv. Sånt behövs ibland, bara så enkelt är det.


I don't ever wanna let go

Hello där!
Jag lever för helgerna på senaste tiden, så ni får stå ut med att uppdateringen suger då. Kommer ju med massa fina uppdateringar såhär på söndagskvällarna istället, haha.
Helgen kan sammanfattas med ett ord, öl. Ja i fredags blev det dricka öl med John som sagt. Igår började jag då dagen med att köra lite mera magistermärketprov med Petronella, köpte med mig en farstastrandsmacka på vägen hem som jag delade med brorsan. Sen åkte vi till Skogås för att fira kusin, åt tårta och middag, alltid lika trevligt!
Bar sedan av raka vägen hem till Jennifer, en sväng förbi konsum för att köpa lite god dricka bara. Satt och pratade, spelade kort och tittade på film till alldeles för sent på kvällen. Myspys! Där känner man sig alltid välkommen.




Vad jag borde göra just nu...

  • Naturkunskap till imorgon, dubblelt upp 
  • Idrottsrapport om bakfylla, vilket jag borde va expert på by now
  • Slutrapport på idrottsarbetet också due by tomorrow
  • Kultur och idéhistorian, tidslinje som bör vara ganska klar nu

Vad jag istället gör? Jo jag sitter och tittar på Gossip girl, bara segar som sjutton. Ska ta tag i mitt skolliv snart, jag lovar er!


Cold and broken

Med en grym jävla träningsvärk i, i princip hela överkroppen, liite för lite sömn enligt mig och allmän seghet sitter jag här nu och borde göra mig iordning. Borde nämligen gå om en kvart, ska möta upp Petronella i Högdalen halv elva, men jag sitter här i pyjamas, hmm. Tränade ju då igår när jag kom hem som ni kanske redan förstått, sen sov jag halva eftermiddagen, tränade lite mer och jobbade samtidigt. Efter de drog jag med mig Jejja in till stan för att möta upp Robban, John och Julia på sixty, efter någon timme eller två lämnade vi småttingar och drog till Soft för en öl, kom hem två inatt.
Nu ska det simmas till magistermärket, 7 betyg kvar bara!!! Ha en bra dag!

Intresseklubben antecknar

Jag avlider, långsamt. Mina armar orkar inte. Därför tänker jag nu dö i min säng ett par timmar. Tänkte att ni ville veta. För övrigt är jag grym!

Your cold twisted smile

Hay there!
Sitter här i mörkret och gör i princip ingenting, hade tänkt vara effektiv och plugga, men nej så långt kom man då icke. Får bli imorgon eftermiddag istället, om jag inte får ett ryck och drar iväg för att träna. Det visar sig helt enkelt. Haft hyfsat lugna lektioner idag, inget mayor, skippade omprovet. Gick och handla en sväng, sen åkte jag och mötte upp Robban, blev bjuden på middag och vi tog en runda på stan innan jag kom hem. Sen har det inte hänt särskilt mycket kan jag upplysa om. Nu blir det dusch sen till att sova, imorgon väntar nationella åtta noll noll, lika med espresso house, halv!
Puss på rumpan




Kärlek i massor

Vill bara säga puss på mina fina vänner, som är världens sötaste! Ni lyckas då allt få mig på bättre humör, när man minst anar det (:




I have learned

And I've learned that it is not you I miss. That my life is so perfectly fine without You. What I really needed was my friends, my friends that makes me laugh and can make me smile at anytime. You where just someone that kept me company at night when I was feeling a bit to lonely. You where never the one for me, that was just an illusion, an illusion that I can be without. Cause I'm so much stronger now without, then I ever was when I was with You. I can have fun, laugh and smile perfectly fine even tough You are not here. Because really, I don't need you in my life for a second. What I need is people that makes me feel good.


I live to fight and die another day

Hello!
Amen jora, pluggandet går alldeles utmärkt som ni märker, haha. Nej men till svenskan har jag läget klart för mig, matten går däremot åt helvete, men men, då får det göra det.
Imorse var jag ute på cykeläventyr, slutade med en mils cykling, punka och pappa fick hämta cykeln efter skolan, haha. Men lite motion fick jag mig allt åtminstone.
Sen tog jag då tuben sista biten till skolan, litterär gestaltning, lunch och humöret bara sjönk åt helvete av någon anledning, jag gick till konsum för lite naturgodis som jag fortfarande njuter av i skrivande stund. Rolig grako lektion på eftermiddan, innan jag som sagt mötte upp pappsen, handlade lite innan vi åkte hem för middag innan jobbet. Roligaste träningen på hela terminen fick jag minsann höra, det ni!
Tog en tripp förbi Jejja på vägen hem och nu ska jag strax hoppa i sängs.


Del 2 såklart


And the whole town under water

Simmade 30 längder ryggsim, trampade vatten 12 minuter och dök, 3 punkter av nio avklarade till märket, score! Genomförde ett bra pass med hyfsad struktur för ungarna också tyckte jag minsann! Nu har jag gått igenom mina bilder på datorn och raderat ca 30 gb bilder, dvs runt 15 000 filer, gaanska mycket skit som ligger och tar plats skulle jag vilja påstå, men också en massa fint. Förhoppningsvis något som passar till fotouppgiften/gifterna.
Nu blir det nanna kudde för imorgonbitti ska jag upp och cykla, så det så! Godernatt!


Love to this <3


Could have told you how it hurts

Hej på er!
Idag var det seg fotolektion med retuschering på schemat, lunch och spanska, sen åkte jag till farsta för att fixa lite saker, hmm, funderar..
Har en galen träningsvärk också i benen från igår och på diverse andra ställen, inte najs! Men men, litegrann har jag mig själv att skylla som vissa snällt påpekat, haha. Ikväll blir jag själv på simningen, funderar på att hoppa ner i vattnet och köra lite eftersom jag skippa gymet idag, vi får se hur det blir helt enkelt.


Pics and stuff

Haha jag är smart människa och lyckades skicka inlägget till utkast istället för att posta, här kommer bilder som skulle varit här igår ^^











What if feel like

Simmade som sagt idag, en kilometer och samlade sen lite poäng från idrottsläraren. Efter det god pizza, långa lektioner och mutade även engelskaläraren med lite godis. Sen ner i simhallen igen för frisimsteknik, möte om sommarjobbet, blir caaashflow :D
Och hur gör man av med 100 kr på en dag? Jodå, på mat såklart, massa mat ^^ Nu har jag huvudvärk som vägrar släppa så jag tänker lägga ifrån mig datorn strax och hoppa i säng faktiskt. Gonatt!
Och det här är en söndag i mitt kök med rökos tack vare John...


Drog iväg med Ruddä för att käka pizza eft...

dsc00475 (MMS)

Drog iväg med Ruddä för att käka pizza efter simningen och vi fick även Robban med oss till våran exotiska lunch ^^ Nu sitter vi har i datasalen igen och ska jobba så fint med vårat arbete, vadå jag kommer göra det i sista sekund som vanligt?


Something dying for me

Juste, min onsdag har jag ju glömt bort totalt, men det var en trevlig dag det! Vi hade en ynka lektion så jag mötte upp Ruddä och Martina på tåget, gick på litterär gestaltning och åt lunch med tjejerna. Sen åkte jag med Martini in till stan, kollade lite affärer, fixade presenter och så bjöd jag på fika på Bellmans, mysigt ute i solen! Åkte hem för att läsa en massa, åt och sen ner till jobbet gick priima, hem för att läsa massa mer innan jag hoppade till sängs.





I'm like your victim and all that you need is an alibi

Sådär ja, tänkte uppdatera er om vad jag haft för mig under tiden jag inte har uppdaterat. I fredags var det då elevhälsodag och jag fick ställa upp och springa stafett för fotoinriktningen, sen gick jag och Jen för att luncha tillsammans i sjöstaden, gick sen upp till Skanstull och handlade på guldfynd innan jag och Kristin åkte hem till mig. Ruddä och Martina kom sen och vi grillade som sagt massa gott, tog ut oss på soffan ett tag och käkade efterrätt innan vi gick upp till Jejja :) Kristin sov kvar och vi tog de lugnt igår, åkte iväg och handla, fixade oss innan jag bjöd Ruddä, Martini, Kristin, Kenny, Jimmy och Stoffe på middag och sen blev det trevligheter.


Here she comes

Hej på er!
Hur är det med er idag? Här är det lite småsegt men det funkar ändå, blir till att hoppa i säng tidigt ikväll helt enkelt. Var ute med Jejja nyss och tog en promenad i kvällssolen, fick med mig lite smågodis på vägen hem också. Kom upp i tid imorse för att städa och äta brända pannkakor osv. Bara tagit det lugnt hela dagen och inte gjort mycket mer än tagit ett par rundor ute.


RSS 2.0