If I where a boy


Shoppiing

Har precis ägnat den senaste timmen åt att fynda på H&M's hemsida. Dessvärre hann en del saker ta slut under tiden jag hittade mera, men sånt är livet. En ny bikini till årets äventyr för 38 :- (båda delarna), sport-bh och några tunikor allt detta för under 300 kr. Jag är inte den som klagar på att dom har rea ;-)

Way

Engelska just nu. Inte direkt mycket att göra med tanke på att jag redan är klar. Lunch om en liten stund, men vettefan vad jag ska äta, haha. Men men. Imorgon blir de partaj.

We used to be friends

Ingen bra dag. Fysiskt sett. Yoga och afrodans i skolan. Hem och bakade kladdkaka och sen ligga och glo i sängen resten av dagen. Så har min dag sett ut. Och hur var eran?


It's so good

MMS

Jag mår inte bra just nu. Nej fysiskt kan jag inte säga att allt är på topp men sånt går över. Det är den psykiska biten som ligger där och gnager, som ständigt blir större och större. Den biten som jag inte vet när den blir bättre. Och de där leendet kommer inte alltid lika naturligt som förut. Det är något som jag klistrar på, precis som jag tar på mig sminket på morgonen. Det är bara en fasad, för att skapa en illusion om att allting är bra.

Men det är inte bra. Det är inte mycket alls som är bra just nu. Därför försöker jag hela tiden se framåt med ett glatt ansikte. Tänka på allt roligt som snart kommer hända och njuta av stunderna jag får med mina vänner. För man vet aldrig när dom tar slut. Därför försöker jag varje dag se på de positiva saker som hänt och händer och försöker hela tiden ignorera de där dåliga som ligger i bakhuvudet och tär på mig. För de gör mig ingenting gott.

Det är ingenting som kommer få mig att må bättre och få mitt leende att bli mer naturligt. Ändå finns de ständigt där som en ond påminnelse så fort man inte har något annat som upptar ens tankar och jag önskar hela tiden att det snart ska bli bättre, men till skillnad från de fysiska som är dåliga så är inte det här något som försvinner efter någon vecka eller två.


A long time ago

Jag knarkar Bafucin och naproxen. Jag tänker inte bli sjuk till helgen. No way. Lektion om  dryga timmen sen får vi se vad som händer. Antagligen inget gym med tanke på hur min hals vill bete sig -.-  Vad gör ni?

Theres like an air going my head

Gick på tåget. Fick reda på att idrotten var inställd. Så jag och Agnes åkte hem till mig och titta på film. Åkte till skolan för sega lektioner. Samt planer planer planer, i massor. Suuuperfun! Och myspys med mina tjejer. En lektion imorgon sen får vi se om de blir fika eller träning.  Vad har ni gjort för kul idag?

Congratulions and celebrations

Min UnnaBunnaNunna gumms har nu officelt gått över till att bli 16 år som resten av oss fortfarande är en liten tid. Grattis på dig sötunge och ha en suuuperbra dag nu! <3<3


If you still be my friend at the end

Jag har haft en supertrevlig kväll. Med mysiga människor. Tack för att ni förgyllde min kväll, tack för att ni finns i mitt liv och tack för erat stöd. Och Jennifer du får stå ut för du är söööt!


Thats what i want

Nu är jag färdigsminkad och påklädd. Ska sätta i mig lite middag medans jag har lite tid på mig. Trots att jag inte är ett dugg hungrig. Nu kan ingenting stoppa mig, ikväll kommer bli braaa.


What happens now and then

Kom nyss ur duschen och ska nu göra mig iordning. Om två timmar ska jag möta upp Unna vid t-banan. För att sedan träffa dom andra vid Rådmansgatan för en trevlig kväll tillsammans. Och jag tänker inte låta någonting förstöra det för mig. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!


Its easy!

Med en måttligt rolig träningsvärk på insidalår så tog jag mig upp ur sängen för ett par timmar sen. Efter att ha segat bra längre. Men de var skönt. Jag har en så länge inte fått mycket gjort. Ringt och bokat bord till ikväll. Blir fika med 15 underbara personer, kan inte bli annat än bra. Uppvärmning inför nästa helg. Kameran kanske åker med om jag orkar. Vad har ni för planer ikväll?


Come alive


Everything has a begining

Efter att ha gått upp i skaplig tid för att åka till skolan och framkalla film med Martino. För att sedan åka och träna tre timmar med Natalie på gymmet. Jobba en timme och komma hem och läsa. Sitter jag nu här med chips och dip samt ett glas iskall cola. Mumsigt.

 Och jag tycker att jag förtjänar de efter att ha tränat sex timmar den här veckan. Jag förtjänar att unna mig (ursäkta ordvalet kamrater ;)) en kexchoklad mitt i veckan för att jag känner för de eller en skål chips på fredagskvällen när jag samtidigt rör på mig så mycket som jag gör!

It's not too late

Igår kom min sötnos hit nån timme efter att jag kommit hem (ovanligt?) så resten av kvällen spenderades med henne. Myspys. Idag slutade jag tolv. Åkte hem och åt. Läste två timmar och drog sedan ner till gymmet. Tillbaka en och en halvtimme senare med skön energi i kroppen. Nu väntar mera läsning och sen bedtime.


A little gamble

Dagen har varit effektiv. Matte, klippt film på lunchen. Samhäll. Hem en timme. Iväg och träna. Äta. Hämta upp Jennifer och åka på simningen. Där en timme. Jag och Jennifer åkte hem till mig. Och nu sitter jag här. Igår var de skola och sen mötte jag upp Jennifer och var med henne hela kvällen. Planer planer planer. Nästa helg kommer bli så supermys! Kan inte bli annat än så med de underbara människor man ska åka med :-)


Read on my pokerface

Dagen/kvällen har spenderats i Tumba med trevligt sällskap. Annars har dagen varit i stort sett händelselös. Igår inköptes som sagt var högtalare till dator=Julia dunkar hög musik i fortsättningen. Och kvällen igår tillbringades i Skogås. Nu ska jag hoppa i säng för imorgon ska jag upp tidigt och sen har jag planer för hela långa dagen. Hoppas ni haft en bra dag!

17 år


Spelas i det nya högtalarna just nu. Precis innan utgång. Puss på er gulliga människor.

Super massive black hole

Nya absoluta favoriten i mp3:en för tillfället. Kan inte få nog. Kan ju självklart ha nåt att göra med att den kommer från den grymt bra filmen också, men why not liksom?



Angående föregående inlägg

Att säga att jag ska börja "sålla bort bland mina vänner" var kanske ett dåligt ordval av mig. Det jag menade var att människor som får mig att må dåligt kommer jag inte umgås med lika ofta som jag kanske har gjort förut. Väljer ni att frivilligt umgås med människor som ständigt drar ner er och får er att bli på dåligt humör?

ALDRIG har jag sagt att det är någon av mina vänner, som jag har sagt att jag älskar, som jag inte längre vill umgås med eller tappa kontakten med. För de är ju ni som får mig att må bra. Det är mina underbara vänner jag inte klarar mig utan. Men de är det där andra som bara hänger kvar där ändå av någon dum anledning, det är dom man kan välja att leva utan.

Dessutom sker det dumma missförstånd när sånt här skrivs och det var inte meningen. Mitt inlägg var inte riktat till NÅGON specifik människa överhuvudtaget, utan det var mest en reminder till mig och de jag umgås med att tänka på hur man beter sig, innan saker och ting går snett.

Jag kan också erkänna att jag är inte en perfekt människa. Jag gör misstag jämt och ständigt och försöker göra mitt bästa för att rätta till dom eller ställa allt till rätta. Men ibland reagerar jag långsamt och saker går mer fel än vad jag nånsin har velat att de ska göra.

Can you hear me moan

Alla gnäller när skolan börjar och man ska tillbaka till allt igen. Men för en gångs skull hade jag inte ett enda klagomål på att gå tillbaka till skolan. Anledningen, jag uthärdar lektionerna och kommer hem nästan varje dag och tycker att dagen har varit kul.
Med andra ord, jag gillar människorna i skolan. Människor som jag känt endast ett par månader, men som jag till och med kan säga mer saker till än vänner som jag känt betydligt längre än så. Jag har kommit till insikten att jag inte vill ha vänner som jag inte kan lita på och som jag inte vågar prata öppet med. För jag orkar inte med spel, där jag varje sekund måste tänka mig för innan jag talar, för att jag är rädd att de kommer till fel person eller något går snett.
Därför sållar jag bort de människor jag inte vill ha i mitt liv längre. Men människorna i klassen som jag lärt känna de senaste halvåret är människor som jag inte vill ta bort ur mitt liv på ett bra tag och jag är glad över att jag hamnade i den klassen jag gjorde, med just dessa människor! <33

Set my soul alive

Dagen har spenderats i skolan, bland annat brottandes med Kristin, men också med andra trevligheter. Sedan begav jag mig direkt hem till Jennifer där resten av kvällen spenderats. Superskönt. Blev ut på långpromenad med hennes mamma och de var riktigt skönt att komma ut och röra på sig. Trots att de var 6 minus och mörkt ute. Med bra sällskap kan man utstå nästan vad som helst :)

Dagens längtan:
Söndag nästa vecka och fre-sön v5, kommer bli underbart!

Gracefully


Jennifer Lundberg, i 10 år har du nu funnits i mitt liv. Och på något sätt har du alltid haft en plats i mitt hjärta och nu större än någonsin förut, men samtidigt på ett annat sätt.
 För du har verkligen funnits här för mig genom ALLT den senaste tiden och de är enormt uppskattat. Bara att veta att jag kan ringa dig och du svarar och undrar vad som hänt, är en tröst för mig i svåra tider.
Det jag egentligen vill säga är TACK för att du väljer att finnas kvar i mitt liv, jag är oerhört glad över att ha en sån vän som du och jag älskar dig! <3 Ring mig när som helst på dygnet och du vet att jag svarar, för jag vill kunna finnas där för dig precis lika mycket som jag hela tiden känner att du ställer upp på mig :) <3

.


What a monday

Kom hem för en timme sen. Kom nyss ur duschen, gjort mig iordning och ska nu hoppa i säng. Filminspelning i skolan idag, oj vad jag har fått uthärda för denna film. Bildbevis på detta kommer imorgon. Sen åkte jag hem till Jennifer och där spenderades resten av kvällen. Supanajs!


In the midnight

Jag vet inte. Efter att ha sett två filmer till och klockan var tio fick jag ett ryck. Fram åkte kameran och en timme senare var 50 bilder inlagda på datorn. Om de vart nåt bra vettefan. Men blev bilder blev de iaf. Idag med. Så, jag bjuder på en.





Come hitter

Nu ska jag äta semla. Sen jävlar fortsätter mitt filmmaraton här i min skööna säng. Allt som saknas är någon att kramas med.

Say it out loud

Eftersom jag strulade till de förra veckan (i flera bemärkelser ;-) haha) så sitter jag nu hemma och sonar mitt straff. De vill säga, jag surar på allt och alla. Men Molly sitter borta i London och lyckas ganska bra med att muntra upp mig. Jag tror dessutom att jag har fått feber...INTE kul. Ska proppa i mig ett par naproxen och se om det kan bli lite bättre kanske. Gör ni något roligare ikväll?


Forever in my heart

Idag har enbart skola stått schemat. Vaknade upp och var helt mör i kroppen, ingen mår bra av att ligga och vrida på sig i sängen. Eller så beror det på den där promenaden som togs igår. Oavsett vad så har jag varit riiktigt seg hela dan. Fick tillbaka matteprovet, VG+ och jag kan inte vara annat än nöjd med tanke på mina tidigare presteringar i matte...*host* När jag kom hem så bara råkade jag lägga mig i sängen och sova över en timme. Så nu blir de film och sen ska de sovas igen. Inte mycket mer att säga.

I put an end on it here and now!

Och jag kan ärligt talat säga att jag inte saknar dig längre. För jag har upptäckt att jag kan stå alldeles utmärkt på mina egna ben, utan dig. Jag har mina vänner som jag vet vart dom står. Jag har mina kära som jag vet jag kan lita på. Och jag behöver inte dig för fem öre. Jag skiter i om du hör av dig eller inte, för du är bara luft för mig i fortsättning. Just nu ser jag bara tillbaka och undrar vad jag överhuvudtaget tänkte med? Om några år kanske jag kan se tillbaka på hela som ett glatt minne. Men nu är jag redo att ta världen med storm, so come on!


I swear to god if something happens...

Har precis varit ute på en underbar promenad i över en timme med Jennifer. Vi fick ventilera oss både psykiskt och fysiskt och det var nog väl behövligt. Nu ska jag hoppa in i en varm dusch (faktiskt -10 ute), göra mig en latte och ta fram sista kladdkakan, hoppa i sängen och kolla på Gossip Girl, sen ska de sovas! :-)

That's it for now

Det där med bums i säng gick ju bra...Sitter fortfarande här två timmar senare. Men nu stängs datorn ner och jag ska väl försöka ta mig till sängen. För om 9 timmar ska jag upp oavsett jag vill de eller inte. Hoppas ni har det bra. Godnatt!

Summerice

Så är lovet som sagt till slut. Detta har varit ett socialt lov. Ingen tid för vila, bara saker att göra hela tiden. Tror jag spenderat två eller tre dagar ensam under hela lovet. Men jag klagar inte. Jag älskar att umgås med mina vänner, men det kanske inte har varit ett så bra sätt att vila upp sig på inför den nya terminen. Men de kommer nog ordna sig det med. För att summera så har det varit ett himla roligt lov och jag har njutit varenda sekund utav det!

Och här kommer lovet i bilder!








No one will surrender to night

Då var sista dagen på lovet här. Den har spenderats ute på isen, med skridskoåkning, trevligt sällskap och så vidare. Har varit en mysig dag, men nu är jag helt slut. Ska fixas lite till här hemma, sen blir det bums i säng. Imorgon blir de upp tidigt igen, men jag klagar inte för jag får träffa alla mina underbara tjejer igen! :-)

As if i would need any of that

Jag lever. Men har inte tid att blogga. Nu blire ner till farsta med love och sen ut på landet för lite mys. Långpromenader och annat mysigt ;) Hoppas ni har de bra.

Everything about me invites you in

Igår bjöds jag på en otroligt god middag hemma hos grannarna! Kyckling med fetaost sås och potatis inbakad i smördeg var varmrätten. Gud vad jag åt, godaste jag ätit på länge! Eller ja maten vi åt på Faros på nyår var ju inte heller nåt att klaga på. Sen myste jag i soffan med Max ett tag innan jag smet över till mig för att jag fick sällskap. Som vanligt kom jag inte i säng förns närmare två tiden. Inte bra Julia. Nu kommer jag inte kunna hålla ögonen öppna länge till. Bror ska slängas ut ur mitt rum och sen ska jag hoppa upp i sängen. Är ni ute och partar ikväll?


You're my personal brand of herion

Jag är slutkörd. Idag så har de åkts bräda för fullt. Man känner sig så fri när man kommer ut i backen! Nu ska jag bara njuta av att äntligen ha en lugnt kväll. Titta på körslaget och sen hoppa i säng. Imorgon kommer min älskling hit, så de blir ut och äta på kvällen :-)

And happy me

Nu drar jag på middag hos grannarna! Vad gör ni ikväll? Jag är fortfarande dödstrött!


Where you from, hows it going?

Jag är vaken. Men inte fan kommer jag nånstans. Har kommit så långt att träningskläderna till hälften är på i alla fall...Nu gäller de bara att få i sig någon sorts lunch och ta mig ner också. Men de ska nog gå. Innan middagen ska jag ha stått på löpbandet minst en halvtimme!


Gotta clue, what you´re doing?

Jag är helt slutkörd. Filmen var helt okej, men inte vad jag hade tänkt mig. Jag fick nyårskyss igår förresten, nån annan som hade tur? Nu ska jag ta mig till sängs och vända tillbaka dygnet. Blir nog en runda på gymmet imorgon med. Annars är planerna obefintliga förutom att man är bjuden på middag. Ja de har blivit till en vana att äta bort minst en gång varje helg....


Happy new year

Så nyår blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men nu är det ett nytt år. Vi lämnar de gamla bakom oss och går in i nya tider istället. Nu går jag på bio med Jennifer och lite girltalk innan dess. Tyvärr är de här nog den enda bild som togs på mig igår....

Sometimes things go wrong

Ingenting är som det ska. Och de kommer aldrig bli så igen heller. Jag skäms som fan och jag vet ju att jag har svikit...De var inte såhär de skulle bli.....
Men gott nytt år på er!

RSS 2.0