No one to call

Var inte tanken kanske att jag skulle upp tidigt, för att gå och träna och sen hinna plugga en massa? Tror ni jag har gjort det? Nej självklart inte... Istället gick jag upp ur sängen för 20 min sen, har inte pluggat alls och ska åka om mindre än en timme, duktig chey! Nee nu måste jag sätta lite fart här, återkommer senare!


Jag lever! Jag har haft en mysig helg ute...

Jag lever! Jag har haft en mysig helg ute i Forsnäs, Bergshamra med Zandra och hennes familj. Vi har mest bara slappat oerhört och så tog vi en liten promenad idag. Kom hem och hittade en trasig fåtölj i köket, ja MIN fåtölj/extrasäng som numera är trasig... Ne nu ska jag sova, imorgon ska jag upp och träna är tanken! Puss!


I wanna make you fall in love

Imorse var jag uppe hyfsat tidigit för jag hade en tid hos Elin för att fixa håret, sen kom mamma och betalade och jag följde med henne till jobbet och käkade lunch. Sen åkte jag till skolan, insåg att lektionen var inställd och att även nästa lektion med samma lärare var inställd, med andra ord åkte jag till skolan helt i onödan och köpte också fika till lektionen helt i onödan, men jag fick hänga med fina tjejer ett tag iaf och vi lyckades trycka i oss en hel pistagelängd!
Jag har överskottsenergi, fast ändå inte. Så jag tänkte nu byta om och dra ner till gymmet och springa lite, inte ofta man har tid över en fredagseftermiddag!


Sådär en dag i efterskott, grattis Unnisbunnis!

Eighteen at last!














You buy me flowers

Jag har nu fått min lön, för den intresserade. Det tog bara någon timme innan den satt där, najs! Mindre najs att typ halva redan är slut ^^ Mera najs dock att jag hittade det som förmodligen (garanterat Martina!) kommer bli min studentklänning på rea till väääldigt vettigt pris! Har också hunnit med att köpa andra vettiga saker, ta bort mina naglar som bara började vara ivägen. Också hunnit med två intensiva timmar i studion med otroligt trevliga och roliga ettor/tvåor som vi hade elevhälsodag för.
Hakade då på Ruddä och Martina till stan en sväng, blev en härlig promenad också! Sen var jag hemma en halvtimme, tog en macka och gick sedan ner på gymmet och träffade på Kusin Vitamin så vi tränade litegranna (läs MYCKET) tillsammans.
Fina tjejer! <3


Grr

Okej börjar nu bli riktigt satans förbannad! Inte en syn av lönen så långt ögat kan nå, igår gick företaget jag jobbat åt inte att nås, fick sedan reda på att lönen ska komma idag, har lönen kommit idag? Nej, självklart inte! Grrr!
Nu måste jag klä på mig för jag ska snart springa till pendeln, återkommer i detta ämne!

Regeringen gör det igen

Jag skrev som sagt tidigare under kvällen en krönika som nu är publicerad. Den här krönikan handlar om gymnasiereformen som genomförs under 2011, här kommer ett utdrag ur krönikan, vill ni läsa den i dess helhet kan ni självklart göra det här.

Nu står jag snart inför slutet på en era av elva år med skola. Men lagom tills min tid på gymnasiet avslutas så börjar en ny tid i skolan för min bror och ganska många andra 95or runt om i hela landet. Om dom kommer få en bra gymnasieupplevelse? Säkerligen! Om den kommer likna våran upplevelse? Det vet jag inte svaret på än så länge. 
Våran kära regering har nämligen bestämt sig för att förändra hela gymnasiesystemet med en fin liten reform som innebär att det ska bli såå mycket bättre för alla dom som ska gå studieinriktning alternativt yrkesinriktad programmet på gymnasiet, vilket alltså är de två inriktningar det finns att välja på.

Årsresume del 1

Krönikan är nu klar och ligger uppe, tänkte nu såhär i snart i slutet på första månaden på detta år bjuda på en lite sen årsresumé av mitt 2010 med hjälp av bilder.
Vi börjar med Januari då såklart.


Jag inledde året med nya och gamla bekantskaper samt dåvarande pojkvän. Med singstar, tårta och pulkaåkning stod bland annat på schemat i dessa dagar.


Hängde med den här bruden en massa, gick på bio och gjorde annat mysigt.


Massa pulka och snowracer åkning, med varm choklad, kladdkaka och pannkaka efteråt.


Och så tog jag i slutet av månaden också med mig ett stort härligt gäng människor och åkte ut till snöovädret och älgarna på landet.





Februari var ingen bra bild månad för min del visade det sig, men jag hängde en massa i simhallar och tränade en hel del, umgicks mycket med nyupptäckta bekantskaper och boka en resa som sedan slutligen inte blev av tyvärr. I slutet på månaden inträffade även en händelse som mina vänner tyckte var mycket oväntad. Ett party hanns med också.


I mars kom uppgiften då vi i skolan skulle skriva och fotografera självporträtt.


Vi utnyttjade för en stund min veranda och resten av huset med vänner och folk som skulle komma att bli vänner. Mars spenderades också mycket med den pojkvän som varade denna månad ut, med alla äventyr som det medförde.


Sen kom äntligen April månad och som jag längtat, ganska så snabbt kom 18årsdagen som firades med öl på Hellströms med två fina grabbar, då återigen singel. Sedan lite party och så kom släkten över och jag hade en utmärkt dag.






Sedan plågades jag på handikappstoaletten inför studande party med Black & White tema med underbara vänner, innan det körde vi massa nationella prov och klassen gjorde riktigt bra ifrån sig.



April månad avslutades sedan med en elevhälsodag med Kulturamarus, grillning i regnet och sedan såklart party!


That would be the only thing I'd ever need

Jag var uppe imorse(haha, jo imorse är kvart i tolv i min värld) och tränade, åt sedan lunch och chillade med bror. Tog mig en lång skön dusch innan jag mötte Ruddä på bussen, vi var sex personer som sedan hade skoltidningsmöte, men det var fun fun! Sen tog vi en runda i farsta och nu hoppas jag bara på att jag får lön imorgon, annars väntar grov utskällning! Nu ska jag skriva krönika om gymnasiereform och kolla på guldbaggegalen, återkommer!


Grattis, ett år till myndig!

Saknar dig babe! Hoppas din dag blir riktigt bra!





Tummen upp

Idag var en bra dag, tummen upp. Nu ska jag sova, imorgon tas nya krafttag, upp och träna på morgonen, lite skola, simning och sen blir det en öl med Dessi, blir nog bra det med. Kaaanske lägger in bilder från igår också. Godnatt.


It's not over

Sämsta bilden ever, men nu drar jag till Hellströms och dricker lite gott med fina vänner. Tar med mig kameran, så får ni kanske se några bilder imorgon ;)


When I see youre smile

Idag var jag icke i skolan, var dock uppe lika tidigt som igår för att stå på löpbandet kvart i tio, sen drog jag en snabb sväng hem för att duscha och mötte sen upp Jimmy i stan. Vi käkade lunch vid odenplan och gjorde sen några ärenden på stan innan jag åkte hem. Skulle ha dragit förbi Jejja men hon fick tyvärr migrän så det får bli en annan dag.


A very special place

Imorse fick jag först sovmorgon, en underbar halvtimme med Julia på väg till skolan, vaniljlatte, skola, sen har jag tränat med kidsen och även tävlat, underbart! På fredag blir det tävling igen!


I don't say it enough

But i love you, my dear sister <3


Igår blev det en väldans massa bloggande o...

Igår blev det en väldans massa bloggande och idag inget alls, satte på datorn men stängde ganska snabbt av den igen, idag orkade jag inte. Skulle ha träffat Jejja idag men det blev lite ändrade planer så det får bli på onsdag istället :) Nu är jag påväg in till söder och ska möta upp Zandra och Elin för ytterligare en söndagskväll på bio :) Puss och ha en trevlig kväll!


You can turn your back

Mitt hjärta värker och blöder. Jag saknar er, erat stöd. Jag behöver er, mer än nånsin. Men ni ser inte. Eller så ser ni, blundar och låtsas som ingenting. Jag vet inte vilket, bryr mig ärligt talat inte om vilket. Vill bara bli sedd. Av dig, av er.


I miss you and need you




It's time to live your life...

Okay, jag blev hemma i soffan även denna kväll, övervägde att åka iväg men kände att orken och peppen inte var tillräckligt stark, men det är okej den här helgen. I torsdags innan allt tragiska var jag då hemma hos Jimmy, vi käkade som sagt middag, snackade lite och kollade på film, mysigt.
Igår bubblade alla känslor, kommer ner på simningen och möts av kramar i massor och folk som frågar hur jag mår utan att veta, underbara människor.
Idag var vi som sagt hos farmor, ute och skottade, lär kännas imorgon plus träningen från gymmet tidigare på dagen.
Ett ljus för dig...


To let them know were here

Godmorgon!
Jag har varit uppe i snart två timmar, drog på mig kläder och raka vägen ner till gymmet. Har tränat i dryga timmen, nu har jag käkat frukost och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan käka lunch och dra ut till farmor, ska skottas lite snö osv.
Igår kom glädjebomben på kvällen, comfort, goosh i love thoose people! <3


Cold and broken

Idag är det svårt, imorgon kanske det blir lite lättare. Kämpar emot tårarna när jag tänker på det, iallafall så länge jag är i skolan. Träffade Karolina på tåget imorse, kändes skönt att få prata med någon. Jessica var min räddare denna förmiddag, nu väntar jag på att få stora kramar utav Bea ikväll. En och en halvtimma webbdesignlektion kvar innan jag ska åka och hämta min jacka innan simningen.
Marcus du finns i våra hjärtan<3

:'(

Tårar rinner, tankarna vandrar till er familj ikväll... Usch denna kväll slutar tyvärr tragiskt. Vila i frid.

Once you go black you never go back!

Jag har kletat färg i mitt egna hår för första gången, ska snart skölja ur det, återstår att se hur fläckigt det blir, haha. Sen blir det bara att byta om igen och dra ner till gymmet en runda. Får se om jag går hem sen emellan och byter om igen eller om jag åker raka vägen. Jag är nämligen bjuden på middag ikväll sådär lite spontant ;)


Ojdå, jag skulle bara... Kom ut ur affären...

mms_img22360 (MMS)

Ojdå, jag skulle bara... Kom ut ur affären ca 400 kr fattigare. Nu får det vara slut på shoppingen för ett tag framöver, plånboken skriker! Nu ska jag hem och roa mig ett par timmar innan det blir massage på gymmet och sen ska jag vidare på andra äventyr, dyker nog upp ett inlägg om en timme eller två, håll tummarna ;)


Jag tog mig iväg till gymmet, körde stenhå...

mms_img54229 (MMS)

Jag tog mig iväg till gymmet, körde stenhårt en timme och nu värker det i varenda muskel! Superskönt! Ska verkligen ta tag i träningen nu, det blir ett pass varje måndag, onsdag och lördag and I give you permission to yell at me if I don't ;) Snackat lite med vänner och nu ska jag sova, natti natti, puss!


And make you fall in love

Oj somnade i soffan nästan två timmar, djupsömn! Tänkte dra till gymmet, tror jag ska byta om och springa en runda så jag kan somna om igen i sängen ikväll i lagom tid, låter som en bra idé va? See you later!

Shoes on your feet

Första dagen tillbaka i skolan, haft en bra dag. Svängt runt våra lurviga på stan med Ruddä, haha låter värre än det var. Blöt var det iaf så mycket kan jag säga. Först åkte vi förbi gullmars och fixade lite på slcenter, sen tog vi 4an in till söder och "skulle bara" hitta till Team framkallning och lämna in filmen, en timme senare och en härligt blöt promenad hade vi lämnat in filmen och hittat till pendeltåget. Ja man kan ha äventyr mitt på dagen en onsdag också. Mitt hår börjar bli långt igen :D




Eftersom bilden tydligen inte kom med igår...

mms_img66628 (MMS)

Eftersom bilden tydligen inte kom med igårkväll så kommer bilden nu istället ^^ juste sa jag att JAG slog TRE strike i rad på bowlingen i lördags? ;)


Hej på er! Ledsen för sjukt dålig uppdate...

Hej på er! Ledsen för sjukt dålig uppdatering, men så är det när rutinerna inte sitter där än, men imorgon är de tillbaka igen! Börjar skolan om ca 9 timmar och idag började simningen, totally awesome :) I söndags kom Zandra hit tidigt på morgonen med fikabröd lagom till frukosten, sen tog vi och slängde ut granen, pratade en massa och åt lunch innan vi åkte vidare hem till henne för middag innan vi åkte in till söder för att ta en öl innan vi gick på bio, helmysig kväll som sedan slutade med en kopp te i köket innan ett par avsnitt sex and the city, nu ska jag sova, gonatt! :)


I here you're sorry now

Återigen fredagen var en mycket lyckad kväll, mina 3 boys var dessutom allihopa samlade och då blir väl ingen gladare än jag. Puss på er mina fina killar!


Your'e a good soldier

Okej, jag kom hem för över två timmar sen, borde verkligen ladda kameran med film och gå ut för att fota, sen åka direkt till mariatorget och lämna in filmen, men istället ligger jag hemma i soffan och käkar knäck. Mumsigt! Nee nu ska jag sätta lite fart, kan ju trots allt inte totalt skita i skolan med exakta 6 månader kvar!! Återkommer senare.

It's a quarter after one

Hade grymt trevlig kväll igår med mina underbara vänner! Tackar dig! Vi började kväll här hemma, med ost, kex och chips och lite god dricka till såklart, drog sedan vidare ut på stan och var väl hemma runt fyra med sovsällskap, nu ska jag hoppa in i duschen, så ska det ätas middag innan vi drar iväg och bowlar! :) Puss, ha en trevlig kväll!








Grattis Johniboy!


















It's a little late and I need you know

Okay det är lov och jag suger på att blogga, sitter inte så mycket vid datorn faktiskt. Jobbat i måndags, gick faktiskt rätt så bra, jobb på tisdagen också sen handlade jag en massa gotte och åkte raka vägen hem till Dessi där vi tittade på film och slappade hela kvällen, blev kvar där över natten för att sen åka till jobbet igen direkt på morgonen. I onsdags var de då som sagt också jobb, slutade lite tidigare och var sen hemma en stund innan vi drog ut och festade liite för länge på kvällen, kom hem från Skarpnäck strax efter fyra, sov fyra timmar och drog sen till jobbet igen, sen på kvällen hade vi gäster och delade ut lite försenade julklappar.
Idag har jag dragit en fet sovmorgon och har bara slappat med bror min hela dagen, väntar på att mina fina vänner ska komma hit ikväll och föra lite innan vi drar ut! :)

I guess the change in my pocket

Jag hade ett bra nyårafton, tog mig en redig dusch för att få bort hårspray och skumpa ur håret dagen efter och åkte sedan vidare ut till bergshamra för att mysa med Zandra och familj till sent på söndagen då jag åkte hem för att sova. Idag har jag jobbat mellan halv nio och sju, däremellan smet jag iväg till tandläkaren och lagade tanden samt åt lunch i farsta centrum. Nu ska jag hoppa in i duschen igen innan jag ska sova, imorgon blir det till att jobba igen! Godernatter! :)



RSS 2.0