When I used to know you so well


Måndagens klädsel och förmodligen kvällens klädsel också. Här spelas det musik på hög volym och vi gör oss iordning. Ha en bra kväll så hörs vi sen! Eller så ses vi på stan ;)

I'm a fool for you

Det tog mig en timme att komma ner till centrum, shoppa, luncha, inhandla kvällens middag och ta mig tillbaka igen. Är jag bra eller är jag bra? Nu gäller följande inom två timmar.

  • Duschen
  • Göra kladdkaka
  • Bädda sängen/sängarna
  • Städa
  • Ta på mig kläder för kvällen
Men det ska väl gå?

But how did we get here

Jag gick upp för snart tre timmar sen och har precis fått på mig kläderna. Ingen lunch har jag fått i mig och borde ha varit nere i centrum/stan för flera timmar sen. Nej nu är det dags för mig att de händer nåt, tjejerna kommer ju faktiskt om några timmar, hur långt har ni kommit?

Your losing fight all the time

Idag kom jag faktiskt upp hyfsat i tid, tro de eller ej och drog mig iväg till gymmet ett par timmar, förväntar mig träningsvärk imorgon. Bjöds på tårta också, är ju inte helt fel efter hårdträning ;-) Imorgon blir det ner till centrum och inhandla nåt snyggt till kvällen kanske och lite annat. Kanske något gott till middagen också, får ju faktiskt middagsgäster. Sen blir till att ha kul med mina tjejer helt enkelt :-) Vad gör ni imorgon?

Not this time

Upp allt för sent. Panta burkar. Jennifer. Misslyckade havrebollar. Dessi. Farsta. Middag med mamma. Benjamin button. Läggdags. Godnatt!

Where in heavens have you been all night

Jag har städat upp lite på rummet, välbehövligt. Legat och slöat mig. Drog ner och träna nån timme, var riktigt skönt. Och nu har jag varit nere i köket och gjort scones. Tog en kvart att fixa degen och ställa in i ugnen, går snabbt och blir så ruskigt gått att värma på och äta till frukost sen!

Where have you been all my life

Finns det någon bra anledning till att jag fortfarande sitter uppe? Nej egentligen inte... Därför ska jag nu ta mig till sängen och titta på Numbers innan jag däckar, imorgon ska jag fixa lite saker tillsammans med A och sen ta mig ner till gymmet någon gång under dagen, det behövs! Nu: Natti natti :)

Books

Någon som missat att bokrean startat? Sitter och kollar upp lite böcker som jag vill få tag i när pengarna kommer in på kontot på fredag. En bok som jag definitivt ska få tag på är "Aldrig fucka upp" som är fortsättningen på Jens Lapidus "Snabba cash", killer ending i första boken ju! Sen ska jag nog köpa "Tillsammans" och fortsättningen på den. Då har man laddat upp ordentligt, eller vad säger ni? Vilka böcker funderar ni på eller kanske rentav redan har köpt?


Can you feel it?

Jag sitter här och funderar på om jag ska smyga ner i köket och ta mig den där sista semlan som ligger där i kylskåpet....Hmm, nja tror jag sparar den till imorgon. Det spelar väl inte så stor roll att det är fettisdagen idag? Jag har ju ändå tryckt i mig x antal semlor redan i år. Har ni ätit några semlor ännu i år? Och hur många i så fall?


Whats your name

Nej jag är inte mycket för att uppdatera för tillfället som ni märker. Men det är faktiskt lov och hitills har jag inte haft mycket ledig tid över. Sen har jag inte mycket ork till att skriva och då blir det som det blir, men jag har några små inlägg på lut så dom kommer med tiden. Kan säga att jag har haft en trevlig stund ute på östersjön tillsammans med mysiga människor! :-)

Dirty rich

Jag sitter här och målar naglarna, pumpar Lady gaga på högsta volym och gör mig iordning inför kvällen. Yes det blir kryssning och jag är taggad. Man kan ju inte bli annat med den här musiken.


DSC00171

MMS

Det är snökaos ute, jag har fem min till gymmet och sitter här med träningskläderna på. Nu gäller det bara för mig att ta mig ut också, men det kan väl inte va så svårt eller hur? Nej dags att gå ut och bli snygg ;-)


Feel sunrise in my eyes

Jag är hemma sen en stund tillbaka. Sjukt trött och ska nog faktiskt lägga mig i sängen alldeles strax och kolla på "The queen of Sheba's pearls" för att sen sova. Har ju trots allt varit igång sen nio imorse. Så jag säger härmed godnatt!

Saturday night live

MMS

Sitter inne på sixty med en liten sötnos och sörplar chai-latte och pratar en massa. Mysig lördagskväll helt enkelt. Hoppas ni har det lika bra som jag och njuter av lovet :)


I don't wanna work today

Det är helt omöjligt att få in en rutin på sina sovtider, åtminstone för min del. Ena dagen däckar jag innan jag ens hunnit klättra upp i sängen eller ens satt på datorn. Andra dagar gåår det bara inte att slita sig från datorn när man egentligen borde ligga i sängen för länge sen. Särskilt när man har redovisning dagen efter. Men men, går ju trots allt bara tre timmar sen är det lov.
 

Can't rewind

Ja som tidigare inlägg då antydde så har jag idag umgåtts med min sötnos Jennifer idag. Först drog jag ner och tog en spruta innan jag mötte upp Jennifer för "budgetfika" dvs hon stod för chai-latten och jag för den goda daimtårtan. Sen drog vi vidare hem till mig och slöade oss. Drack kaffe och bara pratade allmänt, inte mycket att rapportera om faktiskt. Nu ska jag dryga mig lite mer framför burken eftersom jag inte ens kom hit igår. Samt "prata" lite med en viss F, mumma.

Coffe dreams

Jag ska avslöja en sanning. Biig secret...Haha, nu blev ni nyfikna va? Jag kan alltså inte dricka kaffe utan att lämna kvar minst två centimeter på botten av koppen. Det är som en tvångstanke, för det första tycker jag oftast att kaffet är kallt innan jag hunnit till botten och sen så bara gåår det inte att dricka upp det sista. Det sitter en spärr där, drick inte sista kaffet! Därför har jag nu både dragit i mig min kopp kaffe och den som Jennifer lämnade kvar med ett halvt kilo socker i (A) och kommer nu inte kunna sova på hela natten ^^

 

When i wake up in the morning

Började dagen med en sovmorgon, ganska så skönt faktiskt! Sen vart det matte, ja där räknades det ju mkt, *hoost* sen långlunch som var halvtrevlig. Sen ner i mörkerrummet för att stå där i tre timmar utan vidare resultat. Vidare ner till jobbet, bara att hoppa i det iskalla vattnet och köra. Snackade en massa C och F efter träningen, myspys! Och nu sitter jag här och pratar med min snygging, ska läsa min fototidning och sen hoppa i säng!

Wonderful womans

Har haft en übermysig dag med mina sötistjejer. Idrott, sen blev svenskan inställd så vi köpte lunch i liljeholmen och drog hem till Puck, kollade tv och drack vaniljthé. Tillbaka till skolan och skrev ett oväntat lätt prov om upphovsrätten, sen slutade vi, jaha no complains there inte. Så jag, Jennifer söt och Unna drog hem till mig, gjorde kaffe och drog ihop kladdkaka (ovanligt?) och tittade på Prom night. Myspysdag helt enkelt. Bilder kommer när det är inlagda på datorn!

Some extras

För att få fler besökare, testa denna sidan. Funkar faktiskt jättebra. Så ett tips till alla som vill göra er blogg lite mer känd, bli medlemmar här ;-)



Studiofoto


Who smiling

Klockan är halv elva, Beck står på på teven och jag ska börja plugga till provet vi har imorgon eftermiddag, låter som ett toppenupplägg va? As usual! Den här helgen har det inte blivit mycket alls till att sitta framför datorn. Har trixat med en massa saker, ordnat omkring i mitt rum osv. Kommer bilder och kul om en stund, nu väntar upphovsrätten!


Everything tonight

Det finns en väldigt bra anledning till att jag inte har uppdaterat på hela dagen. Jag satte nämligen inte på datorns förns för en halvtimme sen. Spenderat större delen av kvällen i skogås med mysigt sällskap. Fått lite gjort här hemma under dagen och så. Inte mycket intressant att berätta om faktiskt. Nu tänkte jag sätta på ett par avsnitt av Veronica mars och sen blir det nog i sängen.



Och ni får stå ut med att ni är söta!

I'm no superman!

Dålig uppdatering idag pga att jag har ett liv ;-) Nej men studio hela förmiddag, sen rann tiden iväg och vi blev kvar en timme till och hade kul. Fick sällskap hem av Elena och fick i mig lite lunch runt halv tre snåret. Kollade tv och läste lite, bakade ihop en kladdkaka deluxe. Sen lite middag på det och så ner till jobbet. Hann dra av ett par längder i bassängen själv också, riktigt skönt. Tänk dig att känna sig avslappnad när man kommer till jobbet, är inte ofta va?
Hem och några minuter senare blev det kaffe, thé, kladdkaka, film och snack med Jejjan min, som precis gick hemåt :-) Bilder kommer det nog en del imorgon, om jag får nån tid över efter min dejt ;-) And happy valentine!

Before nothing can be done

Ääntligen tar jag mig in på bloggen! Har faktiskt försökt i nästan en timme att ta mig in för att skriva men nej, bloggesse ville inte vara med idag. Kom hem från gymmet för ett tag sen, har nu ätit, duschat och gjort mig iordning. Är helt slutkörd så det blir faktiskt sängen om en liten stund. Ja att gå och lägga sig tidigt igår gick ju bra ända tills jag kom till sängen, väl där låg jag mest och vred på mig och tankarna bara snurrade runt i huvudet på mig. Vi gör ett nytt försök ikväll.

Down in the hallway right of the street

Kom hem och då var maten nästan klar, perfekt jag väntar med att träna tills efter maten. Åt lite och gick och skulle kolla på tv, dum idé från lilla mig för jag somnade i några timmar. Med andra ord blev det ingen träning för mig idag. Får ta igen det imorgon istället. Och nu tänkte jag snart faktiskt gå och lägga mig, energin bara gick ur mig. Ja ja så kan det va.

Yeahs

Slutade precis datorkunskapen. Haft en superslö dag och nu ska jag hem och byta om, sen direkt till gymmet!

Jag ser det snöar, jag snöar. Jag

MMS

Jag ser det snöar, jag ser det snöar. Jag drog upp persiennerna och utanför fönstret silade ner till marken. Kanske är det lite vitt kvar när man ska till tåget imorgon :) Vad tycker ni om snön?


But you broke me

Och jag bryr mig fast jag inte borde. Gräver upp saker som jag borde gräva ner. River upp gamla sår som jag inbillar mig själv har läkt, ha ha. Man kan ju alltid gå och inbilla sig det. Men känslorna finns kvar. Såren är nog inte riktigt läkta. Allt är inte under jorden. Men de borde vara så! För jag borde kunna släppa de, göra annat och gå vidare. Vad är annars meningen med allt?

Och jag erkänner att jag saknar att kunna prata med dig, för i helvete, vi var inget man bara slängde bort. De blev tydligen så iaf...

Pärlor


Gammal favorit sen några år, nu spelas den flitigt på mp3n igen. Det är alltid kul att återupptäcka gammal musik, håller ni inte med?

Got all the puppets with their strings up

Haft fullt upp hela dagen. Började med matteprov som sagt. Lyssna på rektorn, lunch. Drog iväg till Konsum och köpte en Ben & Jerry som jag och Puck delade på under samhällskunskapen. Åkte hem med Martina, satans förseningar hela tiden. En halvtimme senare kom Jennifer. Fikade, snackade och bara hängde. Vi drog ner på simningen och fick oss ett par rejäla skratt innan vi kom därifrån, äventyr som vi inte behöver prata om ;-) Och nu ska jag hoppa i säng, imorgon väntar gymmet!


Welcome to my life


Bara jag som tyckte att låten var ganska så bra?

And nothing else matters..

Jag fastnade framför Picasa, enda nackdelen är att den inte gör kopior på bilderna utan sparare den nya bilden och kvar blir inget orginal, that sucks! Jag som inte hade lagt in bilderna på externa ännu...





Saying, 'Oh, please

Sova var det, yeah right gick bra med den saken. Och varför bryr jag mig ens om de, börjar snoka och vill veta mera så fort jag ser det. Kanske för att jag vet att de snart är ett år sen första gången, för ett jag blir nostalgisk. Men jag har ju lagt de åt sidan, inte igen. För de andra så är jag inte samma person som du lärde känna då. Nej det är inte samma Julia som de var då, mina värderingar har ändrats. Jag kan se saker på ett annat sätt, se till och ha kul medans man kan. Som min vän Pernills så ofta säger, lev livet nu och inte när du ligger på din dödsbädd. Kanske är de det jag någonstans långt inne hoppas på, att du ska se att jag har förändrats och de ska få din uppmärksamhet. Fast samtidigt vill jag absolut inte slösa ett år till på skiten, gräva ner mig i något som inte leder någon vart, när jag istället kan vara ute och roa mig...

I bokhyllan just nu

Bok som läses just nu är...Snabba Cash av Jens Lapidus. Är det någon som kan ha undgått den boken? Försökte sätta mig in i den för ett par veckor sen efter att ha läst Twilight-serien men de gick trögt och kom bara nån sida för att jag inte hade ork. Men när jag nu satte mig in i boken så är den riktigt grym, fängslande! När man väl tar sig tid och sätta sig in i handlingen så kan man som sagt inte slita sig, inte direkt en bok som man kan känna igen sig i. Men ändå så bra skrivet, försvarsadvokaten skriver som om han själv har levt livet en gång och man kan verkligen ta åt sig av boken och liven karaktärerna lever. Definitivt läsvärd!



Oh, love

Dagen började med idrott. Mötte Agnes på pendeln som vanligt. Sen bar de iväg för att möta L vid danderyd, vidare till v-tuna. Handlade nåt att käka och så tillbaka till skolan lagom i tid till Rörlig bild A. Slängde i mig lunchen på rasten runt två snåret. Bjöd tjejerna på kaffe fattiglappar som dom är ;-) Genomgång och sen fick vi sluta en timme tidigare. Sköönt!
Sen hem och sörpla kaffe, äta lite choklad och läsa.

Imorgon väntar: Matteprov, Samhällskunskap A, träffa Jennifer och sen jobba.

Kiss godnight

Och vem säger att man inte kan ta en serie bilder klockan tio på kvällen och sen en timme senare inse att man vill måla naglarna? Så att man sedan halv tolv sitter och tittar på "Chuck" och väntar på att naglarna ska torka. När man egentligen borde ligga i sängen och sova för länge sen. Imorgon väntar idrott halv nio och sen efter lunch blir de mot v-tuna och möta upp L.


It's all easy


Såhär har jag då sett ut större delen av dagen när jag har sprungit omkring här i huset. Mysigt värre eller vad säger ni ;-)

Floor ball








Without me you got it all

Lagat middag. Blev köttfärssås med spaghetti som gjorde succé ;-) Pratat en massa med F(NOT the one you are thinking about!). Laddar in lite schysst musik på mp3 till den nya veckan som kommer. Det är väl i princip det som hänt senaste timmarna. Nu åker de in lite bilder på datorn också så ni lär få se en del senare.

You can play my broken strings

Dagen har varit lugn. Gick upp ganska sent och åt lunch på en gång. Började med att röja undan alla kläder som låg överallt i rummet. Tog en dusch och har städat upp resten av rummet. Tagit en fika. Nu tittar jag på filmen som går på fyran. Älskar dansfilmer! Om jag orkar ska jag ta tag i de där med kläderna också ikväll. Lägga in bilder från gårdagen på datorn kanske...Vi får se. Ska iaf börja med middan om nån timme.

 

I am alive

Gick och la mig halv fyra igår. Upp vid halv tolv då det kom folk. Drog i mig "frukost" och sen raka vägen ner till hallen för att titta på innebandymatch. Hem en halvtimme och drog i mig lite käk, ner till centrum och mötte Agnes. En halvtimme senare hoppade jag i bilen och åkte för att titta på nästa match. Tog maassor av bilder. Kom precis hem och nu blir det melodifestivalen och middag, Hur har eran dag sett ut?


Like i wrote with my own fingers

Jag kom hem för en liten stund sen. Har lagt in bilderna på datorn och mailat iväg till hela companiet. Effektivitet var ordet! Nu visas "Fredag den 13:e" på tv men dom är ju en vecka för tidiga, hur tänker dom egentligen? Jag har iaf haft en trevligt kväll och tänkte snart hoppa i säng så jag orkar med morgondagen. Men först lite talk med F.




Are we human?

Kom ur duschen för en stund sen. Sitter och kollar flygbiljetter, väntar på ett samtal, laddar in musik i mp3n och bara andas ut en stund. Dagen i skolan har varit ganska slapp, inga tunga lektioner och vi har mest slöat, kan inte säga annat än att jag aldrig tidigare haft en så bra matte/idrottslärare som nu! Imorgon har jag fullspäckat schema så de lär bli dålig uppdatering eller ingen alls, såhär ser de ut:

  • 9:00-16:00 - Rörlig bild A
  • ca 16:00 - 17:00 - Åker hem från skolan
  • 17:00 -18:00 - Packa väskan, smink och göra mig iordning
  • 18:30-20:00 - Jobba
  • 20:00 - resten av kvällen - Fest

Give a little bite








My friends all have horses

Sista plåten bullar glömde jag bort när alla telefoner låg på bordet och pep, mormor som skriker och samtidigt försökte jag kommunicera med mamma. Ja den enda gången jag på riktigt pratar med min mamma är när jag tävlar om uppmärksamheten med min mormor, haha. Komiskt va? Aja håvade in 60 kr från mormor och har gjort bullar som jag ska bjuda på i skolan imorgon, alltid något.


Be your self

Jag har stått och bakat bullar i lite drygt en timme nu. Just nu står bullarna och jäser, de ska alldeles strax stoppas in i ugnen. Jag som har gått i över en vecka och velat baka bullar, äntligen! Den här gången blev det en omgång vaniljbullar och en omgång hallonbullar med riven choklad i, mumma.

Tell you to hold off

Ny header, hur blev den tycker ni? Hanns med andra ord med en ny bloggdesign den här veckan, jag är ganska nöjd. Bilden är tagen på landet förra påsken och resterande bilder i header är tagna senaste månaden utav mig. Bebisen på bilden är jag från när jag var liten ;-) Nu ska jag sova. Imorgon har jag ett projekt som jag ska ta tag i. Tänkte rensa mina garderober och sen lägga upp ALLT som jag inte ska ha på tradera/blocket/bubbleroom till försäljning så kan jag förhoppningsvis få i alla fall lite extra cash. Godnatt!


Three floors down - Kim

Jag redigerar bilder, gör ny header, dricker vatten och lyssnar på den här låten.


My babys three floors down

Tog ju då en lång och skön sovmorgon imorse, den var välbehövlig. Mötte upp Martina på pendeln och Puck vid bussen. Gjorde ett löp och var uppe på redaktionen på expressen, tog med mig lite tidningar. Sen åkte vi vidare, gjorde ett stopp i gullmars och köpte kebabtallrik (ooh gud så gott!) som jag och Martina sedan delade på när vi kom hem till Puckisen. Datorkunskap, vår lärare var sjuk så de va ganska soft lektion. Och de är väl det som hänt idag.


Before you're too far gone

Jag är helt sjukt trött och mina ögon bara flimrar! Ska lägga mig i sängen ett tag och vila ögonen. Ingen middag har jag fått i mig heller, men än så länge går de ingen nöd på mig, hoppas på att mamma kommer hem och lagat nåt åt mig snart (A)

Once I put my coat on

Ska vara på expressen klockan elva imorgon. Med andra ord kan jag sova till halv tio, sköönt! Så ingen svenska alls den här veckan, but hey who's complaining!? Lyckades få pappa att sätta in pengar åt en också, satt inte helt fel. Haha fick pengar i fredags och är redan helt pank. Så går de när man har roligt. Nu är det Victoria Silvstedt som gäller sen bedtime.


Danish - Le igen


Och Molly och Julia lyckades få mig riktigt nostalgisk genom att lyssna på den här låten. Den tar mig verkligen tillbaka till kunskapsskolan och alla tiderna med er tjejer. Tiderna som inte längre är så många som det borde va. Jag saknar det. Men samtidigt så har allting gått så jävla mycket framåt! Jag är absolut inte samma människa som jag var för ett år sen. Inte på något sätt. Kanske litegrann i det inre, men jag har ändrat mitt synsätt på många saker. Jag har fått massor av nya vänner som har kommit att betyda mycket i mitt liv och jag vågar göra mycket mer saker nu än vad jag gjorde i Februari. 2009 ska bli mitt år mer än något annat!

I should never think

Jag och Molly skriver långa kärleksbrev till varandra på facebook. Adam den söta försökte hjälpa mig med photoshop men det ville inte vara med idag så jag får vänta med att göra ny header. Anders pratade jag med efter träningen så mera jobb och dubbelt så mycket cash varje vecka sitter inte helt fel. USA here i come! Och möjligtvis London till nästa lov om jag lyckas skrapa ihop lite extrapengar :-)


You'll learn to hate me

Två lektioner idag som vanligt. Prov på sista lektionen, vart klar snabbt och kunde gå en halvtimme tidigare. Åkte till farsta och satte in pengar på banken. Mötte Jennifer och tog en fika och lite shopping. Fick med mig en fin skjorta och nätstrumpbyxor hem (till kryssningen lite senare denna månad) och med andra ord så gjorde jag av med alla pengar jag hade satt in, haha. Men så kan de gå. Trevligt var det iaf.

But it's all i want

Om ni vill veta, så ligger jag just nu i sängen kollar på Veronica Mars och äter godis. Ska titta på ett avsnitt till tänkte jag och sen ska jag hoppa i säng. Hur underbar helgen än må ha varit så kräver den lite extra sömn såhär i efterhand. Pussar på er!


So call me by my name

Är ni nyfikna på vad jag gjorde i helgen? Haha, no need to bother. För de är en hemligthet vad som hände i helgen. Jag var lite efterlyst ett slag också, men inget att oroa sig för. Allt jag kan säga är att jag hade sjukt trevligt sällskap, god mat och dricka. Med andra ord allt som behövs för en rolig helg. Tack people för att ni förgyllde min helg, den var efterlängtad.


When you can light up the dark

Efter helgens händelser kom vi till slut hem vid tio igår. Helt slut tar jag mig upp för att gå halvdag i skolan. Får sms när vi kommer till idrotten, svenskan inställd. Med andra ord sitter jag har nu och slutade för snart två timmar sen. Sköönt! Så nu blir de film och lunch, så ska jag ta igen mig lite.

RSS 2.0