Ser du vad jag ser?

Hallå där!
Inte uppdaterat på länge men det har varit full rulle!
Förra fredagen var det bara att slå in presenter och sen dra hem till Robban för att sen köra järnet hela natten!
På lördagen firade vi pappa och bror, Robban, Johan och Daniel kom förbi en sväng då med. Sen hängde jag hemma hos Zandra på söndagen och så käkade vi middag och fikade med gänget. Blev kvar där över natten och sen var det bara upp och övningsköra.
Sen har det varit massa avslutningar med simningen i veckan, bästa fyran tävling, picknick, körlektioner, roadtrip till Norrköping, chill på min veranda med fina simmartjejer. Sen vann ju Loreen igår och det blev det spontan utgång med Micke en stund innan bästa Robban och Johan kom och hämtade mig.
Idag har varit världens bästa söndag i solen med picknick, kubb och sen avslutades den med en öl med fint folk :)


This is the first day of our life

Sådär nu sitter jag hemma i soffan och tittar på hockeyn. Körde hem farmor och förbi affären en sväng innan vi kom hem. I helgen var det läger som gällde för hela slanten så inte mycket sömn men mycket mys med simmarna.
Sen rullade det på med jobb på förskolan måndag och tisdag, körde in till skanstull på måndagen för möte om sommarens jobb. Fick skjuts hem av en gammal klasskompis från lågstadiet, spännande. Igår var det bara simning så efter det mötte jag upp fina vänner för att ta en afterwork, trevlans!


Weeo

Hej på er!
Länge sen jag hunnit blogga nu så slänger iväg ett medans jag ligger i soffan hos farmor. Men nu ska vi tydligen åka så jag ska hoppa i bilen och köra hemåt.
Idag har varit chill/bakisdag med fint sällskap på hemlig ort och sedan ute hos farmor.
Återkommer senare, puss!


Fullt ös

Passar på att blogga när jag har två minuter över. Sitter på badet med en glass i handen och ska snart gå in och träna barnen!
I tisdags var det förskolan som gällde, hem och vilade 40 min och åt innan jag körde ner till simhallen.
Igår fick jag lite sovmorgon men jobbade istället sent på förskolan och åkte sen direkt in till skanstull för att möta Klara, åt mat och sen ner till en uppvisning till.
Direkt därifrån åkte jag och mötte upp Ruddä och Robban för att fika och när Johan anslöt sig så drog vi vidare till Daam för en snabb öl, mötte även Sanna som skulle vidare på skivan, mys!
Nu har jag jobbat fram till två och sen hängt med Robban en stund. Nu in i simhallen som sagt! Puss!


Livet rullar på

Död tjej. Gårdagen var lång och till mesta dela rolig. Var helt slut när jag kom hem men kunde ändå inte somna när jag kom hem så var lagom trött imorse. Men jag har krigat på hela dagen och sen kört över en timme på kvällen.
Nu ska jag sova och tagga om för en ny dag med skrikiga ungar och sen uppvisning.
Godnatt världen


Shoo

Hej hopp!
Vad har ni för er? Själv njuter jag av en kall öl och ska snart lägga mig i sängen och glo på greys!
Jobbat elva timmar på värdshuset och klagar inte på att jag fick gå hem tidigare än väntat, imorgon väntar en lång dag med hemresa från landet, Bajenmatch och sedan skiva för Jejja. Dags att taaaagga! :)
Ska bli skönt att slappna av lite imorgon för sen väntar i princip två veckor non stop med jobb ^^
Nu ska jag inta sängen, sov gott eller festa lugnt!


Är du pepsi? Har du cola?

Okej lovade visst att blogga ordentligt idag så jag får väl göra det snabbt nu då ^^
Lördagen var Soft med alla fina simmare och sen övningskörde jag hem och direkt vidare på middag hos faster.
Söndagen var väldigt chill och jag körde sen ut och hem till farmor under eftermiddagen/kvällen för middag och fika :)
Sen kom Valborg med först jobb, sen åkte jag med Robban för att handla i centrum innan vi grillade här hemma hos mig med Johan och Zandra innan kvällens äventyr började. Körde en roadtrip till Uppsala, Sollentuna, Bromma, fridhemsplan och så hamnade jag till slut i telefonplan.
Började sedan första maj med att möta upp Staffan och köpa lunch, hängde på hans tomt i solen ett par timmar innan vi drog in till snaps för att äta middag med fint folk och sen vidare för att fika, mysdag! :)
Igår mötte jag Pernilla i centrum och hann med lite shopping före simningen, drog sen på middag hos Robban och sen tillbaka till simningen.
Idag mera simningen och sen fika med fint folk! Nu ska jag jobba om drygt åtta timmar så godnatt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/557890/images/2012/pic_201134878.jpg" class="image">


Kärlek typ

Jag har typ dom finaste vännerna som finns. Imorgon ska ni få en riktig uppdatering och tills dess får ni lite bilder. Godnatt världen!


RSS 2.0