Lilla my är redo att gå på skiva! Vi hörs...

Lilla my är redo att gå på skiva! Vi hörs imorgon när jag ligger och mår dåligt ;)


Återkommer senare

Ja bloggen har sugit balle senaste veckan, men jag har haft mitt sista lov från skolan ever och inte spenderat särskilt mycket tid alls framför en dator förns ikväll. Nu tänker jag sova för inatt fick jag bara sex timmars sömn för att jag och Zandra var ute för länge och om mindre än 12 timmar ska jag möta Lucas, så sova var det ja!

Cause we were born this way baby

Sjuk natt, nu är jag sjukt trött och ska kolla BB sen sova, så godnatt.


Just do that

Hej på er!
Vad har ni för er? Jag ligger i sängen och tittar på repriserna på det jag missade i onsdags. Skulle ta en snabb tupplur tänkte jag mig och somnade i två timmar, så nu har jag sovit fyra timmar sen jag gick upp igårmorse. Igår var det partaj här hemma och det blev en ganska lång men trevlig natt. Innan dess var det SIS-dag så jag hängde i sex timmar med alla fina ungar och tränare.
I fredags var jag hem till Jejja och fixade håret, sen drog jag en sväng förbi centrum och mötte upp Jimmy och Simon en sväng, var hemma och käkade och sen simning. Tog det sen lugnt hemma på kvällen.


Nu kör vi!


If you let in the sun

Vi har bosatt oss i soffan, hade Martina över på en snabbvisit för några timmar sen också. Langar en bild från igår och återkommer senare.


Campione

Jag fyller år, har inte tid att blogga, har Jimmy och Dessi här och jag sitter framför datorn :p Men snart ska jag och Dessi göra oss iordning, så drar vi in till Hellis in sväng :D Vi höres imorgon!


Or better yet, stand there

Det blev historiaprov, sen hängde vi i skolan en timme extra, just for fun. Så fick jag sällskap hem också. Tittade på sista avsnittet OC, käkade middag och däckade i min fåtölj en sväng innan det var dags att ta på sig skor och jacka för en kvällspromenad med bästa vän, mys som vanligt!
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för imorgon tänkte jag gå upp i tid trots sovmorgon och ta en sväng till centrum! :) Gonatt!

Love!




Jag saknar dig, så det är ju tur att du är på väg hem just nu! Nu taggar vi till för en awesome vecka, bli frisk bara! <3


If youre ready to go

Nu ska jag gå ner till tåget och möta upp Ruddä. Idag väntar antingen vanligen historialektion eller prov, återstår att se. Sen blir det kanske en liten shoppingrunda på stan, får se vad kvällen erbjuder, har inte riktigt bestämt mig än. Nu måste jag rusa, bye!


So if you love me let me go

Slapparsöndag idag igen. Riktigt skönt faktiskt. Såna dagar behövs faktiskt. Och om en vecka är det bakisdag efter incestfest, haha. Kan nog bli riktigt bra, vi laddar upp på onsdag. Igår var fina släkten här och firade mig ordentligt, lika trevligt som vanligt. Innan det åkte jag buss tre timmar och försökte sova. Och gissa vem som fick Sonispherebiljett?? :D



And run away before I know

Hej hej, sitter i skolan med Ruddä och väntar egentligen bara på att tiden ska gå. Ska snart knalla ner till tvärbanan och åka mot Tekniska, sen vidare ut till landet för arbetsinfo/kick-off. Träffa Dessi en stund och hänga också, eftersom vi jobbar på samma ställe. Haft engelskaprov för en liten stund sen som gick snabbt och förhoppningsvis bra.

And I won't listen to your shame

Livet är ju bra bisarrt ibland asså. Ja vad jag gjorde för exakt ett år sen behöver vi inte tala om, men jag kan bara säga att denna kväll en vecka före min födelsedag är så mycket bättre. Förra onsdagen skulle jag en sväng förbi Zandra efter lunchen i skolan och blev kvar tills dagen efter, men det gjorde ingenting för det var mysigt.
I tisdags var jag i skolan på förmiddan och sen åkte jag tillsammans med Ruddä hem, la mig i sängen och däckade i tre timmar, sen var de bara dra i sig käk och åka ner till simningen.  Nu ska jag ta tag i lite saker, imorgon blir en lång dag. Puss.

Cant rewind

Jag sitter här och ser ut som ett blekt spöke med ansiktsmask i ansiktet och tittar på videon som fina tjejerna gjorde till mig förra året och kan inte låta bli att skratta högt för mig själv. Har på mig min nya jumpsuit som så lägligt kom med posten idag också.
Igår var Dessi har en sväng på eftermiddagen och bakade bullar tillsammans med mig.


If your'e gonna be the same

Tänk vad ett samtal kan göra hela ens dag, eller ens bara ett par meningar. Ett möte med en person man inte alls trodde man skulle träffa på just då.
Nu ska jag för fasiken gå och sova, varit på en lektion idag, sen myst hemma hos Zandra (det känns som vardag) och sen åkte jag iväg på arbetsinfo/intervju innan jag slutligen kom hem för dryga timmen sen. Pratat i telefon i säkert över en timme också, mys! Nu väntar som sagt sängen, gonatt.


If you could dance with somebody

Jag tror fasiken jag ger upp för ikväll. Ska ta en runda med lotion och sånt i ansiktet bara, sen blire till sängs. Bullar får bakas i veckan de hanns inte med idag. Men det blev rejäääl storstädning! Har slängt säkert två kassar med skräp som bland annat var en hel pappershög på mitt överfyllda bord, saker från hela min gymnasietid. Och mina älskade smycken har äntligen fått en egen plats istället för att brottas i en hög på byrån. Hann möblera om lite också, men ne nu äre sängen som sagt. Puss
Langar bild på gänget från igår, minus Humlan.


I think I made it very clear

Idag dricker jag cola och äter chips, ligger i soffan och tittar på veckans repriser. För första gången denna helg är det en tyst och lugn stund i huset. Men snart ska det storstädas i mitt rum och bakas bullar! ´
Igår var vi på östermalm och firade mormor med en medelmåttig buffémiddag och sen blev det en spontan utgång, mötte upp David och Tintin på Sjätte tunnan först och sen drog jag vidare med tjejerna och vi blev som vanligt kvar till stängningsdags, kom hem strax innan fyra och hoppade raka vägen i säng.


Take a bit of my heart tonight

Hej på er!
Vad har ni för er? Jag ligger i soffan och tar det lugnt, funderar på om jag ska ta en tur till gymet för första gången på två veckor eller om jag ska vänta med det.
Har iaf precis unnat mig lite shopping på hm's hemsida, en del ska faktiskt användas till studentskivan så det var inte bara onödigt ^^
Igår bestämde jag mig för att stanna hemma och bara ta det lugnt, precis som förra fredagen, ibland är det skönt att göra ingenting alls.


And theres glitter on the floor

Sitter här i skolan och knackar htmlkod för fullt. Ganska fokuserad idag för en gångs skull, men det kanske beror på att inget rubbar mitt humör just nu och att jag inte ska vara här nästa vecka så får köra all in nu! Ne fokus var det, och här sitter jag och bloggar. Puss!


When you refused to fight

Jag äter våfflor till frukost och är ganska nöjd med livet. Det är finfredag så jag har klänning på mig och ska slänga på mig lite smink nu innan jag ska möta tjejerna på bussen! Puss!




RSS 2.0