Komma till insikt

 

MMS

 

Tjena! Har alldeles nyss vinkat av Jennifer vid bussen så nu är det bara jag kvar här. Det gör inte så mkt, men däremot kom vi båda två på att det kanske var sista gången vi ses på länge. Och det känns faktiskt lite vemodigt. För i höst kommer vi inte längre ses på samma sätt som förut... Och det har ännu inte sjunkit in men nu börjar man riktigt inse vad som håller på att hända. En av de få tjejerna jag alltid kunnat säga vad jag känner till och bara vara med. Tack tjejen för det här roliga åren. Det har varit både skratt och tårar men det slutar på ett så underbart sätt. Jag älskar dig gumman <3


Mys

 

MMS

 

Hej, allt bra? Här ligger vi i sängen och glor på tv, jag har som ni kan se på bilden har jag bakat supergoda brownies som vi mumsar i oss samtidigt :-) Idag har vi varit nere på bageriet och köpt bröd sen blev det en prommis hem, annars har det inte hänt mkt. Alla andra åkte hem under dagen så nu är det bara jag och Jennifer kvar här. Trevligt med lite sällskap här ute när man är själv hela veckorna annars. Nu ska vi fortsätta se på tv. Hoppas ni haft en trevlig helg :-)


Jobb jobb jobb

Hej på er! Hur är det med er? Själv är jag helt slut. Men det är inte pga av att det är mycket på jobbet för det har varit lugnt än så länge. Det beror snarare på att jag får gå upp tidigt, börjar ju redan vid 8 på morgonen... Som tur är finns det andra fördelar med att jobba på bageri, Japp det är det jag jobbar med om jag inte sagt det, idag fick jag massa fika och bröd med mig, yummie. Imorgon kommer min babe Jennifer m flera äntligen hit ut :-) puss på er alla!

Shoppaholic

Några timmar i norrtälje lönade sig, eller ja om du tittar i min plånbok så blev det snarare rätt så tomt. Med andra ord många fynd. För bara lite över 300 fick jag 2 linnen, 2 trosor, 1 bh, en skjorta oversize samt ett skärp till. Kallar ni inte det att fynda? Det är det jag älskar med norrtälje för nästan alltid när man är här på sommaren så har butikerna rea och det är nästan alltid säkert att man hittar något också :-) nu ska jag hem till allsången med min godispåse, trevligt kväll!

Rastlösa jag

Hej på er! Ja inte kan jag sitta hemma en hel dag och göra ingenting nej det går inte för sig så just nu sitter jag på bussen in till norrtälje. Ska se om jag hittar nåt roligt att handla och sen blir det till att äta någon middag innan jag åker tillbaka. Hann oxå träffa några av dom trevliga pojkarna, som vi träffade för 2 veckor sen, innan jag gick på bussen :p Vädret är lite molnigt men inte regn som de hade sagts så det är ju bra det, hur är det hos er?

Tillbaka på Blidö

Till slut kom jag ändå ut hit och hittills har allting gått riktigt bra. Gjorde mig lite mat när jag kom hit sen har jag mest tagit det lugnt, pratat i telefon flera timmar med en massa trevligt folk och imorgon fortsätter jag nog med samtalen om vädret blir dåligt som det är sagt. Och så hoppas jag verkligen att min OTH box kommer så jag har nåt mer att göra förutom att prata i telefon hela dagen. Vad har ni för planer för veckan? På onsdag börjar jag iaf jobba sen får jag sällskap till kvällen :D godnatt

Vi provar igen

Nu ska jag alldeles strax släcka här och sova, är supertrött har varit igång hela dan. Idag skulle jag ju ha åkt tillbaka men så blev det inte utan Hampus och Zandra övertalade mig att stanna kvar så istället är jag tillbaka imorgon eftermiddag :-) har inte mkt mer att säga för tillfället. Har snackat lite med Danne idag oxå :-) godnatt på er och ha det bra!

Kortis bara

Sitter nu ute på ängen och tittar på när alla leker och har roligt. Har haft det jättetrevligt hela tiden och kommer tillbaka till landet igen imorgon kväll :-)

Första dan på jobbet

Godkväll! Jag har haft en väldigt rolig och trevlig kväll, mött många nya människor som alla verkar riktigt trevliga :) Har tittat på film me de andra och nu ska jag dricka te och se på scrubs innan jag lägger mig. Imorgon förmiddag åker jag till Zandra där det lär bli fullt upp så glad midsommar! Vi hörs när vi hörs! :-)

Det hänger på håret

MMS

Såhär blev den nya frisyren, vad tycks? Lite kortare och mer uppklippt bara annars nästan detsamma, jag är iaf nöjd :-)


Upp och iväg

Jag är uppe! Och jag tror också att jag hinner med bussen som går om 20 min, nu ska jag bara slänga på mig lite kläder och i mig lite frukost så ska nog allt gå vägen. Ser också ut som att jag får sällskap till blidö, great :D Vi ses i augusti om inte annat. Vad tyckte ni om bilden nedan? Lämna en massa trevliga kommentarer medans jag är borta ;)

Bild från balen


Fotograf: Andreas Saxin

Glad midsommar

Jaha ingen vinst för sverige dåra, inget mer spelande heller betyder alltså det. Synd faktiskt och jag tyckte att sverige kunde ha spelats så mycket bättre i den här matchen. Nu har jag sprungit runt här i ca 20 min och lagt ner två papperskassar med kläder samtidigt som jag har bränt ner två cdskivor till med bilder, blev ungefär 5-6 stycken bara med kort från det här året och förra. Imorgon ska jag upp redan vid 8 för att hinna med allting. Sen blir det möte med jobbet och sådär innan jag får vila. Därför måste jag bege mig till sängen väldigt snart. Ska försöka blogga lite då och då från mobilen eller så cyklar jag kanske upp till internetcaféet någon dag när jag är ledig och känner för det. Det var allt jag hade att säga för idag också så hoppas jag att ni alla får en jättebra och trevlig sommar! :-) Kom gärna ut och hälsa på mig också ;-)

Trevlig midsommar!

Sverigeoutfit

  

(Klicka för större bilder)

Bild 1: Linne från Bikbok 29 :- Kjol från Åhléns, vet ej priset samt Leggings från Cubus 59 :-
Bild 2: Samma som ovan plus hood från SOC intersport 299 :-
Bild 3: Min sverigeinspirerade sminkning :-)

Här laddas det

Skivan "Fotboll Anthems" spelas just nu på hög volym samtidgigt som jag sminkar mig. Jennifer ringde mig så kom hon förbi en timme, just för att båda satt hemma och gjorde ingenting, var trevligt att få sällskap en snabbis. Ikväll ska jag då ner till stortorp för att att middag och titta på fotboll, samt umgås såklart. Självklart är det sverigesminkning som gäller till ikväll och jag tänker faktiskt slänga ihop en "dagens outfit" snart, bara sminkning som ska bli klar sen får ni se ;-) 

Ska ni kolla på matchen ikväll?  

Dagen D

Hej där! Jag tog mig faktiskt upp för ca en timme sen och har redan fått en massa gjort. Har tagit ner hårddisken(externa) och lagt in alla mina bilder så att de inte försvinner iaf att någonting skulle hända med datorn. Jag ska dessutom bränna ner dom cd så fort brorsan kan gå ifrån datorn.

Jag har även hunnit fixa en klipptid, dock till kl 9 imorgon och tyvärr inte hos Elin eller Anita men det fick duga. Så imorgon kommer jag få gå upp riktigt tidigt, kommer hem sent ikväll också, plus att jag har ett fullspäckat schema fram till kl. 20 imorgon. Med andra kommer jag vara heeelt slut när jag väl kommer i säng imorgonkväll. Nej men jag ska inte klaga det lönar sig ju faktiskt i längden och det är ju bara för en dag :-)

Eftersom allt detta händer och jag sen inte kommer hem på länge (se tidigare inlägg) så är detta dagen då nästan allting måste packas och göras iordning, detta är alltså vad som står på min agenda idag, plus lite andra aktiviteter som ni får veta mer om lite senare, nu måste jag kila! Ha det!

Slappardag

Här har ni mig! Klart jag inte har glömt bort bloggen. Men jag har inte orkat sätta mig ner och skriva på hela dagen, sen har jag inte särskilt mycket att skriva om för tillfället heller. Idag har varit den lataste dagen på riktigt länge, har faktiskt gjort absolut ingenting bara legat uppe i soffan och glott på tv. Nu ska jag fixa lite på andra datorn, så jag äntligen kan lägga in min framkallning och få upp nya bilder på hela väggen, förmodligen kommer dom nog tyvärr efter att jag har åkt dock. Men det är bra för då har jag något att se fram emot sen. På tal om att se fram emot, om dryga veckan kommer beskedet med vilket gymnasium jag kommit in på, tror ni jag kommer in på förstahandsvalet?

Grr

Grr, grymt irriterad just nu för min msn verkar inte funka (ingen av dem) och jag var mitt inne i flera riktigt trevliga samtal -.- Någon annan som har samma problem? Förövrigt har jag lagt in en väldigt lång filmlista på lovefilm med filmer som kommer ut till landet lagom tills jag kommer dit. En massa bra serier som ska kollas (igen) och förhoppningsvis lite bra filmer också :-)

Borta bra...

Sådärja, tog inte lång tid för mig att bestämma mig. Hinner ju faktiskt gå på mötet om jag åker till Zandra på midsommar, så så blir det. Min torsdag blir alltså väldigt fullspäckad med event.

Är bara hemma på förmiddagen och sen vet jag faktiskt inte när jag kommer hem igen nästa gång. Blir nämligen så att jag åker tillbaka ut på landet igen, efter midsommarhelgen och så börjar jag jobba nästa vecka. Sen åker jag kanske hem några dar efter den 6/7 men annars blir det en överraskning när jag kommer hem nästa gång.

 Så ni får njuta av dessa två dagar med bloggande innan jag åker. Om jag absolut inte skulle åka hem nånting under tiden jag jobbar, så är jag tillbaka någon gång i augusti helt och hållet, med lite småbloggande där emellan. :-)

En runda på stan

Hej där! Vinkade nyss av Jennifer och Cassi som åkte härifrån. Först var vi inne i stan allihopa, köpte min telefon, åt och kollade runt lite, innan vi åkte vidare hem till mig. Alla la sig i sängen för att kolla på "Step up" och bara toh det lugnt. Alla var så trötta efter att ha gått upp tidigt så det var allt vi orkade med att göra idag. Nu sitter jag här med mina nya telefon :-) och ska lägga in lite låtar på den, samt fixa lite andra saker. Smsar också med Zandra som vill att jag ska komma dit på midsommar, så nu vet jag inte hur sjutton jag ska göra.. Särskilt med tanke på jobbet, som jag sagt att jag inte kan komma till på midsommardagen... Jaja vi får väl se hur det blir.

Afasi & Filthy - jobb

En låt som jag helt har fastnat för. Jag som trots allt inte brukar lyssna särskilt mycket på svensk rap längre tycker verkligen den här låten var bra. Här ska ni få höra.

Budget köp

Även när man har lite pengar på fickan så kan man fynda. Japp jag hade 50 :- på kontot idag (mobilpengar sitter på ett sparkonto) när jag var nere i centrum och med så lite pengar kan man också hitta saker och fortfarande har jag lite pengar kvar att handla för. Hittade ett blått jättefint linne med små hjärtan på för bara 29 :- på bikbok som jag var bara tvungen att ta med mig hem. Tyvärr har min kamera fått ryck så jag kan inte visa det, men sött var det iaf! :-)

Dyra nöjen

Jag tror faktiskt att jag har hitta telefonen som jag vill ha. Ja det gick faktiskt rätt snabbt, men det är enkelt när man vet ungefär vad man är ute efter. Det enda jag förvånades över är hur otroligt otrevliga alla är när man går in någon av butikerna. Dom ska smutskasta alla andra bolag och är bara ute efter att man ska byta abbonemang, när det enda jag ville var att köpa en telefon kontant. Men sen gick jag iaf in på the phone house och där var dom som vanligt trevliga och kunde hjälpa mig hitta det jag ville ha.

Så det blir en Sony ericsson w380i som jag förmodligen åker in och köper i stan redan imorgon. Har lyckats få med mig Jennifer också, hon ska göra mig sällskap hos tandregleringen och sen in till stora stan ;-)

Shoppingsugen

Ja nu är även lilla jag uppe. Gick upp för drygt en timme sen och har ätit lite och så, nu tänkte jag försöka ta mig ner till centrum inom en timme och titta runt på lite saker. Ser även ut som att vädret tillåter det idag. Har inte särskilt mycket att berätta för tillfället utan det blir väl lite mera uppdatering senare i eftermiddag kanske. Ha en bra söndag!

Lycka

Jennifer och jag ska tillbringa 6 hela dagar tillsammans på landet, oh yes! Härligt! :D Det är nämligen dom dagarna jag troligtvis kommer vara ledig om mitt schema stämmer och det blir najs att man får lite sällskap då. Förhoppningsvis fylls dagarna med solande, badande och allmänt trevligt sällskap :-) Skulle bara tala om detta för allmänheten och tänkte dessutom passa på att säga att jag saknar min Zandra! Var håller du hus kära vän? (Jag vet att du jobbar, men svara i telen ;))

 

Ny mobil sökes

Funderar på att införskaffa en ny mobil till sommaren. Hade egentligen tänkt vänta tills efter sommaren när jag fått min lön, men med tanke på pengarna jag fick igår så tänkte jag att jag kanske kan slå till redan innan sommaren. Har ni några bra tips kanske? Vill helst ha en walkmantelefon/med mediespelare, megapixelkamera, radio, bluetooth och usb-koppling. Allt detta skulle jag vilja att telefonen innehöll och allra helst någon telefon som ligger under 3000 :-, kommer ni på någon? Kom mycket gärna med förslag isf :-) Jag letar vidare iaf!

Avslutning och sånt stuff

Mailat jobbet och hoppas nu på det bästa, annars blir det tidigt midsommarfirande för min del... Eller ja, inte alls snarare. Men som sagt än så länge hoppas jag på det bästa. Här kommer lite bilder med text och allt till, njut!


Julia mina kära vän, sjöng på skolavslutningen, grymt bra! :-)

Såhär ser mina vänner ut när det är hungriga, don't mess with them ;-)

Och såhär kan det se ut när man är i behov av nånting ^^

Jag får betygen och säger hejdå till våran handledare (Bild snodd av Julia)

Jobb jobb

Hej på er i regnet! Ja här ösregnar det iaf för tillfället, kom precis innanför dörren. Det blev inget landet över helgen just för att det var så dåligt väder, istället åkte vi ut till farmor och hälsade på ett tag.

Nu när jag kom hem kollade jag min mail och hade fått schema för jobbet, de närmaste 3 veckorna som kommer ska jag  jobba 8 dagar dom veckorna, så det blir perfekt om Jennifer skulle komma ut och göra mig sällskap för då är jag ledig när hon kommer :-)

Enda nackdelen var att jag jobbar på midsommardan, ingen höjdare direkt kanske. Men men inte mycket att göra åt den saken. Måste ringa och boka om min tid till läkaren också för det krockade med när jag skulle jobba, tyvärr.

Saknad

Det blir ut till landet igen imorgon då. Ja kan ju inte bara sitta hemma hela helgen. Lär alltså inte bli uppdaterande ingen förns på söndag. Samma sak blir det när jag börjar jobba om jag inte följer med hem till Alex nån dag eller så och kan låna hans dator :-)
Har suttit och snackat med Filip en större del av kvällen och gud vad jag har skrattat hade nästan glömt bort hur roligt jag kan ha när jag pratar med honom. Jennifers inlägg värmde iaf mycket <3 Finns många människor som jag faktiskt saknar enormt mycket som jag skulle vilja träffa, men inte gjort på länge, utav olika anledningar...  Orkar inte gå in på det, men saknar iaf dessa människor väldigt mycket <333
     

Läkare hit och dit

Jag har fått en läkartid, eller nej vänta nu... det var ju 2 stycken. Just det, en till ortopediska mottagningen och en till tandregleringen. Jepp that's right, tandregleringen.
 Förr i tiden hade jag nämligen tandställning. Tog ut den i oktober och nu har jag bara en sak på insidan av tänderna, som inte ens syns.
Förut var jag hos tandregleringen varannan månad, men nu har jag inte varit där på över ett halvår, känns faktiskt lite konstigt. Men nu ska jag som sagt dit och kolla upp så att allting är som det ska bara.
Och ortopedkliniken ska jag till för att kolla upp mitt knä en gång för alla eftersom det har gått två månader och det fortfarande gör ont... Nu är det enda som fattas en tid till frisören :-)

Balbilder och annat

Ja ni idag har det inte alls hänt mycket här. Men jag har fixat Tessis blogg samt Jennifers, funderar även på att göra en ny header till min egen men jag får se. Annars har jag mest slöat idag och legat ute i solen som faktiskt kom tillbaka igen. Fick även en hel del pengar för att jag höjt mina betyg osv. var välbehövligt, så dom åker in på mitt konto så fort som möjligt :D Här kommer lite mer bilder ifrån balen tänkte jag :-)

juni 08 juni 08      

Blidö, ön i solen?

juni 08Hej där! Nu har jag precis suttit och titta igenom allas bilder ifrån skolavslutningen... Det blev en del tårar fällda på skolavslutningen, men jag lyckades hålla dom tillbaka, det kom senare när vi satt på bussen istället. Efter att ha sagt hejdå till alla på skolan länge och väl så åkte vi till slut till Norrtälje, där vi inhandlade allt som behövdes och åt på Mcdonald's innan vi åkte ut på landet. Vi tog det mest lugnt och myste där uppe, alla var väldigt trötta så det var nog välbehövligt med lite vila, var en skön första dag på sommarlovet iaf.

På bussen hem träffade vi på en massa trevliga pojkar och även några av mina framtida "jobbarkompisar" visade det sig, haha. Ja det blev en rolig bussresa hem iaf. Nu ska jag lägga mig ute i solen och äta en glass, bara njuta! Ha det bra!

Vidare

Nu är Jennifer blogg nästan färdig med designen och vi ska åka in till avslutningen. Här kan ni kolla in hennes blogg och den är läsvärd, där kommer det skrivas mycket roliga saker! ;-)

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, vi hörs imorgon eller på fredag... Jag ska ha ett par grymma två dagar och bara ha roligt! :-) Puss på er!

Ut på landet

juni 08Godmorgon! Eller ja, vi har faktiskt varit uppe i två timmar snart. Ändå låg vi uppe halva natten och pratade om allt möjligt. Vid sjutiden vaknade vi till första gången båda två, vet faktiskt inte riktigt varför, sen somnade vi om och kunde sova två timmar till innan vi tog oss upp ur sängen. Nu håller vi på och gör oss iordning och jag ska kolla när båten går hem imorgon. Snart är det dags för sista skolavslutningen i grundskolan och efter den åker vi direkt till Norrtälje, där vi är någon timme och handlar lite och förmodligen strosar runt, innan vi tar bussen vidare ut till landet. Kommer spendera hela morgondagen där och tar nog båten hem vid sjutiden, så det blir en sen hemkomst imorgon. Vi får se om jag möjligtvis stannar kvar på landet, men blir nog inte så med tanke på vädret...
Ha en bra dag!

Måååål

Sverige ledeeeeer! Haha just nu avgudar jag Zlatan som jag annars tycker är Sveriges värsta diva. Kom igen nu Sverige, nu tar vi det här! Jag och Jennifer sitter här och flummar oss som in i helvete, ska tillbringa två dygn med den här härliga bruttan kan inte bli annat än bra. Nu ska jag fixa designen på Jennnifers blogg och sen ska ni få länken till den ;-) Jag ÄLSKAR Zlatan haha. Och Hansson som nu också gjorde mål, mina jävla hjältar. Fan det ser bra ut för Sverige :-)

Fotbollen


juni 08Nu är vi igång här, jajamensan! Nu blir det tittande på de snygga killarna som spelar i vårat kära landslag, samt lite tjejsnack här. Imorgon är det skolavslutning och sen drar vi ut på landet alla tjejer, ska bli grymt roligt! Nu ska vi sitta här och skratta åt de som skadar sig( i Grekland såklart), samt skapa en blogg åt Jennifer så det återkommer jag med mer info om senare ;-)

Minnen minnen minnen

Idag var då som sagt sista riktiga dagen i skolan. Förmodligen sista gången som jag var på Kunskapsskolan i Enskede, om jag inte skulle komma dit för att hälsa på eller liknande. (nu e ja här/ jejja) När vi hade samling imorse fick vi då tillbaka en himla massa grejer från sexan och fram till nu. Var lite roligt att titta på allting man hade skrivit. I sexan skrev vi också varsitt brev till oss själva, som vi nu fick tillbaka. Gud vad roligt det var att läsa :-) Samtidigt passade jag på att läsa ett liknande brev, fast det var skrivet förra året på konfirmationen och jag har inte ens tänkt på att öppna det förns nu.. Kul att se hur man tänkte och hur man var litegrann :-)

Hejar outfit

juni 08Om en stund kommer Jennifer över igen och vi ska titta på matchen tillsammans, sen sover hon över här. Är sjukt taggad för tillfället haha. Hur har inte jag laddat dåra om inte med en variant (ja jag har fler) av min sverigeoutfit på mig. Man kan ju knappast titta på när Sverige spelar utan att vara dressad därefter. Nej nationaldagen är inget för mig, fotbollsmatcher däremot är en annan sak ;-)

Tröjan är från märket SOC, Stadiums egna märke, och den har jag fått av Zandra så jag har ingen aning om vad den kostade. Det som ser ut som en kjol är en söt klänning som jag har på mig under. Blir trevligt att få sällskap ikväll med då.

Sista dagen i grundskolan

Hej där! Nej jag är fortfarande vid liv, än så länge blir ni inte av med mig. Idag var vi som sagt i skolan ett par timmar bara, städade ur skåpen och fick också veta våra betyg, för att det inte ska komma några överraskningar imorgon och vi fick också en chans att prata med lärarna ifall det var något vi tyckte var oklart. Men jag var helnöjd med mina betyg, har höjt mig i en hel drös med ämnen kunde inte ha presterat mycket bättre, möjligtvis idrotten som jag borde ha höjt mig ett snäpp till men man kan ju inte vara bäst i allt ;-)

Vid lunchtid fick vi gå eller stanna kvar och kolla på fotbollsmatchen, så vi drog oss hem till mig och fixade lunch här, tänkte sen åka tillbaka för att titta på matchen men istället blev vi kvar här hela eftermiddagen och Molly gjorde oss också sällskap en stund, mys!

Filmkväll

juni 08Sådärja! Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på "What happens in vegas" har hört att den ska vara bra så vi får väl se. Branden var typ redan släckt när jag kom dit men fick mig ju en promenad och fick träffa de trevliga grannarna, älskar dom små knoddarna :-)

Imorgon blir det vanlig skola (fast utan lektioner) och några ska spela match mot lärarna (fotboll såklart) sen också, tror att vi stannar kvar och kollar på det. Sen ska vi förmodligen samla ihop gänget och träffas allihopa, med Molly också. Sista dagen någonsin som jag kommer entra kunskapsskolan...
Ska också försöka ringa E och höra med henne när jag kan klippa håret :-) Kort ska det bli!

Det brinner!

Ja vi har tydligen en brand i skogen här utanför vårat lilla "idyll område", luktar lite bränt eller vad man ska säga. Så jag stängde alla dörrarna och nu ska jag ta mig ut tänkte jag och titta vad som egentligen händer där ute. Kanske hittar jag min bror nånstans också om jag har tur... Fortsättning följer...

Cooler

juni 08Here I am! Ja idag var vi ju då på Eriksdalsbadet, låg där i solen och chillade ett par timmar, tyvärr missade jag att smörja in mig ordentligt, för första gången i år så nu är jag lite kräftlik på sina ställen men det går förhoppningsvis över snart... Mary och Alex kom och gjorde oss sällskap där inne på badet ett tag också, innan vi begav oss vidare. Det blev en visit inne på donken där jag tog en Kaffe Cool som är min nya favorit i sommar, glass och kaffe kan inte bli mycket godare, riktigt svalkande dessutom! :-)

Sen tog vi en kort promenad till pendeltåget vid södra och begav oss hemåt. Väl hemma la jag mig på gräsmattan, med musik i öronen och somnade nästan en liten stund. Nu har jag pratat med Zandra, hon kommer hit om en liten stund och blir kvar här över natten. Ska njuta av tystnaden här hemma tills Zandra kommer och placera mig framför tv:n, hörs om en stund!

Bad igen

Hej hej! Ligger just nu på eriksdalsbadet och solar, ska vara här någon timme till innan vi drar oss hemåt eller kanske vidare till älvsjöbadet, vi får se vad vi känner för. Annars är planerna för idag obefintliga :)

Kungsan

Står inne i kungsan med en massa roligt folk och har det allmänt trevligt. Kommer nog hem rätt så sent, så ikväll lär det inte bli något mer bloggande idag :-)

Ut igen

Har inte blivit mycket skrivet senaste dagarna, men igår befann jag mig inne i stan under större delen av dagen. Gjorde lite fynd som ni ska få höra mer om senare. Idag ska jag också in till stan om en liten stund, vi lär käka middag där inne, kommer nog hem rätt sent men ni ska få lite mer att läsa när jag kommer hem. Nu ska jag göra mig iordning, ha en bra dag! :-)

Skräddare nästa

Har rotat fram lite tyg här hemma. Fick nåt ryck helt plötsligt och skulle tycka det var kul att sy lite sommarkläder, eller så är det snarare i brist på pengar som jag måste sy mig lite kjolar. Var nämligen väldigt mycket som åkte med ut till landet idag, kommer alltså inte ha något att ta på mig de närmaste två veckorna. Låter jättebra va? Ja så om jag hinner ska jag ta upp symaskinen redan imorgonbitti och sy lite innan jag åker in till stan, om jag har tur har jag något att ta på mig redan då. Annars kör vi på en nakenchock, funkar väl alltid?

Money money money

juni 08 Planerar att spendera större delen av min dag inne i stan imorgon. Men eftersom jag inte hade så mycket pengar, fick jag föra över lite. Tur att man har som ett extrakonto man kan låna pengar av ibland när allt inte riktigt räcker till. Efter att jag hade varit och shoppat förra veckan blev det ju inte mycket kvar på kontot... Ska man leva i lyx får man väl bara stå ut antar jag.
 Hade även fått mail från jobbet med lite mer uppgifter och sånt, tyvärr inget schema än men mycket andra goda nyheter. Räknade lite snabbt ut hur mycket pengar jag kommer tjäna under sommaren och det blev en glad överraskning. Vad konstigt det kommer kännas i slutet på sommaren när man vet att man har så mycket pengar som går att bara handla upp :-) Nej nu ska jag inte sitta och skryta mera, pengar är ju sånt man inte ska prata om ;-)

Jag vet var du bor

Nu har jag installerat en liten karta här på sidan, så både jag och alla ni läsare, kan se vart ni kommer ifrån. Ni är inte så anonyma som ni tror ;-) Haha nu ska jag hålla koll på er, lite roligt!

Pastasallad och isglass

Kom nyss hem från sköndal, där jag har tillbringat dagen med Molly och Kevin. Molly skjutsade hem mig på moppen och Kevin gjorde oss sällskap. Innan vi åkte till sköndal så köpte vi med oss pastasallad och lite skvallertidningar från Statoil, sen har vi bara stekt i solen större delen av dagen. Har inte så mycket mer att berätta faktiskt. Ni har fortfarande inte fått någon recension från Djungelboken men det kommer inom kort, jag har inte glömt bort det!

Nu ska jag sätta mig ute och njuta av kvällssolen, samtidigt som jag läser min bok "Nu vill jag sjunga dig milda sånger".

Nationaldagen firas med sol

Jag är uppe! Vilken bedrift innan halv tolv lyckades jag ta mig upp på en ledig dag, lyckades jag verkligen? Hade ju bara tänkt lägga hemma idag och lapa mer sol på tomten men är det ändrade planer. Istället kommer Molly om en stund och hämtar upp mig så ska vi lägga oss hemma hos Kevin och sola istället, blir säkert supermys. Nej nu ska jag äta min frukost bestående av amerikanska pannkakor och hinna snygga till mig lite innan Molly kommer.

Vad ska ni göra på nationaldan?

Fotovägg

Nej nu ska jag ta och sova börjar bli riktigt trött nu faktiskt. Har hållt igång ständigt sen i tisdags så nu får man väl ta och vila upp sig imorgon. Blir själv hela dagen, men ska nog bara lägga mig på baksidan och sola lite, ta det lugnt helt enkelt.
juni 08Btw har jag visat upp min coola vägg någon gång? Sådär såg väggen ut på hösten när vi flyttade in här 06 nu ser den något annorlunda ut, bilderna sitter inte lika strikt och rakt sen så är det nyare bilder. Det är alltså en vitmålad fondvägg som jag sätter upp mina egna foton på sen är det tapet på övriga tre väggar.

Jag har packat en fet väska med grejer som ska tas med ut till landet imorgon. Tur att dom andra åker ut så jag slipper släppa det på bussen sen. Ska nämligen tillbringa sex veckor ute på landet för jag ska jobba där :-)

För vi har tagit studenten

Igår var det studenfest också, jag var självklart med på hela processen från utspringet till det att han firades hemma. Ja på flaket följde jag inte med, jag får vänta 3 år. Förhoppningsvis springer jag ut från samma skola om 3 år, om allt går enligt mina planer. Här kommer lite bilder även från denna tillställning. Säg till om ni vill att några bilder ska tas bort eller något annat. Dom säger att jag och Tilde är rätt lika varandra, vad tycker ni?

juni 08 juni 08 juni 08 juni 08 juni 08 

Balbilder

Förstår att ni är nyfikna på bilderna från balen, här kommer dom. Balen var en trevlig tillställning som ägde rum på våran skola i Enskede, först blev det lite fotografering utanför ingången och mingel innan vi sattes oss till bords.  Det var bordsplacering och jag satt med roliga människor, allt förflöt utan problem. Under middagen blev det en del tal och en rolig sång om våran tid i skolan, självklart framförd av alla våra lärare plus rektorn. Senare blev det dans med liveband och alla hade de nog väldigt kul. Här kommer iaf bilder från min kamera, resten kommer upp senare. (Klicka för större)

   juni 08 juni 08 juni 08  juni 08   juni 08juni 08juni 08juni 08

Hellasgården

juni 08Tja! Nu har jag tid att skriva litegrann. Idag var vi då ute på Hellasgården (Nacka), vi solade ett par timmar, satt och snackade samt bara tog det lugnt. Har fått riktigt mycket färg idag, härligt! Vid ett ungefär åkte vi hem därifrån, en timme senare kom vi hem och då hängde jag med upp till Jennifer. Skulle bara hämta lite grejer egentligen men jag blev kvar där rätt länge. Vi satte oss i köket och pratade, var riktigt trevligt. Jag och Jennifer är ganska lika när det gäller hur vi tänker, det blir ju  lätt att prata och förstå varandra då :-) Kommer sakna den tjejen i höst!

Nu har jag fixat med lite bilder här ett tag, tagit bort röda ögon och sånt där fult. Snart delar jag med mig av en massa bilder här med. Räknade alla hårnålarna och det var en del, hur många tror ni att det var?


Håret

Ojoj det tog sin tid men nu har jag fått bort alla hårnålarna ur håret, med undantag för ett par som håller kvar flätorna. På bilden är alla dom som jag hade i mitt hår, ser inte ut att vara så många men det är lätt över 20 stycken, sen hade jag en massa pärlor i håret också.  

På den andra bilden ser ni ungefär hur det såg ut, men det var idag, igår såg det lite snyggare ut när det inte var lika ihoptrasslat... Blev iaf supernöjd med hela uppsättningen, tusen tack till snälla frisören Elin som ställde upp och fixade våra hår! :-) juni 08juni 08

Full fart

Nu sitter jag här vid datorn igen. Det blev ju som sagt så att jag åkte in till Hammarby sjöstad och tittade på A's utspring och var med där tills dom åkte iväg på flaket. Sen dess har jag varit i Stortorp och varit på "studentmottagning" för att fira lite. Om tre år står förhoppningsvis jag på samma ställe och springer ut (håller tummarna) Ni får en bild på mig och Jennifer från balen.
juni 08
Har en massa bilder att dela med mig av från både balen igårkväll och från dagen som gått men det har jag tyvärr inte tid med att lägga in nu. Utan nu måste jag trassla ut (ännu mer) hårnålar från mitt hår, duscha och sen ska jag ta mig till sängen. Imorgon ska vi vara på Hellasgården, det blev pannkakor till matsäck som jag har stått och stekt sen vi kom hem för dryga timmen sen. När jag kommer hem imorgon lovar jag att ladda upp alla bilderna :-)

Utspring

Blir nog så att jag ska försöka hinna in till Kulturama och kolla på utspringet ändå så nu måste jag slänga i mig lite mat och ta på mig kläder innan jag åker dit in. Bilder från balen kommer senare, har inte tid att lägga in dom nu och har inte heller alla bilderna ännu. Puss på er och ha en underbar dag!

Dagen efter

Jag är uppe gott folk! Jag är vid liv, haha. Men någon skola orkar jag faktiskt inte med idag, har idrottsdag och börjar efter klockan 12, det känns lite onödigt att åka dit med tanke på att jag inte kan vara med iaf (knät) därför har jag sjukanmält mig. Molly ringde så hon kommer förbi om en timme och hämtar lite grejer (hon var här innan balen igår) och sen får vi se om jag hänger med dom nånstans, men jag funderar också på att åka in till stan för att titta på A's utspring, får se vad jag känner för och orkar. Annars ska jag i alla fall ta mig till studentfesten lite senare i eftermiddag.

Frisyren klarade sig så jag kör på samma ikväll. Men det blir en annan klänning såklart, ska köra på skolavslutningsklänningen, därför lägger jag inte upp nån bild på hur jag ser ut iaf mina vänner skulle kika in här. Nej nu måste jag göra mig iordning kommer flera inlägg strax :-) Vad gör ni idag?

Ont i fötterna

Hemkommen från balen. Ska i säng nu kommer mer update imorgon. Ska försöka behålla frisyren så jag kan ha den på studentfesten imorgon. Nu är det bedtime, godnatt! :-)


Skansen

Goddagens! Kom hem för sådär en timme sen ungefär och har plockat lite här hemma. Idag kom vi till slut in till skansen efter mycket om och men och var där i ungefär tre timmar. Skulle inte göra nånting speciellt utan vi fick bara gå omkring själva så vi tittade lite på djuren, satte oss och åt sen solade vi lite innan vi drog vidare. Jag köpte en glass och satte mig sedan uppe vid obilisken på centralen och solade en timme till innan jag fixade till mina naglar. Blev perfa så nu matchar dom klänningen jag ska ha imorgon.

Imorgon är ju den stora balen och nu känns det verkligen som att det inträffar på riktigt och inte bara är något som man går och drömmer om längre. Jag och Cassi på bilden.

Sommarbilder

Hääär kommer en massa bilder. Alla bilderna är tagna igårkväll när vi var nere vid Stensjön och tog ett kvällsdop och dom är alla tagna utav mig. Tar gärna emot kritik av alla slag! :-) (Klicka på bilderna så blir de större)

juni 08 juni 08 juni 08 juni 08 juni 08 juni 08 juni 08 juni 08

Stockholm

juni 08Hellooo! Nu är jag hemma i stora staden igen, känns skönt att äntligen komma hem. Har ingenting emot att vara i B-hamra, tolka mig inte fel, men det är all den tid det sen tar att komma hem som är lite jobbig. Idag har vi legat nere vid sjön hela dan och jag lyckades såklart bränna mig så jag är lite halv röd sådär. Men annars är allting bara prima.

Nu ska jag fixa matsäck till imorgon och sen har jag lite andra saker att ta tag i också. Innan kvällens slut tänkte jag ändå försöka lägga in lite bilder på datorn som ni kan få ta del av om ni är snälla ;-) Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, so long!

RSS 2.0