Everyday I'm shuffling

Okej, så förra veckan var uppdateringen kass som fan. Så ni får en snabbrepris ;)
Måndag: Skola med start på skoltidningen, vi gjorde mallar osv, sen drog jag hem till Zandra och blev kvar där över natten, myys.
Tisdag: Upp för möte med skoltidningen, jobbade kvar i skolan till sex och sen tittade jag och Unna på teater tvås uppspel innan vi åkte hemåt i sällskap med Ida.
Onsdag: Började dagen med studiebesök hos en AD, jobbade med skoltidningen till tre och åkte sen till Grönan med en del av redaktionen för prisutdelning (vi vann!!!), middag och skumpa på Tyrol, hann med att åka extreme och dricka öl med våran lärare också, sen drog jag och Unna vidare på Fredrika Bremers skiva och somnade fyra timmar innan vi skulle gå upp.
Torsdag: 14 timmar i skolan, för att kämpa mot en deadline! Middag från Max och allmänt bakis och trött, fint som fan!
Fredag: Leeedig, jag nätshoppade och gjorde absolut ingenting, laddade för lördagen.
Lördag: Åkte mot landet, jobbade 16-23 och umgicks sen med morbror och morfar.


Har ni sett mina coola snygga vänner? ;-)

mms_img55033 (MMS)

Har ni sett mina coola snygga vänner? ;-)


Can't get you out of my head

Igår kom Zandra över och slavade för mig i ett par timmar, det resulterade i utebliven utväxt och allmänt ljusare hår, vilket också resulterade i happy Julia. Nu ska jag sova, imorgon blir en lång dag har jag på känn. Puss på alla fina!


I cant get enough

Nu drar jag ut till landet för att jobba ikväll, tillbaka imorgon. Puss!


Printen

Folk skriver på fb att dom ska gå och lägga sig, jag sitter fortfarande i skolan... Typ 3 sidor ifrån att vara klara. JAG VILL SOVA! Bakis har jag också varit hela dagen. Ni får mer bilder imorgon och så ska jag hänga med min bästaste fina vän hela kvällen. Grattis våran fina chefredaktör Ruddääää som fyller 19 i en timme till! :D

Igår vann vi lilla journalistpriset!!!


Schools out... nee

Kan passa på att meddela nu när jag sitter uppe och ugglar att bloggen kommer suga fram till helgen för just nu produceras printen till skoltidningen och den har prio ett, två och tre! Puss



Kom igen ey!

Sliiiiten som fan! Igår var planeringsdag 9-20:00 ca, med tävling och middag som avslut innan jag mötte upp Tintin och John för att åka till Zandra för lite party, idag har vi sen städat och solat på hennes balkong hela eftermiddan, myspys. I fredags blev det en lång dag i skolan, kom hem runt åtta tiden och däckade sen tidigt i sängen min. Nu är det dags att sova, imorgon väntar jobb med skoltidningen! Puss på er!


Here we go again

Så jäkla trött idag igen, beror nog på all stressen just nu skulle jag tro. Imorgon har vi egentlig sovmorgon, men jag och Unna har fotosaker kvar att fixa så vi ska vara i skolan halv tio. Idag har vi haft vernissage, så mycket tid spenderades idag på Enkehuset. Igår monterade vi bilder på förmiddan och sen tog jag med mig Unna förbi East street innan vi åkte hem. Nu ska jag duscha och sova, gonatt! Grattis lillebror!

I'm on the right track

Nanana, jag är klar med religionen!!!! :D Ska finputsa lite på reportaget och sen har jag typ ingenting kvar till studenten. Eller okej nu ljuger jag lite, har maaassa webbdesign kvar och fotohistoria, men det ska jag ta tag i på fredag! Still, kändes som en massiv tyngd släpptes från mina axlar! Nu lite engelska och sen ska jag faktiskt sova! Puss på er!


No I won't sleep tonight

Igår var det som sagt MG's skiva, idag var det skola hela långa dagen med i princip enbart onödigt tjafs och massa huvudvärk och slitet. Här är en bild och jag säger godnatt.


In the middle of the day

Have I mentioned att jag ska möta Martina och gå på skiva om två timmar? Att jag har 3/4 uppgifter som ska vara klar till imorgon, som jag började med för typ tre min sen när Puck så fint mailade mig? Att jag sovit bort dom senaste tre timmarna jag varit hemma istället för att plugga tidigare? Nej har jag nog inte, för jag har som sagt latat mig. Nu ska jag återgå till expresspluggande och så återkommer jag om ca 2 timmar med en fin outfit bild för kvällen!

Pluggish

Jag försöker fokusera. Försöker veerkligen fokusera. Hur? Genom att äta tårta, titta på Grey's anatomy och kolla läget på Pucks fbstatus varannan minut. Bra va? Ha ha. Nej. Men innan kvällen är slut, eller innan jag får bege mig ut ur huset så ska banne mig MINST psykologin vara klar, helst också svenskan. No discussion on that one! För imorgon är det vårens sista skiva, pepp pepp pepp! :D

My body wants you

Gick upp lite för sent, men utan att va bakis än så länge och ska nu trycka i mig lite rester från igår innan jag sätter igång och pluggar. Igår var fina fina släkten här för firande av papi som fyllde år och även brorsan som fyller år senare i veckan. Blev en trevlig kväll som vi avslutade framför tvn och eurovision.


If you dont know where

Jag kopplade upp datorn utomhus och tänkte sätta mig i solen och plugga, men nej tror ni inte att det kommer stora mörka moln då lagom tills datorn startat upp. Men nu sitter jag ute på verandan iaf så får vi se hur länge det går.
Igår började jag kvällen på trevligt vis med prat i flera timmar på Sixty innan jag drog vidare för att möta upp tjejerna på Bridge, dansade nån timme och sen tog vi en sväng förbi donken innan vi begav oss hemåt, helt okej kväll.


Jag lyxade till det imorse och gick upp en...

mms_img29559 (MMS)

Jag lyxade till det imorse och gick upp en kvart tidigare för att göra en brakfrukost (jämfört med vad jag brukar få i mig på morgonen) med äggmacka och vaniljlatte to go. Nu står jag på en fullproppad tvärbana på väg mot skolan, vi ska måla lite plakat nu på morgonen till slututställningen vi har nästa vecka. Blir nog rätt segt, men det ska nog gå. Och ikväll har jag en dejt på café 60 ;-)


Detta har vi gjort ikväll




Mer får ni se en annan dag ;)


If you want it youre way

Nu ska jag sätta mig i solen för att plugga och äta lite lunch. Ha en bra dag! Återkommer senare.


Jag har en vän....

En vän som snällt ställer upp som modell till mitt slutprojekt i allra sista minuten. En vän som dessutom är sjukt snygg. En vän som är bra på alla vis. En vän jag älskar.
Och jag ger er dessutom sneakpeak på en av bilderna till våran slututställning.


Hej hopp!

Hej hopp!
Vad gör ni? Jag sitter hos kusinen i Skogås för lite firande :)
Ha det bra så hörs vi imorgon!


Forget you

Haha, ja sova var det. Jag är duktig på att göra som jag säger, eller? Istället satte jag mig och började trixa med designen på bloggen som ni kanske ser, vettefan om jag är nöjd men jag får väl göra om det igen imorgon annars. Nu ska jag sova på riktigt. Taggad på galen bild på facebook ^^ Foto: André Jacquets


If i give you my heart

Alldes för mycket party senaste veckorna och pappa protesterade och sa att han ville sova inatt. Jag lattjar därför lite med våra telefoner och ska strax hoppa i sängen faktiskt, vi kör skogås imorgon! Hoppas att Micha inte ringer mig inatt som payback, hehe, ja jag är snäll och ringer folk halv fem på morgonen (A)

I give you Lilla My och Mickan från Solsidan ;)


Find a girl I love

Hej på er!
Vad gör ni? Jag sitter som vanligt på fredagseftermiddagarna i en macsalen och knackar webkoder, går faktiskt ganska bra för en gångs skull så jag ska nog hinna klart med åtminstone min indexsida till idag. 40 minuter to go! Sen ska jag möta mormor i centrum och handla studentpresent, hehe. Igår det sängläge hela dagen som sagt, men de var det värt för det var en helt jävla awesome kväll!
Nu måste jag återgå till kodningen, puss!

Never ending story

Igår var det äntligen dags för våran skiva, det var kul och jag kom hem sent. Idag har jag därmed sovit till halv två och sedan legat halvdöd vid tvn/datorn hela dagen med en huvudvärk som släppte för bara en timme sen och som hade suttit i ca 12 timmar. Ni får en bild så länge så uppdaterar jag mer en annan dag.


I think it's all because of you

Nu ska jag snart sticka iväg på Johns skiva på Gaudi, innan dess ska jag dock möta upp Zandra och Hampus på Hellströms, får se om jag kommer in där med tanke på hur jag ser ut just nu. (Se bilden). Ja jag har ett lakan med tejp på mig, helt faboulus snyggt ;)


I'm not lying, denying

Okej nu är det dags för mig att logga ut på riktigt för kvällen. Fick ihop nästan tre sidor till på rapporten, det enda som behövdes var att stänga sig lite ute från omvärlden, eller rättare sagt att andra skulle gå och lägga sig och inget bra skulle gå på tv. Nej nu ska jag sova, får dra det sista imorgon.
Hehe langar bild från första maj förra året så länge.


Tattootime

Gaaash vad jag är sugen på att göra en till, helst nu på en gång. Men pengabristen skriker, iaf om man ska råd med sånt här. All credd till Ruddä för bilden.


Tell myself that I don't miss you at all

Jag är så sjukt trött och är faktiskt lite sliten från gårdagen, men jag har en projektrapport som ska skrivas klart, helst innan kvällen är slut så jag får icke sova än. Jag snodde två bilder från Jessicas  som får visa hur mysig fredagen var. Mera om mina senaste veckor får jag berätta imorgon när jag har mer energi! Puss och gonatt




RSS 2.0