Morsning

Jag hinner med ett sista inlägg innan jag drar mig tillbaka igen. Blev ett par timmar på stan, Tilda kom in och joinade oss också. Lunch på tacobar och innan det hann jag shoppa en somrig klänning på monki(225:-), hårspännen från indiska(10:-) samt en bikiniunderdel på h&m (39:-). tyvärr hinner jag inte ta kort på allting och lägga in nu, för jag åker tillbaka till landet om en timme, men alla bilder kommer upp när jag kommer hem ordentligt, i slutet av sommaren. Nej nu ska jag bege mig till bussen. Vi hörs!

Get ready to... shop

Godmorgon! Själv har jag varit uppe snart en timme, ätit frukost, fört över pengar, kollat på tv, tagit ett bad och lite sånt. Nu ska vi bara sätta på oss lite smink och sen drar vi nog in till stan. Får se om jag hittar mer saker den här gången annars blir det bara lunch idag. Vi kanske tar en tur förbi farsta centrum också, för att kolla in rean där. Sen får vi se om vi beger oss hem till mig eller tillbaka hit igen, men i vilket fall åker vi förmodligen inte ut till landet igen förns imorgon. Bilder och stuff kommer senare när jag har alla sladdar och nödvändigheter. Nu ska jag vara lite social, vi höres! Vad händer hos er den här veckan? :-)

Stadsbesök

Hej på er glada! Själv sitter jag just nu hemma hos Zandra, det sista stället jag trodde att jag skulle vara på för tillfället. Nej men har varit här sedan femtiden och åkte direkt från hennes land och hit. Så imorgon blir det återigen shopping på staden, men eftersom vi var på krogen igår så ekar det ganska tomt i min plånbok för tillfället. Tur att man har ett extra konto att sno pengar på. Nu ska det sovas här så man kommer upp imorgon. Skriver mer under veckans gång, ha det bra darlings!

Ute på landet

MMS

Nu bär det av mot krogen för middag och kanske oxå något gott att dricka. Förhoppningsvis med trevligt sällskap med. Den nya toppen och en fin bränna sitter iaf på. Ha en rolig kväll, det ska jag ha! :-)


Högmarsö igen

Hej på er! Hur är allt med er? Sitter här på Högmarsö med en massa trevligt folk och pratar, har väldigt roligt så det här blir en bra helg. Imorgon ska vi till krogen på kvällen med nytt folk och förhoppningsvis ha det lite roligt. Om vädret är på min sida så tänker jag ligga på bryggan/i vattnet hela dagen och bara njuta av solen. Vad ska ni göra i helgen? Nu ska jag återgå till att vara social godnatt med er! :-)

Såhär på kvällskvisten

Vad har ni för er? Jag sitter och för över lite grejer till mobilen och ska snart hoppa ner i sängen. Har haft underbara samtal, tittat på morden i midsomer och fixat lite andra saker och imorgon åker jag återigen ut till landet :-) Åker troligen till Zandra på tors/fre, vi ska äta på krogen där nere och bara ha det trevligt. Nästa vecka kommer tydligen mkt trevliga människor på besök, hoppas det iaf. Det blir roligt med lite sällskap isf och förhoppnings kommer också bästa vän ut någon dag senare under sommaren. Nej nu ska jag sova, det blir nog ingen mera uppdatering innan jag åker så det blir mms-bloggande fram till augusti skulle jag tro. Ha det bra nu! :-) Puss på er!

Shoppat

Haha bara för att jag skrev det inlägget så kommer allting vips upp, så nu ska jag lägga in bilderna på datorn och ladda upp dem för alla att se ;) Här är nu bilderna, de två första är på det som är inköpt idag. Jag köpte också tofsar, nya telescopic mascaran och nagellack. Resten av bilderna är från olika dagar på landet och hos Z.  Den med skjortan och skärpet var det som inhandlas under vistelsen till norrtälje :-)
 
                  

Bloggkrångel

Grr, är nåt krångel på bloggesse så mina inlägg blir inte postade, eller det står att det är postade men syns ej på bloggen. Grymt irriterande, en av många saker som jag är lite irriterad på för tillfället... Jaja vi hoppas på att det funkar snart igen. Har ju en massa bilder att visa er ;-)

Mysdag

Hej på er alla! Hur har eran dag varit? Trots det trista vädret så har jag haft världens mysigaste dag på länge! Dagen började med att jag vaknade ungefär samtidigt som lilla T, så jag var vaken redan vid åtta tiden, men det gjorde inget för jag la mig tidigt igårkväll. Började alltså dagen med lite bebismys och sen åt vi frukost allihopa tsm innan jag åkte in mot stan.

Hann vara hemma ca en timme innan jag mötte upp Jennifer och vi åkte in till stan. Väl dr lunchade vi på Sandy's innan vi gick på shoppingtur, oturligt nog hittade vi inte alls mkt, efter 3 timmar åkte vi till farsta där vi mötte uppe Tessi och Maria, som bjöd på en latte innan vi gick runt i lite mer affärer hittade ett par saker till och sen åkte jag hemåt. Har också hunnit med att prata med bästa vännen L och det var riktigt länge sen så det var mysigt, saknar dig tjejen! Ska fota inköpen nu, det är uppe om en liten stund :-)

Gotland?

Gotland två veckor i sommar kanske? Ja det är bestämt sen länge tillbaka att jag ska tillbringa åtminstone en vecka där. Det var planerat att vi skulle åka den 3 augusti ner till våra kompisar och hälsa på, samt ta en titt på medeltidsveckan. Men nu har Zandra frågat om jag vill hänga med dom ner till gotland och dom åker nog veckan innan vi skulle åka, skulle ju vara jättekul och passar super. Enda grejen är att jag måste sluta jobbet en vecka tidigare för att hänga med, men det är ju klart värt det. Nu kommer Kicki måste dra, pussar!

Regn

Jag är uppe! Hade tänkt dra en sväng ner till centrum för att inhandla lite nödvändiga grejer och kolla in rean innan jag åker vid två tiden men det spöregnar ute, kul att gå ut liksom...nja får se hur jag gör. Nu ska jag iaf äta lite frukost och sen göra mig iordning. Har inte mkt mer att skriva för tillfället så låter det va. Ha en bra dag!

Tack för att ni finns

Molly polly du är fortfarande tjejen min fast vi är så långt bort från varandra. Gosh vilken underbar vän du är, jag älskar och saknar dig så mkt tack för att du påminner mig om allt bra, trevligt och minnesvärt! :-) Du är min stora lyckosten. Och tack alla andra underbara vänner som har förgyllt denna dag otroligt mkt och gjort den till en bra söndag, kärlek till er alla. Hoppas vi alla ses snart igen!


Pics

Vet att det blivit ont om bilder på sista tiden men jag lovar att det kommer upp många imorgon innan jag åker!

Home sweet home

Dudes, vad händer? Själv har jag varit sen halv tio, haft en vääldigt händelserik dag. Bara för att jag är i sthlm tänker jag inte ta det lugnt när jag är ledig. Har massor av pengar på kontot upptäckte jag så på tisdag, Jennifer shopping? (ring när du ser detta) Ska faktiskt sova nu trött som fasen. Imorgon drar jag ut till andra landet ;-) Vet inte om jag kommer hem imorgon kväll eller på tisdag någon gång. Lovar längre uppdatering senare iaf ! Puss på er alla! :-)

Dagarna på landet

 

MMS

 

Det här är mitt fina färdmedel till och från jobbet. Min jättefina rosa cykel, haha, funkar prima gör den iaf :-) Mms bloggar som ni kanske har märkt så det blir inte mkt skrivande som det brukar vara. Men... Har fått schemat för nästa vecka så jag kommer hem sent på söndag kväll och åker inte tillbaka hit igen förns på onsdag så nästa vecka blir det en massa uppdatering och kanske lite bilder också. Har iaf jättekul på jobbet och det funkar bra med allt. Nu ska jag snart sova faktiskt så jag orkar upp imorgon, man blir riktigt trött! Hur har ni det? Är det en bra sommar? :-)


RSS 2.0