All my life

Hej på er!
Åkte ut till farmor igår kväll efter två timmar på tåget, nu har vi precis ätit lunch och jag softar lite i skuggan. Igår njöt vi i solen hela dagen och bara tog det lugnt. Nu ska jag fortsätta softa här, imorgon blir det till att jobba igen litegrann. Puss ha det bra!

Glad midsommar på er! Jag har tagit på mig...

dsc00491 (MMS)

Glad midsommar på er! Jag har tagit på mig rollen som nanny och kört omkring med barnvagnen här på eftermiddagen. Nu ska vi alldeles strax äta sill och potatis här, lite sen lunch, ska bli gott. Under tiden vi väntar dricker vi varsin cider och röker gädde. Varit och tittat på midsommarstången också tidigare på dagen och fikat med en fin tårta. Nu blir det mat. Ha en bra kväll!


I think I made it very clear

Jag ligger här och slöar i väntan på att gå hemifrån om 45 minuter, har varit uppe och packat, duschat och käkat lite lunch, möter upp Zandra på tåget så beger vi oss till Uppsala. Får se om jag tar med mig datorn eller inte, funderar på saken. Lite sur över att min lön inte har kommit dock, jag som tänkte beställa mig en telefon idag... Får vänta med det helt enkelt. Nu ska jag njuta av en bra midsommar, hoppas ni gör detsamma! :)



Don't call my name

Igår kom jag hungrig hem efter jobbet, hann få i mig lite mat och fick sen skjuts in till stan, där jag mötte upp Zandra, Daniella och John för att ta en fika. När fiket stängde fortsatte vi hem till mig och drack lite mera kaffe, tittade på Avatar och hade trevligt, till slut gick jag och Zandra o la oss alldeles för sent. Nu har jag ägnat kvällen åt att läsa ut Mias hemlighet som jag började läsa ute i solen på eftermiddagen. Gonatt!

So let me in

Hej! Sitter och käkar pannkakor till lunch, snart blir det till att lägga sig ute i solen för att få lite färg innan jag ska till jobbet, näst sista dan den här veckan, haha score på den! Sen bär det av till bergshamra på torsdag, för att efter det fara vidare mot uppsala där midsommar kommer firas med Zandras familj och lite annat trevligt folk. Nu ska jag njuta av solen, puss på er!

You've got the looks that money can't buy

Hej där! Dåligt med uppdatering I know, inte haft datorn påslagen eller orkat skriva. Ska vara på jobbet om ungefär en timme, här ligger jag fortfarande i sovkläder och har lyckats få i mig lite fast mat till lunch, var på tiden. Igår var jag bara hemma och slappade hela dagen, låg ute på baksidan och solade och läst. I lördags åkte vi iväg på eftermiddagen för att kolla på kusins handbollsmatch på eken, sen träffa jag Jejja, Martin och Fredrik på kvällen för lite äventyr. Nu ska jag göra mig iordning för att gå till jobbet.

Call on me

Ont ont gör det men det är det så jävla värt, nu sitter piercingen där den ska! :D Hängde på stan med Jen och Kristin igår, idag blev det samma visa med Mimmi också. Ska ner till kusinen i nynäs så fort pappa kommit hem och vi ätit lite middag, haha eller kräm för min del då ^^ Ha en bra fredagskväll i regnet!


I got my rockmoves

Hej på er!
Jag gick upp för typ en timme sen, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ladda upp med en rejäl lunch (förmodligen enda fasta måltiden jag får i mig idag). Blir först en snabbis förbi klubblokalen på jobbet, sen tandregleringen, stan nån timme med Kristin innan vi möter upp Jen :D Och jag peppar med Ruddä's sommarspellista, it's awesome!


I don't want you tonight

Hello!
Jag orkar inte skriva särskilt mycke just nu, ska iväg till Martina för att fira skolavslutningen med klassen, blir grillning och massa goda efterrätter, kanske en badtur också :) Ha en bra kväll!

Twilight night

Har en biljett till Twilight night på Saga biograf i sthlm 29e juni över om nån är intresserad av att köpa??
275 :- för Twilight, New moon och Eclipse!


So good damn hard core

Hello sötnosar, jag har nyss kommit ur en lång och skön dusch, nu tänkte jag sätta på en film och bara slöa, finns inte så mycket annat att göra idag i det här tråkiga vädret, för lat som jag är orkar jag inte ta mig ner till gymet heller. Igår åkte jag in till stan med mamma, mormor och morbror för att käka middag inne vid kungsan, blev på ett italienskt ställe, mums. Efter middagen åkte jag och mötte upp lite vänner, sen vart det party hela kvällen minsann, blev inga bilder, men det får gå ändå.


Why the hell you mean so much to me

Oops, kom visst hem nyss, är för en gångs skull inte alls trött, men jag ska försöka lägga mig om en liten stund ändå. Skvallra lite mer med John först bara. Haft en hyffsat bra kväll faktiskt, men det berättar jag mer om imorgon, puss och gonatt :)

Suddenly I see

Hello!
Jag äter lunch, ja seg skoja inte. Gick upp för två tre timmar sen och har inte gjort särskilt mycket. Igår tittade vi då på treornas utspring och tur som dom hade hann det klarna upp tills dess. Sen åkte jag hem och däckade i sängen en timme innan jag handlade för att sen ta bussen hem till Martina. Där var tjejerna i full gång med att göra pizza, så vi åt och drack gott för att sedan fortsätta i jacuzzin ett par timmar, var riktigt trevligt!




Your time will come

Halloj!
Jag har gått upp för en liten stund sen, slapp gå upp sådär supertidigt men istället har jag legat och vridit mig i sängen halva morgonen. Ska ta på mig lite kläder innan det blir en sväng ner till Konsum innan jag möter tjejerna på tåget, för idag blir det minsann picknick innan våra stackars treor får springa ut i det här gråmulna vädret.


I need to hurt someone

Idag började vi dagen med lunch som sagt, sen en väldigt snabbt mattelektion med enbart inlämning av böcker, tittade klart på en film och sen fick vi åka hem, fick sällskap av Ruddä. Sen bestämde jag mig efter ett ryck för att baka kladdkaka när jag kommit hem, chillat på mitt rum och sen tagit en fika hos Jejja på kvällen, så jäkla härligt väder ute nu! Nu ska jag hoppa i sängs för imorgon ska jag frivilligt som den bra kompisen jag är, gå upp förjäkla tidigt trots sovmorgon, gonatt.

It's a little different now

Kära lillebror, ibland gör du det väldigt svårt att tycka om dig. Speciellt när du bara fräser åt allt och alla, eller när du som en galning står och bankar på min dörr för att du ska ha tvkortet och slåss för att du tycker din syster är komplett dum i huvudet som vill titta på tv samtidigt som dig. Eller när du tycker att alla i hela familjen är idioter som inget fattar, stick och brinn säger du. Jag kommer ihåg när jag själv var likadan, tur för mamma och pappa att det går över, även för min egen skull skulle jag vilja säga, gud vad man mognat sen dess! Men lillebror, jag kommer älska dig ändå, för jag vet att du till slut växer upp, men under tiden får du sitta på övervåningen och sura ^^


Cred till Unna and Ruddä för bilderna










Finally

Vi sitter efter mycket om och men i matsalen, vi har nästan ätit klart maten när Ruddä plötsligt börjar peta mig i sidan väldigt frenetiskt och säger: Julia, titta titta!! Jag undrar självklart vad det är hon pekar om, det hon sett är någon som håller i våran älskade skoltidning "den måste ha kommit nu, var är den??" Eva, våran kära Eva, svarar oss att den finns att hämta nere i receptionen så vi tog oss dit efter lunchen med halva klassen och sen satt vi alla och läste tidningen, faaan vad nöjda vi är!!!






We’re gonna keep keep spreading the word, in every nation

Nu sitter jag här i soffan och kollar Morden i midsomer med mamsen, ja så kan det gå. Hann i lugn och ro hem till Ida, fick sen sällskap hela vägen till Skogås på väg tillbaka, möte och middag på söder innan mina kära vänner bestämde sig för att sluta svara i telefon så jag åkte hem. Haft en härlig förmiddag i solen och fått lite färg på mig iaf. Blir sängen om en stund för jag är dödstrött, ska vila mina muskler som är ömma av träningsvärk! 


Doesn't care about the money

Sådärja, jag gör ett snabbstopp hemma på lite dryga timmen. Redan hunnit med en dusch, nu ska jag skriva en labrapport, göra mig iordning och packa väskan för stopp två av fyra under dagen. Spelat fotboll och lite brännboll på hammarby höjdens ip, mina ljumskar är inte glada just nu. Zandra hann vi prata med två sek också däremellan. Nu väntar Ida i jordbro, möte i skanstull och slutligen Tanto :) Försöker sno lite bilder från Unnas kamera sen ;) Puss på er och ha en trevlig kväll!

Cause where the love generation

Då har man varit hemma igen ett tag, hann faktiskt städa rummet också innan jag drog ut, under tiden som kära lillebror stod utanför dörren och banka frenetiskt. Träffa sen Jejja en stund, fick lite frisk luft och bara allmänt snack. Dagen började annars med fotografiska en timme, lunch, spanska och så vidare. Nu tänker jag sova för imorgon väntar en fullspäckad dag från morgon till seen kväll.


I want your ugly

Hmm, funderar på att städa rummet innan jag drar ut, det vill säga lägga in alla klädhögar där det hör hemma. Men det är så otroligt mycke så jag vet inte om jag orkar ^^ Har legat hemma och sovit hela eftermiddan för att försöka få bort huvudvärken, men det hjälpte inte så värst mycke, får se om det släpper, ska iaf träffa Jejja en runda sen blir det nog relativt tidigt i säng ikväll. Nej nu ska jag försöka ta ordning på min röra, wish me luck!

As long as it's free








I wont your everything

Igår chillade jag på landet hela dagen, gjorde inget speciellt direkt, riktigt skönt. Sen blev det en sen men god middag i Norrtälje på vägen hem. Idag började vi med en timmes badminton innan vi gick tillbaka till sjöstaden, tillsammans med Jen gick jag och käkade asiatisk buffé, lika mumma som vanligt, sen spelade vi The game, fun fun! Nu har vi massa partyideér i våra huvuden, haha.

There's a reason

Jag har tagit sommarlov, eller ja, mentalt åtminstone. Det är inte fy skam det heller, allt arbete är klart och inlämnat i skolan, nu är det bara betygssamtal och andra trevligheter kvar. Kirrat MVG i idrott och det känns så jävla braaa!! Nu njuter jag av två veckor "ledigt" med mina vänner innan jobbandet drar igång. Taggar dessutom 17e, awesome säger jag bara, just wait and see ;)


Das lugg

Haha, har haft min lugg som snelugg ett ganska bra tag nu trots att den egentligen inte ska va så, hmm...visade sig att luggen har hunnit bli ganska lång sen Jejja klippte den sist :p


Haven't you people ever haerd of?

Sitter här ute på landet och försöker skriva reflektioner som skulle ha varit inne för länge sen, går sådär men snart så är jag nog klar. Har suttit ute i solen i princip hela dagen, tyvärr blåser det liite för mycke så det är kallt, men det gick ändå. Hoppas mamma drar igång med maten snart så man inte hinner dö av hunger här. Köpt glass från glassbilen och annars inte gjort så mycke idag. Gårdagskvällen var trevlig, har dessvärre inte stora kameran med mig så det blir inga bilder förns imorgon.

Sommar 2007 på väg till krogen på högmarsö, saknar mina jeans^^


Burn me to the ground

Hej på er!
Jag sitter och laddar med Destine, ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för kvällen. Först väntar studentmottagning för Oscar sen får vi se om jag orkar åka till handen eller inte, upp tidigt imorgon och åka till landet blir det oavsett vilket.
Tittade på film på både spanskan och svenskan och klarade av muntliga redovisningen på spanskan :)


Love to you

Var ju som sagt hemma hos Jejja några timmar på eftermiddagen, precis sånt jag behöver. Där känner jag mig alltid välkommen, no matter what och man går alltid därifrån helt "boostad" på energi, så härlig familj! Vill jag ha ett gott skratt, stöd eller bara hänga lite så är det definitivt henne jag ringer till, alltid älskade bästa vän! <33


A Certain Lady - Dorothy Parker

Redovisade ju engelskan idag så jag tänkte att ni skulle få er en titt på hur det blev, eftersom vi inte spelade in dikten och läste upp så får ni den lite fint här under videon istället för jag tycker inte ett dugg om att höra min egna röst inspelad ^^ (De fetade är låttexter som vi lagt in i dikten)

Oh, I can smile for you, and tilt my head
All of you memories keep me near
And drink your words with eager lips
Hold it in, it get's worse, let's drink up
And paint my mouth for you a fragrent red
And trace your brows with tutored finger tips
I'm going all the way
When you release your list of loves to me
My colours fade to gray
Oh, I can laugh back and marvel, raptouros-eyed
And you laugh back, nor can you ever see
I'm the one you left behind     I know i can find the fire in your eyes
The thousand little deaths my heart has died
My senses about to break, this will all be over soon
And you believe so well, I know my part
I would changes my ways
That I'm gay as morning, light as snow
And all the straining things within my heart
Don't wanna waist my time
When all the violins play the saddest songs
You'll never know
I still try to find my place
Cause I will be the death of you
Oh, I can laugh and listen, when we meet,
And you bring tales of freash adventurings, --
I don´t believe you
Of ladies delicately in discreet,
Of lingering hands, and gentely whispered things.
With arms wide open
And you are pleased with me, and strive a new
To sing me sagas of your late delights.
Standing at the gates of dawn
Thus do you want me, marveling gay, in my head, and true
I'm not a perfect person
Nor do you see my staring eyes of night,
And when in search of novelty, your stray,
Oh, I can kiss you blithely as you go...
Realize I'm fading. Is it over yet?
And what goes on, my love, while you're away,
You'll never know
Cause I will be the death of you

I've got nothing left to loose

Hade tänkt hoppa in i duschen, men pappa ockuperar den så jag passar på att berätta lite mer om min dag istället. Käkade som sagt lunch ute i solen till slut, sen fick jag med mig Unna och en liten stund Ruddä, för shoppingrunda i centrum, sen ringde Jejja så jag hängde hemma hos henne ett par timmar innan jag till slut kom hem med mina kassar och lite grejer som blivit kvar hos henne ^^ Imorgon har vi en underbar sovmorgon, så jag ska passa på att göra det sista pluggandet ikväll innan jag lägger mig hade jag tänkt, väntar som sagt bara på duschen.

Let me take you far away

Haha, jag måste vara galen, väljer att skippa en dags jobb för att gå på bio och ni måste tycka jag är ännu mer galen när ni ser att jag precis tömde hela mitt konto för att betala dessa biljetter, nu är jag pank resten av månaden(eller tills mina vänner betalar tillbaka) för denna upplevelse!


Vad tycks om mina nya skor?


What's the point of doing anything

Halloj!
Sitter i datasalen och hänger med halva klassen, som är kvar för att käka gratismat trots att vi slutade för ungefär en halvtimme sen. Haft engelskaredovisning och betygssamtal, bra bra. Nu ska vi som sagt käka lunch i solen, sen blir det till centrum för lite shopping igen, awesome!

I'm sorrunded by liars

Jag skrev minsann en jättefin mobilblogg när jag satt på tåget hem men den verkar tyvärr inte ha kommit upp så nu får jag skriva om det igen då. Fick sluta mycket tidigare idag när vi var klara med redovisningen på grakon, men inte åkte jag hem och plugga för det, nej först tog vi fika från espresso i solen i gullmars och Sandra kom förbi en sväng. Sen drog jag, Ruddä och Martina in till stan för lite shopping och för att titta på alla flaken som åkte förbi, nu är det verkligen sommar på riktigt! :)


17 april


To pretend that your'e not real








Where do we go when we go from here?

Jag hade planer på att komma hem tidigt idag, helst på eftermiddagen eller efter lunch, men det märker ni ju hur det gick med det. Blev 11 timmar i skolan idag med, vad gör man inte för Jens? Redigerat film halva eftermiddagen och ägnat resten av eftermiddagen/kvällen åt att fixa med skoltidningen återigen. Jag och Ruddä var hjältarna som stannade kvar så länge igen. Hade bestämt oss för att ta med mat från Sandy's till middag, de hade stängt innan vi kom dit, så vi åkte in till söder och käkade thai och mös på uteserveringen innan vi åkte hem.


You will always be on the first row

Jag kom nyss hem, för typ en kvart sen. Ska bara hoppa in i duschen och sen sätta igång och plugga, lägga in lite bilder och uppdatera er om vad jag haft för mig. Be right back, alltså!

RSS 2.0