I was brought but I was kind

Och dom där tre kilona jag gått ner lär snabbt vara tillbaka igen under den här veckan med tanke på massan pengar som nyligen sattes in på mitt konto. Tur för mig att jag inte kan göra av med allting, med väntande Gran canaria resa inom en månad och en tripp till landet med världens bästa tjejer stundande så måste jag hålla lite i slantarna. Tur de så jag inte föräter mig alltför mycke. Men om någon vill bidra till mitt tröstätande och vara lite supportiv så kommer jag inte complaina ;)

I can see you staring there from across the block

Efter en svinkall timme ute med världens bästa vän vet jag inte riktigt om jag mår bättre, men jag fick iaf prata ut och trötta ut med mitt tjat, men hey it was needed. Nu kan jag nog sova utan att det ska snurra runt i hjärnan allt för mycket ändå. Tog en supervarm dusch direkt när jag kom in, har nu tänt ljus och äter utav risgrynsgröten som mamma hade gjort iordning, mums! Nu ska jag bara skriva klart slutet på novellen innan jag får hoppa i säng och sova.
Tackar mina underbara vänner och delar av släkten för helt awesome support och ni vet att jag älskar er!

And now I want it bad, want it bad

Did I mention i'm feeling crap right now? Att jag dessutom har en grym huvudvärk, en novell utan ett slut med ett utkast som ska vara inlämnat imorgonbitti. Att jag måste skriva klart bildanalysen också eftersom läraren återigen öppnat upp mappen och jag inte gjort klart uppgiften sist när jag skulle pluggai förra veckan. Jag borde också ta en dusch innan jag ska ut och träffa Jennifer om ca en timme men jag orkar inte riktigt och hinner väl inte helt ärligt heller med tanke på hur mycket jag måste göra. Så vad säger ni har ni nåt bra slut att komma med till min novell? Ska det sluta lyckligt eller sorgligt?
Annars har inte mycke hänt idag, jag lyckades flytta fram våran lektion så vi slapp tre timmar hål och istället fick sluta nästan två och en halvtimme tidigare :) Köpte fika med Martina och Rudde innan jag begav mig hem för att vila.

I'm educated in sex, yes

Kom nyss hem från jobbet. Sitter här i mjukisbyxor och stor mysig tjocktröja, för att nu avnjuta ett avsnitt av House samtidigt som jag tänkte renskriva novellen som jag faktiskt tog tag i och skrev när jag tog mig upp ur sängen innan tolv för en gångs skull. Blev fika på sixty med Jennifer S, mysigt, var ett bra tag sen jag var där. En stressig stund på gymmet med Jennifer innan vi gick hem till mig, jag för att steka pannkakor och Jennifer för att duscha och sen springa iväg till tåget. Nu ska jag ha myskväll som sagt. Godnatt!

You've indicated you're interest

Och jag slutar dagen med att faktiskt le! Allting ordnar sig när man har underbara vänner. Som man dessutom kan tvinga till att fika med en så att morgondagen inte blir totalt värdelös. Så imorgon blir det upp i tid för att plugga järnet=skriva klart novellfan. För att sedan åka in till la Globen för fika med Jenniferen, åka hem och bränna kalorier med andra Jennifer på las gym som sagt. Sen blir de bara till att äta middag och åka ner på jobbet. Blev en ganska busy dag iaf, but hey that's how i like it!


And it involves some heavy touching, yeah

Regnet öser ner utanför rutan och smattrar sådär härligt på fönstret. Just nu vill jag inte göra något annat än att krypa ner under täcket och mysa med just dig framför en härlig film och bara ha det allmänt trevligt. Inte sitta här framför burken med ett, dock roligt, avsnitt av Scrubs och bara sega mig. Du sabbar min hjärna! Du är medveten om det va??

I'm on a mission

Deprimerad liten jag för tillfället. Sjukt lättpåverkad vilket är sjukt jävla löjligt om jag får säga det själv. Sen när blev jag såhär känslosam och började gråta för minsta lilla? Nej inte bra inte bra, säger jag bara. Blev iaf en runda till lidingö och det var väl helt okej. Träffade sedan älsklings Jennifer en liten stund och snackade innan jag cyklade som en dåra hem genom den iskalla kylan. Tack för att du finns tjejen, vet inte vad jag skulle göra annars!
Well nu ska jag snart bädda ner mig i min förhoppningsvis varma säng och titta på lite sköna tv-serier innan jag somnar. Imorgon blir det novellskrivande, träning med Jennifer och jobb som väntar. Kanske Bea kan liva upp deppiga jag litegrann. Men vad jag egentligen skulle behöva just nu är en riktigt myskväll med min älskling...

Doin the lovegame

Just nu gör jag precis allting förutom det jag egentligen borde göra. För just nu borde jag skriva för fullt på min novell som är do on thursday. Så jag sitter här och kollar in bloggar, facebook, bilddagboken och kollar det några gånger till bara för säkerhetsskull liksom. Gör andra helt onödiga saker bara för att slippa skriva. För jag har noll inspiriation för tillfället och sitter här med mina hålögda ögon. För jag gick och la mig vid åtta igår och kunde absolut inte somna trots att jag var så totalt utmattad. Men jag kunde inte sluta tänka, måste ha somnat till slut och vaknde sedan upp vid tolv tiden. Har inte fått något nyttigt gjort än så länge och lär inte hända mycke mer under dagen på den fronten. Blir förmodligen Lidingö ikväll. Igår hände inte heller särskilt mycket, blev en till tur ner till farsta för att inhandla shorts och sen var det bara att ge sig av till gymmet för en rejäl genomkörare.

Are you in the game

Hallloj!
Hur mår ni? Jag sitter här och chillar med brorsans medans jag väntar på att Jennifer och Sandra ska komma hit :) Zandra väckte mig och jag drog mig in till staden för att möta upp med henne. Kollade affärer och tog en lunch på Max innan jag åkte vidare till Farsta för att möta Sandra och Jennifer, spenderade resten av eftermiddan i farsta. Gick hem och sov en timme, mötte brorsan och köpte pizza.
Igår var det full rulle, skola, hem och sova en stund, ner och träna, äta middag och så ner på simningen för en ganska trevlig stund och så ut för att möta Jennifer och Bane.

Do you want love, or you want fame

Myspys dag med Jennifer söt! Sovmorgon var härligt återigen, engelska, lunch, matte & svenska. Sen drog vi ut på stan för att kolla gallerier till läxa. Åkte hem till mig, åt middag, gjorde några försök till att plugga, drack latte, åt scones och brownies och hann titta på lite Sandor slash Ida, myskväll helt enkelt. Nu ska jag in i duschen, sen blir de das bed för jag är sjukt trött.


Just because you mean the world to me<3


Don't think too much, just bust that kick

Nu har jag varit en snäll och effektiv vän. På 45 minuter har jag med andra ord lyckats med konststycket att baka helt awesome perfekt gräddade scones samt en plåt brownies med vit choklad i och varför gör detta mig till en sådan bra vän? Jo för att vi ska ha pluggkväll här hemma imorgon så jag bjuder på mumsigt fika till då såklart på request från Jennifer.
Annars har dagen inte varit särskilt spännande, fick en skön sovmorgon och guud vad skönt jag har sovit inatt! Sen var faktiskt en ganska slapp och inte så givande dag som väntade i skolan. Slappat ännu mer hemma och ska kanske försöka mig på bildanalysen innan jag går och lägger mig också. Så väntar ytterligare en skön sovmorgon imorgon :)

I wanna take a ride on your disco stick

Hey there hello there!
Sitter här och är övertrött, hmm, konstigt? Nej har varit en lång dag så det kanske är dags att lägga sig snart. Ska antingen kolla klart på Systrar i jeans som håller på en timme till eller kolla ett nytt avsnitt av Gossip girl, haven't decided yet.
Idag vaknade jag upp hemma hos älskling antal gånger innan jag till slut gick upp och åkte till skolan, hur lyckas man komma försent när man börjar kvart i ett? Jo man väntar snällt på en Martina i skogås och tar därför ett senare tåg... Så blev det spanskalektion, hem och fika med grannen som var här, iväg och träna, äta middag och göra klart suprise innan jag drog ner till träningen.
Igår var de lååång dag i skolan, kom till slut hem runt sex tiden, åt middag, duschade, fixade lite och gick sen ut för att träffa Jennifer, satt ute och pratade ett bra tag innan jag hoppade på tåget till Handen för att avsluta kvällen där =)


Let's have some fun, this beat is sick

Jag är äntligen hemma! Har spenderat större delen av dagen ute hos farmor, har varit helt okej. Men jag är sjukt seg i kroppen, lite småirriterad på mig själv också för mitt horribla misstag som ledde till snodd mobil igårkväll. Så nu har jag nytt tillfälligt numer tills mitt sim-kort kommer igen. Annars var gårdagskvällen riktigt najs.
Gamla vänner som man inte träffat på drygt ett år, kärt återseende faktiskt! Pratar lite mera nu, vem vet kanske kan bli vänner igen?
Och jag saknar som in i helvete, det är sjukt hur du kan beröra. En blick, ett ord, en fras, ett sms, det gör så mycket mer med mig än vad du nånsin kan förstå. Jag tjatar bara för att jag saknar så otroligt mycket, utav omtanke och kärlek. Du är det sista jag tänker på när jag lägger mig och helst av allt skulle jag vilja somna med dig varje natt vid min sida. Det gör ont i mig när vi bråkar eller inte ses på några dar, känns som att en bit av mig saknas...<333

For my heart to quit it

Tjaba!
Hur e läget idag? Jag är iaf taggad som sjutton, har ägnat mig åt alla måla alla naglar, fingrar och tår. Duschat länge och nu ska jag börja sminka mig. Har ätit middag med papi och brorsan också. Hunnit plugga litegrann under dagen, ute i solen och lyckades till och med få lite färg! Så kom Jennifer och Sandra förbi en snabbis också.
Nu är det som sagt musik på hög volym och sminkning som gäller. Igår var jag riktigt duktig och gick ner till gymmet efter skolan, cyklade sen ner till träningen, var med barnen och tränade, för att sedan cykla hem. Good workout! Annars bestod dagen av vanlig skoldag och så en lugn hemmakväll. Vad gör ni ikväll?
Själv drar jag iväg till Jennifer så snart jag är klar här hemma och så hoppas jag på en trevlig kväll för både er och mig! :)


Maybe three seconds is enough

Jag har lindat in mig i en stor fleecefilt, har tända ljus och vridit upp elementen på max, när jag sitter här i mina myskläder. Blev plötsligt helt sjukt trött och tror faktiskt att jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig. Tror att jag fick på tok för lite sömn inatt så det är bara att ta igen det nu. Så rummet får vänta till imorgon och likaså högen med läxor.
Vaknade hos min älsklingpojke imorse och åkte till skolan, två lektioner, score! Sen vidare hem till Jennifer där jag spenderat eftermiddagen :)

Just want to touch you for a minute

Jag haade tänkt att baka. Men jag orkar inte. Har inte riktigt lusten. Så istället ska jag plocka fram en halv påse chips som mamma lämnat och titta på Gossip girl. För jag hade ju tänkt städa mitt rum och plugga också. Så först Gossip girl och sen blir det åtminstone till att städa rummet. Att plugga får vi se hur det blir med den saken. Jag återkommer me update på den fronten ;)

Hold me and love me

Hej hej!
Blir bara ett snabbt inlägg innan jag drar. Ska hem till älsklingen om en liten stund. Dagen har varit hyfsat lugn, började den med en försovning vilket iofs inte var så bra kanske. Men jag kom också till skolan till slut och dagen har gått hyfsat snabbt trots ganska sega lektioner. Imorgon har vi sovmorgon igen så då blir de sällskap med Martina & Rudde på das train nästan hela vägen och sen blir det engelskaprov, har jag pluggat hela kvällen som jag skulle? Klart jag inte har, får väl plugga lite på tåget nu och imorgonbitti, haha får se hur de går med den saken.
Och självklart skriker hela min kropp av smärta återigen idag pga av mitt "hårda" träningspass igår. Passa er för att få mig att skratta, mina magmuskler blir inte glada då, pappa och bror bara skrattade ännu mer när jag vek mig av smärta efter att skrattanfall, men hey jag har iaf tränat!

A love game, a love game

Hallåååå där ute!
Just nu sitter jag och kollar på filmen Girl next door som går på femman. Har varit nere i simhallen, för en gångs skull inget kaos. Imorse var jag duktig och gick och tränade på förmiddan innan jag drog iväg till skolan för att ha spanska. Sen har jag faktiskt hunnit plugga idag också. Dejt med Dessi på torsdag också. Halva helgen inplanerad, treefligt värre :)

Guess he wants to play, wants to play

Hielo!
Hur är det med er idag?
Jag kom in för en liten stund sen och sitter nu och tittar på Roast på berns, har satt på kaffe och tänkte värma en bulle till :) Varit ute med Jennifer en liten stund nu på kvällen, kom hem runt halv sex och tog de lugnt ett tag, innan det träffade jag Zandra & Amanda i Forum efter skolan. Coopertestet gick åt helvete men det var väl förväntat, men hey jag kom iaf i mål...

Got my ass squeezed by sexy cupid

Helgen har varit fullspäckad med äventyr som ni kanske förstått eftersom det varit lite glest med uppdatering. Jag ska försöka me att få ändring på det men vi får hur det blir med den saken...
Fredagen bestod iaf utav skola fram till klockan två, sista lektionen spanska, sen åkte jag hem till Patrik en stund innan jag åkte hem och åt middag med pappa, ner på simningen och det var ju som vanligt en upplevelse i sig kirrade fotouppgiften iaf så det var alltid något ^^ Sen var det bara att stressa hem, duscha, byta om och sminka mig på en kvart (beat that ;)) och så träffa Sandra & Jennifer vid pendeln, vidare mot älvsjö till Puck & Unna m co.
Lördagen bestod av tre timmars läsning i solen när jag till slut kom upp, sen gjorde jag mig iordning och drog till handen, till slut åkte vi till Jordbro, tog en sväng förbi vegabaren mitt i natten innan vi kom i säng vid fyra, det leder till en trött Julia idag. Med andra ord åt jag "frukost" halv tre, bestående av en hamburgare på donken innan jag åkte hem mot mig igen. Mormor kom över på middag och lagom till efterätten kom Jennifer så jag hann umgås med henne en liten stund också :)
Myshelg, men nu är det dags för lilla mig att få sova ett litet tag, upp till skolan igen imorgon.

It's complicated and stupid

Halloj på er!
Idag fick vi som sagt en härlig sovmorgon och de betydde att vid lunchtid var jag för en gångs skull inte helt utmattad, skööönt! Sen slutade vi relativt tidigt och jag drog hem för att vila och ta det lugnt ett tag. Sen åt jag middag innan jag var duktig och släpade mig ner till gymmet, har nu avverkat 8 km idag! Känner mig superduktig!
Har precis pratat med Älskling också, planerat inför nästa vecka en del och gemensamt med tjejerna har vi börjat planera för en helg en månad framåt. Låter jag som en planerande människa? Nej nej inte alls...
Så ska väl även denna helgen gå vägen på något sätt, har faktiskt inte mycket planerat förutom morgondagen/kvällen sen får vi se vad som händer helt enkelt :)
Och på tal om facebook-bilder, spam av mailen oh yes, så blir de när man får NITTIO bildkommentarer inom loppet av några timmar. Men det är trevligt!


But if I do then I might miss you, babe

Okey! Egentligen har jag väl inte mycket att komma med idag. Haft estetisk orientering, litterär gestaltning, lång lunch och sen första lektionen i grafisk kommunikation var ju faktiskt inte helt värdelöst. När jag till slut kom hem så skulle jag bara logga in en snabbis och kolla mailen osv, slutade med att jag fastnade totalt framför Facebook, har laddat upp bilder från hela det gångna året så in och kolla ;)
Som sagt, spamm av min mail pga alla kommentarer men de är bara roligt! Sitter och pratar med en avlägsen släkting som jag inte träffa på evigheter, tänk vilka möjligheter facebook ger en, eller vad säger ni? ^^
Jag ska väl såsmåningom också ta mig in i duschen och sen hoppa i säng eller något liknade. Engelskalärare Jens ringde ju mig också och informerade om att vi får sovmorgon imorgon, de tackar jag hjärtligt för! :D

I wanna kiss you

Hello there!
Dagen har bestått av väntande i skolan i nästan fyra onödiga timmar, för att i princip få veta att jag kunde gå hem. Gick hem och läste ut min bok, ytterliggare en Liza Marklund denna gången första boken i serien "Studio sex". Vilade någon timme för att sen äta middag, ta de lugnt ett tag och sen cykla ner till simningen. Lite kaosartat som vanligt men de löste sig till slut, imorgon får jag ringa lite samtal också angående våran fotouppgift. Sen tog jag en tur förbi Jennifer på vägen hem och hämtade upp min kamera blandannat.
Gårdagen bestod av skola, läkarbesök under lunchen, tillbaka till skolan och var inte hemma förns vid sex-tiden. Min kväll bestod av mera läsande i min bok och bara tog de allmänt lugnt. Nu ska jag hoppa i sängen igen för att gå upp tiiidigt som satan till skolan imorgon...


Let's play a lovegame

Så var även denna helgen till ända. Händelsefullt och samtidigt inte. Upp tidigt igår morse för att åka ner till Farsta gymnasium för att påbörja konferensen, var väl någorlunda intressant. Kaffe kaffe och mera kaffe drickandet vart de iaf. Pizza till lunch, skvallra med Bea och bestämde att hon skulle sova kvar hos mig över natten med Catalina. Så var vi äntligen klara vid fyra och jag kunde åka hem. Några minuter senare ringde de på dörren när älskling kom hit. Vi lagade mat tillsammans och gjorde oss iordning innan Bea och Catta kom och så gick vi tillsammans hem till Jennifer för en mysig kväll. Hem igen och hoppa i säng för att slutligen sova.
Sen var de bara att väcka tjejerna och gå upp och äta frukost imorse, så iväg till simhallen för att påbörja morgonen med praktiska övningar. Hem till tretiden och mysa litegrann, sova en stund sen framåt kvällen, lagade sen middag och nu sitter jag här och glor på tvn och ska alldeles strax lägga mig i sängen faktiskt!

"Failing to plan, is planning to fail" Bill Sweetner

I got my money lets spend it up

I'm going of to bed! Dagen har bestått av skola på förmiddagen, bullar och brownies(allt hembakat såklart!), mötte Jennifer, hem och sooova, middag, simning typ tre timmar, annorlunda men jag gillar Bea och då är allt bra. Sen hämtade pappa mig så handla vi mat till helgen, because I'm all alone :) Nu ska jag som sagt sova, för imorgon ska jag upp klockan åtta och gå på tränarkonferens, wihoo! Men de blir nog bra det med. Igår fick jag då ett ryck och bakade både bullar och kladdkaka, imorgon blir de därför bullparty hemma hos Jennifer all night long. Eller ja åtminstone tills jag måste hem och lägga mig för att jag ska upp även på söndagmorgon... -.-

Your so much cooler when you never pull it out

Hola babes! Vad händer i världen? Själv sitter jag och glor på Sprängaren på tv4 film, under tiden jag pratar me random vänner och försöker varva ner. Dagen började med försovning så jag skippade första lektionen, ooh så ledsen jag blev, en lektion till och sen käkade vi lunch och åkte hiss me Unna ex antal gånger, bara för att vi tycker sånt är roligt liksom, eller hur?
Sen svängde vi förbi 7eleven för kaffe och brownie, åkte vidare till DN för en föreläsning med en pressfotograf, intressant och inspirerande. Sen drog vi in till götgatan för att checka grejer. Hem och åt, sen drog jag vidare till Handen och Patrik. Kom hem för någon timme sen och har placerat mig i fåtöljen med en stooor mugg kaffe.
Gårdagen bestod av två lektioner på förmiddagen, SL-center, tillbaka till Luma för inköp av baddräkt, långlunch med Martina som var mycket trevligt vid Sandy's, hem och försöka vila ett par timmar, ner till simhallen för ett par riktigt kära återseenden, haaappy Julia! Simhallen kan vara mitt lyckopiller många stunder, särskilt i de smällkalla vintrarna/hösten när man inte har mycket att se framemot. Sen kom jag hem och tröck i mig en sen middag innan älskling kom förbi en timme. Säängdags var de sedan!

RSS 2.0