Landet bilder del 1

Jag huserade i köket som vanligt

Sen kom Zandra farandes på vägen

Det skulle spelas twister på studsmattan





Pöss på Puck som är ute i europa och roar sig nu!

Unna var så söt i sina flätor

Hit me like a ray of sun

Jag är hemma! Tog bussen hem från farmor vid fem-tiden, in och duscha och började med maten när jag kom hem och så kom Jennifer med Sandra en stund senare, Patrik kom en timme senare och vi gick ut och satte oss i solen. Nu har jag tittat på Beck och ska hoppa i säng och sova, imorgon blir det en lång dag. Jag och Puck är glada badare!


It's written all over your face

Och jag glömde ju helt bort, hade en underbar fredagskväll med Pernilla på stan. Satt på hötorgstrappan och pratade och köpte glass på donken, kollade på My bloody valentine 3D uscha hemskt läskig och bra. Myskväll var det iaf. Igår tog jag barnvagnen bort till varvet och köpte glass med barnet, som kom in imorse och sa åt mig att det var frukost, haha gulligt. Inte fick man sova inatt heller, för nej någon tror att jag har koll på när nattbussarna går när jag ligger och sover, det kan jag upplysa er alla om en gång för alla att jag inte har! Särskilt inte halv två på natten!
Nu ska jag äta lunch, för jag har faktiskt varit uppe sedan åtta på morgonen och redan hunnit sola på bryggan, äta frukost och förmiddagsfika! Take that!

You're everything I need and more

Låg i vattnet och badade säkert tio minuter, vrålvarmt och skönt (ja jämfört med tidigare bad här ute iaf), steka i solen lite mera och lyssna på skön musik. Gå och handla glass på varvet, nu fan är det sommar ändå! Kollat SAS i flera timmar och hittat massa roliga saker inför resan, ärades ju med samtal av kusinen långt bort i fjärran också tidigare i veckan så nu är jag redo att åka snart. Ååååh mindre än två veckor kvar nu, underbart! Bara en nackdel...kommer sakna någon som in i helvete efter ett tag skulle jag tro, men de får gå, jag kommer ju ändå hem sen :)
Nu ska jag återgå till att vara social också ett tag, hoppas ni har det bra och kan leva med min dåliga uppdatering ^^


I'm in love with you

Hallå där! Jag lever! Jag är ute hos farmor och steker med skönt folk. Har haft en rad underbara dagar på landet med sköna människor, har hänt en hel massa där ;) Badat och pannkakor med till picknick, med saft, bio och en kvällspromenad hem sen, massa mys med älsklingen och trevliga kvällar med tjejerna, tack för det! Midsommar var också en rejält trevlig upplevelse, som dock slutade klockan fyra på natten och det var en trött Julia som tog bussen ut till landet sen. Nu blir det eftermiddagsfika, vi höres!

Always there when she calls

Jag är hemma för att svara på mail, duscha och plocka ihop alla spel som som det har frågats om till kvällen. Har haft en trevlig dag ute hos farmor med trevliga människor. Nu hoppas jag på en trevlig kväll också med folket i vega! Hoppas eran midsommar är minst lika bra som min så hörs vi när jag är tillbaka igen...när nu det blir...

Never ending story

Och det var allt för mig för ikväll, imorgon är det som ni märkt full rulle, sen blir det bara hem och packa om väskan för att åka igen på lördag som sagt och så vet jag faktiskt inte riktigt när jag kommer hem igen, har ni tur blir det innan månadskiftet ;) Haha. Nu ska jag se på The queen och njuta av ensamheten! De ni!

I'm surrounded by your embrace



(såhär ser de ut när man spelar spel med Zandra & co..)












Everybodys going down down

Julia peppade mig och jag kom iväg till gymmet. Skönt att träna en timme! Nu ska jag snabbt som attan in i duschen, för att hinna se på tv om en kvart, Persbrandt ju! Så ska det samtidigt läggas in bilder från helgen och ätas kladdkaka. Sen tänker jag faktiskt hoppa i säng oavsett vad ni säger :)

Everywhere I'm looking now

Jag ska kaaanske ta mig iväg till gymmet om jag orkar när de har gett sig av. Men det kan ju bli inatt om jag har otur. Iaf tänker jag sen sitta framför en film eller i soffan och njuta av kladdkakan som är kvar och softa. Lägga mig i tid och så upp tidigt och åka ut till farmor för att vara lite social där, hoppas på sol. Sen hem och göra mig iordning för att fly bort till Vega och Unna med sällskap för kvällen, blir nog trevligt.Sen blir det till att åka till landet igen, förhoppningsvis får jag också sällskap hela vägen ut.
Träna var de ja, dom stänger om två timmar så jag skulle ju hinna, frågan är mera om jag orkar? Bajs på att ingen kan komma och hålla mig sällskap ikväll, ge mig nån att sova med!

But the party's over

Jag är svintrött och borde inte alls sitta här. Ska inte heller göra det länge till utan ska genast ta mig mot sängen. Lång dag med mycket action. Farsta för att fixa grejer, hem och väcka älskling och äta lunch, Jennifer och Julia kom, mys eftermiddag, grönan och trevligt(bilder kommer) och nu jävlar ska det sovas för imorgon blir det lunch med Zaaaaandran :D Godnight!

Regnet fortsätter ösa ner så vi hå

MMS

Regnet fortsätter ösa ner så vi håller oss inne. Spelat spel och annat mysigt, Zandra hämtade mig med moppen och så var helgen med pappa och morfar över, en lugn mysig helg, det var trevligt. Saknar älsklingen men annars är allt bra, eller vem skulle klaga om man fick lite solsken? Kvar här ute på Högmarsö till på tisdag, kanske inte omtyckt av alla... ^^ Ingen Puck heller, det var ju inge kul. Sen blir det mera landet med massa trevliga människor, glad Julia om hon får sällskap ;-)


I ain't never gonna shut you out

Jag skriver! Det är ungefär den här tiden på dygnet jag har tid att skriva, har jag det inte så är jag antingen ute på vift eller så myser jag med min pojkvän vid den tiden. Men nu är jag själv hemma framför datorn med en kopp te och ska snart titta på Grey's så då får ni en liten uppdatering. Kan inte lova att det blir många fler under veckan heller.
I måndags var det då skola på förmiddagen, hem för att äta och sova, till Patrik, hem och äta hos mig, in till Rålis med trevligt folk, hem och duscha, hem och sova hos älskling. Igår var det upp och åka in till skolan, äta fruktsallad, titta utställning med mamma, Forum Nacka med Zandra, Amanda och Malin, teater och så mys me älskling igen. Upp till Enskede IP för fotboll i regnet, hälsa på gamla lärare och så in till stan, köpa snygg kjol för 20 spänn, kap! Hem till Zandra och mysa resten av dagen!
Imorgon blir det picknick i vitan med klassen, teater med sötingar på kvällen, sen skolavslutning och så Blidö fredag-sön och så mera mys sön-tis, med andra ord, nej jag får se om jag har tid med nån mera uppdatering. Ha en jäkla bra helg!

She wants it

Och nej jag somnade inte utan fixade istället till headern, vad tycks? Nu är det sannerligen dags att sova. Jag ska drömma söta drömmar. Night night folket!

And here comes la pictures






We where still on top of the world

(20:40)Nu så. Alla har gått, paranteserna har kommit och gått igen. Förhoppningsvis är de snart tillbaka igen med middag till mig, nu kom dom. Med andra ord tänker jag nu ta på mig kläder och gå ner och äta middag. Vara lite social mot familjen som jag inte sett röken av sen typ i torsdags. Skriver mer i det här inlägget strax.
(21:51)Ja då var middagen och allt snack avklarat. Nu ringde älsklingen och ville prata också, happy me. Ja helgen har brakat fram med full fart, i torsdags var de släkt här hela kvällen, försent firande av bror och mys. I fredags så var de morgonfika, vernissage, förseningar på tåget i en timme, handen, hem, folket kom, sova och så var de lördag. Stor frukost, städning, sega och umgås me mysmänniskor, handla, mysa mer, Pernilla kom och vi åt middag me Zandra och Patrik, Beckmaraton halva natten och pratade med Dessi (nej ingen fotboll för oss), Mamma mia och sömn. Upp vid tio och mera Beckmaraton halva dagen och sen kom Jennifer och Tessi, färga hår, sen gick dom och så kom paranteserna hem en kvart senare. Full fart. Nu tänkte lilla jag sova, för det behövs efter den här galet underbara, trevliga, mysiga helgen.


Lay all your love on me

Jag har inte hunnit skriva. Det är den tråkiga sanningen tyvärr. Inte har jag tid nu heller. Jennifer och Tessi står nere i köket och jag ska hålla dom sällskap. Ni ska få en roligare uppdateringen om någon timme eller två. Puss på er som har tålamod.

Baby hands up

Jag gör som vanligt och pluggar in det sista sent på kvällarna. Nej inte den bästa metoden. Precis som jag skrev de sista stycket till mitt tal på fem minuter innan jag sprang iväg till tåget igår. Jaja VG barn är vad jag är. Men att kolla tv, messa alla och plugga samtidigt är inte den bästa kombinationen ^^ Jag är som jag är, får bättra mig till hösten istället, det här är ju det sista för det här läsåret :D
Haft mysig eftermiddag/kväll med Zandra och Amanda, sen smidit massa spännande planer för de kommande veckorna, allt kommer nog ordna sig till slut. Midsommar kommer nog bli mys, de ordnar sig alltid :)
Har ni några planer för sommaren ännu? Ska ni resa bort någonstans eller bara slappa? :)


It's the risk that I'm takin

Nej skrev inte igår. Satt inte vid en dator överhuvudtaget. Duktig Julia. Lämnade in mattebok och hade extremt lång håltimme, mina sadistvänner fick roa sig med att plåga mig, de hade iaf roligt. De är väl viktigast?
Åkte in till stan med Martina som var snäll och följde med, lämnade in död telefon. Mot tåget, nehe just denna regniga dag skulle de såklart var mycket förseningar, passa på att köpa kaffe ^^ Hem, åka och ta spruta och lämna minneskort, middag me la folks och så till Patrik. Massa mys. Upp och sega iväg till skolan, hade inte klagat på att ligga i sängen några timmar till. Datorkunskap och sen till Zzzzandran ska jag  :D

Every rule I had you breakin

En månad, en månad en månad. Mysig dag, börja med massage, glass, apoteket, American history X, lunch och hallonpaj, foto och inlämnade bilder, in till stan, rooosa shorts snygg snyggt. Mera glass vid plattan med Puck och Unna, som ska få roa sig med att plåga mig imorgon...^^ Kort dag imorgon och jag borde ha skrivit klart mitt tal och massa andra saker, men nej så smart är jag inte.
Pannkakor med glass och sylt till middag, mums. Träffa Zandra och Nea, kan nog bli en bra vecka det här :)

I love you so


RSS 2.0