Godnatt

Nej jag håller på att brinna upp, tror att jag har feber...Kanske ska lägga mig och försöka sova bort det börjar ju tidigt som satan imorgon och slutar sent. Helt enkelt längsta dagen i skolan -.- Ha en bra vecka nu! Godnatt på er älsklingar!

Min helg

Hej på er! Ledsen för den dåliga uppdateringen under helgen, har inte varit hemma mycket. Haft en underbart mysig helg med alla dom bästa. Sitter just nu och pratar med mina två älskade relationsexperter, hmm...ni ger mig verkligen tankeställare tjejer, men jag älskar er ändå. Helgens händelser kommer imorgon, jag är sjukt trött just nu och har fullt upp med annat. Men ni får ett sammandrag imorgon. Kort sammanfattat sjukt najs helg! :D

Söndagsfika

MMS

Hej på er! Sitter just nu på ett fik med Dessi my love och daniel, har haft möte ett par timmar nu innan jag mötte upp dom andra. Ikväll ska de grillas och ha de trevligt. Så det blir en hyfsat lugn dag och det behövs med tanke på gårdagskvällen ^^ vad gör ni? Allt bra?


Home sweet home

Wohoo, jag är hemma och är helt jävla slut. Har helt enkelt haft en jävla trevlig kväll, imorgon är det som sagt möte inne på söder klockan tio så nu är det dags för mig att sova. Blir en repa in till stan imorgon också för att träffa mer trevligt folk! Jag langar en bild och säger godnatt <3


Hitills

Jaha folket inte mycket att uppdatera om här, jag har städat rummet idag. Hade en hel hög med kvitton på skrivbordet, vad är det man sparar på egentligen? Var ändå lite kul att kolla på vad det är man har köpt, haha, var en del på ett halvår. Nu ska jag göra mig iordning, ska dra ut om en stund och sen lär jag inte komma tillbaka förns sent ikväll. Slänger in en outfit bild innan jag tar mig ut. Vad har ni för er idag/ikväll? :-)

Allt går enligt planerna

Nu är kameran beställd, Saras blogg är fixad, kolla här. Just nu pratar jag med lite sköna människor och planerar inför morgondagen :-) Fick ett samtal från Dessi också, hon lät trevligt glad så vi kommer säkert få det himlans roligt imorgon, haha. Förmodligen ska jag också träffa D och S imorgon, lär ju bli en riktigt najs kväll. Bilder på gårdagens shopping kommer också inom kort.

  
Bild 1: Min nyfixade nails, såå najs!
Bild 2: Nya väskan 99:- på åhlens
Bild 3: Mitt primära sällskap under dagen, du är bäst! <33

Planerna för resten av kvällen

Ska fixa design nu åt Sars, lär inte ta så lång tid med tanke på att designen nästan var klar ^^ Sen ska det fotas lite vad som hänt under dagen, beställa kamera så jag får den till nästa vecka och sedan ska resten av kvällen ägnas åt en massa trevliga samtal. Med andra ord återkommer jag nog om en liten stund :-)

Ut

Sitter fortfarande hos dessi vännen, gör ingenting alls och ska dra hem om någon timme typ. Glömde berätta, shoppade ju en ny väska när jag ändå befann mig i sickla, nu ska vi dra, bye bye!


dessi är bäst

Hej hej! Sitter just nu hemma hos Dessi och har nyss fixat mina naglar så nu är dom fina igen. Langar bild senare.  Har varit i sickla och kollat på kamera som inte fanns, cp. DESSI ÄR BÄST!
Sen drog vi till GULLMARSPLAN en sväng, tog en fika och fixade lite saker. VI HÖRS SEN":)

Dagen

Ja då börjar dagen lida mot sitt slut, idag har vi kollat på konsert innan vi drog till sickla för att käka och spela boule typ. Slutade vid ett, jag drog till farsta, shoppade, försökte fixa jobb och lite annat. Kom hem vid femtiden, sov nån timme, prata i telefon, käkat och sen har det inte hänt så mycket mer. Jo blev en sväng ner till konsum också för att handla, såå mysigt när det spöregnade... Godnatt på er!

Pannkaksdags

Nu ska det stekas pannkakor, hellasgården imorgon och snabbmöte med Dessi kanske. Hm..inte direkt så att hellas är min favorit efter fyra år... ja ja får väl gå. Nej innan det blir för sent ska det stekas pannkakor jag återkommer senare. Tänker nog förresten köpa kameran imorgon :D

Bergshamra i mars


Vad tror ni om den här bilden? Redigerad eller inte?

Så kan de va


Ja detta ägnade jag mig åt klockan två förra onsdags natten, denna vecka ska jag försöka komma i säng tidigare än så. Blir troligtvis fika med D på lördag, party och så in till stan med Jennifer, har med andra ord en trevlig lördag att se fram emot :-)

Photoshoppat

Har suttit och trixat lite smått i photoshop, inga större verk att tala om, men här får ni två stycken före och efter bilder iaf :-)

 

Nytt i garderoben

Sprang som sagt var ner till posten och hämtade ut mina kläder som jag klickade hem för någon vecka sen. Tyvärr kom min skinnjacka inte den här gången heller så jag hoppas på att den kommer så snart som möjligt. Men jag bjuder på bilder på lite av det som kom hem den här gången. Ursäkta för dom suddiga bilder, tagna med mobilkameran...

    

Det blev alltså en kakiklänning från brooker för 149 :-
Randigt linne halens 39 :-
Hoodkavaj brooker 199 :-
3 - pack string 39 :-
Bh 99 :-
Samt blå strandklänning 79 :-

Kort och konsist

Har fixat Dessis blogg igen :-) Dom har sänkt priset på min kamera, wihoo. Idag har jag byggt en kamera av mjölkpaket och framkallat bilder, funny. Nu ska jag springa ner till posten och hämta alla mina nya kläder och imorgon tänkte jag söka jobb. Fest och stan på lördag förmodligen, ja det är vad som händer i mitt liv, haha. Vad har ni för er?

That's life

Hello, uppdateringen just nu suger och det får ni helt enkelt bara acceptera. Jag är hur trött som helst, trots världens sovmorgon, haha. Nu ska jag lägga mig och kolla på film och sen blir det till att sova om inget vettigare kommer upp. Puss på er!

En massa på en gång

Sådär, nu har jag fixat litegrann och kommit iordning här hemma igen. Har under den senaste timmen bl.a hunnit göra iordning ett kollage (suprise) samt trixat med lite annat roligt. Igår var det då kräftskiva ute på landet, jora var väl en trevlig tillställning, med fulla grannar osv.. Jag, Wille, Jippe, David och Andreas gjorde senare sällskap hem innan vi glodde på tv resten av kvällen.
Helgen har annars bestått av trevligt solande och denna eftermiddag möte. Mycket bra möte måste jag säga, denna höst ska jag få rikligt med utbildningar, nån som vill öva hjärt-lungräddning med mig ;-)

  

Suddiga bilder tagna m mobilen i brist på ordentlig kamera, ordnas förhoppningsvis i veckan eller så. Random bilder från olika tillfällen. Bara en sak till, min blogg är inte någon reklampelare, med andra ord reklam kan ni stoppa någon annanstans :-)

Hemma i stan

Jag är hemma, har lite saker att göra men jag återkommer om någon timme. Skola imorgon, kl. 9 helt okej tid ändå. Så ikväll blir det inte allt för sent i säng.

Back to landet

Kollar på "Step up" och snart drar jag ut till landet, har pratat med min söt på eftermiddan! Första skoldagen gick bra, ni får veta mer på söndag kväll. Ska iväg till F och A så vet inte när jag är hemma. Vad gör ni i helgen? Ha det bra!

 

Kortfattat

Nu sitter jag här igen, datorn har inte varit ett ämne idag. Sitter och pratar med S och D. Igår kväll satt jag uppe till halv tre och pratade. Skola imorgon, inte särskilt nervös lär komma imorgon bitti. Strax dax att sova, upp tidigt imorgon som sagt. Har haft trevligt snack med Pernilla också, himla trevligt! Vad har ni gjort idag?

Godnatt! ♥

Nattsamtal

Har saknat dig S, underbart att prata igen! :D Strax sovtime, kolla nya designen *blink blink*

Where'd you go?

Vad hände med alla läsare? Senaste två dagarna har statistiken bara fallit, hmm... Kan det bero på min dåliga uppdatering. Har lite ideér till den nya designen, kanske tar itu med det imorgon om ingenting viktigare inträffar. Eller så väntar jag tills köpet av kameran är genomfört och jag kan ta lite coola bilder att lägga upp. Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa. Langar en bild på mig såhär på kvällskvisten, hittade min gamla sjal från förra året ^^


Bakningsrycket

Jag har faktiskt gjort nånting med den här dagen! Jag fick ett ryck nån gång runt tre tiden och bestämde mig för att baka, efter att ha suttit ute i solen flera timmar och läst så slänge jag ihop en kladdkaka och ställde in i ugnen. Nu är ju ungefär halva slut, haha.

Sol i sinnet

Solen lyser, jag är ledig och har inga planer för dagen. Därför tänker jag nu dra iväg ett snabbt mail innan jag går ut på baksidan med en bra bok för att förmodligen spendera resten av eftermiddagen där! Har ni det bra i skolan? Två dagar kvar för min del, har fyllt i en del papper idag som senare ska lämnas in till skolan. Börjar kännas ett det närmar sig nu...

Jag suger på bloggande just nu

Inte mycket till uppdatering denna dag heller, men idag har jag faktiskt uträttat saker. Satte inte på datorn förrens sent på kvällen och tycker det var en bra bedrift. Idag har jag varit ute och gått en massa, flera timmar. Vandrat omkring i Stortorp området. Annars har jag läst om nästan en hel bok, lyssnat och diskuterat musik m Micke, kollat teknikprylar och pratat med lite folk. Lite annat nyttigt har man ju också hunnit med under dagen, men nu börjar jag bli trött. Dessutom börjar jag få ont i halsen, inte bra... Annars? Ja dagen har varit bra, förutom ett litet missförstånd...inget jag vill gå in på detaljer om men det var baaad ^^
Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa, förhoppningsvis mer uppdatering imorgon!

Powerwalk

Sorry people, inte mkt uppdaterande idag. Har dessvärre inte mycket att uppdatera om, har varit ute och powerwalkat idag, otroligt skönt! Lurarna i öronen och bara en själv med sina tanker, samtidigt gör man kroppen en riktigt bra tjänst. Var ju ett tag sen sist jag tränade pga knäskadan men nu ska jag börja komma igång igen, min kondition har varit sämst sen jag la av med fotbollen och det här är väl ett bra sätt att bygga upp den på. Eller vad säger ni? Hur tränar ni? Vad har ni för motiv med träningen?

Systemkamera

Om jag inte nämnt det tidigare hade jag självklart ett syfte med att sommarjobba, pengarna skulle gå till nånting. Det primära målet var från början en USA resan, men planer ändras. Lönen kommer nu läggas på en systemkamera, med tanke på att jag ska gå fotolinje tycker jag det är en bra investering. Är nästan säker på vilka kamera det kommer bli, men tar mer än gärna emot tips. Vad för kamera fotar ni med? System eller kompakt? Och vad tittar ni på när ni ska välja en kamera?


Movietime

Idag har det inte varit mycket action alls, kanske märktes från förra inlägget. Har smsat med lite folk men annars, ingenting. Kollade på filmen på femman "Party till döds", en bra film med ett riktigt vettigt budskap dessutom. Värd att kolla på! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på "Tyst vittne" och kanske messa lite med M om jag har tur. Inga planer för morgondagen, kanske ringer en kompis. Någon som vill "hänga" med mig imorgon? :-)

Slappardag

Nej den här dagen leder ingen vidare stans, bara till otroligt huvudvärk pga litet intagande av frisk luft. Tänkte därför slänge mig in i duschen för att sedan ta mig ut på en trevlig promenad, kanske fixa bloggen ikväll? Funderar på att göra lasagne ikväll, var länge sen. Upptäcker att det regnar ute... hmm hoppas det har slutat tills jag har kommit ur duschen, jag SKA ut! Vad gör ni denna regniga söndag?

Filosoferande

Nej hörni, inatt ska jag lägga mig någorlunda i tid faktiskt!  Imorgon tror jag att det ska stekas pannkakor till lunch, bara på tal om ingenting sådär. Måste dra iväg ett mail till Frida också, ska ju faktiskt dit om ganska exakt en vecka. Hmm.. kräftskiva om en vecka också... jaja vi får se hur det blir. Ringa till min kära frisör måste jag ju göra, hur var det nu? Slinga blont och klippa upp?

Kanske får besök imorgon också, men det får tiden utvisa. Nog med filosofier från mig idag, jag återkommer imorgon.


Happening

Hej, kom nyss hem från kungsan och pratar just nu i telen med Filip =) Kungsan dåra, åkte som sagt in tsm med Dessi efter att vi hade gjort en extremt lyckad middag, haha. Var jävligt mkt folk där inne så var ganska svårt att se något, efter ett tag ställde vi oss i hörnan och där blev vi kvar, med lite najs folk. Nu ska jag fortsätta prata med mina dearest langar lite pics :D

      

Bild 1: Filuren min :)
Bild 2: Jag, mästerkocken ; -)
Bild 3: Dessi :D
Bild 4: Alfonsos autograf ^^
Bild 5: Alfonso
Bild 6: Den bjuder jag på...

Lite planer för dagen ändå

Godmorgon! Ja otroligt nog är jag faktiskt vaken och som tur är inte helt slut som jag hade trott. Men främsta anledningen till att jag är uppe beror på att Micke lite snällt ringde och väckte mig, jaja nån gång måste man ju ändå komma upp iaf. Inte nog med att jag la mig sent igår, jag kunde dessutom inte somna vad i..!? Kan det bero på mängden kaffe jag drack sent igår? ^^

Planer för dagen då? Jo jag hade ju lite att ta tag i här hemma som sagt, men sen kommer Dessi över så ska vi grilla innan vi drar in till stan och möter upp Tove, så det ska bli trevligt.

Godnight

Sådärja, har bara suttit uppe halva natten nu. Jag som trodde att det skulle bli tidigt i säng för mig, men icke. Fick ju sällskap ett par timmar ändå, var trevligt det. Vad har resten av natten spenderats med då? Jo, sittande framför datorn såklart, var annars?  Pratat med en massa trevligt folk men nu är det nog faktiskt dags för mig att dra mig tillbaka. Har en massa saker att ta tag i imorgon. Disk, filmerna ska lämnas tillbaka (nej blev inte så idag), inhandling, förhoppningsvis hitta på något kul också. Vad har ni för planer för imorgon/idag? :D

Godnatt sötnosar, bjuder på en trevlig bild ;P


Nattpromenad

Nu är jag hemma från trånkan, Jennifer och Tessi har kommit hit så nu ska det drackas latte innan vi går ut en sväng :D Sen får vi se vad som händer lite senare, troligtvis inte mkt alls, haha.


Trånkan

Den där promenaden var nödvändig, fick mig dessutom en riktigt nostalgitripp på köpet, gick nämligen förbi hela gamla barndomområdet. Men nu drar det iväg till skogås, för att fira A. Blir ensam hemma ikväll tydligen..

Segar

Nej kan ju faktiskt inte sitta här inne och uggla hela dagen lång, har fixat Dessis blogg men annars har här inte hänt mycket, har mailat lite bilder till Jessi bara. Nu ska jag dra på mig kläder och sedan ta en långpromenad, lämna tillbaka filmer från igår på vägen också, hade!

Living in a lie

Kommer ni ihåg bandet Confess som jag tipsade om för ett par månader sen? Nu har de släppt ytterligar 2 demos som jag tycker är väl värda att kolla in, jag ger er den ena här och andra kan ni lyssna in på deras myspace sida.  Det här är då min personliga favorit av det nyaste två, men annars är även "Butcher at the gate" bra låt som också ligger på myspace sidan.  


Min dag

För att för en gångskull sammanfatta min dag, gör jag det återigen i punktform =) Håll till godo!

  • Träffat C
  • Gått från stureplan till slussen
  • Fikat med Dessi och haft trevligt samtal
  • Middag och filmkväll med mina tjejer
  • Skojat runt med F (miss you)
  • Pratat med S och hört roliga nyheter

Rewiev

Sådärja, nu har vi kollat klart på både "Sweeney Todd" och "National treasure 2" well, den förstnämda är inte mycket att rekommendera tyvärr, bra skådespel jora men det vägde inte upp handligen... Den andra var inte heller det bästa man sett men det beror väl delvis på att man förväntar sig så mycket efter att ha sett den första filmen. Men har ändå haft en trevlig kväll, med andra ord inte helt bortkastat. Ibland ska man helt enkelt inte förvänta sig det bästa bara ;-)

 

Sweeney todd


Nu blir det filmkväll här hemma, jag ska ha det mys med mina bästa tjejer, senare kommer update om min händelserika dag (märk, ej ironi) =) Puss på er alla!

Ny design?

Förutom att ha ändrat Olivias blogg, så har jag ett till uppdrag att slutföra och efter det tänkte jag faktiskt ta tag i min egen blogg. Ändra utseende, header och lite såna saker ni vet. Än har jag inte bestämt mig för hur jag vill ha det, är med andra ord öppen för förslag, alla idéer är välkomna :D

Punktvis

Hej på er! Har inte blivit mkt bloggande denna dag heller (gårdag kanske man får säga). För att kort resumera dagen har jag idag:

  • Slappat hemma några timmar, glott på tv m.m
  • Varit på magnetröntgen p.g.a mitt onda knä
  • Fikat med mina girls, samt snabbcheckat centrums utbud
  • Chillat med J hemma hos mig(ätit middag tsm m.m)
  • Fixat Olajvis blogg (you owe me one ;))
  • Shoppat hem massa kläder på rea
  • Samt pratat med en massa härliga människor :D

Guess who

Nu ska jag lägga mig efter en lång dag, imorgon blir det magnetröntgen och  fika med mina babys som jag knappt träffat på hela sommaren, can't wait. Men nu är det bedtime, som sagt så lagom till det langar jag en bild så kan ni fnula på vem det är på bilden ;-)

Hemma för lite uppdatering

Hej på er alla! Jag vet att jag suger på att uppdatera för tillfället, men för det första har jag inte varit hemma alls mycket och för den andra så har den lilla tiden jag spenderat hemma använts till bättre saker, men här kommer lite uppdatering ändå. Min dag började med ett trevligt sms från bästa vän och sedan ett till från en annan kär vän, så två timmar senare vandrade jag omkring i stan och hade då redan ringt runt till hälften av mina vänner för att även bestämma planer inför morgondagen =) Väl på stan hade jag ett uppdrag, som jag slutförde väl tyckte jag. För den här veckan har jag alltså redan hunnit med en "dejt" och har minst två stycken kvar, andra möten är också inplanerade under denna vecka ^^

Sista hela veckan i frihet innan jag börjar gymnasiet, så denna vecka ska det njutas! Jag börjar iofs inte skolan förrens på fredag nästa vecka, så jag har nästan hela dan veckan att se fram emot också. Vilket gymnasium ska ni börja på till hösten/vilket går ni?

Goetland

Hej hej, sitter just i Sproge på gotland. Har haft en mysig dag här, mest suttit inne. Varit i Hemse och handlat, läst ut en bok och pratat en himla massa. Igår var vi på medeltidsveckan, jag hann till och med träffa Julia och det var great för henne har man inte sett på hela sommaren... Men nu är det snart bedtime här, ska upp tidigt imorgon för att se lummelundagrottorna samt göra visby med mina egna gotlänningar. Ha det så bra!

Iväg till medeltidsveckan

Hola på er amigos! Jag drar till Gotland, tillbaka igen på fredag för massor av uppdatering med roliga grejer! Ska upp om sex timmar så nu hoppar jag i säng, ha det super! :D Bjuderpå en bild från Gotland förra sommaren ^^


RSS 2.0