And here's all your lies

Fikat med Zandra och skvallrat med Jennifer. Imorgon väntar Gran Canaria åtta dagar, tillbaks på tisdag den 3e! Så vi hörs då! Ha de bra!


They're no good to me

Jag lever i min mysmysiga liite för stora wisconsintröja och mina rosa pyjamasbyxor :) Kollar på nya Grey's avsnitt på min gröna datorskärm och pratar massa med Martina och messar med Victor. Imorgon blir de massa kul!

You can take back your memories

Motigt var ordet. Hade extremt svårt för att ta mig upp ur sängen imorse och funderade starkt på att skippa de två första timmarna i skolan. Drog mig i sista stund upp ur sängen och kom iväg, tackar för att tåget var nån minut försenat annars hade även jag blivit försenad ^^ Kom till slut till skolan och fick med mig två kaffe på vägen upp, Anna gjorde mig sällskap medans jag spillde överallt. Sen ändrade sig gruppen totalt efter massa övningar. Jag gick på lunchen och planerade att åka hem, satt istället och halvsov i en soffa två timmar. Tog en runda förbi Farsta och hälsade på bror, inhandlade även ny kalender! :)

What you've done to me

Gårdagen var lång och händelserik och jag satt inte vid datorn överhuvudtaget därav ingen uppdatering. Grupparbete som vanligt under skoldagen och jag tyckte allting flöt på ganska bra, övning övning övning och diskussioner. Till slut fick vi åka hem, jag fick sällskap av Klara. Gick hem för att försöka sova ett par timmar, gick väl sådär. Sen var de bara upp för att äta middag, stress och slänga på mig smink samt kläder. Drog iväg på spelning i Huddinge. Alex med band spelade först, tog massa massa bilder. Två band till spelade innan jag fick skjuts till bussen och åkte hem. Låg uppe till alldeles för sent och messade me Victor för att sen somna.

Now you'll never see

Nu mina kära vänner hade jag tänkt att sova! Imorgon väntar en ny dag, med massa massa roligt! Jag ska bara komma ihåg att ladda kamerabatteriet innan jag går och lägger mig. Har ju till och med fått påminelse via sms, sötnos då! Sovmorgon imorgon, vilket är totally awesome, my new favorite word! Gooodnatt!

But the list goes on and on

Igår var de första dagen på temaveckan. Intressant grupp var väl några av mina första tankar. Vi fick se föreställningen Frossa. En intressant och myycket rolig föreställningen, som var riktigt bra och fick en att tänka på vad de är som händer med miljön. Slutade ändå hyfsat tidigt och träffa på Julia i gullmars så jag fick sällskap hela vägen, gick av i farsta och uträttade lite ärenden. Runt halv sju tiden kom Jennifer S och våldgästade mig, det blev kaffe, bullar och House of wax, mysig kväll.


Where did it all go wrong?

Helgen var helt awesome! Übermycket mysande, slappande och bara ha de skönt tid med underbara vänner. Kan det bli mycket bättre? Nja..tror inte det. Blev med andra ord en mycket bra helg till slut. Gjorde sällskap me Pernilla på tuben, mötte upp Jennifer S & Kristin i Tekniska och sen började vi vårat äventyr. Sura tanter stirrade på bussen och tyckte nog att vi pratade lite för mycket, pratade desto mindre på vägen hem dan efter då vi mest sov. Åt en massa massa gott och tittade på braiga filmer, bra bra. Tog en kortkortkort konstig tripp till Handen på vägen hem, åt middag med papi och brorsan, sen ut igen och träffa Jennifer en stund.


Tomorrow you'll be thinking to yourself

Nybakade varma scones och oboy till kvällsmål! Mumma! Har haft en supertrevlig kväll nere i simhallen med uppvisning och massa skojande med barnen. Idag var jag stolt tränare och annonserade minsann mig själv som tränare till en hel drös med barn. Catalina var nere också kul att träffa henne igen! Blir oftare i fortsättningen förhoppningsvis. Slutade tidigt idag i skolan, skönt, åkte till globen och gick därifrån till Blåsut, var härligt med en promenad!
Flummdag i skolan, min temaveckagrupp är lite random konstig, högljudd och gör som den vill men de är trevligt och de blir nog bra.

You're just as well

Jag är ledsen men jag är sjukt trött så orkar inte uppdatera just nu. Kolla den andra bloggen, massa update där! Nu ska jag sova och imorgon väntar en ny vecka, en ny start och temavecka!

Then he's a fool

Hej på er!
Vad har ni för er? Jag sitter här och laddar upp inför våran awesome helg på landet! Bränner filmer för fullt och ska snart packa en väska också, borde ladda kamerabatterierna också. Imorgon bär de av till landet. Så ingen uppdatering under helgen, bara på mobilbloggen ;)
Dagen har bestått av romananalysskrivning, spanska och så åkte jag ner till Farsta för att kolla lite affärer med Jennifer och Cassi. Hem för att äta och fixa lite, så simning. Gick riktigt bra idag. Så fick jag skjuts hem och sitter nu som sagt och förbereder allt innan jag strax ska gå och lägga mig.

If you find a man thats worth the damn and treats you well


Massor av updates med tjejen ifråga. Myspys! Och vi var i desperate need av att uppdateras! Dock är jag lite orolig eftersom hon inte hört av sig sen hon gick och telefonen verkar vara avstängd, sover hon eller blev hon kidnappad i skogen?

Truth be told I'm lying

Okeeej, jag ska väl ta och skriva då. Haft fullt upp fram tills nu ungefär. Slutade faktiskt hyfsat tidigt, ringde ett samtal och drog sedan med Rudde & Maaartina till sleven för att våran vana trogen köpa latte och brownie! :)
Sen var de hemåt, tog de lugnt en timme ungefär sen kom mamma hem med mormor i släptåg så jag var social ett par timmar, tills de ringde på dörren och Julia kom över, guud så mysigt! Vi hade massor att uppdatera oss om i varandras liv så nu är vi good to go ett litet tag framöver och hon fick sin present också!
Annars har jag smsat sjukt mycket med sötnosen Ohm idag, trävligt värre, fick även prata ett tag med hennes vän Victor, najs najs ^^ Nu ska lilla jag snart sova, försöka kurera mig ytterligare till imorgon och lööördagen!

Truth be told I miss you

Kom hem från Jennifer för dryga halvtimmen sen, var trevligt. Blev tårta och goda bullar och lite kaffe. Jag babblade på som vanligt med alla mina problem. Nu ska jag snart hoppa i sängen för jag är sjukt jävla trött och vill dessutom bli av med den här fucking förkylningen. Nu har jag redan klagat på all skit till alla andra, så jag ska bespara er de sura detaljerna. Imorgon blir de upp tidigt till skolan och köra hela långa dagen innan Julia kommer hit på kvällen :)

Congrats my dear friend

Grattis till underbara bästa Jennifer Lundberg som fyller år idag! Hon har redan fått sin present men jag ska dit ner och fira om en liten stund. Lär väl inte stanna alltför länge med tanke på hur jag mår, men men, bättre än ingenting och det är väl ändå tanken som räknas?
Hoppas du fått en toppen dag iaf!


Do you know where you are?

Gårdagen då. Ja det blev ingen uppdatering för jag spendera inte alls mycket tid framför datorn och jag hade sällskap hela tiden.
Var en relativt kort dag i skolan, så jag tog mig till slut upp med skrikande ont i halsen och släpade mig iväg. Slängde iväg ett sms till Dessi, så vi bestämde att vi skulle mötas upp och så följde hon och Amanda med mig hem för kladdkaka, vispgrädde, kortspelande och annat mys. Jag var/är fortfarande sjuk så det blev ingen simning och Dessi stannade kvar för natten. Inte fått mig mycke sömn pga andningssvårigheter och annat kul, men som sagt sovmorgon me två timmar så de gjorde inte alltför mycket skada.

Never seen you fall so hard

Sitter här i datasalen i skolan och gör iiingeting, borde göra klart mitt bokomslag, vilket skulle ta två minuter om jag bara skulle göra det. Har ju till och med öppnat upp programmet, men nej. Så de ska jag väl snart göra. Men våran icke lärarledda lektioner går istället ut på att i princip hela våran grupp sitter inne på facebook/bilddagboken och nördar sig, självklart inklusive mig. Men inställd lektion imorse var däremot mycket skönare och vi kunde glatt ligga kvar i sängen två timmar till! Sen blev de onödig svenska lektion som resulterade i allmänt häng. Hela dagen har alltså gått ut på att vi väntar på att våran fotovernissage ska ta sin början, så vi får gå hem ^^

You never seem so tense, love

Testar ny tesmak och proppar i mig skogaholmsmackor, som är någon sorts försenad middag, eftersom de inte blev så mycket mat till just middagen. Mitt huvud bultar lite lätt och halsen är absolut inte att leka med så de blir sängen snarast och tyvärr ingen träning för mig imorgon...
Har varit nere hos Jennifer nu några timmar på kvällen, tagit igen det vi missat under veckan som gått och bara umgåtts allmänt. Hon fick sin present och jag tror att den var minst sagt uppskattad. Ja fotoboken som jag hållt på med så länge var alltså till henne. Annars var de en lugn dag i skolan, vi sprang iväg och köpte godsaker (naturgodis och pineapple fanta) innan vi kollade på film och så fick vi sluta en timme tidigare, helt okej alltså.

Did it ever get you far?

Jag har redigerat en hel massa bilder och har typ 4-5 stycken kvar bara så jag kan inte annat än känna mig nöjd med två timmars jobb. Märkligt sammanträffande från kunskap också...hmm...
Nu ska lilla jag sova. Inget pluggande blev det såklart.. Bokat dejter med både Julia och Jennifer inför veckan redan och helgen kommer bli helt awesome, de känner jag på mig redan nu! :)


And where's that shiny car

Och tror ni att jag har börjat läsa än? Nej klart jag inte har, de är ju mig vi pratar om! De är ju Ensam mamma söker på tv, ja jag får vara töntig då. Och så började jag helt plötsligt redigera bilder samtidigt så nu har jag gett mig fan på att jag ska redigera alla studiobilder som har legat på datorn ett halvår ^^
Wish me luck med att hinna klart idag! Haha. Tycker ni att jag har kompenserat nog för mina snåla uppdatering nu under de senaste dagarna?

Now where's your picket fence love

Och jag har startat en ny blogg för er som vill ha lite mera korta och koncista inlägg från min del. Kommer mest bli inlägg när jag är på väg nånstans, blir en mobilblogg, alltså bilder med i varje inlägg med korta texter till som förklarar vad jag gör.
Gå gärna in och ta er en titt juliasmobilblogg.blogspot.com

When you walk my way

Och eftersom de har varit lite ont om uppdateringar här sedan i onsdags så ska jag väl då dra en kort resume av vad som hänt sedan dess eller vad tycker ni?
I torsdags var de då elevhälsodag, som innebar att vi fick börja lite sådär extra tidigt, är väl alltid lika härligt eller? Nja jag tycker inte riktigt de va. Men det var en grym föreläsning med Emma Pihl som gjorde de lite mer värt att stiga upp ur sängen, var verkligen tänkvärt! Sen åkte jag till Skanstull och mötte mamma, fixade present, nya telefonabbonemang, lunchade och så liiite shopping! Var de bara att åka hem och sen vända igen efter en kvart för att bege sig över till Zandra, där jag spenderade några timmar utav kvällen, var mysigt!
På fredagen blev det skola, lyckades med att skrämma Martina riktigt rejält som ett kul avslut på skolveckan. Åkte hem och tränade, sov en timme, åt och sen ner till simningen, sen tränade vi ytterligare en stund och tog lite kort innan jag åkte hem för en lugn fredagskväll, eftersom all träning tog totalt slut på mina krafter!
Ja det var väl ungefär de som hänt, vad har ni haft för er under veckan?

I hope it gives you hell

Hay there!
Just nu sitter jag bara och degar och gör inget speciellt. Kollar lite La ink och tar de lugnt, men borde egentligen läsa ut svenskaboken. Men de tar jag om en liiten stund.
And right now it just bugs me that you can still be in my mind so hard. Get out off there, please!
Annars har dagen bestått av barnkalas, trävligt trävligt va! Och jag uppskattar Pelle plutt supermycke! (även fast han inte är så liiten, snarare ganska mycke större än mig) Dagen har också bestått av ett, enligt mig, grymt träningspass där jag lyckades avverka över en mil! Jag känner mig duktig, kan jag bara säga!

When you see my face

Hej peeps!
Jag är ledsen för sjukt dålig uppdatering de senaste dagarna. Men jag har helt enkelt haft fullt upp och sen har jag inte orkat skriva. Orkar inte riktigt nu heller. De får komma när de kommer och ni får ha tålamod med mig. Har varit ute hos farmor hela dagen och trots att jag inte gjorde mycket så känner jag mig nu sjukt trött. Ska bara bränna ner en skiva me bilder innan jag ska vila ett tag, göra mig iordning och så ska vi ner till Stortorp om lite drygt en timme, vad gör ni idag?

I wonder how bad that tastes

Aj. Nu gör de sådär ont igen. Nästan så att tårarna kommer tillbaka. Jag klarar inte av att se de, samtidigt är jag som besatt. Sjuuukt! Och jag vill inte känna såhär. Jag vill bara le och vara glad och låtsas som ingenting men de går inte riktigt. Åååh, du förstör mig inifrån och ut, kan du förstå det??
Har i övrigt snackat med Pernills en himla massa ikväll, mysigt! Igår blev det dubbla simpass och köp av ny telefon och den skippade träningen igår tog jag igen idag...

At a 9 to 5 pace

Nya scrubs avsnitt!!! På sexan, NU! Betyder att jag sitter klistrad framför tvn en timme till. Jag är totalt utmattad efter gymmet. Så efter scrubs blir de duschen och sen sängen. Elevhälsodag imorgon=vi börjar halv nio igen och får dock sluta tolv vilket är awesome! :)

And you're still probably working

Vad tycks om nya headern förresten? Tyckte liksom det var dags för en ny, nu lagom till hösten. Nej nu måste jag definitivt sova, gooodnatt. Jag roar mig med Scrubs avsnitt innan sängen. Imorgon blir foto och spanska, innan jag drar hem och träänar järnet!

And it never feels out of place

Hej på er!
Jag kom in för en liten stund sen, varit ute med Jennifer as usual. Har annars mest tagit det lugnt idag sen jag kom hem. Åt middag tillsammans med pappa och diskuterade telefoner. Nu ska jag lägga in bilder på datan och se om det finns något jag kan använda till fotolektionen imorgon eftersom de tydligen är sista chansen att lämna in bilder, what a suprise I had no idea?

With a big smile on my face

Tackar Dessi för att eminent ha underhållt mig hela kvällen och gjort så att vi försetts med många skratt. Sällskapet var extremt uppskattat en dag som denna. Sedan ärade även Jennifer oss någon timme med sitt sällskap, så jag kunde få min dagliga dos ;)
Bakade då bullar och några timmar senare var våra sööta bullar med strössel klara, blev även några kanelbullar dagen till ära, är det någon som missat att de är kanelbullens dag liksom? Sen har det spelats kort nästan hela kvällen, som sagt bidragit till massvis med skrattande. Nu ska lilla jag sova för imorgon väntar en lång dag med engelskaprov...Får se hur det går, men men. Imorgon är det en ny vecka med nya tag och roliga äventyr!


I wake up every evening

Jag gick upp och åt frukost. Sen var det bara att byta om och 20 min efter uppstigning var jag nere på gymmet och körde järnet, så jäkla skönt! Kom hem för en timme sen och fastnat här framför datorn, samtidigt som jag spelar Bandit på högsta volym i hela huset. Ska ta mig in i duschen alldeles strax och sen kommer förmodligen Dessi över så ska vi baka bullar tillsammans. Blir mysigt, var länge sen jag träffade henne.
Igår bestod dagen av städande av min byrå, rensade bland alla kläder och vek ihop de snygg. Sen tog jag det lugnt och gjorde mig iordning innan farmor kom, sen blev det en tripp till värmdö under kvällen innan jag kom hem och bara chillade och tog det lugnt.

The end

...

Nämnde jag att jag har tända ljus också?


With a boy and a girl and a (huh) and a game

Nu tänker jag avsluta dagen med ett Gossip Girl avsnitt, varmt thé i min superstora Iormugg som har åkt hela vägen från Chicago-Wisconsin-Chicago-Sverige för att få vistas i mitt kök och dessutom ett par av mina supergoda bullar som bara låg och väntade på mig i frysen. Det har varit en toppen dag. Mycket skrattande i skolan, relativt kort dag som alltid på fredagar, kände power när jag träna, de går jag kan om jag vill! Solade också, gud så varmt och skönt i de kalla hösten som nu kommit. Middag med darling Bea, mysigt och sen stressade vi upp en våning för att jobba, framgångar faktiskt! Och jag är en stolt tränare idag!
Sen fick jag nyss min dagliga en-timmes dos av Jennifer och girltalk. Som sagt nu väntar Gossip girl, hoppas eran dag varit lika bra och händelserik som min! :) Trevlig helg!

The story of us, it always starts the same

Bildanalys skiten går åt helvete som allt annat i mitt liv just nu. Ge mig 17 oktober och en crazy helg med mina tjejer bara! Lyckades också med konststycket att få halva familjen till att bråka och skrika på varandra, slutade med att jag smällde i dörrar, grät och började städa mitt rum. För när jag blir arg så städar jag, kanske borde bli arg lite oftare? Och var fan kommer tårarna ifrån? Make me normal again, pretty pleeease?

With a smile on your mouth and your hand on your

Och jag är totalt likgiltig just nu. Jag har förlikat mig med insikten och bryr mig faktiskt för tillfället inte hur det går. Det kan sluta bra eller dåligt. Eller wait what? Dåligt? Det är bara dåligt om jag gör det till något dåligt.
Just nu trycker jag i mig min middag som precis blev klar på nästan stående fot, samtidigt som jag inser att jag faktiskt var riktigt hungrig och maten blev riktigt god med lite extra ingridienser till. Snart väntar bildanalys och sen Gossip Girl innan bedtime.

RSS 2.0