I think I know what you're thinking

Dålig uppdatering, som tusan I know, men jag har faktiskt haft fullt upp, med jobb och vänner och annat. Jag är ute på landet just nu och åker hem mot stan igen ikväll, för imorgon kallar jobbet. Sen blir det antingen en vecka i stan eller så åker jag ut hit igen på lördag förmiddag. Nu ska jag få i mig lite lunch, bjuder på några bilder under tiden.




Say, what's your name, what you drinking

Godmorgon på er sömntutor, själv har man varit uppe i snart fyra timmar, nästan en hel timmes sovmorgon resten av veckan sitter inte helt fel ska jag tala om. Det är tydligen många som vill träffa mig, men idag är jag Ruddä's and her's onlyyy!


Let's talk about sex

Kom hem för en timme sen efter försening på bussen osv, hade en mycket mysig dag med mina kära släktingar ute hos farmor, imorgon tar jag med mig Ruddä och åker dit igen. Kollade som tur var igenom skräpposten och hittade lönebeskedet, inte så jäkla dumt säger jag bara, nu telefon first thing next week :D

 


Fredagen










We we're boxing

Hellooo! Jag kom hem från jobbet för en stund sen, ska göra mig lite lunch nu och sitta i solen en stund. Efter det ska jag ta tåget ut till farmor (som inte är där) och umgås med släkten litegrann, kanske till och med ta mig ett dopp ute på bryggan. Ha en bra dag!
Bjuder på en bild från förra lördagen på Högmarsö.


Stupid cupid

Hej på er! Bara jag som är seg idag? Haft fullt upp hela veckan och ikväll blir det i säng tidigt för imorgon kallar jobbet igen. I onsdags åkte jag iväg med Jejja och badade på eftermiddan, bara njöt av solen. Åkte sen hem för att äta middag innan mina fina tjejer Unna, Puck, Martina och Kristin kom förbi för fika och massa skvaller.
Sen tog jag mitt gäng och åkte iväg till landet på fredagseftermiddagen, mycket äventyr och en mysig kväll.
Igår åkte vi in till norrtälje för att käka lunch och hänga på stan litegrann, åkte hem för att föra och käka middag innan vi drog oss ner till krogen.



 Trångt var det minsann i bilen på vägen till och från krogen, men det var värt att sticka ut huvet ur rutan för ^^








What's going on

Jobbat igen på morgonen, hem för att ta lunch och sova en stund, sen mötte jag Benjamin i rålis för att bada, hem och käkade middag för att sen åka ut till farmor och bara hänga där en stund med faster osv. Nu blir det straight to bed, för jag ska minsann upp sju imorgon igen... puss!


I will never be the same

Jag var uppe tidigt imorse för att jobba, sen har jag legat död i sängen/soffan hela eftermiddagen. Nu ska jag åka iväg till Zandra som bjöd över mig på middag och filmkväll, sen blir det i säng hyfsat tidigt för imorgon blir det jobb imorgon, ha en bra dag!

Zandra 18 år














Say, did you come alone, or did you bring all your friends?

Hemma igen, drog ut till landet i onsdags då som sagt, hann förbi en runda på kansliet för att hämta grejer också. Åkte till nässlingen i torsdags, tillbaka till landet på fredagen för att sen åka till högmarsö igår, blev en runda på krogen med Zandra och Micke :)


Cause I heard a rumor

Haha, mina kära väänner John och Zandra älskar mig verkligen, skyldiga till inlägget innan. Jag har firat Zandras 18årsdag, badat med mina fina vänner på Högmarsö och umgåtts med min allra bästa vän Jejja med familj på Hallstavik ett par dar, har 100tals bilder som såsmåningom kommer upp men nu ska jag sova för imorgon åker jag minsann ut på landet igen och kommer hem på söndag. Puss gonatt.


mumz

hej hej mina små fina pojkar! Idag har jag varit och badat, det va jete roligt, och nu ska jag gå och eta en banan, jete sexig. mumz, mumz, mumz, mumzzzzZZzzZzZZ, sen ska jag suga på den lite också... mumz,

Du bort mina bekymmer suddar

Nu tar jag mitt pack och pack för att gå ner till Konsum och inhandla några sista saker, sen åka till skanstull för att därifrån åka bil med grabbsen till bergshamra, ikväll firas minsann Zandraaa! :D


Say, what's your name, what you drinking

Det är helt ljust ute insåg jag precis och jag har då fasiken inte somnat än, hur hade jag tänkt mig det här då? Ja det kan man ju undra sig, får se om jag får mig lite sovmorgon senare idag iaf, har ju inte fått det på ett par dar pga den jäkla hostan. Nej sova var det, datorn ska åtminstone sova snart, den vill inte va med längre, haha.

Looking for some hot stuff

Gonatt kanske man ska börja med att säga? Jag kom hem för dryga tio min sen från Pernilla, vi har haft en supermysig tjejkväll och bara haft det trevligt, inga måsten alls. Lagade en sen middag, sen satt vi och åt och pratade länge, gjorde kaffe och glass, pratade ännu mer. Imorgon blir det äventyr i bergshamra så nu är det minsann dags för lilla mig att sova snart, gäller ju att vara pigg när födelsedagsbarnet ska firas!



I've been loving you

Tänkte bjuda på lite bilder :)


Hemmagjorda tårtan på väg till midsommarängen


Jag och Zandra ute i solen


Mycket efterlängtad lunch


Barnen värmde upp med armhävningar och situps


Sen blev det minsann fotbollsmatch efter lunchen

Another heart skips the beat

Hej på er! Dåligt med uppdatering I know, men jag har inte haft nån lust att skriva helt enkelt. I måndags låg jag och solade ett par timmar innan jag fick skjuts hem med faster, för att gå och jobba, sen åkte vi tillbaka till farmor direkt efter jobbet. Åkte hem på tisdag eftermiddag och duschade, sen mötte jag upp Jen och Emilia på John Chris för middag innan vi gick till Saga bio där Tintin och Twilight night väntade, grymt! I onsdags blev det upp och åka till akuten, för inte fan mådde jag bra, visade sig vara en infektion, var hemma resten av dan och tog det lugnt. Igår var jag också hemma och så kom Jejja förbi och gjorde mig sällskap en stund under eftermiddan/kvällen, mys.
Nu ska jag äta lunch om en stund, sen åka in till kansliet för att hämta grejer, fixa present och mötta Jen för att byta staven på piercingen, efter det blir det några timmars jobb innan jag är bjuden på middag hos Pernills ikväll :)


RSS 2.0