Sweep the streets I used to own

Jag lovar att jag ska bättra mig. Men jag har helt enkelt haft ork till att blogga eller varit hem för den delen. Igår kom jag hem vid nio tiden efter att ha varit hemma hos Jennifer. Där de smiddes trevliga planer inför helgen. I söndags var jag hemma hos Unna, spelade in film och gjorde muffins och sen åkte jag med mami på bio. I lördags var de Tumba och Vällingby som gällde, födelsedagsfirande för hela slanten. Fredagen bestod av jobb och innebandymatch. Trevligt trevligt. Och idag var de skola och sen ner och jobba. Deklarerat har jag också. Nu är det dags för sängen, helt totalt jävla slut. Godnatt.

I need a reminder

Jag tog helgledigt som ni märkt. Har faktiskt inte hunnit med datorn. Återkommer imorgon. Min helg har iallafall inte varit händelselös kan jag ju säga. Godnatt. För nu borde jag verkligen sova.

If I sad I don't remember

Jag skulle lägga mig för en timme sen. Men nej. Så långt kom jag inte. Istället har jag haft diskussioner med mina föräldrar och mina älskade vänner. Men nu är det dags att på riktigt lägga mig i sängen. Få ett par sköna timmars sömn. Får försöka drömma söta drömmar...om det nu går när man somnar med dessa tankar snurrandes. Nej godnatt. Och tack jag älskar er, ni vet vilka ni är!

Repris i år Jennifer?

You know I do anything for you

Jag planerar starkt att gå in i duschen nu. Det skulle vara en mycket bra idé. För sen väntar dokumentär på fyran och annat myspys. Sen blir jag så trött att jag inte kommer orka gå in i duschen. Så duschen nu låter alltså som en väldigt bra idé. Jag kanske ska gå in i duschen då? Eller? Va? Trötthet here I come. Tur att man börjar ett imorgon. Bra efter den här helvetesveckan som ändå slutat ganska bra. Eller vänta nu, den är ju inte ett dugg slut ännu.

Got my mind on the money

Helluu there! Ikväll är de hemmadag. Skulle ha matteprov och ingen vikarie dök upp, alla drog. Hem och städa. Fick nåt ryck. Stekte krabbelurer till mellanmål. Klar med städningen, sätta in foton i fotoalbum. Blev fullt på en gång. Behövs nog flera. Igår var myspys. Rättegång i flempan. Hem till Puck för lunch. Sandy's för kaffe. Skola. Prov som sagt. Hem till Puck igen. Våffelkalas och där blev vi kvar typ resten av kvällen. Hem vid halv elva och körde igång med inbjudningskort som nu är postade. Åt "middag" vid halv tolv och jag sedan o la mig, goood? Hahah.

Haha, hittade bilder på mig och Jennifer från landet förra påsklovet, my good vad vi är snygga ;)

Feels the way I do about you now

Jag är totalt slut och har hållt igång sen jag gick ifrån datorkunskapsprovet vid kvart över tre, som för övrigt gick väldigt bra. Så nu tänkte jag gå och sova. Har iaf haft en trevlig dag. Puss godnatt!

Testing testing

Excelprov, wish me luck! Sen väntar våffelkalas :)

Somewhere far along this road

Smärtan vägrar försvinna. Jag ska hoppa i säng och se om sömn kanske hjälper litegrann. Imorgon blir det upp lite tidigare än vanligt och åka till Flemingsberg som sagt. Sen blir de våffelkalas hos Puck efter skolan och ännu mer våfflor när jag kommer hem. Nej nu, sömn var planen. Individuella valet är gjort, done, no return. Nu hoppas vi bara på att de funkar som jag vill. Godnatt var det.

When I used to bee

Klockan är åtta och jag sitter redan hemma, tisdagskväll till trots. Är nog första gången sen jullovet som det har hänt. Men jag hade helt enkelt så ont i kroppen att jag bestämde mig för när jag satt hemma hos Jennifer att strunta i träningen. Vi gick ut i solen ett tag och hade de mysigt. Första gången på länge som vi var själva och riktigt kunde prata, myspys. Sen har jag bara legat här i sängen och latat mig, skönt faktiskt. En kaffedrink och bara softa, kändes som om de var vad jag behövde idag. Imorgon blir det off till Flemingsberg och kolla på rättegång.


Everything has a beginning

Lunch i skolan nu. Gick in och kolla individuella valen och om jag ska läsa spanska går de inte att läsa psykologi...Jaha där rök min plan och nu fattas fortfarande 50 poäng -.- Kollade mailen och fotografen jag mailat om praktik hade redan praktikanter, någon som känner en fotograf som tar emot praktikanter? Haha ja mitt liv känns sååå underbart just nu. Har för fan ont överallt också, kan inte gå normalt och ikväll blir de nog bara en simträning för min del. Fick iaf Bea till att tycka synd om mig ^^

You might think that I am...


Baby goodbye


But i can go around

Ömma revben och svårt att sitta ordentligt eftersom rumpan gör så ont. Ja livet är då härligt, eller vad säger ni? Men så går de när man har lite för roligt. Aldrig mer försöka mula nån. Haha, ja det kommer man ju lyckas med. Fick sms om att förmiddagens lektioner var inställda och vände mig om i sängen igen, skönt. Off på utvecklingssamtal och sen bjöd mamma på lunch, drog hem till Puck och förbi Sandy's för att köpa kaffe. Sen var de kort lektion innan jag drog hem till Jennifer, trevligt och jag bjöds på pizza, tackar man inte nej till :-)

I'm moving on

Sådär ja. Ut ur duschen. Soo, here's the story...Igår morse tog jag mig då upp i tid och påbörjade den långa färden ut mot Bergshamra. Där väntade slutligen Zandra och vi har haft en trevlig helg med bastubad, hårfärgning, god mat och gott sällskap. Kom hem vid halv fyra och lämnade mina grejer och gick ner till Jennifer och Tessi. Efter en stund kom Patrik och sen även Sandra. Jag bakade god blåbärspaj, som vi mumsade i oss sen. Och nånstans där emellan gick vi ut i snökaoset för att leka och jag...ramlar. Aj. Ont. Uppskrapat ont. Svullet som satan. De slutade med andra ord illa. Jag haltar omkring i huset och tänkte nu ta och försöka sova med det här onda. Imorgon väntar utvecklingssamtal. Helgen har iaf varit bra, med bra sällskap överlag.


No pain no gain

Jag ska hoppa in i duschen och försöka kurera mig lite. Jag har ooont. Men nu duschen innan klockan blir allt för mycket. Jag har Marias byxor på mig...Berättar om hela min helg om liten stund. Bjuder på en bild så länge.


I need you you you

Jag hade precis satt på kaffet och tagit fram glassen när pappa stormar in genom dörren och skriker på bror i telefonen. Jag ska tydligen åka och möta honom i stan, jaha där rök min mysfredag tänkte jag, men de visa sig att mamma redan var inne i stan och jag slapp. Pappa åkte iväg igen och nu sitter jag äntligen här med min kaffedrink. Tända ljus och nersläckt i hela rummet, nu kryper jag ner under täcket med min varma dricka. Ha en bra fredagskväll så hörs vi kanske igen imorgon, annars är jag tillbaka på söndagkväll. Trevlig helg.

http://blogg.norrlandsflickan.se/#post18 vinn en likadan mobil som de som används i gossip girl! ;-)

Let's go crazy

Första fredagen på länge som jag kommer hem på eftermiddagen och inte är helt slut och egentligen bara skulle vilja slänga mig i sängen, istället för att vara med kompisar eller umgås med familjen. Känns skönt att ha lite energi kvar. Men ikväll blir en lugn kväll för imorgon blir det upp tidigt så jag är i norrtälje vid elva tiden hade jag tänkt mig. Anyways, anledningen till att jag tror att jag är piggare på eftermiddagen är nog mycket tack vare den sköna solen som kommit. Dels har jag varit ute en hel del den här veckan, riktigt skönt ju! Och sen så blir man ju faktiskt allmänt pigg och glad när det är ljust ute när man vaknar och att de fortfarande är ljust när man kommer hem på kvällen. Håller ni inte med?

Stopp


"För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig"

Talk that sexy talk with me

Jag är hemma igen. Sju timmar senare. Mötte upp Unna och Puck i slussen, sen åkte vi hem till Puck för att filma. Var där till tre-tiden innan vi åkte vidare. Jag och Unna råkade möta Julia i gullmars, så jag fick sällskap av henne hela vägen. Gick upp till Jennifer, där Mary, Alex och Sandra var. Och nu några timmar senare är jag hemma. Ännu är inte dagen slut. Om en timme är de ner till simhallen och jobba med Bea som gäller och förmodligen simma litegrann sen också, så jag kan känna mig duktig ^^
Vad har ni gjort idag? Händer något kul under kvällen?

Purple rain


Nu drar jag ut på stan och filmar, hur tycker ni jag ser ut ;-) Nu får vi se vart dagen bär oss. Vad gör ni idag?

Kiss goodnight


This spring has been the weirdest one this far

Jag hör någon säga "nej, de snöar ute" och plötsligt har alla i klassrummet vänt blicken mot fönstrena och ser snöflingorna som sakta singlar ner mot marken. Hela klassen brister ut i negativa rop om att varför ska det nu komma snö igen när våran äntligen var på väg. Och jag gjorde inte annat än höll med. För nu när det år vårkänslor i luften så vill man ju inte gärna att de ska försvinna lika snabbt. Som tur var sken solen igen när jag gick ut någon timme senare. För våren är min årstid helt enkelt.


I find the one that I'll spend forever with

Jag har haft av tre naglar idag. På bara några timmar. Vad sjutton har jag gjort? Haha jo...Haft liite för roligt kanske. Va hemma hos Jennifer med lite folk och sen drog vi vidare till Handen. Kom hem runt åttatiden och folket som var här gick runt nio. Fick en juicytube av mormor och övertalade mamma att köpa doftljus till mig, i'm good. Nej nu däckar jag snart. Så jag ska borsta tänderna och hoppa i säng. Dream sweet dreams.

I need a man

Ska skriva. Alldeles strax...Först väntar duschen och sen återkommer jag om jag inte lyckas somna på vägen.

Right up to the end

Jag har precis tagit en lång, varm och skön dusch. Välbehövligt. Skulle behöva ta en lång omgång av sovande också. Men eftersom de kommer hit folk imorgon och jag inte lär hinna städa innan dom kommer så måste de göras nu. Så, ingen sömn för Julia innan städningen är hyfsat klar. Funderar också på att ruinera mig själv för den kommande veckan och köpa hårfärg imorgon. Så får Z hjälpa mig med det i helgen, kanske blir en tripp till hennes pappa. Men vi får se vad som händer.


Oh yeah, visst var man snygg för ett år sen ;-)

So I´ll be waiting for the real thing

Jag ska nog anställa Martina som min personliga make-up artist, she's goood! Nu är det Grey's wich also is goood. Just nu borde jag springa runt och plocka upp alla kläder som ligger lite varstans i mitt rum också, med tanke på att de kommer massa folk hit imorgon. Imorgon när jag förmodligen ska träffa Jennifer och Cassi. Och jag säger bara aldrig mer! Inte med dig iaf...Nästa gång ska de vara på riktigt och under tiden tänker jag passa på att ha kul, precis som du sa till mig att jag kunde ha ;-)
Dessutom, så saknar jag Molly. Just nu skulle hon vara väldigt bra att ha här.


I got places to go!

Jag har gjort goda kaffedrinkar och skrivit lite mer på samhällen senaste timmen. Samhällen är klar och inlämnad sen en stund tillbaka. Nu väntar bara kultur och idéhistorian, som dessvärre är den jobbiga biten. Eftersom jag lyckades glömma bort och spara allt jag hade skrivit, förut.




When you go down, when you go down down

Okej..så om dryga timmen ska mitt manus till samhällskunskaps-redovisningen(långt ord) ligga uppe på skolans intranät. Jag har hört ryktesvägen att det ska vara tre sidor långt...Jag har ungefär hälften right now. Looking good. Haha. Ja jag ska boosta upp mig kaffe och se till att få de klart den närmaste halvtimmen. Sen bara råååkar ju jag och Puck inte vara riktigt klara med engelskapresentationen vi ska hålla imorgon. Och så råkar de vara så att jag inte heller är klar med k&i-analysen som ska vara klar imorgon. Ja det är ganska uppenbart vad jag kommer göra ikväll va?

Spinn my head right round right round

Så jag fick mig en liiten sovmorgon imorse. Sen gjorde jag mig iordning och åkte in till medborgarplatsen och tandläkarn. Klar en kvart senare och då åkte jag till Hammarby höjden, köpte Ben & Jerry's och gick och plingade på dörren hos Zandra som blev glatt överraskad. Några timmar senare åkte jag vidare till skolan, där jag sitter nu. Haft engelska och har nu datakunskap. Vi har prov nästa vecka så just nu är det "repition". Efter lektionen ska jag ta mig till Gullmars och träffa D. Sen blir de hem och plugga hela natten lång.

Up and down a winding road

Ja, jag suger på att uppdatera. Dagen bestod av typ enbart onödiga lektioner och fick sluta vid tolv, ovärt. Hem och gjorde ingenting, istället för att träna, för att jag har en förbannad träningsvärk från gårdagen. Gjorde middag till mig och bror, skämde sedan ut honom för några timmar sedan  (me cruel). Sen tog jag mig ner till simhallen och kunde inte bli av med S på två timmar, haha hon är söt hon. Dock saknade jag Bea som låg hemma och var sjuk =/ Hade velat ha girltalk med henne.
Z ligger hemma och är sjuk och jag har tre timmar hål imorgon, funderar på att vara söt och komma dit med glass till henne, vi får se hur det blir med den saken. Sen händer det nämligen grejer på eftermiddan...

Did everything that people told me to

Ja jag tog mig hit till slut. Jag har inte varit borta, jag har varit hemma heeela långa kvällen. Fick sluta vid tolv idag så jag var hemma till halv två efter jag hade lunchat med de andra söta flickorna. Kom hem och somnade på soffan, helt slut var jag. Satt och nickade till ett par gånger på svenskan också nästan. Hittade ett busskort när jag var på väg hem i lördagsnatt så jag fick 100 spänn i hittelön, ja tack! Nu ska jag nog hoppa i säng faktiskt. Natti natti! :-)

Like the women

Det är kul. Kul att folk hör av sig och säger, kan vi inte dra ihop ett gäng ett träffas. Det som är mindre kul med att folk hör av sig och säger kan vi dra ihop ett gäng och träffas är att dom hör av sig till mig för att dom litar på att det är jag som kommer "dra ihop" det där gänget. Och ja, jag tycker det är roligt att stå och fixa. Duka fram grejer och se när dom andra njuter av det jag har lagat/bakat och att jag fixar iordning åt alla. Det är roligt att "känna sig vuxen" ibland. Men det är inte roligt att varje gång, hela tiden vara den som fixar. Ibland är det skönt att komma bort till någon annan och vara den som får saker serverat. Slippa springa runt och aldrig riktigt kunna slappna av. Så därför tänker jag inte längre ställa upp på det, säg att ni vill göra nåt, men gör nåt åt saken då också, sitt inte bara och vänta på ett telefonsamtal eller sms där jag säger när ni är välkommna.
Inget illa ment mot mina vänner, för jag hoppas dom vet att dom alltid är välkommna hem till mig, men ibland blir det lite för mycket även för mig.

Hard for you to break it

Så efter tjat från Zandra ska jag nu uppdatera litegrann. Så var tog jag ivägen igår då efter den lilla uppdateringen som ni fick?Jo jag drog mig in till stan och de första vi gjorde var att leta upp ett ställe att äta på. För min del blev det Sandy's och för Nea donken. Sen hade vi en trevlig stund i stan och jag kom hem vid sex-tiden. Ställde mig i köket och gjorde min kyckling till middag åt killarna som kom hem en timme senare. Efter en rask promenad hamnade jag sen hemma hos Jennifer och därifrån kom jag inte förns vid ett-tiden...Då satt både Mackan och Rickard i soffan och sov redan, haha.
Upp idag och låg och läste lite, sedan har jag varit duktig och varit nere på gymmet ett par timmar, de är väl det. Nu blir de Beck!

To include everyone

Jag har varit uppe snart tre timmar. Med frukosten framme på bordet när jag kom upp ur sängen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag som sagt åka in till stan. Bara slappna av och förhoppningsvis ha det roligt. Vad gör ni idag?

Hush little baby, dont say a word

Dagen har varit mysig överlag. Tycker jag har varit duktig på att uppdater idag, eller vad säger ni? Efter Coffe house of George drog jag mig hemåt och somnade i soffan ett tag. Drog ner och jobbade med Bea, det var mys. Sen fick jag halvspringa för att hinna med bussen till skogås, äta middag och tårta.
Nu ska jag antingen lägga mig och läsa en stund eller sova. Imorgon ska jag luncha med Linnea. Saknat den bruden och vi har mycket att ta igen. Godnatt och sov gott!


Heavy thoughts tonight

Saknad är jag vad jag känner för tillfället. Saknad och förbannelse över att det är såhär det ska behöva vara. Jag saknar de där retsamma små stunderna som en gång i tiden var min vardag, nu är jag glad för lilla minsta jag får. Jag älskar dom, det är ingen känsla som ändras. Man slutar inte älska en människa för att någon annan människa beter sig konstigt. Jag tittar tillbaka på året som gått. Tittar tillbaka på vad jag gjorde för exakt ett år sen. Vad mina känslor var då.

Jag tittar tillbaka och ser att de går inte att jämföra med det som är nu. Inget är som det var för ett år sedan. Kanske är det bra, kanske inte. Jag är inte rätt person att avgöra det just nu. Men jag kan inte säga att jag inte saknar det. För under det här året har jag både mist och träffat nya människor. Det är roligt att jag träffat nya människor som kan förgylla min dag, men en människa kan aldrig ersätta någon annan. Det finns inte två likadana personer, varje individ är olik och unik.

Sitter på coffehouse of george med Unna

MMS

Sitter på coffehouse of george med Unna och Puck och skriver på vårat manus. Ska väl dra mig hemåt om någon timme och göra mig iordning inför kvällen. Ska jobba med Bea och sen bär det av mot skogås... Juste måste kolla bussen också! Nej nu ska jag vara lite involverad i vårt arbete. Ha en bra kväll!


DSC00172

MMS

Så tog jag mig upp vid nio efter sms från Zandra :-) Tittade på tv, käka frukost och slöa ett tag innan jag tog mig ner på gymmet. Tränat nån timme och nu är jag på väg hem för att äta lunch innan jag åker till skolan. Tandregleringen blev på onsdag, händer mycket den dan...


MollyPolly är en av det sötaste mä

MMS

MollyPolly är en av det sötaste människorna jag känner. I höst kommer jag, lovar. Det känns skönt att ha dig som peppar och tack vare dig och Elena går jag nu och lägger mig glad trots allt. Tack för att du finns!


Likei likei

SötElena och SötJulleBULLEkulle. Sounds good? Me like you haha. Nu är det dags att sova. Nighty. 


Screw you

Vemodet gick väldigt raskt och plötsligt istället över i förbannelse. Hur fan ska jag kunna sova nu? Förstår mig inte på hur vissa människor funkar...? Jag är otroligt jävlarns glad över mina vänner i denna stund och speciellt över en vän som varit saknad ett tag men är tillbaka sen några veckor :) Jag älskar er! <333

En glad och bekymmerslös Julia på väg mot Falun...

Patience

Vi åkte till Odenplan med Puck, ännu mera minnen från hundra år sen, feelt wierd. Sen gick Puck hem och vi (dvs jag och Unna) åkte in till stan och vandrade bort till Taco bar. Åt middag och sen gick vi in på Gottcenter och handlade godis, mums tänkte vi. Hämtade ut biljetterna på sf och så mötte vi upp Kristin.

Väl inne på bion hinner jag sätta i mig en stenhård godis precis innan filmen ska börja och känner hur de knäcker till, känner efter med tungan och förstår att jag haft av limmet på min skena (har en bakpå tänderna som inte syns) så nu sitter jag här med min fulla godispåse och vågar inte äta något rädd för att mer ska gå sönder. Och därmed rök min sovmorgon imorgon för nu måste jag iställlet ringa tandregleringen och få en tid på förmiddagen -.-
Såna i-landsproblem man har.

Baby

Vemod var känslan. Hela dagen har varit vemodig och det blev inte bättre när jag kom hem. Jag är glad över att höra från R igen, lite småsur på att han inte kan yttra ett ord och vad de gäller den tredje så har jag just nu ingen aning. Vad händer med mitt känsloregister?
Det var bra att gå på stan idag, både bra och inte. Allt kom till ytan, jag kan ju för fan inte glömma nånting! Ska det vara så svårt för hjärnan att radera något?
Nånting kom bra ur kvällen iaf, pratade i massor med Unna och det var skönt. Jag finns alltid här om du vill prata, glöm inte det!


Baby farwell

Nu ska jag gå och sova, imorgon blir det bio och middag på stan så jag kommer hem ganska sent. Godnatt.

Jippiekayay

MMS

Håltimme i tre timmar då. Himla kul. Försökte få Zandra att komma hit med en kaffe åt mig, men det var misslyckat. Så jag sitter här och läser Shoo bre med Martina bredvid mig som leker med min telefon.
För en timme sen gick jag upp i talarstolen med mina svarta jeans, den vita pikén från baghera och den mysiga koftan från gina för att tala om mediers skyldighet att vara objektiva. Det gick väl sådär. En fördel när man ska hålla tal är ju att man kan talet ;-) nej nu ska jag återgå till boken, ha det bra!


Hope and glory

Jag är klar! Och fy fan vad skönt det känns! Dock kanske de hade varit bra om det var klart igår, så jag hade kunnat övat idag. Men så funkar ju jag, jobbar bäst under press.
Nu ser jag fram emot lite mindre plugg under resten av veckan och trevligt mys med mina vänner. Biobiljetter är bokade, så en kväll på stan väntar med mina fina vänner. Träffade Bea igen för första gången på tre månader och fick en lång kram. Hann förbi Jennifer en sväng efter jobb och innan skola också. EN dag klarade vi oss utan varandra...


We’re gonna make such fools of ourselves

Jag ska hålla tal imorgon. Ett tal som alltså borde vara klart nu. Ett tal som inte är klart nu. Ett tal som jag just nu borde skriva på istället för att titta på tv. Mera jobb för mig, vilket innebär massor med cash till sommaren. Jag säger inte nej till det. Så nu ska jag alltså skriva på mitt tal och bli klar innan klockan nio imorgonbitti. Helst tidigare än så. Och redovisningen gick bra. Godnatt.

How my love is true

Nu väntar redovisningen i samhällskunskap, Irak-kriget är det alltså som gäller. Wish me luck. Idag har vi haft information om individuella val, webbdesign (100 p)läses tydligen i trean, jaha. Psykologi 50 poäng, vad mer ska man läsa dåra? Samhälle B, Spanska steg 3, Engelska C?

To show you

Arbetet är klart och det blev väl kanske inte det bästa men det duger. Jag har ju gjort det jag kan iaf. Nu ska jag börja fila lite på inbjudningskort...;)


What will it take my love

Nej seriöst nu måste jag sätta igång på allvar med pluggandet! Har ju ingen lust att sitta uppe halva natten, trots att vi har sovmorgon på tisdagar. Tyvärr hjälper det ju inte så mycket att jag måste sitta framför datorn och göra arbetet...nåja det ska nog funka. Bara liite kvar, hur mycket kan ni egentligen om Irakkriget?

To late to apologize

Jag tog mig till slut upp ur sängen, alldeles för sent som ett resultat till att jag somnade runt klockan två igår natt...Men jag har fått lite plugg gjort nu på morgonen och nu ska jag sätta på mig kläder och glida ner till tåget och dra mig till skolan. Bättre sent än aldrig va? Sen blir det hem för att plugga mera, maila om sommarjobb och eventuellt träffa Jennifer. Hur ser eran dag ut?

I liked it

Mina vänner är snyggast och bäst, helt enkelt och jag stinker för tillfället. Nu ska jag sova, borde gjort för länge sen som sagt. Men det är bra.


Are we dancers?

Lilla retarded jag borde ligga och sova nu istället för att prata med mina kära classmates som jag ju ändå kommer umgås med hela dan imorgon xD Nu ska jag nog byta om och borsta tänder, sen hoppa upp i min gnissliga säng, wohoo. Och den här veckan har lärt mig att vissa människor är totalt bajs (misstolka inte igen nu, inga upprepningar tack!) och andra människor är totalt underbara. Jag finns där för er, ring när ni vill och om du behöver mig hela veckan så finns jag där hela veckan, för du  betyder mucho mycket för mig! <333

Lost


Bara för att den är så jävla bra! Jag kom hem för en tiiinie stund sen. Hann vara hemma en kvart innan jag hoppade på tunnelbanan och drog in till sixty för att ta en mysig fika med sötisarna Zandra, Dessi och Jessica. Nu ser jag fram emot en ny skön vecka, förhoppningsvis utan mycket problem och tyvärr med liite för mycket plugg.

I could walk a thosaund miles

Sitter just nu hos farmor och har precis hjälpt till att installera internet på hennes dator samt en massa program som var behövliga. Vaknade av att mamma ringde och väckte mig imorse och sen gick jag upp och gjorde mig iordning och dukade fram frukost lagom tills Jennnifer vaknade till liv. Hade en mysig kväll med Jennifer, Patrik, Alex, Mary, Fredrik och Tessi igår kväll :-)


I wanna rock n' roll all night

Jag har inte mycket att berätta egentligen. Satt uppe till ett igår. Kollat på tv och slöat mig hela dagen, pratat i telefon lite. Om en timme ska jag dra iväg till Jennifer igen, förhoppningsvis funkar allt bra den här gången..Nej vi kan inte klara oss utan varandra ;) Och jag vet att de varit dåligt med bilder på sistone så det ska bli bättring med det! Ha en rolig lördagskväll nu :-)


There is something I see in you

"Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den. Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre och störst av dem är kärleken."

Så ja jag sitter här och dricker thé och pratar med F. Lär väl förmodligen göra det ett bra tag till. Fick iaf träffa Julia ikväll de va mys :-)

Boys boys boys

Nu drar jag ner på simningen och sen blir det raka vägen till Jennifer för filmmys med en massa trevliga människor. Jennifer som precis var här en snabbis också. Nej packa väskan och dra var det. Hörs imorgon. Hör av er om ni vill göra något kul ;-)

Non of my head can take it

Ja jag vet, uppdatering har sugit de senaste dygnen. Men jag har inte varit hemma så jag har inte haft tid. Kom hem för ca en timme sen och nu tänkte jag snart hoppa i säng. Var hos Jennifer igår och sen gick vi hem hit så Jennifer sov här. Idag drog vi ut på promenad och sen hem till henne för att dricka te och prata. Godnatt!

And the superstars sucked into the supermassive

Jag har suttit och redigerat bilder i ett par timmar som ni märker. Pratat med lite härliga människor och imorgon blir det fika med Jennifer. Har varit nere och jobbat lite, uppvisning och sånt där annat roligt. Kramkalas med Amanda, mysigt värre. Jag har fortfarande inte pluggat my god im good ;-) Nu är det dags att sova, godnatt!

You caught me under false pretenses





Unna står för foto och jag för redigering.

It just like the wind

Precis tittat klar på "A walk to remember" en av de få filmer jag kan gråta till. Den är så himla fin. Nu väntar sängen, för miss soffpotatis, för imorgon är det ju skola igen...

Do you see what we’ve done

Jag ska plugga. Behöver plugga. Måste plugga. Snarast. Annars är jag mycket körd nästa vecka när vi ska genomföra ungefär fem stycken olika redovisningar och inlämningar av diverse slag. Och jag gick upp för två timmar sen och har med andra ord inte fått någonting nyttigt gjort än så länge. Idag har vi så kallad studiedag, den ska nu användas till att studera. Wish me luck!

My thoughts you can’t decode

Jag är hemma. Nu väntar ett par avsnitt av Veronica Mars under täcket och med en mysig kudde. Kanske messa lite. Och nu kommer Kristin döda mig när jag lägger upp den här bilden (A) Men jag tycker om dig massor ändå sötnos!


I’m screaming I love you so

Jag ska berätta allting om helgen så fort jag har tid. Men nu väntar fika på sixty, haha. Puss på er, och tack till er som gjorde min helg, ni vet vilka ni är :-)

RSS 2.0