När jag går ner

Hej hoppsan!
Idag har varit en lugn dag, chillat hemma fram till halv fyra sen åkte jag och mötte upp bästis för att gå riskettan, helt okej faktiskt!
Sen drog jag en snabb men rolig fika med Staffan och Jessi och lyckades nog till och med med bedriften att lura med Jessi på kryssning på sportlovet, gick bra ändå tills jag insett att jag lovat att jobba, så får se hur jag löser det!

Sen har vi planerat en massa inför högmarsö så måste bara dubbelkolla med det andra jobbet så jag kan vara ledig då med, men hoppas det inte är nåt problem när jag säger till så långt i förväg! Mycket planering och mycket jobb just nu, men det är nice för jag behöver cash och jag behöver få roa mig med något kul emellan allt jobb! Nu ska jag sova så jag kan ta mig till läkaren imorgon, sen väntar pulkaåkning!


Call my name and I'll be there

Kollar på Gilmore Girls och saknar att ha en pojkvän, håller med bästis life sucks some times!
Idag har jag bara jobbat i simhallen och chillat, skulle ha ringt läkaren men jag somnade om istället så satsar på att få det gjort imorgon!
Förra helgen var en av det jobbigaste och roligaste på länge faktiskt! Började dagen med omprov och sen ett besök förbi Marcus grav innan jag mötte upp världens finaste vänner för att ta buss ut till landet. Örjan kom och gav oss skjuts från bussen och sen var allting ganska great för största delen av helgen.
Och helgen innan så hade vi en sjukt mysig fredagskväll hos Zazzi, för min del jävligt bakis, men med spelet Med andra ord och trevligt sällskap blir allt till en bra kväll! Sen hann jag med tre timmar jobb innan en lång men intressant kväll med allra bästa släkten väntade, super!








Sunday night

Heeeej, jag lever! Jobbat hela helgen, är helt slut. Ganska ovärd helg faktiskt, men jag fick hänga med lite fint folk hemma hos Robban i fredags och såklart på fikan idag!

Annars har det varit jobb i simhallen hela veckan, mest chillat i övrigt, blev en natt hemma hos Zandra också. Hehe och så tattootime såklart i fredags! :D

Puss på er fina!!!


This ones for you ;)

Puss Zandra, I love you! :D <3


<3

Idag är alla tankarna hos dig Marcus och med din familj, att det redan har gått ett år är helt ofattbart. Vi saknar dig allihopa. <3


Lite bilder va

Lite bilder från igår!  

Tjolahopp

Hej hopp!
Länge sen jag skrev igen, i know. Men jag ska dra en snabb uppdatering för er. Har hunnit med att jobba på värdshuset en helg till, och helgen efter det var man inte sådär alls sugen på party, så det blev tre partyfria helger och den sista avslutades med mys med Jejja på fredagen samt avslutning på båda simgrupperna.
Sen kom Jonatan och joinade våran fika på söndagen, och veckan till jul så blev det utgång både tisdag och onsdag med fina fina vänner, vi hann även med en fika hemma hos mig innan. Det var jag och grabbsen.
Så kom då julen och de var full fart, jag hann övningsköra och shoppa på rean och jävla utgång till hanns med innan veckan var slut, grymt! Så sen fortsatte firandet hos mormor på annandagen innan jag åkte och fikade med allra finaste.
I tisdags mötte jag något försenat upp Linnea, Micke och Kimmy för en heldag på stan och inhandlade även sista julklappen. Onsdagen blev det sedan till att skriva på arbetsavtal, luncha med Zandra och hänga i centrum innan det blev både fika och öl på kvällen. Har också hunnit träffa Jejja igen och leka lite med mitt hår, ni får se resultat när det är helt klart vilket det inte är just nu...
Nyår har spenderats ute i Forsnäs, Bergshamra, där jag fortfarande är kvar och hänger i soffan med fina gänget just nu. Imorgon är det tillbaka till verkligheten och det livet där man går till jobbet varje dag...

RSS 2.0