So it's been a little while

Jag är ganska nöjd med livets tillvaro just nu. Sitter här och är helt blå i håret just nu, brorsan har hjälpt till, glömde dock att blöta håret innan så får se om de blir så mycket resultat, men det är skitsamma egentligen. Annars har jag hitills haft en bra vecka och sjuukt mycket vårkänslor i kroppen! Hoppade fram på gatan på vägen hem idag.
Hade två timmar foto imorse, hängde lite i matsalen och sen åkte jag med Martina till årstaberg, gick av i globen och knatade en bit, käkade lunch ute i solen(!) och promenadera sedan tillbaka till skolan för prov och tal. Hem en sväng för att käka middag och sen ut på kvällspromenad med Jejja och Devil :)
Ne nu äre time för o skölja ur håret, återkommer imorgon!

Hej på er! Hur är det med er? Jag mår int...

9076 (MMS)

Hej på er! Hur är det med er? Jag mår inte direkt awesome idag, kunde inte somna inatt efter att ha sovit för länge mitt på dan. Och så ingen frukost och en kvarvarande förkylning på det, ja men det är klart jag mår bra! Haha. Nu sitter vi och väntar på våran lärare som är 25 min försenad än så länge, bra att jag kunde åkt med två tåg senare... jaja kommer vara två trötta tränare som syns på simningen ikväll ;) Ha en bra dag allihopa!


When i get older

Hello!
Igår var det bakisdag, eller nåt sånt, trött var jag iaf. Jag och Dessi sov till alldeles för länge och sen käkade vi våfflor till frukost/lunch och hängde i soffan ett par timmar innan vi åkte en sväng till Skarpnäck för att fixa gymkort åt Dedis.
Idag har jag varit i skolan hela dagen, slutade relativt tidigt, skönt. Kom hem och totaldäckade i soffan tre timmar i sträck, sen har jag bara gjort absolut ingenting, skönt!


Don't you worry about a thing

Jag bloggar bättre imorgon, haft en fullspäckad helg och nu tänkte krypa ner i min säng och sova, gonatt!


Ready for school

Dags för att gå ut i friska luften för första gången på fem dagar!


I was like fuck you

Såhär säger jag till projektrapporten just nu: 



Idag blev det en sista dag hemma, var uppe imorse man halsen kändes verkligen inte på topp. Men imorgon är det mera hårfärgning, skola, våfflor, Mini-max med supersöta människor och Dessiiii-time på schemat! It is gonna be awsum! :DD

I'm just gonna walk away from this one



My heart is just too dark to care

Jag har fredagslyx, oj förlåt menade onsdagslyx. Jag har huset för mig själv, ett glas iskall cider och lite gottigott framför och alldeles strax börjar Grey',s. Jag är ganska nöjd med tillvaron. Tänkte ni ville veta, återkommer imorgon!


And run away before I know

Känner verkligen att mina krafter börja komma tillbaka idag, skönt som fan! Tänkte dra en liten kort resume på min helg åt er för er intresserade ;)
I torsdags så var det fotolektion som gällde på eftermiddag så det blev ett par timmar i labbet innan jag åkte till Björkhagen för att hänga med Jimmy och Jocke ett par timmar, tog en sväng i farsta i väntan på bussen och fick lite hårfärg med mig hem, som användes i fredags morse som ni kanske märkt.
Fredagen har ni ju redan hört om, så lördagen var ganska seg, fyra och en halvtimme i simhallen var också ganska segt, pappa kom och hämta mig och det blev raka vägen in till Söder för att gå på bio med min fina tjej Pernilla, en snabb middag to go från Sleven blev det också.
I söndags sken solen och min hals fortsatte värka, men jag slängde på mig skinnjacka och solbrillor för att hänga i gamla stan med Linnea ett par timmar.
Och ja sen dess har som sagt soffan varit min bästa vän denna veckan, men imorgon blir det skolan och kanske träffa Jejja om vi har båda har turen på vår sida.


Langar gammal bild på mig och Linnea


Higher off the ground

Hallå där!
Idag mås det lite bättre, tror faktiskt det blir skolan imorgon. Men just nu har jag massor som jag borde göra, göra klart mitt projektarbete och skriva projektrapporten t.ex. men jag ligger istället i soffan och latar mig. Har åtminstone påbörjat skrivandet av rapporten med hjälp av skriva av mallen för arbetet, sen får vi se hur lång tid resten tar, måste vara klar till på fredag. Usch verkligen inte vad jag känner för att göra just nu, inte för att jag nånsin känner för att plugga, men men dags att sätta igång I guess!


Youre taking me higher

Okej inte så att uppdateringen varit på topp, men jag har varit sjuk och innan dess upptagen, jag är fortfarande sjuk och har varit hemma både igår och idag. Ligger mest i soffan och tittar på tv, men snart ska jag nog ta tag i mitt hår som ser förjävligt ut för tillfället. Jag återkommer senare när jag har lite mera krafter.

So if you love me let me go

Idag glider jag omkring i mina nya extremt sköna mjukisbyxor från Bagheera och kollar på film. Men snart ska jag ta på mig tränartröjan och dra iväg på tävling i Tyresö med alla mina söta simmare! Igår mötte jag upp Linnea och Filip så tog vi några öl på Hellströms innan vi gick vidare till 360 där vi också mötte Sandra och Linda, blev en väldigt trevlig kväll med lite för mycket öl kanske.





Time for school


Where do you go?

Hej på er! Är ni vakna än? Jag har varit uppe i snart två timmar faktiskt! Sitter här med en kliande hårbotten och lagar mig samtidigt lite lunch, ja det blir tidig lunch idag, eftersom jag måste åka kvart i tolv. Sen blir det fyra timmar skola innan jag ska äta middag nånstans före simningen, sen blir det antagligen en snabb sväng hem innan uuutgång! :D


Do I dare take the chanse?

Studentskivebiljetten köpt! Jag har haft en bra dag, nu ska jag sova, ska upp i hyfsad tid imorgon trots att jag har sovmorgon, om ni har tur får ni se varför imorgon ;) Gonatt på er sötnosar!

It's gonna be alright this time

Har tränat en och en halvtimme, blev ett helkroppspass och lite kondition. Städat mitt rum har jag också gjort, blev en hel pappkasse med saker jag inte använder längre. Nu har jag vaxat benen och målat naglarna, dags för en dusch!


I'm the devil in disguise

Håller på och städar mitt rum och hittar grejer på skrivbordet, varför äger jag då dessa? Haha...




When you try your best but you don't suceed

Lördagen och söndagen bestod som sagt var av Romme och Borlänge, jag ramlade omkring alldeles för mycket på lördagen och var därför helt mörbultad till kvällen, grinig och hungrig var jag också. Efter att alla hade duschat och gjort sig iordning, samtidigt som vi tog oss en öl åkte vi till slut iväg för en sen middag, samtidigt som vi streamade melodifestivalen i våra fina telefoner. Söndagen så åktes det mera bräda och det gick fantastiskt mycket bättre än på lördagen, blev ett stop i Avesta för att shoppa träningskläder också på vägen hem, pappa betalar ;)
Igår var det två timmar skola på eftermiddan och så låg jag hemma och slappade hela kvällen, idag heldag skola och simning som vanligt, så håller vi på och smider planer för helgen också, I think it's gonna be goood! :D 


To much for one day

I fredags och igår var såna där dagarna då jag bara var totalt slutkörd, men kände att jag helst av allt hade velat åka hem till dig och bara ligga framför en film och mysa, säga ingenting, bara vara, fast tillsammans. Ibland önskar jag så att jag fortfarande kunde ha det så. För det är nästan det som jag saknar allra mest. Inte dig som person, eller alla otaliga miljoner tankar som du väckte i min hjärna som inte alltid gjorde att jag mådde bra, men det där stunderna, som egentligen inte alls var speciella, men som man ändå kommer ihåg, dom saknar jag. Den där ack så enkla men värdefulla vardagen.

Love it! <3

Det kommer ta ett bra jävla tag innan jag tröttnar på den där simhallen alltså, om alls. För ungefär varje vecka så tänker jag under tisdags eller fredags-eftermiddagen att "fan jag orkar verkligen inte ikväll, hur trött som helst" sen åker jag när där ändå, hoppar i vattnet ibland och står ibland på kanten, oavsett så åker jag alltid hem med ett leende och är dessutom oftast inte alls trött längre. And that's is why it is my passion!


Tungt

Jag har så mycket jag vill säga. Så mycket jag vill säga till dig. Så mycket jag vill säga till er. Och så mycket jag vill få ur mig ur systemet. Men först ska jag ta en dusch, sen ska ni minsann få höra!

Trött och sliten tjej, jag stupar så fort ...

mms_img74756 (MMS)

Trött och sliten tjej, jag stupar så fort jag skrivit klart det här. Har iaf haft en bra helg och imorgon är det tillbaka till skolan och träning, godnatt!


And I'm ready to blow

Hej hej hej!
Glad Julia här, imorgon 06:30 går turen mot Romme! Nu jävlar ska det åkas bräda! :D Idag började vi sent, så jag åkte buss och tunnelbana till skolan med mina vegatjejer, käkade lunch och åt chokladbollar innan en eftermiddag med Jens. Igår hade vi tvåtimmars lektion, sen gick jag hem och dog i soffan, farmor var förbi en sväng så vi fikade på kvällskvisten och jag pratade alldeles för länge i telefon med Jimmy. I onsdags var vi lediga så jag mötte Pernilla en sväng i farsta för att uträtta ärende.
I tisdags var det skola hela dagen lång, sen hämta paps upp mig för arbetsintevju, slängde i mig en kebab i bilen och sen raka vägen till simhallen! :D

Och här kommer bilder från i måndags, alla mina tankar jag hade igår kommer en annan dag.




Hallå där! Jag hade massor att skriva om t...

mms_img42892 (MMS)

Hallå där! Jag hade massor att skriva om tidigare idag, men jag känner mig fortfarande lite dålig, så det får bli imorgon innan jag drar till skolan. Ruddä har fått i mission att väcka mig ^^ Idag har vi bakat chokladbollar :-) Sen ska vi äta semlor på simningen, för Bea har aldrig ätit semlor! Haha crazy people, nej nu är det dags att sova, godnatt sötnosar :-)


Gosh

I just wanted to say I miss you with my every heartbeat, every second I can not feel you'r presence near me. And it just hits me so hard sometimes, I don't know where to go with my self, and then it hurts, what the hell to do? And what do you do to me? Is this the way it's supposed to be? It's like a red thread going through it, it all started with you and now it all ends with you, or does it?


So if you love me, let me go

Idag har jag vaknat med en satans träningsvärk, skönt faktiskt! Käkat lunch på vägen, haft helt onödig historialektion, umgåtts med min fina men dock sjuka vän, sen träffade jag ännu mer fina människor på String för att lyssna på Arched in life. Ni får se bilder imorgon, eller ja på onsdag då kanske. Nu ska jag sova, imorgon är det full rulle, det är ju tisdag! Och arbetsintervju också!

I throw my hands up in the air sometimes

Jag ska fortsätta berätta för er om min vecka. Resten av torsdagskvällen blev lugn, satt vid datorn en stund och sen blev det snart sängen, 13 timmars sömn senare vaknade jag upp med nackspärr. Tog mig efter några timmar ner till simhallen där vi hade en trevlig sportlovsavslutning, sen åkte jag hem och sminkade mig lite. Efter det blev det tuben hem till Jimmy för att dricka lite öl och kul med trevliga människor, innan pappa kom och hämta mig och Kenny mitt i natten.
Så blev det lördag och firande av kusinvitamin, träffa släkten och dricka lite mer öl och cider, blev en härlig kväll det med. Sov ut på söndagen och sen var det som sagt bara att dra iväg på tvåtimmars träning!



Tänker på dig varje dag

mms_img66327 (MMS)

<3


My smile was taken long ago

Okaay, så vill ni veta hur min vecka varit? Nu ska ni få höra, i onsdags hann jag med att träna innan jag mötte upp tjejerna sen käkade vi middag tillsammans och åkte sen till värtahamnen där vi mötte resten av våra vänner. Stod och köade länge för att komma på båten, sen var det bara att slänga på sig klänningen innan vi drog ner till taxfreen för att handla in ölflak och annan dryck. Kvällen slutade relativt tidigt för mig, sen var det bara upp dagen efter för att käka buffé, handla godis i taxfreen och hänga lite mer i baren ;) Sen kom snälla Filip och körde hem oss :) ¨


If I can change I hope I never know

Efter ett tvåtimmars hårt träningspass känner jag mig som en människa igen! Nu sitter jag här med en proteinshake och en macka, återhämtning! Sen blir det middag och städning av rummet, det behövs verkligen! Ska också uppdatera er mera om min vecka, i promise.



Hard work work

Efter alldeles för mycket alkohol så drar jag nu på mig träningskläderna och ska köra ett långt och hårt träningspass på gymet! Återkommer med uppdatering när jag kommer tillbaka! :)

Solen skiner, jag har hunnit träna och fix...

mms_img36218 (MMS)

Solen skiner, jag har hunnit träna och fixat mig litegrann, nu är skinnjackan på och jag sitter på tåget in mot stan för att möta upp Linnea. Sen kommer Jennifer och joinar för middag och cider innan vi åker in till båten :-) It's gonna be an awesome night helt enkelt! Östersjön here we come!


Come away with innocence and leave me with my sins

Oj oj oj vad jag är dålig på att uppdatera. I fredags var det full rulle från 8 på morgonen till 3 på natten. Skolan med framkallning av neg på morgonen, engelska och webbdesign, hem och käka, simning, sen mötte jag upp Zandra och Madde i Gullmars för att möta upp andra fina vänner på El amir, blev ett par öl innan vi åkte hem till Zandra, jag och Micke låg och pratade till alldeles för länge.
Lördag var det upp tidigt för att åka till studion, kul, men lite för länge, sen slappade jag i soffan resten av kvällen, för att ladda inför söndagen. Tog en lång runda på stan med Linnea och shoppade alldeles för mycket.
Igår tog jag det lugnt hemma hela dagen innan jag till slut tog mig till gymet för att träna, träffade sen Jejja och mös hela kvällen.
Idag har jag lunchat med Pernilla och haft det mysigt på stan, sen avslutade jag den härliga dagen på bästa sätt i simhallen med alla underbara! :D <3




RSS 2.0