I've been travelling on this road to long


Well this is me right now. För fotolaget är ju för teamwork, då är det klart att man ska ha krigsmålning på. För reserv stod inte på tal, in och kör bara. Springa 650 meter och sen ligga död på marken i 20 minuter, för att komma trea, absolut värt det. Ha Ha. Nu är det dags att ta sig in i duschen, Jennifer kommer om en timme och jag måste hinna städa rummet.

Dead and gone

Trötthet. Besvikenhet. Besvikenhet på mig själv också. Why do I always screw up for my self?
Jaja, done is done. Imorgon är det valborg och kulturamaruset, jag står på reservplats för att springa...Hoppas på att reserven inte behövs, hihi.
Och nu ska jag otroligt nog sova. Pratade länge med Julia också, var trevligt och uppmuntrande. Nu ska jag som sagt gräva ner mig i mina inte så roliga tankar. Men de får till att gå och jag ska försöka komma över det. 



Och imorgon är det Zandra som sköter grillen igen ;)

I am on my knees

Valborg ser ut att lösa sig och bli riktigt trevligt. Grillning med trevliga girls och även lite nytt folk här och sen får vi se vart kvällen tar oss. Kanske en tripp förbi brasan i farsta, ja vi får se helt enkelt.
Igår blev de inget skrivet för jag sov inte hemma, de var inte planerat direkt men det blev mys ändå. Ibland får man vara lite impulsiv och jag kom upp i tid och allt imorse och kom till skolan ändå.
Var ute med Jennifer, Sandra och Martin ett bra tag och det var faktiskt riktigt trevligt. Slutade skolan efter lunch och det var ju inte helt fel. Att man sen kom hem till ett hus utan varken värme eller varmvatten var ju inte riktigt lika lyckat. Skulle baka åt Bea till idag också, men nej det protesterades det vilt emot, får bli nästa vecka.
Dagen har annars bestått av pluggande, prat med F, jobbande inkluderat massor av skvaller och sen lite mera pluggande. Nu väntar sängen för jag är förbannat trött, så godnatt!


Since you wanna be with me

Idag var dagen för att äta pizza. En pizza som jag kände mig välbehövd av. Gårdags kvällen var väl...ja vad ska man säga...trevlig. Unna kom vid åtta och ca en halvtimme senare drog vi oss iväg för att möta dom andra. Vi var ute ett par timmar och grillade och hade de trevligt. Gick förbi hos Jennifer en sväng och sen styrde vi sakta men säkert stegen hemåt. Nån timme senare kom Patrik och jag och Unna somnade inte förns runt halv fyra när Patrik då hade gått.
Den här dagen har bestått till hundra procent slöande och lär fortsätta göra så resten av kvällen. Någonstans där emellan ska jag väl hinna renskriva min essä också....

She's a real women tonight

Halloj på er!
Sitter här i mjukisar och ett linne bara. Har då inte kommit längre. Åt middag med papi för nån timme sen och nu väntar jag på att Unna ska komma så  vi kan bege oss ut och möta dom andra. Grillning och annat kul står på schemat ikväll!
Dagen har bestått av myyycket läsning, mesta dels ute i solen, en snabbtur för att handla och lite matlagning.
Igår var det nationella och det gick väl hyfsat bra, foto två timmar och sen åkte jag till Jennifer och Mary, sen hem och mådde ganska dåligt så jag vilade nån timme. Sen ner till jobbet och sen satt jag och snacka med Bea hur länge som helst efteråt, myys!
När vi kom hem satte jag och pappa på en film och sen gick vi faktiskt och la oss ganska direkt efter det...
Och Puck, du berör fast du nästan knappt vet om det själv, du är bäst! Nu ska jag göra mig iordning för kvällen, ha det bra!


I'm gonna let it die

Jag "tröstäter" kladdkaka och dricker chai-latte. Är urtrött och har varit sen i eftermiddags. Det bara slog till och helt plötsligt kunde jag inte alls koncentrera mig på matten, allt jag ville göra var att komma hem och sätta mig framför teven. Har inte ens orkat lyfta upp boken som jag annars varit uppslukad av hela veckan. "Julia ' Furious" står det på min msn och ja just nu stämmer det. Inte alls på bra humör. Hur kan en person få nån annans humör att svänga så mkt? Nej nu blir det lite mera kladdkaka och prata med underbara människor innan jag sätter på en film eller nåt annat kul.
Imorgon är det btw nationella prov i engelska igen, wish me luck!

I have nobody

Jag är inte duktig på att skriva nu för tiden. Inte alls. Men jag föröker så ofta jag kan och hinner. Jag har faktiskt skaffat mig ett liv. Igår var vanliga lektioner på förmiddagen med idrott(som jag dog av) och svenska, sen blev de en eftermiddag med foto där jag nästan somnade ett tag...

Efter skolan så var jag för ovanlighetens skull (märk ironin) med Jennifer och Tessi. Kom hem sent och satt sedan uppe alldeles för länge och läste "Så länge vi båda andas". Som ledde till att jag lite för sent och med lite för mycket träningsvärk tog mig upp och till skolan även idag. På långlunchen tog jag mig in till banken. En lektion till och sen mötte jag Mary, Jennifer och Sandra och tog en liten tripp in till stan.
Hem och äta, ner till jobbet och så kom man hem för en timme sen. Har hunnit göra matlåda (makoronigratäng som smakar mums) och nu bör jag plugga som sjutton!
Godnatt!

Tonight I'm gonna take you higher

Att kunna lita på en annan människa är något som är väldigt viktigt för mig. Att ha människor i min omgivning som jag vet att jag inte riktigt kan lita på till hundra procent är något jag tycker är jättejobbigt. Jag har sagt det förut och säger det igen, jag tycker det är jättejobbigt att umgås med människor där man hela tiden måste tänka på hur man beter sig, vad man säger och gör. Ibland måste man få släppa kontrollen när man är med sina vänner utan att det ska leda till något dåligt.

Men att kunna lita på någon betyder också att man ska kunna betro denna människan med sina hemligheter, sina känslor och annat som händer i ens liv. Att lita på att denna människan inte för allt man säger vidare till alla andra sina vänner. För då blir det otroligt svårt att lita på denna så kallade vän.

Att hålla ordet när man har bestämt något är också en del av innebörden i ordet tillit för mig. Om man bestämmer något men personen ifråga aldrig håller det man bestämt blir det genast mycket svårare att lita på att "vännen" dyker upp nästa gång man bestämmer något och inte bara när det passar en själv.

Och till sist vill jag bara säga att jag älskar alla mina underbara vänner, som jag vet att jag verkligen kan lita på! <3

Me love my camera

Och så var det då det här med bilder. Det är knappt så jag har hunnit titta igenom korten själv. Men ni ska få ett litet smakprov och sen om jag någonsin får tid ska ni få ett par lite mer redigerade fina saker också.










Love you a little less then before

Det var som sagt länge sen jag skrev sist. Men det har varit fullt upp. Känns som om den här veckan har varit otroligt lång men samtidigt alldeles för kort. Det har hänt så himla mycket och samtidigt ingenting alls. Var det en vecka eller en månad det hade gått?
Ja på måndagen firades jag ju då av släkt och vänner och sällskapet var himla uppskattat, presenterna likaså.
Tisdagen bestod av skola i några få timmar, shopping för fulla muggar med Martina, tandregleringen i några få minuter. Hem för middag och sedan ner för att jobba sen var det bara hem och sova.

Onsdagen var de återigen full skoldag, möta upp Jennifer och Molly som följde med hem till mig. Vi fikade chai-latte och bullar. Åt middag och träffade sen lite senare Fredrik och Patrik under kvällen.

Torsdag skola as usual, sen blev det hem till Jennifer några timmar innan vi gick vidare hem till mig där vi blev kvar resten av kvällen.

Fredagen började med fotolektion på förmiddagen innan jag mötte upp Jennifer vid skolan för fotande i studion, dit så småningom Tessi och Julia också kom. Vidare till Konsum och handla middag och sen gick jag och Julia hem till mig, dit Dessi kom och så färgades det hår på oss båda. Lagom innan Jennifer kom igen och vi gjorde pizza, vaxade mina ben och hade tjejsnack. Jennifer och Julia gick halv tolv och vi la oss och titta på gossip girl med en Half baked innan vi somnade.

Igår då gick vi upp lite sådär halv sent och slöade i soffan halva dagen innan vi gjorde oss iordning för avfärd. Dessi åkte hem och jag iväg på fest. Kom hem runt två tiden och låg sedan uppe med telefonen som sällskap till halv fyra på natten. Det blev med andra ord en lång dag. Och idag har det varit storstädning och rensning av hela mitt rum, välbehövligt!

Det var allt för mig i detta extremt långa inlägg om ni nu orkade läsa ^^ 

Love love love

Nu är Julia mycket glad. En mycket glad Julia som inte skrivit på länge. En Julia som nu på riktigt är på väg mot Usa, en dröm som faktiskt som slår in som mina föräldrar uttryckte det för bara några dagar sen. Vi har precis bokat biljetten och jag sitter här och ska precis skicka iväg ett mail till kusinen på andra sidan atlanten :-)
Och det är nu jag börjar inse att de är verkligen är på riktigt jag ska åka, det är inte bara nåt jag pratar om ska hända längre fram i tiden. Biljetterna dit och hem är bokade och betalda, de finns ingen återvändo. Och det känns riktigt spännande faktiskt.

I like it rough

Trefligt folk har man träffat. Shoppat upp typ alla pengar. Gorgeus klänning inköpt. Tandreglering. Tog två minuter. Hem och äta. Jobba. Ganska kul för en gångs skull. Imorgon blir de fika. Med underbara bäst. Som jag inte sett på flera måååånader nu. Tittat på kort från igår. Wonderful. Haha. Ja många skratt.




Can you keep a secret?

Jag är helt totalt slut. Men såå glad, för nu händer det grejer. Två veckor i amerikat i sommar är nu nästan praktiskt taget spikat! Tack för alla presenter, tack för allt trevligt sällskap (trots att jag var lite dissare...förlåt för det....) och tack för alla gratulationer! Nu ska lilla Julia sova, för Julia är trött och har skola imorgon. Hon ska gå till skolan med en pojke mellan brösten(internskämt). Bilder kommer så fort jag orkar.

Why do you wanna know

Jag är hemma. Jag lever. Jag har haft en superskön helg. Den är inte slut än och imorgon kommer allt de superbra folket för firande. Godnatt.


To be yourself is all

Precis pratat en halvtimme i telefon med en av de sötaste människor jag vet, Dessi. Trevligt. Har även bjudit henne på middag imorgon kväll, blir nog mysmys med två av mina favvotjejer. Älskar att laga mat åt mina kompisar ;-) Samtidigt som jag prata i telefon så slängde jag ihop lite kläder och stuff som ska med imorgon. Simmade lite efter jobbet och tjötade med Bea, också trevlans. Annars har dagen varit ganska händelselös, gjorde pannkakor till lunch och köttfärssås till middag, familjen var nöjd.
Imorgon åker vi tidigt och jag är tillbaka på söndag kväll. Förväntar mig många gratulationer på måndag ;-) Nu ska jag lägga fram lite mer saker och sen sova. Godnatt och glad påsk!


Listen as the crowd would sing

Bullarna klara. Rummet städat. Ingen Dessi, ingen Zandra. Promenad med Zandra imorgon. Jobb imorgon. Förbi hammarby sjöstad för secret mission. Nu väntar sängen och scrubs. Sen är det inte lång tid kvar innan i'm off :D


Seas would rise when I gave the word

Bullbak. Kanske en fika med Dessi. Kanske träffa Zandra. Städa rummet. Men först, lunch. Lång sovmorgon togs det och det var riktigt skönt. Första gången på det här lovet. Lär dock inte bli sista.

Parodi på pippi


En rolig video som mina kära klasskompisar har gjort. Blev många skratt under första gången jag såg den kan jag ju säga. Däremot kanske de är många internskämt, så jag vet inte om de är lika kul för er. Men njut och ta en titt! :-)

Tänkvärt

Hur långt får man gå innan ens ord räknas som kränkning? Hur långt får man gå innan de man säger räknas som förtal? Hur långt får man gå innan det man gör får allvarliga konsekvenser? Ja det kanske är något man bör titta upp ordentligt innan man uttalar sig allt för mycket om alltför många människor. Om man ljuger ihop allt för mycket kommer man till slut ha svårt att hålla reda på alla lögner. Vänta bara tills någon med riktigt kort stubin upptäcker vad du gör och bestämmer sig för att åtgärda problemet. Då kanske det inte är lika roligt längre. Så tänk en gång extra innan ett uttalande, innan ett publicerande av ett blogginlägg eller andra saker du sätter dig in i.

Hur långt vågar du gå? Och hur långt kan du gå innan du har gått för långt?

A whole new person

Vad är de med mig denna veckan? Verkar uppenbarligen inte kunna komma i säng. Nånting har gått snett. Och nu har jag en massa tankar som snurrar runt. Blää på mig. Som försov mig imorse igen dessutom. Saknar Puck också -.- imorgon ska jag redigera film med Unnabunnanunna _D

The earth has changed

Wohoo hemma halv elva. Är jag duktig? Nja, men kvällspromenader får jag åtminstone. De är väl hälsosamt och bra? Ja säg nu att Julia är duktig. Julia som varit med Jennifer och Markus och gjort chokladbollar och druckit tahitithé :-) Julia som hunnit med en lång shoppingrunda och kom hem med bra saker för under 200 kronor.

Cause we all got needs

Klockan är fem över tolv. Nyss i köket. Gjorde matlåda till imorgon. Ja, helt normalt. Jag saknar Puckisen lite också. Dryga åtta timmar skola kvar innan ledighet. Känns bra att veta. Känns bra att veta att de här året har gått så jäkla fort och de redan är 1(2a?) april. Vart tar dagarna vägen? Nej borde man sova? Ja jag borde sova. Gooood natt.

We're not so different You and me

Så är jag äntligen hemma och duschad. Kom nyss från Jennifer, dit jag begav mig efter gymmet. Lite ändrade planer angående helgen och sådär, men allt blir nog bra. Som sagt. Skola, underbart soligt väder. Väldigt välkommet. Ben & Jerry och lite annat gott till lunch, mumma. Sovmorgon imorgon. Kan behövas. Men därför ska jag strax lägga mig i tid.

RSS 2.0