We got no class, no taste, no shirt, and shit faced

Har ingen ork, energi eller inspiration till att skriva, men jag sammanfattar dagarna lite kort. Började gårdagen med att sitta fast i älvsjö, redovisning i skolan, lunch, spanska med Ruddä och sen åkte jag hem till Jennifer för att bara hänga en stund, hem för att sova och äta middag, försökte gå ner till jobbet men fick åka hem en halvtimme senare.
Började dagen med ett besök på ungdomsmottagningen, sen en promenad till skolan, slappa lektioner, lunch och sen bara häng vid datorn i tre timmar på grakon, tagit det lugnt hemma hela kvällen och nu ska jag sova. Gonatt.


Before it makes you leave

Det har varit en lång dag. Och inte är den riktigt över ännu heller. Upp imorse och öppnade dörren åt folk innan jag åkte från älskling, sällskap av Unna, Martina och Ruddä hela vägen till skolan, fick med oss Jennifer från gullmars också där vi gick ifrån. Två onödiga lektioner innan vi tog en promenad till söder för att luncha, köpa hårfärg och uträtta lite ärenden ;) Två lektioner till innan Martina åkte med mig hem för att äta middag och färga hår, nu är det mörkt och fint! Sen hann bara den ena gå innan nästa kom, Robban kom och våldgästade nån timma och så gick vi tillsammans och mötte Jejja en liten stund, mysigt!
Morbror är nu här och vi bjuder honom på födelsedagsfika, snaart så ska jag äntligen få sova.

I wanna - All american rejects


Every way and when they set me free

Ja i fredags var det då full rulle, jag hade planerat en lugn kväll hemma, men nej det kunde jag såklart inte hålla mig till. Drog ner på jobbet där det väntade tävling, sen raka vägen till tunnelbanan för att åka till Robban och umgås med honom, Emrik(kort stund), Tobbe och Amanda. Rastlösa som vi är så blev det efter en stund en tripp till handen för att träffa på Patrik, Martina och Sandra innan jag fick åka hem.


It's not the same without you

Äntligen är jag hemma efter en lång helg, men det blir inte alltför länge, ja ni känner ju mig klart jag ska åka iväg snart igen. Det var bara att gå upp sju imorse också för att bli upphämtad i Sandsborg och åka ut till Bosön för fortsättning på utbildningen, samma sak igår. Kom hem för snart en timme sen och har ätit middag, sen blir det såklart till älskling.


I will not break

Jag har äckligt ont i huvudet, har fått fem timmars sömn inatt och gick upp klockan sju imorse och spenderat hela dagen på Lidingö. Ska upp lika tidigt igen imorgon så därför tänker jag nu gå och lägga mig, faktiskt. Glöm inte att släcka om 40 min och glöm inte att ställa om klockorna inatt!! Och en del bör kolla sin post noga de närmaste dagarna ;) Gårdagens äventyr får ni höra om en annan dag....

Infinite mass - Bullet


Ticking like a time bomb, drinking till the nights gone

Och när jag går i stan utan jackan med solen i ögonen och det blåser sådär lagom friskt och mycket, det är då jag mår som bäst. Det är då stegen blir extra snabba och starka när jag går ensam hemåt med musiken i öronen. Allting känns sådär bra och det känns som att ingenting kan komma i min väg! Och just nu är livet sådär underbart så inget kan gå fel, bara förkylning försvann så skulle det vara toppen. Så toppentaggad på livet just nu! :)


I got a fist full of fifties, tequila just hit me

Hallå där!
Vad har ni för er? Jag har varit effektiv sen jag kom hem för en halvtimme sen, dock inte så effektiv som jag kunde ha varit, dom ena inbjudningskorten var för stora för kuverten -.- Då började jag med dom andra, då tar plötsligt kuverten slut med sex inbjudningskort kvar, hmm, får åka och köpa flera.
Annars har dagen flutit på, fick en stor kram av Martina imorse, matte, en tur till Konsum och så svenska följt av lunch. Gick till skanstull och East street med Jen innan jag åkte hem.

Summer 09

Och här kommer en hel hög redigerat på en gång :)














Det är sånt som gör mig lycklig

Och så kommer den där fina Martina Elleström och bara totalt överraskar mig, vad ett par ord kan betyda mycket, älskade vän vad fin du är! Och hur mycket bättre du kan göra en helt vanlig torsdag, med kladdkaka och allt! Så spelar dom Snuff på radion och snart har jag svårt att hålla tårarna av lycka inne, ni är ju så fina!


Marilyn manson


I will deliver

Har ont i magen efter alla våfflor. Blev våffelkalas med Nisse, Unna, Robban och Zandra. Med massa grädde såklart! Gott var det iaf och massa skrattande blev det också. Nu har jag tagit hand om mig själv och tänkte utnyttja det faktum att Kristin installerat photoshop på min dator, alltså redigera bilder. Sen blir det ett stycke One tree hill-maraton som vanligt :) Och önskade mig bästaste presenten från Unnan, awesoome!

I <3 you

Att en människa kan förändra ens liv så mycket trodde jag inte, inte tills jag träffade dig. Nu släpper jag inte taget igen

 

We're screaming like demons, swinging from the ceiling

Snart dags att vända tillbaka dygnet! Upp tidigt imorse, trött som satan, redovisning sen världens mest chill lektion, massa häng bara, hänga upp bilder, Robban och Zandra kom för att titta på bilderna innan Zandra följde med hit hem. Chillade en stund innan jag drog till jobbet. Funderingar på roliga saker och sjukt roligt planerande på g. Och funderingar på vem som misshandlat mig i helgen, blåmärken över hela kroppen, tyder kanske på en rolig kväll?

While we burn it to the ground tonight

Ja man kan uppenbarligen sova bort hela dagen. Kan inte komma ihåg sist jag sov så länge. Men ja sova till halv fyra med pojkvännen var mys. Och kan ju tilläga att det inte heller blev i säng ett dugg tidigt, men gjorde ju inte mig något. Klart man kan äta både frukost, lunch och middag på en gång liksom. Jobbat och gjort inbjudningskorten. Nu har nedräkningen verkligen börjat! Imorgon väntar vernissage, mysigt folk och jobb, blir nog en ganska bra dag.


We're going til the world stops turning

Hello! Haft lång dag, promenerat med Unna i sjöstaden, med varsin kaffe, mysiga samtal! Sen lunch, föreläsning om individuella val, mycke som snurrar i huvudet. Redovisning, hem, duscha äta, nu sitter jag här hos älsklingen. Helt slut så ikväll blir det i säng tidigt ^^ Puss på er!

Burn it to the ground - nickelback


Drink everything in sight

Ligger här och slöar mig, mår väl som man förtjänar som man brukar säga. Drog iväg på utbildning och det gick ganska snabbt som tur var. Fixat ny header, vad tycks? Nu ska jag titta lite mera One tree hill, ta en dusch och sen sova, tackar alla som gjorde min helg! :) <3


We're going off tonight

Galen helg! Men nu börjar den gå mot sitt slut. Igår var vi uppe i tid och chillade ett tag, åt lunch med Ruddä och Martina innan jag åkte till Patrik ett par timmar. Kom hem till tjejerna och hann göra mig iordning innan det kom folk till tacomiddag och sen kördes det igång igen, whoppado! Upp imorse igen, pannkakor och städning. Panta burkar och äta kebab innan tjejerna gick. Snart väntar utbildning i skanstull... Hur var eran helg?


We're fallin apart in half time

Nu är vi hemma, kom hem för typ en kvart sen. Ganska så slut, jag kommer snart somna stendöd i min säng, de andra kan jag inte riktigt svara för ^^ Gonatt och puss på er!

Friday I'm in love

Skolan, hann äta lunch med Jen på Sandy's såklart, hem en halvtimme, tillbaka till skolan för utvecklingssamtal, handla med paps, äta middag och nu ska jag ner till jobbet. Efter jobbet kommer Ruddää och Martini hit så drar vi till Robban, återkommer med mera update en annan dag :)

I wanna hear you scream

Sjukligt trött, bestämde mig för att ändå gå till skolan imorse. Onödiga lektioner hela långa dagen, värdelöst. Avslutade med ett omprov som jag tyckte gick räätt så fucking bra. Åkte till slussen och mötte upp John en stund, sen raka vägen till farsta, mötte Jennifer vid pendeln och har spenderat kvällen där. Pizza och kaffe med mamsen hennes, lika mys som vanligt! Sen kom Cassi förbi en stund också. Nu ska jag hoppa i säng och förbereda mig inför morgondagen som har många äventyr att erbjuda!

You don't cry like you should

Och vad händer när man tar fram ett gammalt anteckningsblock för att räkna. Jo råkade jo såklart hitta mina anteckningar från när jag var i Usa, blev till att renskriva dom. Har tagit nästan två timmar innan jag blev klar och nu håller jag på att lägga in lite bilder till texten. Tror jag har koll på matten och när jag är klar med anteckningarna blir det minsann sängen. Hoppas verkligen jag orkar med skolan imorgon...




Snuff - slipknot

Just beacuse it reminds of you... <333


Do you know the enemy?

Sitter här och försöker i sista sekunden plugga in matten. Försöker åtminstone, har laddat upp med kaffe och massa bra musik, dock är datorn på precis bredvid mig, mindre bra kanske. Dagen har annars varit ganska crappy, försökte klippa film imorse och de gick väl sådär, sen en lyrikskrivning som jag inte tror gick direkt toppen.
 Drog hem efter den, gjorde lunch och har sedan sovit bort hela eftermiddagen, men jag behövde det. Kroppen mår inte så bra just nu tyvärr, åh snälla inte den här veckan, men nej tydligen ska det vara den här helevetesveckan jag blir sjuk... Aja bara att stå ut. På fredagkväll flyttar Ruddä och Martina in för att hålla mig sällskap under helgen då jag är själv, wiie! :D




We've got no fear, no doubt, all in balls out

Upp till skolan, redigerade foton och sen lunch, seg spanska innan jag åkte hem och sov två timmar. Så sjukt seg i kroppen idag... Ner till jobbet och sen hem för att plugga en stund. Nu ska jag snart däcka i sängen igen, alldeles för sent som vanligt.. Goodnight!


In all the right places

Varit igång hela långa dagen. Hem imorse och hämtade grejer, åkte sen direkt till skolan, gick från Gullmars, gick på promenad med Jessica och Martina, för att sen luncha med Jen på Sandy's. Lugn eftermiddag, sen mötte jag Bea för att flänga runt på stan innan möte, middag på ringen och hann ringa Tessan och bestämma planer. Sen kom jag till slut hem och nu väntar sängen, goodnight!


Sånt där onödigt vetande

Och det blev inte godnatt utan en lista ^^
1.Det första du tvättar i duschen? Jag säger som Martina, händerna för att känna på temperaturen
2. Gillar du kaffe? Absolut!
3. Hur mår du just NU? Awesome! Lite trött och ont i magen bara
 4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? K
5. Berätta om din senaste dröm.Kommer inte ihåg den
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Tror jag icke jag skulle kunna
7. Vad vill du ha just nu? Sömn med sovsällskap strax, annars cashfloow
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Tror jag faktiskt iinte
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? slickar
10. Använder du smileys? Såååklart!
11. Har du träffat någon kändis? Säkerligen
12. Gillar du keso? Nix
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? American suitehearts - Fall out boy
15. Är dina föräldrar stränga? Nej skulle jag väl inte påstå
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? HÖJDSKRÄCK!
17. Glittrar någonting i ditt rum? Not that i know of...
18. Brukar du hyra film? Nee..
19. Var kommer du vara på lördag? VERANDAN!
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll ? Jora jag levde då...
21. Vad åt du till lunch? Makaroner och kaffe
22. Har du lockigt hår? Självlockigt oh ja
23. När grät du senast? Förra veckan tror jag, till en film
24. Har du gått in i en vägg någon gång? Bokstavligt talat ja
25. Favoritårstid? Våren är min tid
26. Vem höll du i handen senast? Paatrik
27. Sover du med TVn på? Neej
28. Tycker du att du är gammal? Nej dåå

29. Är du mörkrädd?  Nej varför skulle jag?
30. Gillar du ditt liv just nu? Jeeepp
31. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Hahaha ja när jag hade badkar så

32. Har du bra syn?
Jaarå
33. Var är dina föräldrar just nu? Hemma antar jag
34. Vad har du på dig just nu? Black! Jeans och linne
35. Vad var det senaste du köpte? Fika med zandra
36. Hatar du mer än 3 personer? Näj, det tror jag inte iaf
37. Använder du sushipinnar? One time!
38. Äger du ett vapen? Naglarna!  
39. Gillar du ditt hår ? Ibland ibland inte, men för de mesta ja
40. Gillar du dig själv? Jaadå
41. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Papi skulle jag säga
42. Hur ofta använder du MSN? När jag sitter vid en dator

Media please

Nu sitter jag här hos Patrik och pratar med mina vänner. Ska väl snart dra ner honom i sängen. Sova hemma? Åh nej, mina föräldrar bara äälskar mig just nu, haha. Kanske inte riktigt, men vad ska dom göra åt saken då? Sitter och pratar Mollsan och gör upp planer, allting ser awesome ut för tillfället! Sen är hela veckan totalt äckligt fullbokad, men de e bra det med, för då går det fort tills min treeevliga helg kommer! :) Nej nu säger jag gonatt!

Get busy living or get busy dying

Jen har gått hem för ett par timmar sen. Jag har fotat det andra självporträttet, första blev dock myycke bättre... Sitter nu och redigerar bilderna, med andra ord jag pluggar. Men vill helst av allt äta lite middag och sticka iväg till älsklingen istället, känns ju inte så motiverande att sitta här och redigera bilder på sig själv kanske. Men när jag ändå tagit bilderna så kan ni ju få se hur jag såg ut igår...



You could have knocked me out with a (feather)

Godmorgon! Haha, ja jag och Jen gick upp för drygt en timme sen och har bara hunnit dricka kaffe och slöat oss. Ska snart göra oss iordning och jag ska ta tag i matten innan jag får åka iväg nånstans. Igår blev det en massa kringåkande men kvällen slutade ändå bra. Efter Skogås blev det då ett stopp hos Martina nån timme för att umgås med tjejerna, sen hann vi bara till ytterdörren innan vi åkte till John och därifrån kom vi inte förns vid tre-tiden inatt, men nog har vi fått oss sömn iaf! :)

Pretty in punk - Fall out boy


But I got a lot of friends talking classic cars

Sådär nu är jag ready to go! Gick upp hemskt sent idag och åt frukost, direkt följt av lunch. Sen dess har jag sakta men säkert gjort mig iordning för kvällen. Tog en jättelång dusch och har nu gjort mig klar. Hann fota till självporträttet också litegrann. Kallt att stå ute barbent i bara klänning när det samtidigt snöar!!!! Nu väntar Stortorp, Skogås och sedan Vega. Blir nog en riktigt bra kväll!


Sommar sommar sommar

Kan sommaren 2010 bli bättre än allt det här? Åh det tror jag nog att det kan bli!
















"Man kan inte leva på bara kärlek faktiskt"

Men jag tror att jag skulle kunna göra det ett litet tag iaf. Med dig. Because you lift me up to higher grounds for a few minutes and then, you can take me down just as fast. But that's what I love about you, because you can make me so upset, but all that does'nt matter when you lift me up and make me feel so damn good that only you can make me feel...
I love you. That was really all I wanted to say...


Sex action - crucified barbara


You can bow and pretend

Och just nu känns allting braaa. Sådär bra som det ska kännas! Solen är här, våren är på väg och jag hade på mig skinnjackan för första gången i år, solbrillor på och en härlig promenad. Och kan man dansa i solen i bara t-shirt så är fanimej våren på väg! Nu väntar bara bra saker party- party-utbildning- kaanske piercing-födelsedag-partys och sen väntar mera piercing och sommarlov! Awesoooomness!


Build my dreams, trees grow all over the streets

Så nu ligger jag här och tar det lugnt. Har lite ont i magen för att jag tryckt i mig lite för mycket godis, men vad gör det? Kollar One tree hill och tar det lugnt, för imorgon blir det lite mer livat än så. Idag var det kort dag i skolan som vanligt, ganska skönt faktiskt. Spanskan gick bra och sen gick jag till Gullmars efteråt och hem från centrum. Simningen gick braa, nu blir det att chilla lite mera innan jag ska sova ut ordentligt imorgon. Vad tycks om nya designen?

Give me a sign - Breaking benjamin


Wh-wh-why won't the world revolve around me?

Nu sitter jag uppe här igen! Ska faktiskt strax gå och lägga mig, måste såklart uppdatera er om läget först ;) Läst ut Egogirl av Gynning på två kvällar, ganska bra bok faktiskt. Idag blev det en spontan fika med Zandrisen på Café kladdkakan i gamla stan efter skolan, innan en snabbis med häng på medis med Unna, Nisse, Fabian och Robert. Tagit det lugnt hemma och gjort upp planer, kommer nog bli lika awesome som vanligt!
Nu väntar sängen, godnatt!


I want your love Love-love-love

Känns ganska skönt att man varit klart i över en halvtimme och egentligen bara sitter här och väntar på att läraren ska bli klar. Är väl första gången i historien JAG är klar med något först, haha. Det blir som sagt hem för att förhoppningsvis sova lite om en stund. Imorse unnade jag mig frukost på espresso house efter att jag gjort sällskap med Martina till skolan :)

These lessons that we've learned here

Hejsan!
Sitter här på grakon och gör klart min grafiska profil för mitt el och teleservice-företag. Sen ska jag dra mig hemåt och få lite sömn innan jobbet hade jag tänkt. För det fick jag minsann inte mycket av under natten. Får skylla mig själv som efter jobbet igår åkte hem till min boyfriend... Igår åt jag Pux and Unnas kanelbullar till lunch och stannade kvar i skolan en timme efter jag slutat, ja så mycket har jag saknat skolan...Ha ha. Eller åtminstone hade jag saknat mina älskade vänner!

Alias - In flames


We stole our new lives

Hej på er! Haft fullt upp hela dagen igår. Kom hem runt två i lördags och gick raka vägen till sängs. Sen upp och tränade igår, sen hann jag bara hem och duscha innan jag gick ner till pizzerian och mötte upp Kristin och Zandra för att käka middag tillsammans, sen kom även Robban och joina. Vi gick hem till mig och bara hängde tills Martina kom och vi gjorde kladdkakan tillsammans. En efter en droppade folk av och kvar blev Kristin, vi tittade på film och prata en massa innan vi somnade :)
Idag har vi mest slöat hela dagen, gjort scones till frukost och haft det trevligt, ska ner till gymet om en stund och sen äta middag innan jag åker till Patrik.





Wanted dead or alive

Min baby kom hit igårnatt och efter mycke om och men har jag fått mig lite sömn. Slöat och fixat hela dagen, gick ut och mötte Jejja som följde med hit en timme. Dom drog båda två nyss och nu väntar stortorp för att fira lilla kusinen som blivit stor, hela 18 år. Grattis till Robin som fyllde år redan i onsdags faktiskt.




Kings and queens


Desperate and broken

Blev en myskväll med Zandra, Jennifer och Jessica precis vad jag behövde :) Nu ligger jag här under två täcken och håller på att frysa arslet av mig för att pappa har trixat med elementen -.- Ska kolla lite one tree hill innan jag ska sova. Har ni gjort nåt kul idag?


Through heaven and hell

Helloj! Vad har ni för er? Jag kom hem runt tretiden och har nu städat upp på mitt rum. Inte fick jag då sova ut i min egna säng igår, nej åkte till Handen igen och sov hos Patrik, men jag klagar inte. Funderar på att gå ner till gymet en runda, om jag orkar. Sen kanske jag ska träffa tjejerna ikväll :)

Happy me

Och du ringde och allting slutade galet. Bra galet, inte blev nånting som jag hade trott inte. Ni får tycka vad ni vill. Jag gör de som gör mig glad just nu och jag mår bra av det!

She's a bad bad girlfriend

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma i min säng igen och tar det lugnt! Åkte direkt från Handen till Jennifer på eftermiddagen och hann vara där en liten stund innan jag drog hem för att äta middag. Sen ner till jobbet innan jag fick ta en omväg förbi Skogås innan jag kom hem. Ikväll blir de slapparkväll och till att sova ut ooordenligt :)


Let my love loose again

Hej på er!
Jag har varit hemma en timme, efter ett par dagar på landet. Käkat middag och nu ska jag dra ner till jobbet. Sen blir de hem till Patrik, sova hemma? Nej vad är det? Lov såklart! Puss på er, får mer update sen!

RSS 2.0