Give me everything tonight

HEJHEJHEJ hemskt mycket hej!
Hur mår ni? Jag mår braaa, lite seg bara. Sitter här och försöker åstadkomma nånting vettigt, dvs ska maila faster om jobb alldeles strax, borde räkna lite matte också(hehe, riktigt matte då)
Igår hade jag som tur va sovmorgon, eftersom jag totalvänt på dygnet sen i lördags, men jag var uppe relativt i tid ändå och skrev klart en statistisk undersökning innan jag drog på mattelektionen, kom hem och somnade på soffan, trött chey!
Men jag har mig själv att skylla som var ute till tre i söndags natt också, dock grymt värt det för att umgås med fina människor och dansa på Café Opera, självklart fikade vi innan också. Sen att jag sov till fyra på eftermiddagen för att jag hade kommit hem 12 timmar tidigare var ju en annan fem, dock så var det en väldigt trevlig kväll med grabbarna så jag ska icke klaga! :) Så 3 utgångar på en vecka, lite shopping på det och inte ööverdrivet mycket kvar av lönen.
Men men jag klagar icke, förra veckan blev det ocksåå väääldigt mycket simning så den här veckan blir det bara 8 grupper, haha. Ska runda av detta inlägg med lite bilder hade jag tänkt. Pööss!



Redo för party!


Stressad tjej glömmer allt för lätt saker,...

dsc_0298 (MMS)

Stressad tjej glömmer allt för lätt saker, lyckades få med mig allting förutom det viktigaste dvs plånboken. Inte för att den innehåller några pengar men dock det desto mera viktiga åkkortet som jag verkligen behöver. Snälla pappa kommer in och lämnar det som tur är :) Nu är det först simning son gäller och efter det möta upp Robban och Johan för att fira Jenna, kul!


Hej på er! Jag vet att uppdateringen har ...

mms_img977138125 (MMS)

Hej på er! Jag vet att uppdateringen har varit dålig nu igen, men det händer så sjukt mycket och varann dag så slår jag inte ens på datorn längre. Jag kom hem från Hälleforsnäs för mindre än två timmar sen, på med lite smink och bytte ut uggsen mot klackarna, nu är jag på väg in till stan för vårat vanliga fika såklart. Sen ska jag, Jessica och Malin förbi Café Opera en sväng efteråt, för mig blir det tidigt eftersom jag har prov imorgon. I veckan har det annars varit hyfsat lugnt, med massor av simning och så pannkakor och fika hemma hos mig med underbaraste i torsdags. Förra veckan däremot var det fullt ös med avskedsfest för Zandra på onsdagen efter simningen, vilket resulterade i att jag kom hem halv fem på morgonen. Och i lördags så var utgång med bästa Jejja som väntade på Harry B James, vi släpade med kusinen min och slutade festen runt sex på morgonen. Perfekt helg! Nu ska jag ha sjukt kul de sista timmarna den här helgen också, ha det bra!


Sitter vid fönsterkarmen och dricker kaffe...

photo_effects-13 (MMS)

Sitter vid fönsterkarmen och dricker kaffe och livet är allmänt bra just nu. Väntar på att vi ska få skjuts hem, så blir det att ta det lugnt en stund hemma innan vi ska in och fika igen, som vanligt. Varit ute och krattat hela förmiddagen, work out for sure!


Jag och Leo har lördagsmys i soffan, titta...

photo_effects-13 (MMS)

Jag och Leo har lördagsmys i soffan, tittar på tv och chillar med varsin godisskål, myspys! Har annars räknat matte ungefär fem timmar idag, känner mig sjukt duktig faktiskt! Annars händer det inte så mycket kul att berätta om, får nattliga samtal när man ligger och sover, inte så jeetekul kanske... Puss på er och ha en bra helg!


And when I got away I only got this far

Tjeeenare! Idag har jag varit och tränat, ben och mage mest. Sen drog jag en sväng till centrum för att fika med min fina vän Pernilla och bara prata av oss en hel massa! Myyys! Sen har hela familjen ätit middag hemma tillsammans och firat mamma lite i förskott, eftersom typ ingen är hemma imorgon.




Dead memories in my heart

Hello my beatiful darlings! Jag borde ligga och sova nu, för jag tänkte gå upp och träna imorgon, men ja jag langar blogginlägg först! ;)
Dagen har spenderats på Junibacken, var väl ungefär första gången på evigheter som jag går upp före halv elva på en ledig dag, men ska man umgås med kusinbarn så ska man. Tilde var glad när vi lämnade av henne hemma sen iaf och det var huvudsaken! Hann hem och käkade middag innan jag drog ner på simning och fick krama på min baby lite!
Igår gick jag faktiskt också upp hyfsat i tid, tränade och lunchade sedan med systrarna Lundberg och hann med lite shopping, sen var det snabbt in till East street för att möta Robban, hem och äta och så mera simning.


RSS 2.0