You know I'm not much better without you

Köttet är grillat, potatisklyftorna är klara, tzatsikin står på bordet, nu väntar vi bara på att halloumiosten ska bli klar. Mysigt värre är det här i regnet! Så ska vi njuta länge av våran goda middag samt efterrätt innan vi beger oss ut på äventyr.


Turn the lights on me

Kom hem för en liten stund sen. Fullt upp hela dagarna nu för tiden, but that's how we like it! Försöker förstå mig på facebook men det bara dummar sig jättemycket, verkar tydligen vara så för alla just nu. Grymt irriterande är det i alla fall! Morgondagen ser ut att arta sig och bli riktigt trevlig till kvällen, så förvänta er inte mycket uppdatering, så är det den här veckan. Kommer ha mina kära vänner här under hela helgen också, så inte mycke mer blir det då ^^
Idag var det upp tidigt för nationella, sen lång håltimme, litterär gestaltning, lång lunch, ovärd mattelektion och sen avslutade vi med romansamtal innan jag drog med mig Jen in till ringen, köpte present och hämtade ut biobiljetter innan jag åkte hem för middag. Sen cyklade vi ner till Stortorp där jag blev kvar tills ungefär för en halvtimme sen då vi cykla hem igen. Har massa bilder och kul att lägga in men jag orkar inte just nu. Ska uppdatera om min onsdag också, men de får också bli vid senare tillfälle..

I don't want you to leave me

Idag började vi med fotolektion som vanligt på tisdagar, fick springa ut och fota en timme och hann in på konsum för tröstätning åt Martina också. Sen kom Ruddä till lunchen och vi gick på spanskan. Sen åkte jag till skanstull för att gå på banken, då sprang jag in i Robban och vi hann snacka en stund. Ner till farsta och skulle bara kolla en grej, kom hem med två kassar en snygg klänning lagom till valborg, en bolero och örhängen. Cyklat till träningen ikväll, riktigt skönt!


Bildspel från lördagen


I will shut the world awake

Klarade av muntliga nationella i skolan med Kristin, kom iväg lite senare men det gjorde ingenting, mötte sen upp Jejja i farsta strand och hängde som alla andra coolingar vid farsta torg och vid pizzerian. Sen har kvällen spenderats med att fixa till Jen's present och tittat på mera roliga bilder. Nu fixar jag Ruddä och Martinas sång som ringsignal ^^


Så kan det gå

Här kommer då den utlovade videofortsättningen, enjoy!


Presentcollage


The good girls gone bad

Och jora skolarbetet går toppen, för den som undrar. Haha, sitter inte alls inne på facebook och tittar på helgens äventyr ^^ Som sagt grymt bra kväll! Nu är det bara fyra daagar kvar tills vi kör igen. Glömde ju en present igår så här kommer bild på den ;) Mousserat vin från Jen, som vi sedan såklart skålade med, bilden är också lånad av henne.


So here it goes

Sitter i datorsalen och ska leta info till våra arbeten i kultur idéhistoria. Tänkte roa er med en video från rasten vi hade mellan nationella i svenska, ser dock nu att det var fel video, kommer upp rätt ikväll, men här är en sneakpeak
Starring Martini and Ruddä


Presents

Fick fina presenter utav mina kära vänner igår såklart, jag vet att ni är nyfikna på vad jag fick så det ska jag tala om för er.
♣ Presenkort på Plain pain á la 600 kr från Jen, Kristin, Zandra, John, Tintin och Robban
♣ Fin bukett blommor och kort från Pernillsen
♣ Superfint album med massa minnen från Jejja
♣ Fotoalbum från Ida och Fredrik
♣ Vattenpipa med tillbehör från Martina, Ruddä, Puck, Unna och Jossan
♣ En bukett vitsippor från Albin
♣ En video och låt tillägnad mig från Martina och Ruddä

Tack så mycket alla mina fina vänner för en jättelyckad kväll och för fina presenter!


Fiesta














I don't wanna die

Nu drar jag ner till Konsum för att köpa lite gott, ska träffa Jennifer där nere så får vi se om vi går hit upp igen eller hem till henne för att mysa en stund ;)


Glassfest













I don't wanna live

Hej på er! Jag har inte haft en lugn stund över till att blogga på flera dar, så passar på nu när jag sitter hemma och segar. Väntar på att maten ska bli klar och håller just nu på att dö av hunger. Dagen har gått i städandets tecken efter gårdagens festligheter, men det var sååå värt det!
Torsdagen var en vanlig skoldag, sen kom Jejja förbi en kort stund innan jag åkte till Solna för att gå barn HLR utbildning, åkte hem för att plugga och skriva ut lappar innan jag hoppade i säng.
Upp tidigt på fredagsmorgonen för att avverka nationella i svenska, mys ute i solen på rasten och sen var det muntligt föredrag som gällde, hela klassen fixade minst vg så vi firade med glass ute i solen! Sen bar det av för att hämta möbler i skogås, middag, simning, handla mat och så avslutade vi kvällen med att titta på film.





Vengaboys - Boom boom boom


We're going to Ibiza

Hello!
Lång dag som vanligt, denna vecka. Sega lektioner i skolan, men mycket skratt. Ni ska få en video sen när jag lagt in den från kameran. Grako på eftermiddagen och fick sluta lite tidigare. In till stan för att byta jacka, tog sin tid, åkte hem och sov en timme och så ner till jobbet. Fick mig en rejäl träning när jag hoppade i med barnen, välbehövligt! Käkat sen middag bestående av mackor och oboy, pluggat lite och kollat tv. Nu blir det bums i säng, gonatt!

But fair is fair

Tar dagen med bilder faktiskt och lite kort text till I was thinking.


Började dagen med fotolektion con Martini


Efter lunch blev det spanska med Ruddludd

Vi tre i sällskap av Jossan drog sedan in till stan för lite shopping, som jag ännu inte hunnit fota


Väl inne i stan träffade jag sen på Jejja och Matilda, så det blev häng med dom en stund. Sen hem för att käka middag och kollat in schemat för sommarens jobb innan jag drog ner på träningen, gick ovanligt snabbt idag tyckte jag. Nu ska jag försökta skriva lite papper och kanske eventuellt till och med plugga lite.

Waxing

Lagt över dagens och gårdagens bilder från kameran, så till att börja med kommer vaxäventyrets bilder nu upp. Oh ja, det gjorde förjävligt ont, vad har man annars sina sadister till vänner till? Men nu är benen lena och fina till lördageeen!

 Puck älskar detta som ni ser! 

 Jag försöker bita ihop och hantera smärtan...

 Belöningen blev sedan bullarna som var kvar från i lördags och Martina njöt ordentligt!

Try to lock you up

Dagen har inte varit så händelserik, men det har varit skönt att ta det lugnt för en gångs skull. Efter lunch blev det benvaxande och bullar till fika. Sega eftermiddagslektioner och växlande väder. In till skanstull för att fixa lite saker innan jag åkte hem för middag och slappande. Massa prat om helgen and I like it a lot! :D


Many times Iv'e tried to tell you

Igår var då släkten här som sagt, började komma vid femtiden och sen höll vi på fram till tolvtiden. Dracks champagne och sen blev det middag, ölande, tårta och goda bullar. Fick massa fina presenter som t.ex. pengar, armband, presentkort och blommor :) Blev en trevlig kväll helt enkelt och nu taggar vi alla till lördag :D




Taking it all in

Ganska händelserik dag idag med, som vanligt då. Hunnit med en snabb sväng till farsta för inhandling, sen har Jennifer varit här ett par timmar, fixat med musik och fikat tårta och bullar som var kvar från igår. Robban och Wille kom och våldgästa nån timme också, trevligt som vanligt! :) Langar bild från i fredags och några andra roliga...








Want it bad

Helloo! Hann inte skriva igår hade fullt upp, men det är så det ska va! Började dagen med ett läkarbesök i gullmars, gick snabbt och smärtfritt, köpte kaffe på 7eleven och åkte sen till skolan. För en dag med enbart vikarier, sen slutade vi alla samtidigt för en gångs skull och åkte in till stan. Kollade lite kläder och tog snabb budget fika på donken innan jag gick till Face för sminkrådgivning, sen hem för att äta middag med la familia. Åkte ner till jobbet, hem och synkade med Ruddä och Martina som kom hit, chillade en stund innan Kristin kom och vi åkte till älvsjö för lite partaj.
Dagen har bestått av förberedelser inför kvällen och nu är jag så redo man kan bli. Släkten kommer hit för firande av moi! :D





For all I don't want to know

Mysig dag! Totalt jävla slut hela eftermiddagen dock, men det gick ändå. Gjorde omprov och sen åkte jag hem och somnade på soffan en timme. Drog ner till centrum och mötte upp Micke. Blev bjuden på middag och sen blev jag bjuden på skor och klänning, outfit till party klart! Kom hem runt nio och fikade med faster innan jag hoppade in i duschen, kollar oth nu och sen blir det sängen.




Youv'e done nothing at all

Haft fullt upp sen igår och inte hunnit skriva. Blir en kortis nu. Igår kom Jejja hit och klippte mig innan jag åt middag med la familia, drog ner på jobbet. Åkte därifrån tidigare och mötte Kristin i skanstull, sminkade mig innan John och Andreas kom och vi tre gick till Hellströms för att ta några öl :) Idag har det varit en lång dag, med lunch på Sandy's med Kristin, jobb och fina presenter och tårta!








My heart will be forever in you'r hands

Helloooo! 18-åringen skriver! Yes, idag är det min dag! :D Började dagen med att Jen bjöd på vad jag ville på Espresso house, tack för frukosten darling! Nu har vi ägnat oss åt att plocka ner alla bilder från vernissagen och ska scanna in gamla negativ. Sen är det väl full rulle hela dagen lång.
Igår mötte jag Julia i Gullmars och fick en bamsekram, bra början på dagen, gick sen till skolan med Jen och Unna, började med prov och sen rolig idrottslektion, fika med tema grönt, mums! Kom hem vid sex och låg i sängen vid nio, helt slut!
 


Fast I fade away

Kristin och Martina kom hit igår och jag tog mig en öl innan vi åkte in till stan, mötte upp Zandra och tog en fika på sixty, drog runt på stan, mötte Jejja, Matilda även Robban och Tintin lite senare på donken, innan vi tog tåget hemåt igen. Gick upp vid halv ett tiden idag och käkade frukost, bytte om och drog raka vägen ner till gymet där jag blev kvar i två timmar, superskönt! Sen har dagen bestått av pluggande och OTH, mysigt.

I'm the mountain in the sky

Käkat jättegod middag och efterrätt, mysigt värre, sånt kvalitétstid man behöver ibland. Men nu är tjejerna på väg hit och så ska vi dra in till stan och röja järnet sen, blir nog en bra kväll ändå! Nu lär det dröja länge innan jag umgås med mina paranteser på helgen igen, två dagar kvar baby!!! Puss på er och ha en awesome kväll!

When reality caves in

Halloj!
Jag taggar inför kvällen som fan, vet inte riktigt vad som händer än, men det löser sig alltid. Gick upp alldeles för sent idag och hann självklart inte till gymet som jag hade tänkt. Men hittills har jag hunnit göra mig iordning för kvällen och gjort middag med papsen, kommer middagsgäster strax :)


Don't tell me

Har inte orkat skriva på hela dan, latmask som jag är, haha. Igår efter jag skrivit blev vi alla lite hungriga så vi drog på oss kläder igen och drog på promenad i jakt på ett öppet mcdonald's. Med ett par ömma fötter kom vi sen tillbaka till Robban och stupade ganska snart i säng efter fyrasnåret. Gick upp hyfsad tid imorse och åt frukost innan jag åkte med in till centralen och sa hej då till Martin innan jag åkte hem. Däckade i sängen någon timme innan både mormor och Maria helt plötsligt satt i köket och det var dags för fika. Varit nere på jobbet och haft roligt med barnen och sen tagit det lugnt hemma hela kvällen. Vad har ni gjort?

It adapts to any lie

Helloj! Är det någon som är vaken? Klart jag är det, när man hamnar på söder så går man inte och lägger sig i första taget ;) Jennifer, Robban och Martin kom till slut hem till mig. Vi åt bullar, drack kaffe och cola en stund innan vi drog vidare hem till Robban, promenerade från medis och hit. Käkat middag, kollat massa dåliga filmer, bara myst, gått lite mera promenader och handlat gottis. Blivit bitmärken också, oops^^
Får se när vi går och lägger oss, lär vara en trött Julia som dyker upp på jobbet imorgon kväll...  Hitta en gammal bild på datorn, haha.


I'm close behind

Hallå där ute!
Idag är en ny dag med nya äventyr. Har varit upp sen tolv snåret och hunnit göra lunch, bror blev lite förvånad när det inte fanns någon lunch till honom också. Jag står i köket just nu och bakar bullar för fullt, nästa vecka blir det firande! Jen är på väg hit och Robban och Martin skulle titta förbi en stund också :) Solen skiner för fullt ute också, är det inte härligt?!


Don't believe the mask

Hello!
Hänt mycket sen jag skrev sist. Drog ner till jobbet igår och sen en sväng hemma innan pappa skjutsade mig till handen, sen blev det sen nattbuss till Gullmars där söta Robban och Martin mötte mig, så gick vi till skanstull för att sova. Vi tog det lugnt en stund och käka frukost tillsammans innan jag åkte hem till gulliga lilla Jennifer som gjorde tårta åt mig. Sen hem för middag innan mera jobb väntade. En tur till hem till Jennifer och nu är jag hemma igen.
Vill bara säga tack till alla underbara vänner och vänners föräldrar, utan er hade dagen varit så mycket längre än vad den varit. <33


Walk on water

Hej på er!
Vad har ni för er? Jag gick upp för snart tre timmar sen och har hunnit med en hel del faktiskt. Började med att äta frukost och storstäda hela rummet, drog ihop sängen, la in alla kläder osv. Sen har jag fått en massa samtal och vet inte riktigt hur jag ska spendera kvällen än, jobbet blir det till en början iaf. Om jag får tag på min kära vän sömntutan Jejja så kanske det blir en klippning på eftermiddagen också. Stekt pannkakor till mig och bror till lunch och hållt Svenne sällskap när han har målat.


Back to reality

Hej på er!
Ni sover väl förhoppningsvis nu, själv kom jag precis hem. Åkte hem från landet vid lunch och kom hem framåt eftermiddan, legat och sovit bort eftermiddagen. Sen mötte jag upp Jennifer och vi drog hem till Robban och Tobbe, kollade på film och bara slappade ett tag innan vi drog till donken för att käka och sen ta oss hemåt. Nu blir det till att hoppas i sängen och sova, imorgon väntar en ny dag med äventyr och lite jobb.

And only you

Hello!
Gårdagen började med engelskaprov och fortsatte sedan med enbart sega och onödiga lektioner innan jag kramade alla mina fina vänner glad påsk och åkte hem för att vila en timme, sen begav vi oss till mormor för att äta middag och fira hennes födelsedag, kom hem vid elva och somnade pronto. Nu beger jag mig till landet och kommer hem på måndag kväll alternativt tisdag, ni får klara er utan mig! Puss på er!


RSS 2.0