Girlsen mina

Nej nu är det dags för oss att sova upp kl 7 imorgon, sen är de full rulle hela dagen lång. Kanske tar en fika med någon av mina andra söta vänner på dagen och sen blir de nog en toppenkväll att se fram emot. Kvällen blev inte riktigt som planerat, men ändå super, tack för trevligt sällskap! Godnatt!

So what


Jarå jag är lite seg, men låten är grymt bra! Trallvänlig och jag har alltid haft en förkärlek till Pink, en gammal favorit som är lagom mycket rockig. Nån som har bra musiktips att komma med?

Happy me

Får sovsällskap imorgon, trevligt folk kommer över till kvällen och de blir god middag tsm me sötnosar innan dess. Gud så kul de ska bli att träffa alla igen!
Och Julia som känt mig sen 6-års måste ju verkligen veta vad hon pratar om, klart jag oroar mig för mkt! Ska lägga in alla bilder på datorn imorgon om jag får en stund över. Nu ska lilla jag sova, blir upp i tid imorgon för att hinna med allt. Grattis till Pernillsen min! <3


Oro

Massa massa planer för helgen som sagt. Jag sitter och beklagar mig för Julia:
Julia säger: jaja blir nog bra
Jullsbulls säger: ja blir nog de jag oroar mig alldeles för mkt
Julia säger: ja det gör du

Haha, ja ibland oroar jag mig nog för saker lite för mkt och lite i onödan. Jag tror att de kommer bli en toppenhelg tillslut, tillsammans med er alla!

Sitter här och ni får inte veta var

Partyyy, ja eller nåt sånt, ska iväg o bowla om 10 min och sen får vi se vad som händer. Stora planer för helgen och ni är bjudna ;-)


Partaj

Fm-sändaren vill tydligen inte vara med och leka så jag hoppas på att den dyker upp till imorgon. Mina vänner verkar ha partat för fullt hela kvällen och jag har börjat höra av dom, bra att dom har haft en "trevlig" stund iaf, haha. Om de blir lika trevligt för dom imorgon är ju en annan sak. Resten är nu packat och de finns inte mycket mer att göra, så jag tänker nog lägga mig så jag är någorlunda pigg imorgonbitti. Ni får gärna höra av er under veckan ;-) Kommer saknar er alla!


Packning

Jag håller på och packar för fulla drag, ska försöka komma iväg hyfsat tidigt imorgon. Tror att de mesta är nerpackat nu, måste bara hitta den där jäkla fm-sändaren som jag har blivit undanröjd när mitt rum gjordes iordning, annars kommer de bli en lååång resa. Har inte nämnt de tidigare men jag tror att dom flesta ändå vet att jag åker bort ett par dagar. Åker som sagt imorgon och är tillbaka igen nån gång på torsdag, förmodligen sent. Har nog inte tillgång till dator, så jag är tillbaka på fredag. Ha ett underbart lov allihopa!

Jag vill åka mera NU!



Bara för att jag är bäst på att åka bräda...hmm ja eller nåt i den stilen ;-)

Blablabla

Tack för alla söta kommentarer, det värmer! Idag har de varit skola fram till lunch ungefär, sen drog jag hem och har inte alls fått mycket gjort. Nu ska jag välja outfit till imorgon (de måste va svart!), sätta kamerabatteriet på laddning och sen blir de till att sova. Godnatt! Och Dessi, jag saknar dig!

Ingen bra dag

Jag mår inte alls bra idag och har inte ork att göra mycket alls, har bara suttit framför tvn sen jag kom hem så ni får ha tålamod med mig.

Blåa jeans


Kent är bara bäst, sen var det inget mer med det!

Lite random bilder

En gång i tiden..... var jag en glad fjortis ;-)
Lite senare samma år....  ...var jag lite emo.

Och under detta år hade jag.... sjukt nice morgonfrilla med KORT hår och var glad när jag vaknade upp på morgonen, det ni!

Och såhär ser jag ut just nu, godnatt!

Och jag gillar Bea!

Äcklig och tråkig temavecka som är totalt onödig (plus att jag sakna Peppe idag o.O<3), gullmars en halvtimme (helt värdelöst), hemgång med käraste Zandra och de var ett kärt återseende (men inga presenter, vad va de för stil va ;), middag, simning, lagat lunch till imorgon och nu tänkte jag se på Gossip girl :_)


En dag i skärgården

Lite Billy Talent och inspiration från andra och någon timme senare har man ett par fint redigerade bilder. Dom tänkte jag nu dela med mig av.

     


Toppenkväll

Tack för den underbara toppenkvällen tjejer! Trots att jag är lite sen med det, men här kommer bilder från förra lördagskvällen. Kändes verkligen som om tiden stod stilla när vi alla satt där igen, skvallrade, tittade på filmerna och tjockade oss. Kändes toppen att vi alla kan fortfarande kan umgås och att de fortfarande kan kännas så bra. Ser verkligen fram emot nästa gång :-) Ni ger mig verkligen den där trygghetskänslans, jag skulle inte vilja förlora er för allt i världen <33


Saknaden blir för stor ibland

Allt skrivande om saknad är nog ingen slump, jag har verkligen kännt att jag saknar så sjukt mycket saker på sistone. Det har ingenting att göra med att göra med att jag är olycklig, för det är jag absolut inte men det är dom där små sakerna som skulle få min vardag att bli lite mer underbar

Jag vet att jag inte kan få tillbaka de som redan varit, men kan jag inte få njuta av det lite till? Det är klart att saker och ting förändras, jag ser det ju själv ingenting är som de var för ett halvår eller ett år sen. Det är bra med förändringar också och allt kan inte vara som det varit tidigare, men det känns som att jag fortfarande står kvar på samma ställe som för två år sen, alla andra förändras och jag står där mitt i alltihopa och är fortfarande samma gamla Julia som alltid.... 

Om jag bara fick ha alla de där sakerna som fanns i mitt liv för 9 månader sen plus de jag har nu, ja då skulle jag inte ha mycket att klaga på... Jag älskar er oavsett om ni inte finns lika nära som förut <33

Red flag - Billy talent


Så jävla braaa! Energin är super, den passar perfekt en dag när man är riktigt arg eller ledsen eller bara känner för att skrika lite extra.

Fredagshäng

Ja nu har jag suttit här i en halvtimme lite drygt. Var med Unna till bussen, jag drog med henne hit efter skolan och sen blev hon kvar här ett ganska bra tag ^^  Satt och pratade allt mellan himmel och jord ungefär, oj jag har nog hittat min jämlike. Kändes inte alls konstigt att vi bara kännt varandra ett par veckor och satt ändå och pratade om allt möjligt. Det var trevligt med lite sällskap sådär på fredagskvällen, när mitt "ordinarie" fikabesök uteblev.


Tjuho

Sitter nu i skolan dåra, fick till slut bildspelet att funka men då blev det såklart i fel ordning, suck. Sötnosen blev sjuk så de blir ingen fika i eftermiddag :( Ska försöka hinna med att träffa Pernills imorgon och tigga pengar från mamma så jag kan inhandla lite kläder. Oförberett prov på rörlig bild, hmm, ja de gick väl sådär. Har fortfarande rörlig bild så vi ska tydligen börja redigera om nån minut.

Var ju förbi på gamla skolan dåra men de var ganska igenbommat så det får bli efter lovet eller nåt. För nästa vecka blire temavecka, sen äree loov ^^ Checka in rastbloggen som mina kära vänner skriver på ^^

Up and away

Nu ska jag svepa mitt kaffe och lite snabbt få på mig kläder så ska jag nog vara på väg om bara några minuter. Blossade igår, usch o fy Julia! Nej kaffe var de, hmm beroendeframkallande? Nej jag hinner inte sitta här om dryga två timmar måste jag ha åkt hemifrån så om jag ska hinna ner till skolan innan dess måste jag ge mig iväg.


Min kväll har bestått av

Har bakat en kladdkaka, pratat med lite trevligt folk, fick besök, mailat med lite lärare så vi får förhoppningsvis hjälp med vårat problem imorgon innan redovisningen... och nu tänkte jag titta på Heroes för att sen lägga mig i sängen. Sovmorgon på fredagar som vanligt så jag tänkte passa på att gå till min lågstadieskola och hälsa på lite lärare där, var länge sen sist jag var där. Sen kommer tjejerna på fika imorgon eftermiddag, mys!

Fortfarande i skolan

Ja ni jag sitter fortfarande i skolan, matteprovet gick väl lite sådär men jag hoppas på det bästa. Bildspelet går de iiinte så bra med för den vill inte spara ner filen, så vi sitter här och blir mer och mer irriterade...>.< Vad sysslar ni med? Hoppas på att komma härifrån så snart som möjligt, så jag kan lägga upp lite bilder och langa det där receptet som aldrig kom i måndags, ja jag är lite seg, förlåt för det. 

I skolan igen

Hej på er! Sitter just nu i skolan och har typ lunch...Ska väl försöka hitta dom andra som sitter och gömmer sig i nåt hörn och dra me dom på lunch, om 40 minuter ska vi fila mera på bildspelet eftersom vi har håltimme...Sen blir de matteprov och extrainsatt svenska som jag verkligen hoppas att jag slipper gå på för i annat fall måste jag stanna på skolan till kl fem...Så nu gör vi ett ryck o blir klara med bildspelet på långlunchen :-)

Redigerat


Här kommer som utlovat ett kollage, lite random bilder som jag redigerat under de senaste dagarna bara. Om ni har tur så hinner jag lägga upp ett till ikväll, med bilderna som jag just nu lägger in på datorn. Zandro kommer hem imorgon ocksååå :D:D

There and back again

Som ni märkte fick kära Peppe gästblogga, ja för nu går hon under namnet Peppe, vid senare tillfälle kanske ni får veta vem det är ;-)  Vi har iaf som ni märker vääldigt roligt på våra lektioner, underbar stämning iaf!
    Sitter just nu och redigerar lite bilder så jag slänger upp ett kollage senare. Annars händer det inte mycket, Grey's ikväll och efter de blir de nog faktiskt i sängs, ja herregud jag går o lägger mig tidigt :O Den här låten gällde på tåget hem idag, diggar Daughtry's låtar, lagom mkt drag i dem på något sätt. Ber om ursäkt för typ sämsta videon dock...


Peppes balla gästblogg

tjjeeennnaa där ute i stugorna, höghusen eller hyddorna hehehhehehehehhe....tänkte köra en liten gästblogging här på jullesown. de e ballt! Ja, vi har somsagt datakunskap = INTE balllt.  Candyysh är blond som vanligt & alla har sååå himla roligt! Nu ska han dela ut en guldstjärna. Ciao! pusssssss
 

Blää

Sitter just nu på datorkunskapen och har teori...>.< Trååkigt! 45 minuter kvar, sen är jag åter på väg hem. Fick hyfsat mkt sömn inatt och de var skönt det. Moderna museét var helt okej och sen blev det lunch på Max, återigen... Nej nu kan jag inte sitta här längre, ha de bra!

Många timmars sömn

Nu är det House som gäller, sen ska jag sova upp till Moderna museét imorgon så jag ska möta upp tjejerna i centralen, skönt med lite sovmorgon! Så nu har jag inte tid att sitta här längre. Hann träffa Julia och Julia på tåget hem, trevligt värre och jag bara prata på och tiden räckte verkligen inte till.

Congratulions


Stort GRATTIS på födelsedagen underbaraste, hoppas din dag blir toppen! För du förtjänar det bästa, grattis på 16-årsdagen Jennifer :-) 

Godmorgon

Som ni kanske märkte så blev det inget mer skrivande igår, istället jag gick jag och la mig och har nu fått 11 timmars sömn ungefär, hur skönt som helst! Börjar skolan om ca en timme, men istället sitter jag här och segar, jag ska ta mig ner till köket nu hade jag tänkt och idag blir de till att ta med en vattenflaska. Härligt väder ute idag, eller vad säger ni?

Min darling


Jag älskar dig bästa vän, i med och motgång kommer jag alltid finnas där för dig. Puss på dig min älskling!

I've had i little bit too much


Lady Gaga -Just Dance. Låten sitter stenfast, gillade den inte alls från början men nu bara sitter den. Ganska skön partylåt faktiskt. Jag har fortfarande en irriterande huvudvärk som beror på allt för mycket tittande på datorskärmen och för lite vattenintag under dagen.
  Just nu står maten på spisen och jag ska nog sätta mig framför tvn och äta om en liten stund. Ska försöka hinna lägga in korten från helgen på datorn under kvällen också, langar recept på kyckligen om en stund!

Redigera mera

Hola! Sitter i skolan och börjar få lite ont i huvet efter att ha suttit hela dagen och redigerat bilder till vårat bildspel, bara en timme kvar och sen ska jag hem och laga god kyckling till middag, tänkte vara snäll och langa receptet senare också ;-)

Men innan dess måste jag med expressfart ta mig till videobutiken för att lämna tillbaka filmerna, eftersom min kära mamma var så smart och glömde bort det. Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, måste tillbaka in och redigera mera ^^ Hur mår ni idag? Och nej kan inte visa några bilder för de ligger på fotoservern...kommer kanske några när jag sitter hemma...

Härligt

Filmen var faktiskt över förväntan bra, jag som blir helt känslomässig nu för tiden men de var en sån typisk "tjejfilm" som vi var ute efter från början. Nej nu börjar klockan bli mkt, ingen sovmorgon för mig imorgon så jag ska nog faktiskt börja dra mig mot sängen. Har ju fotolektioner att se fram emot imorgon :-)


Movietime

Nu ska jag se filmen vi hyrde igår som vi aldrig hann se, "Definitely maybe" heter den och igårkväll såg vi "One missed call", helt okej film. Kanske skriver mer sen om jag inte drar mig till sängs, schemaändringar under veckan som kommer ser ganska underbart ut faktiskt ^^ Bilder får ni imorgon har inte tid att lägga in dom nu...

Tv för hela slanten

Nu blir det tv-maraton Grey's, OTH och Gossip girl, oh jo jag är nog fast till klockan åtta, sen är de ju andra avenyn men jag måste ta igen de andra avsnitten från veckan först så de får bli en annan dag ^^ Haft en mysig eftermiddag bilder kommer senare. Jora det fanns en period i mitt liv då jag va både fjortis och brunett ;)


Stressigt värre

Bussen går om en halvtimme så nu måste jag ta mig in i duschen för att sen snabbt som satan göra mig klar för...barnkalas ;) Efter de blir det kanske till att träffa Mollsan igen om turen är på vår sida, så ser min dag ut, nej nu måste jag dra mig, streeess here i come liksom!

Womanizer

Låten fastnade på en gång, hmm, måste vara en bra låt då kanske, jag vet inte riktigt vad tycker ni?



I love it!

Jag har haft mysigast kvällen på länge, tack tjejer och Kev! Nu ska jag sova i nyya sängen, i'm back tomorrow ;)

Myyyys

Nu har hälften kommit av folket kommit och snart ska vi sätta oss där uppe och tjocka med kladdkaka m vispgrädde (värdinnan måste ju bjuda på nåt;)), godis och massa annat gott :-) Nu blire mys resten av kvällen får se om jag återkommer, puss på er!

Läget under hyfsad kontroll

Sängen är nästan uppe, det sista tar vi om ett par timmar. Nu ska jag in i duschen, ner och expresshandla och sen ska jag försöka hinna slänga in en kladdkaka i ugnen innan Jennifer fördmoligen kommer. Sen ska allt göras klart här innan folket kommer ikväll :-) Outfiten för kvällen tror jag redan är klar ^^ Jag langar nog en bild senare om jag hinner få ordning på allt, vad gör ni idag?

Här är jag


Kanske ska göra det till vana att ladda upp en "godnattbild" varje kväll som ett sista inlägg sådär. Jag har upptäckt min cam igen som ni märker och leker för fulla drag, haha och idag har det lyssnats på två år gammal musik också kan inte bli annat än najs ^^ Jag och Peppe konstaterade att jag nog hade en liiten fjortisperiod ändå... Idag har de varit skjorta (och läppstift) som gäller, Zandras dock men jag är inte så inne på att lämna tillbaka den...(A)

Imorgon blir de nya tag

Datorn finns fortfarande här, men den står hopknökad i ett annat hörn, de luktar målarfärg i typ halva rummet och nu tänkte jag lägga mig på madrassen i vardagsrummet och glo på numbers, party party imorgon, looking forward to! Särskilt att få träffa min Polly igen :D Night night! <3

Party

Nu äre party! Haha ja eller inte, håller på och plockar med alla grejer i mitt rum, blir målning senare ikväll som sagt. Men musik på hög volym under tiden och sen ryker väl datorn om en liten stund också så det blir nog inte mkt mera uppdatering under kvällen. Denna låt är det som gäller just nu.

Natti natti


Med ett leende? på läpparna säger jag härmed godnatt!

Min "lilla" tjej

Jag saknar dig girlie, jag saknar din sjuka humor och tokiga upptåg, jag saknar våra flummiga filmkvällar med godis, glass, nötter, läsk och alla möjliga onyttigheter, kameran och en dålig film, snälla ge mig det igen? :-) Och så kan du väl ta och komma hem från de där extremt varma thai-landet också, nu bums helst!


Säng? nej inte här inte

Idag tycker jag att uppdateringen har varit ganska på topp, eller vad säger ni? Hunnit med mycket har jag också, hårmodell i ett senare skede kanske, ja tack. Tar just nu ner alla foton från min vägg, målning imorgon och får med andra ord inte ens sova i mitt rum imorgon kväll, yeah yeah.
Jag och Pernilla ska btw bilda hemlig klubb och ni får inte vara meed, ha ha. Ingen sovmorgon imorgon tyvärr, ja jag brukar ha de på fredagar, men nej då ska jag tydligen ha film hela dagen istället >.<




In my imagination I am one of thoose


@Dessis

Hej på er alla! Blev ju då hem till Dessi för att plugga lite, så nu sitter jag här, så mycket pluggande har det inte blivit men jag har iaf räknat klart hela mattekapitlet som vi har prov på om en vecka :-) Ska nog dra mig hemåt om en stund eller så blir det in till östermalm, inte bestämt mig än. När jag kommer hem blir de till att fortsätta fixa i mitt rum så jag kan få åtminstone lite ordning. Jag skriver senare när jag kommer hem.

Ett morgoninlägg för omväxlingsskull

Godmorgon! Jag är vaken och ska väl gå dit ner för att äta frukost alldeles strax...ska dra mig om en kvart, hehe. Gud vad skönt det känns att ha nästan hela golvet att röra sig på! Ångrar verkligen inte inköpet av en ny säng. I eftermiddag blir det till att plugga, får se om vi är här eller hemma hos Dessi, blir troligtvis det senare alternativet. Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, ha en bra dag!


Trötthet

Ni får en extremt förhandsvisning, jag kollapsar snart, mååste...ha...sömn! Sovmorgon imorgon med=lycklig utvilad Julia, som dock bara har två lektioner med håltimme emellan...=mindre lycklig Julia. Här kommer iaf bilden jag ska sluta babbla och lägga mig på min madrass på golvet och sova...ja ni hörde rätt sängen är borta och någon ny kommer jag förmodligen inte sova i förns på lördag. Godnatt och ge kritik! *hint hint*


I behåll

Jag är vid liv! Bara så att ni vet ;-) Återkommer om en liten stund när min kära bror *hooost* har klivit bort från vår dator där nere och då kan jag skriva mera! Hur har ni det?

Rensat, renskrivet och reused

Hemskrivningen är klar! Jag är hyfsat nöjd, ingen aning om vad läraren förväntar sig dock eftersom det är första gången vi gör en hemskrivning så det blir ju lite intressant att se hur det blir med den saken...hoppas på att få minst G iaf...
Nu har jag rensat lite i bland annat bokhyllan samt andra utrymmen i mitt rum för att kunna möblera om senare i veckan, MÅSTE få allt klart innan lördagkväll annars blire kaos.. Bytte även till min gamla mobil, så jag har inte alla numer men det är bara temporärt byter snart tillbaka igen! Däremot var de himla roligt att läsa igenom alla gulliga gamla sms som låg i inkorgen :-)
Imorgon blir det sovmorgon så om ni har tur hinner jag blogga innan jag sticker för dagen, annars blir det ett sent inlägg för kvällen är redan bokad ;)


Hemskrivning

Det är dålig uppdatering, men jag är strax tillbaka med full kraft! Promise! Har en hemskrivning som ska vara inlämnad senast kl 23:00 ikväll så jag kämpar för fullt, för tillfället men nu är jag näästan klar och då skriver jag mera! (Oh yes, jag älskar utropstecken!)

Så saknad!


Jag saknar dig, jag saknar att sitta ute ända till natten och bara prata strunt eller allvar, jag saknar att ha dig bara två meter ifrån, jag saknar att ha någon att kunna skicka iväg ett sms till och två minuter senare gå en promenad till ica eller bara runt kvarteret, jag saknar att gå tillsammans från tåget, jag saknar att bara umgås och vara, jag saknar allt det där och önskar att de kunde vara så igen.

Looking forward too!

Jag måste ju komma med i alla fall ett inlägg under den här dagen. Tack för alla kommentarer, ni är underbara sötisar! Har typ två dagar den här veckan som inte redan nu är bokade, full rulle dvs, men det är najs! Lördagen blir nog helt underbar om allt går som det ska, ommöblerat rum till slutet av veckan också med lite tur på min sida. Nu ska jag ladda in lite ny musik på mp3 och sen blir det sängen som gäller. Godnatt!

Jag som hiphopare?


Ny säng

Ledsen för sämst uppdatering under helgen. Men jag har faktiskt varit så pass duktig att jag inte har suttit vid datorn sen i fredagskväll så det är därför de inte har blivit någon uppdatering. Igår blev det då som sagt Täby, himla mysigt! En tunika blev de också, den blir perfekt för nästa helg :-)
Dagen har tillbringats i Solna och ikväll blev en ny säng inköpt, med andra ord blir det ommöblering i rummet senare i veckan, dubbelsäng ;-) Nu ska jag cama lite med Robin och försöööka skriva in mitt utkast till våran skrivning som ska vara klar på tisdag..

Kanelbullens dag

Nu när det är 4e oktober så är det ju faktiskt...tadaa...Kanelbullens dag, mysigt värre man kanske ska ställa sig och baka imorgonkväll? Nja jag är ju faktiskt bullbakaren här i familjen men jag råkar veta att mamma redan köpt en påse med färdiggjorda bullar som bara ligger och väntar i frysen...MUMS!
För att komma till saken då, kommer ihåg exakt hur kanelbullens dag firades förra året, jag o Julia köpte en massa bullar var på konsum satte oss sedan på en bänk i den varma höstsolen och njöt av våra bullar och cola innan vi gick hemåt... :-) Trevligt minne sådär...
















OMG! :O Vad liiiten :)


Tack så hemskt mkt!

Kollade precis igenom de underbart fina kommentar jag fått och det värmer verkligen, tack så mycket! Redigerade två bilder från gotland så jag tänkte bjuda på de med... Blev även en del bilder och tänkte även att ni skulle få se ett smakprov på de som framkallades i skolan idag men de får bli imorgon eller så för nu har jag inte tid eller ork att lägga upp bilderna... Täby imorgon, alltså upp hyfsat tidigt och sovtime för mig alldeles strax :-)




En spontant redigerad bild bara


Såhär ligger de till

Jag är ledsen, det blev ingen mera uppdatering igår som ni märkte. Jag orkade inte skriva och hade "fullt upp" sen blev de till att se på alla "Andra avenyn" avsnitten och sen blev det faktiskt läggdags för min del. Så idag är jag pigg och glad, om en timme blir det iväg till skolan.
  Sen blire hem och göra mig iordning sen drar jag iväg till värmdö för kvällen. Gårdagen blev en riktig flummdag och det var väl behövligt, har saknat de lite. Håltimme på 3 timmar, vi drog iväg till globen för att käka och ja... Flumma runt. Nu är det heeelg! Vad är era planer? Jag ska träffa min sötnos, de blir nog en del bilder där. Blir nog till att hetsa iväg och hämta min kamera någonstans där ikväll också...


Puss på det!

Dålig uppdatering idag, oh yes we like! Nej nu ska jag ta mig en titt på heroes, photoshoppa lite som kanske kommer upp här sen, prata med mina coola vänner och sen återkommer jag nog igen, med tanke på fredag=sovmorgon! :-)

Ombonat

Nu är designen ganska så klar, förutom headern som är ganska obefintlig som ni förmodligen ser, men det får jag fixa till imorgon eller en annan dag när jag har tid för nu börjar klockan bli mycket. Vad tycks om nya designen? Har även lagt in en ipod så ni kanske lyssna på lite musik under tiden ni är här och kikar, men det går att välja om man vill ha den på :-) Imorgon ska jag umgås me denna tjejen...



Under renovering

Ursäkta om det ser rörigt ur för tillfället, jag sitter och trixar med designen så till kvällen ser det förhoppningsvis bättre ut, ha tålamod! :-)

datorkunskap...

Hellu där ute! Just nu sitter vi i datorsalen...ehm ja vi ska ha datorkunskap men det är första gången vi har ordinarie lärare equials kaos och med andra ord sitter 16 personer och bara surfar runt på internet och gör ingenting :-) Vi slutar om en halvtimme iaf och har hitills bara lyssnat på när läraren pratat i typ fem minuter, bra lektion right? Btw jag älskar mina klasskompisar...or some of them, they make my day! :-) Samtalet från Dessi var ju också rätt najs, haha

RSS 2.0