I wanna rock!

Hola! Här rullar allt på i full fart, förra veckan var de tenta, examensavslutning och massa träning. Självklart avslutning på all simning också. Sen har de varit förberedelser för julen, samt massa firande med släkt på olika håll. Också hängt med massa fina människor och haft det bra. Självklart blev det också utgång på juldagen, det är ju ett måste. 
Igår lämna jag och Zandra av familjen på Arlanda innan vi drog iväg och handlade inför morgondagen, det blir fullt ös. Sen ägnade jag kvällen åt att plugga, färga håret, slappa och försöka kurera mig själv eftersom jag åkt på halsont lagom till nyår.
Idag har vi lämnat av hunden hos mormor och jag har stått i köket ett par timmar för att slippa göra det imorgon. Superskönt! Nu blir det att kolla på de tre musketörerna och bara njuta av att allt är klart!

Traditionell utgång på g!


Så vi kan blåsa på månen

Så var ytterligare en helg tyvärr till ända och det börjar närma sig tentadags... Jag har dock fortfarande knappt öppnat böckerna, aj aj!
Helgen började med träning för min egna del och sen för barnen, lugn fredagskväll hemma och sen en helg i Bålsta typ. Middag och öl med folk igår, sen födelsedagsfika idag innan jag drog vidare till stortorp för mera julfika tillsammans med fina släkten.
Annars har veckan varit ganska lugn med intervju hos faster, träning och skola som vanligt. Hunnit med att gå på konsert och dricka öl med fint folk också!


Sagor för barnen som är som du

Hola! Helgen har flugit förbi alldeles för snabbt och nu sitter man i aulan på föreläsning igen, den här gången om intervjuteknik.
I fredags blev det tidig dag i skolan och sen lunch på bk med Madde och Johanna, sen en tur förbi gamla skolan för att fråga om en intervju, gick super. Hem och sov en timme, innan dusch och fix med presenter osv innan jag drog iväg till Tintin för att fira honom tillsammans med annat fint folk. Blev en riktigt rolig kväll med allsång i köket och lite för mycket mousserat för en del ;)
Lördagen blev lugn, med pyssel ute hos farmor och sen även middag.
Igår tog jag det lugnt hemma ända fram på eftermiddan innan det blev myskväll i Västerhaninge, med middag och solsidan. Bra helg helt enkelt!


I'm alive!

Nämen hej på er! Här har det varit dött länge nog så tänkte det var dags för en liten update ser ni.
Pluggar på för fullt här och försöker överleva fram till jul. Historian är väl inte direkt det roligaste ämnet här i skolan men man ska väl kunna överleva det med. Nu dags för fikapaus innan den sista lektionen för dagen!


RSS 2.0