But I know what you are, what you are baby

Jag har varit vaken i dryga timmen, nu ska jag stoppa i mig nåt lätt att äta. Sen drar jag ner på gymmet och springer lite. Så man känner sig fräsch ikväll. Igår inhandlades en klänning som åker på ikväll, en mysig stickad tröja och en lång t-shirt blev det också. Var en mysig dag på stan med tjejerna. På kvällen blev de bio som sagt, med the crew. Pratade i telefon med Jennifer till två på natten så det blev ingen tidig dag igår heller...


Never gonna faught for you

Jag kom precis hem, har umgåtts med människor över två dygn i sträck, inte varit själv en sekund. Nu ska jag plocka in saker i min nya byrå. Samtidigt som jag suktar lite mer efter Edward. Jag mumlade filmrepliker i två timmar, kanske dags att se en annan film snart? Imorgon smäller de!


What's my age again?

Ingen rast ingen ro. La mig vid fem på natten(morgonen?) igår och nu ska jag och Zandra snart bege oss mot sängen. Har inte varit ensam en enda minut idag och nu börjar min kropp protestera. Hoppas ni har de bra, hör av mig när jag orkar och har tid. Imorgon befinner jag mig i stan efter kl. 11.

Knowing me knowing you

Vi sitter i köket och fikar, Faster Fiffi är här. Sen blir de iväg på middag i vällingby innan jag träffar upp tjejerna för nya festligheter. Så idag blir de inte mycket uppdatering. Blir väl nåt nattligt inlägg ;-) Imorgon blir det hårdkörning och träning med Dessi innan jag ska träffa tjejerna från gamla klassen. Vad gör ni ikväll?


Take a chance on me

Nej det där med att sola var kanske inte en så bra idé. Jora brun är jag. Men bröstet och ansiktet blev kräftlikt istället, kanske inte de som var meningen va? Nu ska lilla jag sova. Helt otroligt, jag lägger mig innan tolv. Sover återigen tills jag vaknar och nås förmodligen på telefon under morgondagen! Godnatt!


When the christmas comes








I just wanna live when i'm alive

Då var det inbokat ett biobesök också. Kom fram till att jag har ungefär två kvällar lediga fram tills nästa söndag. Men jag gillar att ha planer så mig gör det ingenting. Men det här med att man är julledig brukar väl innebära att man ska vila upp sig inför den nya terminen. Så blev inte fallet den här gången. Fast jag klagar inte, är glad över att jag inte sitter hemma hela dagarna och degar. Vad gör ni för roligt under lovet?

Go slow

Min dag har varit ganska bra. Den där tiden för vila vet jag inte vart den tog vägen. Vaknade vid elva, upp och äta frukost med familjen. Sen var det bara att byta om och gå ner till gymmet. Springa tills man var helt slut och sen lite solning på det. Så nu är jag brun och de man lagt på sig är borta igen.
 Hem och äta lunch, sen ner till centrum för att titta in rean. Springer in i Molly & Kevin de första jag gör. Möter upp dom andra tjejerna tsm och tar en fika. Fick med mig en topp (till imorgon) och ett par skinnstövlar hem. En stressad dag och nu blir de lugn filmkväll hemma.


Helt oredigerad bild

Nearly killed me

Nu är jag helt slut. Även filmen så, ha ha. Dags för mig att hoppa upp i sängen och sussa. Och gud så jag saknar dig. Alldeles hemskt mycket just nu. Jag vill ju så...ååååh vad det är frustrerande. Men nu ska jag hoppa i säng och drömma sköna drömmar tills jag vaknar. Då blir de ner till gymmet så man kommer i nyårsblåsan till på onsdag ;-)


How can i resist you

Jag är hemma! Jag lever! Och nu ska jag lägga mig i sängen under sängen (haha) och titta på Mamma mia som vi fick i julklapp. Dags att vila upp sig inför helgens och nästa veckas partymoments med mina söta tjejer :)


Sneek-a-peek


Diamond doll


Nu blir det ut till farmor för mera paket och trevligt sällskap. Tömde kameran på dom 100 bilderna som togs igår och jag är riktigt nöjd med resultatet, så det lär ni få se mer av. Jag är tillbaka imorgon och nås tills dess bäst på telefonen! Ha en bra fortsättning allihopa!

What a sick massochistick lion

Det snöar ute och julmaten står på bordet. Julmusik spelas i hela huset. Kan de bli mera julstämmning eller? Så kul att det äntligen kommer lite mera snö. För det är något som jag tycker behövs på jul! Har ni det bra där ute?

Merry christmas

Julafton förmiddag. Ni alla vet ju vad som händer idag. Och för de jag har glömt att messa, GOD JUL på er!


Holly jolly christmas

Nu ska jag som förutspått däcka i min säng. Med huvudvärk och illamående. Fast de går nog över efter lite sömn. Jansson och julskinka har ätits och granen är klädd. Nej, imorgon blir en lång dag. Så nu är vilan väl behövd. Och jag har ju även hunnit inhandla en julklapp till mig själv under dagen :)


All i want for christmas is you


What a stupid lamb

Just nu: Soffpotatisen är här. Jag de vill säga. Haha.
Om en timme: Granen ska kläs. De lär ta sin tid. Och alla lär ha sin åsikt. Precis som vanligt.
Två timmar: Micke kommer hit.
Fyra-fem timmar: Jag däckar i min säng. Helt slutkörd. Helgen tog mina sista krafter ur mig.

Mitt hår blev supersnyggt. Trots en timmes väntan. Imorgon är det julafton. Blir säkert bra det med.

One of thoose wonderful nights








Home make over




So the lion fell in love with the lamb

Jo så de blev så att Jennifer sov här. Sällskap sjuk som jag är. Andra julklappen för i år har jag fått också. Fick tid hos frisören redan imorgon. Så det blir en ny Julia till i jul. Annars har de inte alls hänt mycket under dagen. Mest vilat. Försökt ta igen mig efter helgens äventyr. Vad gör ni såhär dagarna innan jul?

New moon

Vi har sett världens bästa film, ytterligare en gång. Nu ska jag prata lite mer med S, sen är det dags för oss små flickor att sova. Kan inte alltid ha lika kul som igår....Kiss godnight


We're getting closer

Farmor bjöd på fika och god middag. Mys som vanligt. Somnade nästan i soffan en liten stund. Nu blir det ner till Jennifer en sväng för prat. Hade tänkt dra förbi Nettan men det får bli en annan kväll. Verkar som att den här dagen aldrig tar slut. Nej dags att ta en kort promenad. Jag har snott pappas stora tröja, passar perfekt en dag som denna.



Kisses

Nu drar jag ut på landet och får frisk luft, haha. Kan behövas en dag som denna. Kommer hem sent ikväll då blir det bilder och annat kul. Ha en bra dag. Jag har haft det toppen med mina underbara tjejer. Detta får göras om snart igen. Nu ser jag fram emot ett skönt lov. Julklappar och cash imorgon är inte fel.

om man inte borstar får man tandtroll.

Julia borstar tänderna. Jennifer och Kristin sitter och kämpar med sina strumpor. Och här sitter jag, vid Julias dator och är söt. Natten full av diverse underhållning och sedan singstar efter frukost. Mysigt! Saft i lokaflaska är något nytt?
Nästa gång sover vi hemma hos mig! För det är supervarmt hemma hos julia och hennes säng låter massor, hehehe. Den är inte diskret om man säger så. klart slut. vi stinker parfym.
PUSSISAR / UNNABUNNANUNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

One night of passion

Party. Subert sällskap. Hångel. Kladdkaka och kaffe mitt i natten. Sextalk och bara allmänt mys med tjejerna. Nu är det dags att sova. Ser inte fram emot att vakna imorgon, men de får funka. Kaanske blir några bilder om ni har tur. Mina sötnosar hälsar godnatt! Puss på er.

You make my heart go

Det blir en singstar kväll med massa söta människor från klassen. Sleepover också. Nu ska jag ta en lång dusch. Sen baka dubbelsats kladdkaka till ikväll. Mums. Städa upp på rummet efter gårdagen och sen är vi off. Vad har ni för planer idag?


As my life goes on

Vi skrålade på

Because baby im the worrying kind

Oooh va snygg man va för ett halvår sen ^^
Galet underbar kväll med dom söta tjejerna. Följde med mig ner på simningen. Filmmys. Singstar and so on and so on. Cash på måndag, sitter inte helt fel. Nattliga promenader och nattmat är inte heller helt fel :-) Bilder utlovas imorgon. Nu ska Julia sova. Puss på alla hemliga beundrare ;)

You are my life now

Ingen uppdatering pga att jag inte suttit vid datorn. Varit ganska skönt att bara ta ett break. Samtidigt som de fanns en patetisk anledning. Underbar time i måndags med tjejerna från klassen när vi såg vad jag nog skulle säga är årets bästa film, Twilight! :-)
Sitter nu och pratar med lite söta människor och ska strax bege mig mot sängen. Sjukt trött trots att vi var lediga idag. Julavslutning imorgon och sen blir de party med Unna och Jennifer på lördag 8D Ni får mig verkligen att må bra just nu. Så oerhört tacksam över att jag var med just er när jag fick veta.


If it only could be enough for me








Never opened myself this way

Nej. Ingen fylla. Inte ens det minsta påverkad. Bara min syn på saken. Sen får du göra vad du vill med den. Adventsfika med trevligt folk. Bästa vän kom också förbi. Fick en julklapp och jag tror den var uppskattad. Sängen och Wallander väntar om 20 min. Helgen går mot sitt slut och den här har inneburit vila. Nästa helg blir det party. Tack för mig.

This ones only for you

Jag har ingen aning om iaf just du kommer läsa det här. Och ärligt talat känns det inte längre så viktigt. Men jag känner ändå att jag på ett eller annat sätt måste få ur mig det här. Så jag kan börja på ett nytt kapitel i mitt liv.
     För du hade mig så fast redan förra gången vi höll på med det här (vad det nu är för nåt?) och vad hände då? Nu har du  mig så jäävla fast igen! Ändå får du mig gång på gång att tvivla. Du får mig att tvivla på både mig själv och du får mig att tvivla på hur vi står i förhållande till varandra (om man nu kan kalla de förhållande?). För, för varje gång du gör så mot mig, så ger du mitt självförtroende en liten törn och jag kan inte ta mycket mer. Egentligen har jag nog för länge sen nått gränsen för vad jag kan ta. Men ändå ligger jag i skiten och krälar för att jag hoppas på en förändring från din sida.

En förändring som aldrig verkar komma. Trots det sitter jag här dum som jag är och hoppas. Fast jag ju ser att förändringen inte kommer. Är de då meningen att jag ska må dåligt dygnet runt pga att du beter dig som du gör? För du måste ju inse att jag inte är känslokall. Men du visar inga tecken på varken de ena eller det andra. Ena sekunden är du jätte på och andra sekunden behandlar du mig som luft. Nu sätter jag ett slut på det här. Antingen så får du agera på riktigt eller så säger jag upp kontakten helt. Du ska inte få den tillfredställelsen att få mig att må skit. Då har jag bättre saker för mig.

För du finns just nu i både mitt hjärta och mina tankar dygnet runt och det ska till mycket för att ändra på den saken.... <333

For my beloved ones

Bara för att mina gullungar är sötast! <3
Och för att jag var sjukt snygg idag ^^

Couldn't be much more from the heart

Simhallen, sen straigt way to Dessi. Kommer hem sent, om alls. Lär bli ett tänkande extremt egoistiskt inlägg då. Morgondagen ska spenderas med Unna och eventuellt (?) Jennifer och Mary.

:)

Bloggpaus. Vet inte när jag är tillbaka. Förmodligen senare i veckan. Ha de bra och puss på er!

If you don't know me by now

Jag mår inte bra. Inte alls. Jag ska titta på Grey's i min fåtölj. Göra något varmt och gott att dricka. Sen blir det nog ganska tidigt i säng. Sällskap med Andreas hem och träffade Alex imorse. En helt okej dag. Redovisningen gick bra den med.


You're beautiful, its true

Mysig dag! Nu ska lilla jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Tidig dag imorgon, med redovisning och allt. Har ni haft en bra dag?


Every song has to end

Jag är uppe! Efter lite halvtaskig sömn så har jag nu varit vaken en timme. Gick med Unna till bussen igårnatt, träffade på lite trevligt folk och sen var det raka vägen i säng. Nu blir det julmarknad och sen ska jag köpa med mig en stor godispåse och åka hem till Zandra den skrutten :-) Det blir nog en bra söndag.


To include everyone


UnnaNunna är här. Trefligt värre. Haft en super rolig kväll. Inget stan men supersällskap istället. Nu är det Britney och sen blir det nog bedtime om en stund. Mina ögonlock klappar ihop.

If it wasn't that innocent

Inte mycket uppdatering idag. Men inte heller mycket att uppdatera om. Gick upp vid tolv. Inte gjort ett piss. Fick ett ryck och städade rummet samtidigt som jag pratade med Jennifer så det är nästan bra nu. Ska göra tacos med pojkarna till middag och sen blir det en kort sväng in till stan. Blir en ganska lugn helg och de behövs för att vila upp mig. Ställde mig på vågen när jag kom ur duschen och fick en chock. Efter två veckors tränings syns resultatet rejäljt. Bara att köra på inför beach 2009! 8D


Everyday it's a getting better

Det är så härligt att må dåligt, eller hur? Fika imorgon. Efter att jag har sovit tills jag vaknar. Med andra ord människor, terra min telefon tills ni hör nåt ifrån mig om det är viktigt ;-) Sen kanske det blir iväg en sväng på kvällen då också tydligen. De vill säga om jag mår bättre. Så nu blir det bedtime så jag kanske mår lite bättre imorgon. Godnight!

Silence

Det är fysiskt inte bra för tillfället. Tiden i skolan var inte särskilt givande men jag fick träffa några sötisar iaf. Underbar jag tänker på dig! <3 Ska försöka tvinga i mig lite mat. Sen om jag orkar tänkte jag baka en kladdkaka så jag kan trycka i mig nåt gott till Idol. Nu ska jag njuta av tystnaden här hemma.

Time for action

Jag en kvart innan jag måste gå hemifrån:
Sitter i underkläder och äter frukost/lunch samt dricker kaffe. Läser alla möjliga bloggar och surfar runt i allmänhet, samtidigt som jag lyssnar på Kent boxen. Kanske dags att börja göra sig iordning? Nej vaddå jag har all tid i världen. Jadå en helt typiskt fredagsförmiddag för mig. Men nu har jag på riktigt inte tid med det här. Ha en bra fredag!


Keep you free from sin

Vaknade upp för ca en timme sen med ont i halsen. Inte bra alls, jag som skulle träna innan skolan. Nu blir det till att ta en långdusch, fixa lite här i rummet. Sen ska de lagas lunch och iväg till skolan. Framkallning står på schemat, jag som nästan är klar får väl gå tidigare. Vad har ni för planer för helgen?

Sleep with one eye open

Jag smäller av på Allex (^^) Det gick bra där nere. Jag är bruunis, härligt värre såhär i vintertider. Lördag=fikadag två helger fram över. Can't wait. Har saknat er så!
Nu ska jag läsa ut min bok och sen är det faktiskt dags att sova. Den där sprutan var inte att leka med. Hoppas verkligen jag orkar träna imorgon. De går framåt och det är så härligt att känna.  Hur har er dag varit?


Off to never never land

En trött dag. Alla var riktigt sega i skolan. Drama drama drama. Main word hela dagen lång. Var skönt att komma hem. Tända ljus, krypa upp i fåtöljen och läsa. Måste strax byta om och dra ner för instruktion med Alex. Sola lite också. Sen hem igen. Ont i halsen så de får bli träning imorgon förmiddag istället. Inte mycket mer att säga. Seg håltimme på tre timmar, inte kul.

When it hurts the most

Jag är så sjukt trött på människor som beter sig som svin. Människor som sårar mina vänner. Människor som folk litar på och sen sviker en totalt. Vad är det för mening med det? Då är man väl ingen bra kompis om man lyckas få människorna att vända sig emot en och inte kunna lita på en längre? Det är onödigt att de ska behöva gå så långt, så långt att du tar ut de på alla människorna i din omgivning. Man kan aldrig veta var man har någon helt enkelt. Synd att allt blir som det blir. Men jag finns här för er mina vänner, jag går ingenstans.

Some extras




And the music keeps on playing

Som ni kanske märkt har på senare tiden alla rubriker bestått av en engelsk textrad. De flesta av raderna är hämtade från olika låttexter, känner ni igen någon? För er som är nyfikna tänkte jag ge er en lista på vilka låtar jag har använt mig av ^^ Med youtube länkar, bara att lyssna på.


And suddenly it's easy

Klar med inbjudningskorten, at last. Dom blev faktiskt riktigt snygga. Fick agera lite mer sekreterare och maila ut inbjudan till alla. Ni får inte se hur den ser ut ;-) En mysig promenad med Jennifer. Hon behövde prata av sig och jag lyssnade. Var skönt. Blev lite bilder men dom kommer upp imorgon förmiddag skulle jag tro. Har ju faktiskt sovmorgon, sjukt skönt!


Your sympathy will get you left behind

Kom precis hem. Tagit vaccin. Köpt julklapp. Haft prov osv osv. Hela dagen har bara varit en enda stor skrattattack. Men sånt är ju aldrig fel. Visar ju bara på hur roligt vi har de i skolan. Snabbt talk med Jennifer så nu ska jag slänga i mig mat bara sen blir ut på promenad, myspys. Kanske ska ta med mig kameran? Som jag precis kom på inte är laddad ännu... Braa Julia! Hann med lite mera jobb nu när jag kom hem och de var ju snabbt avklarat. Sprang på Dessi också mitt i stressen :-)

Bite the hand that feeds

Svenskatexten är klar. Allt annat skiter jag i just nu. Jag tänker kollapsa i sängen om sisådär 20 min. Först en snabb dusch bara. Jag kan inte säga nåt om de förns det är säkert, men jag vill såå att de ska inträffa nu. Snälla ge mig bara de här.Jag var förövrigt speedad ikväll, kunde knappt hålla mig för skratt men de var tur att det inte slutade illa. Kramkalas med Manda, myspys. Godnatt!


How can i find, a way out of here

Jag begraver mig i plugg. Hundra saker att göra innan jag går och lägger mig. Kom precis hem. Så förvänta er inte mycket uppdatering. Men vänner, ring/smsa gärna och stöör ;-) Puss på de!

And so on


The one is any more

Jag sitter här och skrattar högt för mig själv. Underbar har skaffat comviq och gjort Julia till en gladare människa. Andra människor beter sig som svin mot folk som litade på dem. Bea kommer vara saknad ikväll, får hänga på Catalina istället. Vissa människor kan verkligen överraska en ibland, speciellt såna som har en liten plats i ens hjärta. Nu ska de packas. Bye

When i look in the mirror

Jul(ia) och Un(na)derbar, just gotta love it. Vilken tur jag har som har fått såna härliga nya vänner. Två timmar på gymmet satt inte helt fel heller. Hanns med mycket. Konditionsträning, dricka latte, sola, prata med nytt folk ovs. Tänk hur effektiv man kan vara.

Pepparkakor, julmust och popcorn har de bjudits på idag, trevligt värre. Nu ska de göras inbjudningskort och sen ska jag sova. Men de här kommer uppta mina tankar större delen av natten...

Never seen the light of day

Nej ingen tid att sitta här. Ska satsa på att springa lite och kanske till och med hinna sola. Möte halv åtta. Dags för mig att byta om och dra härifrån. Snarast. Dagen har varit bra hitills, hur har eran varit?

 Tjejer jag älskar er <33


RSS 2.0