You can give me your hand, you can make your demands

Sådär jag är klar tio minuter tidigt och hinner med ett till snabbt blogginlägg innan jag drar iväg. Middag hos Saxins först och sen party hos Jennifer! :) Vad gör ni ikväll? Alla sängar är bäddade och jag är redo för kvällen iaf! Vad jag gjorde igår får ni veta en annan dag, här kommer en bild på hur jag ser ut och sen ska jag dra, ha en bra kväll och gott nytt år!


My love is like a fucking disease

Partylistan spelas på Spotify och jag försöker bädda sängarna, så vi slipper de när vi kommer hem inatt. En jävla massa kuddar hade jag visst i min säng! Har hunnit träna som sagt, lunchade med familjen, sen en sväng förbi Jennifer och lite annat, hinner jag sova? Ja det hoppas jag banne mig, annars blir de seeegt ikväll. Stressad här, så be för ett par inlägg till innan jag sticker och så hoppas vi på tur med tiden ;)

I'm not the one that you want, not the one that you need

Jag är så ofantligt slutkörd så ni anar inte! Igår var det rull rulle hela dagen och var hemma runt ett tiden, på natten så därav inget bloggande. Jag har varit iväg och tränat nu på morgonen, ska slänga i mig lite lunch nu tänkte jag och sen kommer ett längre blogginlägg när jag har mer ork :)

If sex is the drug then what is the cause?

Jag ska ta bort sminket och hoppa i min nya mjukisbrallor innan jag tar mig upp i sängen, supertrött, har varit en lång dag! Gissa vem som vann bowlingen, klart de var jag ;) Sen blev det pasta med oxfile till middag, mums! Flera timmar på stan med Jennifer, mycket trevlig och även idag fick ju som sagt lite saker följa med hem, bland annat ett par skor, hårfärg och annat kul. Godnatt och bilder kommer imorgon!


I know it shouldn't but it's getting me on

Hej på er!
Jag har varit uppe sedan tio och hunnit äta både frukost och lunch, däremellan också hunnit med att träna och ringa och väcka Jennifer. Blev inget tvåtimmarspass som igår, men det duger, det viktiga är att jag kommer dit ner! Nu ska jag göra mig iordning, sen tar jag bussen till farsta för att fixa en grej, innan vi drar vidare in till stan :)


En halvfärdig jag...


You look so fragile as I fuck with your head

Jag ska hoppa i säng och kolla lite på tv. Har ägnat kvällen åt att sortera bilder med namntaggar, tog ett tag och kom inte ens igenom hälften av det här årets, ett projekt jag får fortsätta med en annan dag. Imorgon väntar träning, några timmar på stan med Jennifer (vi var alldeles för trötta idag), sen blir det bowling och middag med Saxins :) Så förvänta er ingen uppdatering förns till kvällen.. Puss på er!


I hate to say it but it has to be said

Jag springer omkring här och försöker byta om för att gå ner till gymmet, men har lite problem med att hitta kläder, ALLT ligger i tvätten. Hmm...är det kanske ett tecken på att jag ska trappa ner på träningen eller? Haha.. Well, jag fick ta det som fanns helt enkelt, nu drar jag och tränar ett par timmar! =)

I say the damnedest things when you're on top of me

Goddag! Jag har snart varit uppe två timmar, inte gjort mycket nyttigt, fixat kameran och lagt in lite bilder från systemkameran bara. Nu ska jag byta om och gå ner och träna, blev ju ingen träning igår ^^ Sen efter det blir det nog till att träffa Jennifer, vi har lite att prata om, haha.


Thank god I didn't 'cause it would've been a lie

Jag ligger i sängen och har tråkigt så här kommer en lista. 

Ta fram telefonboken i din mobil. Bläddra fram till det namn som har följande plats...
Har du kysst nummer 7? Kusin Andreas, haha nej!
Brukar du hänga med nummer 19? El boyfriend, haha ja det brukar jag väl
Gillar du nummer 26? Jennifer, bästa vän! Klart jag gör!
Är 15 din bästis? Frisören, nja inte direkt
Älskar du nr 10? Jimmy, älskar är väl att ta i
Är nr 20 bra? Bror, ja ibland så
Har du träffat nr 9 i veckan? Grannen, japp de har jag faktiskt!
Har nr 16 gått i samma klass som du? Nix
Vet du om nr 31 har ett förhållande? Linnea, nej har hon inte

Bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågorna.

 1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Oj haha helt galet med andra ord :) Liljeholmen är grejen ^^
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Härligt :) Tackar :D
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss? Haha aa gört ;) <3
4. Vilket sms blev du mest berörd av? Hehe, vad har du köpt? ^^ <3
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Cooling x) <3
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Ojdå :O Vad pratade ni om? Japp de kommer hon förmodligen! :p
7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom? nä, tyvärr:O
8. Vad vill du höra mest av allt? Vadårah? <3
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt? Ja venne x) <3
10. Din romantiska replik? Nä vi är hos mig, ska typ sova ^^ gör du då? <3
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? Tydligen xD


I almost told you that I loved you

Sitter här och är dötrött! Tragiskt men sant. Var väl upp till halv fyra fyra tiden igår, blev kvar hos Dessi och vi kollade på film och konverserade med människor jag inte pratat med på länge..  Det var väl trevligt kan man säga. Myskväll med Dessi var det iaf! Sen gick vi upp hyfsat i tid imorse, segade oss ett tag innan vi åkte in till globen och träffade Lisa, frukost på donken innan jag åkte vidare till Vällingby och mormor, där jag kom hem ifrån för två timmar sedan...  Nu ska jag faktiskt ta mig till sängs. Fått låna kompaktkamera så nu jävlar blir det bilder till nyår kan jag tala om! =)


My back to the wall you're going to town

Hej på er!
Sitter hemma hos Dessi och kollar på Harry Potter, tjockar oss med Billys pizza, chips, mera chips och dipp :) Började dagen med att försova mig rejält när jag skulle ha gått upp och tränat, tog mig upp vid tolv, tjugo över var jag på gymmet. Hann träna och sola ett tag innan jag sprang hem och duschen, sen till tåget och mötte upp Puck på stan. Blev en sen lunch på sandy's och sedan lite shopping. Sprang på Pernilla en snabbis också, trevligt! Sen blev det en sväng förbi liljeholmen för att handla kvällens intag och lite mera shopping.

You shut me up when you swallow me down

Vi väntar spänt på flera julklappar här i soffan. Pappa sover, medans jag och brorsan är lite rastlösa, här är resultatet utav det...






And I'm a junky for the way that you please


Me right now. Ni får INTE se klänningen, får nyårsklänningen fick åka på idag också, så ja.. This is me för stunden iaf. Ha en bra dag, det ska jag! Nu blir det julbord igen, mormor är redan här...

You know I love it when you're down on your knees

Hej på er!
Jag har varit vaken ungefär en timme och fixat med lite saker. Tänkte nu slänga mig in i duschen och börja göra mig iordning, klockan två kommer mammas släkt hit för mera julfirande. Så med tanke på hur snabb jag är borde jag sätta igång nu. Ska bara bränna ner en skiva med lite bilder först, varför vara ute i god tid?
Lagt in bilderna från gårdagen har jag också, så jag bjuder på några nu tänkte jag.












Impossible to know whice one, I should follow ... Yeah..

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Göta kanal, som sagt en ny dag imorgon. Och jag saknar dig faktiskt, hur svårt de än kan vara att tro på, men så är det. Jag fick ju åtminstone en tidig julklapp som pryder mitt rum...


Such a wide selection

Hej på er!
Lika trötta som jag? Jag kommer nog somna när som helst här i soffan, tog mig en tupplur förut när vi kom hem. Hade det jättemysigt hemma hos farmor, precis som vanligt. Bästa var när tomten kom med klapparna och barnen blev alldeles uppspelta! Har inga bilder inlagda än men det kommer, promise you. Nu har vi ätit lite kvällsmat och tagit det lugnt med familjen, när vi kom hem för ett par timmar sen. Fått massa fina julklappar och imorgon fortsätter firandet. Fick ni några fina julklappar?


These thoughts of mine

GOD JUL!
Ingen träning blev det idag, insåg att jag inte skulle hinna med det. Har nu precis blivit klar i tid för att åka. Ska hämta upp barn i skogås och sen åker vi ut till farmor för att fira med släkten :) Ni får se hur jag ser ut idag också :)





The answers to the questions, are getting closer

Fem minuter till julafton, är alla klappar inslagna? Jag la mina under granen för ungefär två timmar sen och kände mig himlans duktig. Bror fick dock ingen, han har inte varit så snäll i år. Wish I was joking on that matter... Har pratat med massa underbara vänner under kvällen och tittat på Love actually. Har också hunnit julstäda mitt rum frivilligt, de ni! Nu ska jag sova. Godnatt så hörs vi en snabbis imorgon!


A little revelation

Nej man kanske skulle ta och rycka upp sig, jag ligger i sängen och slappar, grymt skönt! Tog mig till slut ur sängen en stund och kom ner till farsta också, inte så mycket fok som jag trott, hittade dock ingenting men gör mig inte så mycket. Ska klä granen och fixa julklappar nu under kvällen, sen blir det i säng i tid. Upp imorgon och träna innan vi åker till farmor :)



A cut with a knife

Hej på er!
Igår kom faster Maria förbi på besök och vi satt och pratade länge. Sen blev det middag innan jag bytte om och drog ner till gymmet igen, kom hem helt slutkörd och gick till sängs strax efter det. Idag hade jag planer på att komma upp i tid och hinna med massor, men nej det misslyckades a bit. Den hemska träningsvärken i mina ben höll mig kvar i sängen ändå fram till tolvtiden. Nu har jag iaf hunnit ta en runda till på gymmet och ska försöka åka ner till centrum en sväng innan dom stänger också. Är ni stressade inför imorgon?


I got my hand doin circles, and I'm losing my soul

Bildregn vill ni väl ha igen, eller hur? Ja nu i jultid så får ni det, så det så! Jag har fått ett ryck och då blir de som de blir.








This is my damnation... won't get me outta here

Whoppa, vi är uppe! Haha, nej riktigt såna sömntutor är vi inte. Vid två tog vi oss slutligen upp ur sängen, första samtalet kom strax innan halv tolv då jag blev väckt av Fredrik som ringde och sa hejdå. Vi låg uppe och titta på film och myste till tre inatt så det kanske är förståeligt att vi sovit bort halva dagen. Ätit lunch och sen har jag slängt ihop två kladdkakor åt papsen, som vi ska provsmaka nu innan vi gör oss iordning. Vad har ni för planer för dagen?


I've got a messed up reason to stay out of control

Har hunnit vara på gymmet två timmar, gick hem och hann duscha bara innan pappa skjutsade upp mig till Jennifer. Varit där en och en halvtimme så kommer Jennifer hit igen strax. Det blir en myskväll för oss tjockisar, med läsk, chips och godis! Myspys med min tjej är precis vad jag behöver! Bjuder på den tre år gamla bilden...


A broken mirror, hides What I am keepin inside

Fredrik har varit här och gått. Jag snackar med Jen, så jäkla glad att jag träffat dig tjejen, kan inte riktigt fatta dock att du ska spendera jullovet i norrland, galet! Har ätit middag med paps och har nu bytt om för gymet, först ska maten smältas litegrann bara. Sen jävlar ska allt julgodis bort! Haha.... Hunnit nörda mig med min älskade kamera också, wiie! :)


And it just doesn't feel like it should

Fel fel fel. Skriker det i mig. Inte så här det ska vara ju... Varför måste jag krångla till det så i min hjärna, kan det inte bara vara enkelt? Nej apperently not... And that's to bad. Måste prata med Jennifer, need some help! And I need to deal with this fast!

You'll get a bitter surprise, from my reflection

Godmorgon!
Jag har varit uppe ungefär en halvtimme glodde på tv alldeles för länge och pratade med Jennifer när jag lagt mig i sängen, sen gick jag upp och startade dagen med ett samtal till Jennifer, haha. Ja kan hända mycket under ett par timmar faktiskt. Nu ska jag ta mig in i duschen, äta lite frukost/lunch. Sen ska jag väl förmodligen träffa Fredrik och så. Sen blir de iväg till gymmet innan jag ska träffa Jejja :)


Taken over


Nej nu säger jag minsann godnatt. Ska lägga mig i sängen och titta klart på andra avenyn, Brottskod försvunnen och lite annat bra sådär. Sen blir de nog en mysig dag imorgon med. Ska försöka ta mig ut i snön på förmiddagen och fota lite mera också. Vill ha massa julbilder! :)

Keep out of sight, when I've been


Jag och bror för någon timme sen... Och nej ser inte riktigt lika mycket ut som att jag har blåtira på riktigt, haha. Nu har alla gäster gått och jag ska snart gå och lägga mig faktiskt, varit en lång dag. Fick fotoalbum och pengar, värsta perfekt, precis vad jag önskat mig! Vad har ni gjort idag?


Just a small suggestion

Svartvitt dock, men såhär ser jag ut en halvtimme senare, grovt sminkade ögon, en variant på Martinas senaste och så brunt läppstift till det!




I've got a little advice

Nu är det bara middagsgästerna kvar, sen är alla avverkade för dagen. Haha. Nej men mysigt är det! Fick en Max i knät för en stund också, kan det bli bättre? Och så mera julkakor än man orkar äta, ändå trycker man alltid i sig lite för mycket när man sitter ett par timmar. Får se om jag orkar någon middag, äsch ska nog gå ner lite av det med. Jag har hunnit ta mig en snabb dusch och bytt om till finkjolen och den andra jultröjan, ja jag har flera jultröjor!


Här är tröjan iaf...Saknar mitt långa hår...


I got a million little triggers and they're ready to blow...

Hallååå! Jag har så in i helvete ont i mitt finger! Lyckades bränna mig när jag stod och hällde upp knäcken i formar, den hamnade istället på mitt finger, aj! Nu är åtminstone knäcken färdig och vi ska snart äta lite lunch. Jag kom upp alldeles för sent, än vad jag hade planerat men det går ändå. Grannarna kommer över om en timme, sen kommer Sussie och Hanna nånstans  där dom med. Familjen Örtegren kommer dom med någon timme senare. Sen väntar Kurre och Ulla till middagen och lite för tidig julklappsutdelning...
Ni hör ju hur jag har det, full rulle hela tiden. Så vi får se om jag hinner med någon mera snabb update. Jag har iaf min Let it snow tröja på mig :)


Yeah, you're the one that's going down!

Har nu satt mig tillrätta i soffan med en kaffedrink, nån sorts machiatto. Vi ska nu sätta på en av Johan falk filmerna, inom en snar framtid kan man hoppas. Ätit supergod middag och väntar med bakningen till imorgonbitti som sagt. Sen är det full rulle hela dagen lång, gäster gäster och sen lite mera gäster :)

Cause I was never goin'

Nej något julbakande har det då minsann inte blivit för min del. Åt till slut lunch efter mycket om och men. Sen begav vi oss slutligen iväg för att köpa en gran. Så kom jag hem och skulle vila en halvtimme eller så innan jag skulle sätta igång med bakandet, guess what? Ja, jag somnade och vaknade nu typ, haha lyckat. Så det blir till att pyssla under kvällen om jag orkar med det. Knäck ska jag ha åtminstone!


But you got the message now

Här kommer bilder från senaste veckans mysstunder :)


 
Latte, en godispåse och filmer bjöd lördagskvällen med Jennifer på



 Och vi fotoelever trivs bäst bakom kameran




With my fist in your face and your face on the floor




But it's the little petty shit that I can't ignore

Godmorgon! Haha, eller ja jag har ju varit vaken i nästan fyra timmar och hunnit med en del, men ja godmorgon på är andra. Som sagt varit vaken sen nio, fick mig några timmars sömn åtminstone, men inte var det i överlag inte. Var en trevlig kväll igår med trevligt sällskap, hann träffa Jennifer och Matilda en stund också :)
Upp och drack kaffe imorse, innan vi gick till tåget och jag åkte hem. Nu har jag hunnit skriva adresser till massa julkort, sitter nu och väntar på lunchen, sen blir de julbakande!

Snööö




This is hardly worth fighting for

Wiiie! Glad Julia, bara massa happy helt enkelt. Pratar med Stephanie som kommer till Sverige snart och Nettan kom idaaaag!!! :D Mysig dag med klassen och mysmysmys på simningen med bara två barn, märkestagning, massa fika med pepparkakor och festis, fick choklad och annat trevligt. Nu blire hem till Fredrik med lite människor och så hör jag av mig imorgon, då det blir julbak med mamsen och kanske lite fikagäster på eftermiddagen. Puss på er!

But don't cry like a bitch when you feel the pain

Igår dog mitt internet så det blev inget mera bloggande när jag kommit hem. Men det var en mycket trevlig dag med Martina iaf! När vi slutade så blev de snökrig och snöänglar på väg till tvärbanan, sen åkte vi till farsta, jag klippte mig och under tiden fixade Martina julklappar. Hem till mig för middag och sen in till stan igen, förbi 7eleven för kaffe och brownie, hämtade ut biljetter och sen började filmen, sååå bra!!!
Idag var det avslutning, kan de bli bättre när man går estetskola? Träffade Julia på tuben innan, bra med lite uppdatering. Sen blev det mingel med fotoelever, gå till Gullmars och fota lite på vägen. Åkte in till gamla stan med ett gäng och vi tog en julfika tillsammans innan vi kramades och sa god jul. Nu ska jag vila upp mig inför kvällen en stund, vad gör ni ikväll?

You can treat this like another all the same

Godmorgon!
Nu har jag varit en effektiv tjej! Gick upp och ställde mig vid spisen för att laga till mig sås till min lunch, samtidigt som jag åt frukost. Nu ska jag ta tag i min kamera och ta mig ut i snöovädret. Möta upp Jen i gullmars för att gå i blåsten till skolan, blir nog härligt ^^ Snodde en av pappas tröja som får agera tunika idag :)

The words circling in my brain





Tycker inte om min sucki mobilkamera och ska så snart jag kan och har tid gå ut och fota med systemkameran istället! Men snöstorm är det iaf och nu ska jag definitivt sova!

Let's take a trip down memory lane

Jag är ganska så död nu. Har skrivit gensvar åt Jen och har skrivit nästan helt klart engelskan, så det går bra nu. Så nu tänker jag gå in i duschen, för att sedan sova. Imorgonbitti ska jag tydligen gå upp och laga mat eftersom jag inte hunnit med det nu under kvällen. Tur att man har sovmorgon imorgon. Sen blir det klippning efter skolan, hem för middag, sen in till stan för bio med Martinaaa =) New moon!

So get ready for another one

Mitt pluggande går det alldeles utmärkt med, är inne på slutklämmen på litteräranalysen och förstår precis allting i matteboken som jag precis läst igenom hela kapitlet som vi har prov på! Haha... Ja de skulle man ju kunna önska... Men jag skriver faktiskt i detta nu på engelskan så jag gör ju nåt iaf. Matten lär gå åt helvete i vilket fall som helst men jag ska väl åtminstone försöka öppna boken innan jag lägger mig ikväll.
Såhär ser jag ut när jag är djupt koncentrerad och pluggar..


To me it's when we're gettin' it done

Nej man kanske skulle ta sig en bit kladdkaka med glass och sätta igång med pluggandet. Här blir det ju ingenting bra gjort. Zandra var här en timme och höll mig sällskap till middagen. Nu blir de matte, linjära ekvationer, additionssystem osv sen lite engelska också om jag hinner och orkar.. Bjuder på en snöbild så länge så återkommer jag med hur det går.






Define your meaning of fun

Helloo! Jag är på awesome humör idag av nån anledning, can't really tell why men så är det iaf! Sitter i datasalen och ska göra vernissagekort till KD klasserna, men som vanligt drar internet mera, är ni förvånade?
Kollat på film och gjort utvärderingar på förmiddan, pratstund med Unna, det var übermys! Har saknat dom! Kan ju passa på att tala om att jag tycker mycket mycket om mina vänner som förstår mig just nu.
Nu blir de grako ett par timmar och sen åker jag bort mot Hammarbyhöjden för en kväll med Zandriisen och eventuellt matteboken också..

I'm not runnin', it's a little different now

Mysdag! Mörkerrummet med skrikande och annat trevligt med Martina på förmiddagen. Telefonsamtal med Jennifer och kom sedan på att de var kladdkakans dag. Tog en tripp till Mediagymnasiet där jag mötte upp Dessi för att sedan åka hem till mig slutligen. Snöbollskrig och mulande av varandra, sen blev de en julkladdkaka med vaniljglass till. Julmusik när internet kom till liv och såklart kortspel. Ner på simningen, mys med pepparkakor och festis samt mysiga ungar, sååå trevligt!
Har ni missat att snön är här!?!?!

One of us is goin' down

Lyssnar på julmusik från Spotify och ska försöka plugga. Just den där biten med att plugga går hitills inte så bra med tanke på att jag sitter framför teven... Som precis stängdes av! Ska försöka ge Jennifer gensvar på sin saga åtminstone och sen måste jag banne mig börja med litteräranalysen annars är jag ganska körd. Datorn funkar iaf bra! :)


Cause one of us is goin'


Leker med webcamen i den nya datorn, borde egentligen sova. Ni ser ju hur pigg jag ser ut att vara... Så nu säger jag godnatt!!

And the tables' turned around

Okej jag vet att jag inte uppdaterat alls under den senaste veckan, har helt enkelt inte hunnit med. Knappt suttit vid en dator än mindre prioriterat att uppdatera bloggen. Veckan har bestått av träning, simning, umgåtts med Dessi som enligt tradtionen bjöd på kladdkaka och kortspel, umgåtts med Jennifer och myst en massa, idol-final hos Martina med Ruddä and Fredrik. Köp av ny dator som jag nu sitter vid och en massa annat roligt!

It's been a long time coming

I fredags följde då alltså Bea den gullungen med mig hem efter att vi hade tränat våra söta ungar någon timme, mera cash åt mig och simning för tredje gången denna vecka. Började skoldagen klockan ett vilket var superskönt! Gick me ond fot nästan hela vägen till gullmars mellan lektionerna för att möta Jen. Blev Djävulen bär prada på ny tv, med pringles samt latte till det och sen i säng. Upp tidigt och mötte Jen på tåget, gick till studion och ställde upp allt inför foto med familjen Lundberg, kinamat till lunch. Handla, hem, sova liite, tacosmiddag med bästa, sminkning från min personliga make-upartist (Martini offcourse!) och sen bar det av!
Greeeeeat weekend!

Peppen!






If you know what I know that I know

Det är söndag, ni förstår säkerligen mycket väl hur jag känner mig och mår. Helt awesome kväll/natt igår. Tackar ALLA för att ha förgyllt min kväll! Fotade studio igår under dagen också, riktigt bra bilder blev det, men så blir det väl när man har bra modeller antar jag ^^ Blev en lite annorlunda morgon, pizza med Jejja som tillsammans med mig låg utslagen i soffan på eftermiddagen och nu försöker jag titta på film som jag ska kunna handligen på tills imorgon... ^^


I wouldn't put my money on the other guy

Jag har....babaaam...tränat idag! Två timmar till och med, helt awesome fantastiskt! Gått med Dessi, Puck & Unna på saco-mässan alldeles för många timmar. Inhandlat middag till helgen, ska nog även få mig lite pengar till en lunch på stående fot nånstans i närheten av studion. Kanske även får Bea till sällskap imorgon kväll, skulle ju vara riktigt mysigt framför våran nya tv. Ja pappa kom hem med en ny tv!!! :D Bjuder på en bild Kristin tog i studion häromdan...


If it's a fight I'm ready to go

Kommit hem vid halv tio, tio tiden två dagar i rad nu pga spenderat tid i simhallen. Men jag klagar inte när det finns bra sällskap och jag får cash, för igår iaf ^^ Nu tänker jag däcka. Först ska jag bara in i duschen kanske. Imorgon går vi förmiddag och sen blir de SACO-mässan. GÅ till skolan på morgonen också :) Massa planer och planerande för helgen, så jääävla awesome!


Because I'm hyped up, outta control

Okey i brist på uppdatering på dryga två kommer här en jättekort uppdatering av läget. På två veckor hinner man med gymnasiemässa, lunch med Dessi, middag m Dessi, utbilldning i väsby, middag hos Kristin plus film. Fredagssimträning, massa sjuk, ljusparty, party skogås, fira Puck m middag, älvsjö, träffa Jennifer ute i natten, sovmorgnar och gå med Jennifer till från gullmars, stan med Martina, träffa Linnea i täby och så vidare....

RSS 2.0