Godnight mister tom

Dålig uppdatering idag med, jag vet jag vet. Har suttit och trixat med lite saker i photoshop i flera timmar nu och sedan framkallat lite bilder så det har faktiskt upptagit hela min kväll. Annars har det varit skola, hann med stan på lunchen blev ett par silverörhängen, träffade Julia på vägen hem och jora det finns redan nu planer för nästa helg :-) Ja det är väl det som hänt i mitt liv under dagen (fixat Pernills blogg också ofc) och nu tänkte jag förvånansvärt nog gå och lägga mig, godnatt!

Stammisar

Nja det blev ju inte hemåt för min del... Vi åkte in till Liljeholmen för att äta och då stötte vi på Zandra m compani, sen drog vi vidare till björkhagen och efter det blev det återigen fika på Café 60 med lite trevligt folk, precis som det blev i torsdags kväll om jag inte nämnt det...Så det var trevligt de... Men nu ska jag ta mig till sängen, åter imorgon!

Kort värre

Sitter hemma hos Dessi och vi ska snart dra oss iväg mot donken för att käka lite, sen blir de nog in mot stan igen för att möta upp Zandra så ja får mitt smink...Sen blir hemåt för min del,  har en del att fixa med...


Hemma?

Tjoho, sitter nu hemma hos Zandra, sover här ikväll så de blir inte mkt mera bloggande. Hann vara hemma en timme innan jag åkte igen. Nu ska jag vara social, hur har eran helg varit? Dessi har iaf saknat mig :-) Haha.


Vidare

Jag drar till landet, tillbaka någon gång på söndag då jag kommer ha fullt upp igen! Ha en trevlig helg!

Helg?

Godmorgon! Jag har varit uppe i ca en timme och kom precis ur duschen. Nu tänkte jag ta och göra mig iordning, sen blir det till att fixa lunch. Efter det är det bara för mig att dra mig iväg mot skolan. Efter gårdagen känns det som att det redan nu är helg och inte som att jag måste gå till skolan någon timme, det blir väl särskilt så när man kan gå upp vid tio elva tiden samt lägga sig vid två dan innan... Som tur är har vi bara tre timmars foto idag och dessa lektioner brukar gå undan. Känns bra att jag valde den linjen jag gjorde :-)

Nati

Nu ska eran lilla Julia gå och sova, nej jag har inte kommit längre. Börjar som sagt ett imorgon, ska försöka ta mig upp i tid och även hinna blogga lite innan jag drar. Ni får en bild under tiden. Gissa hur gammal bilden är?


Full fart

Ledsen för dålig uppdatering under dagen! Har faktiskt inte varit hemma på hela dagen, eller jo var hemma en snabbis på sisådär en halvtimme och slängde i mig lunch innan jag drog vidare. Kom hem för en halvtimme sen och nu tänkte jag prata med lite folk innan jag drar mig mot sängen. Ska nog titta klart på "White chicks" också som går på tv just nu.  Ni får veta mer om dagen imorgon, nu orkar jag inte skriva mer. Börjar ett imorgon så det blir update innan jag drar! Puss på er!


Här kommer lite bilder

Vi lagade god mat i helgen också :-)

Typ stör mig inte va?

Jag har världens snyggaste vänner ;-)

Japp vi är blonda

Jag snor delar av Dessis inlägg från igår bara för att hon beskrev det så bra (A) En rolig konversation som utspelade sig på väg från MG mot slussen igår iaf:

Zandra- men han flyttade väl från sverige?
Julia - eh, vart skulle han ha flyttat och varför skulle han ha flyttat från sverige?
Zandra - nej men vadå, han flyttade väl till skåne?
Dessi skriker högt - SKOJAR DU MED MIG!? Någon som inte var med på geografilektionerna.
Julia - Skåne är Sverige, och för det andra så var det småland som han flyttade till.
Zandra - ahaaaaaaa *ögonen lyser upp*

Haha jarå mina vänner är alltid smarta...

Trevligt värre

Hej, jag är hemma! Kom hem för dryga halvtimmen sen efter att ha avslutat en lektion i datorkunskap, där vi upptäckte att min lärare är gammal klasskompis med min kusin ^^ Sen slog Andreas en pling så han kommer förbi skolan imorgon också, trevligt trevligt. Dock ska han låna min kamera så det blir inget fotande under helgen...


Underbar dag

Jag är död. Dagen har bestått av superbt sällskap! Dessi du är bäst, finns ingen bättre att prata med! Nu ska jag sova. Återkommer imorgon.


MG

Hej där! Vad har ni för er? Sitter här på MG och väntar på Zandra, sen ska jag och Dessi dra in till staden för att fota lite bilder som förhoppningsvis blir bra... Kanske drar förbi Silvercity också för lite shopping ^^ Har haft världens mest chill dag i skolan och nu ska jag äta hmm lunch eller är det middag? Inne i stan innan jag drar till simhallen.

Nu är du min



Haha nu har du lovat du kommer inte undan ;) Imorgon blir det "elevhälsodag" i skolan till halv ett, MG och sen stan med Dessi innan simningen, med andra ord blir nog morgondagen en dag att se fram emot. Blir lite photoshoot inne i stan också förhoppningsvis så jag kan bli klar med den förbaskade uppgiften så jag slipper oroa mig övar den. Nej nu ska jag sova, pga föreläsningen börjar vi halv nio imorgon också...

Congrats

Jag har ju fullständigt glömt! (skickade faktiskt sms imorse..) Grattis till underbaraste Julia som faktiskt fyller 16 idag! Hipp hurra, hoppas du haft en super da! :-) 10 års vänskap skulle jag tro att det är också... Usch vad tiden går fort... I alla fall, grattis sötnos!


Sötsuget sätter in

Jag går runt och har ett sånt grymt godis/söt sug hela tiden, vad är det med mig? Och det går ju inte över för att jag tar en liten choklad bit eller nåt heller, hmm.. är jag egentligen hungrig eller behöver jag bara bli lite sötare? ^^


Måndag igen

Jag kom hem för ca en timme sen och nu sitter jag här vid datorn igen... Smart som jag är när jag skulle beskära en bild så gjorde jag det i Windows live gallery, med andra ord inte alls så bra eftersom den inte sparar en kopia utav bilden utan den tar istället bort originalet... Hmm.. Får bara hoppas på att Molly har kvar bilden eftersom jag turligt nog skickade den till henne förut.

Dagen har varit relativt bra, dock är eftermiddagarna alltid väldigt sega då vi har typ två timmars filmteori innan vi får gå ut och filma, så tråkigt att typ halva klassen sover... Men sen fick vi se på filmerna från förra veckan och de var roligt att se på :-)

Sleeping time

Jag kom hem för sådär 20 min sen och ska nu ta mig en kopp kaffe och prata lite snabbt med mina kära vänner för att se hur veckan kommer te sig. Sen tänkte jag nog faktiskt ta och lägga mig...Har ju tidigaste dan på måndagar och jag måste ta mig till midsommarkransen. Jag har iaf haft en trevlig helg med mycket bra sällskap, hur har eran helg varit?


Top model next?



Wohooo, vad tycks om bilden gott folk? ;-) Ni får nöja er med den för kvällen, mera kommer nog under morgondagen.... Nu ska jag prata lite med Nicklas och sen tänkte jag nog lägga mig i min sköna säng och sooova ut.

Mot staden och vidare

Hej på er folket! Här är det party... eller nåt sånt, haha musik på hög volym och vi är iordning gjorda ;) Ikväll bär det av mot café 60, det blir säkert en trevlig kväll med en del nya ansikten. Har tagits en hel del bilder, men jag kommr nog hem sent ikväll så det får bli imorgon det, ha en bra lördagskväll!

Är det såhär man lever

Jag är vaken! Fråga mig inte varför... Gick ju och la mig för åtta timmar sen, men jag och Dessi skulle upp vid tio så det var bara att pallra sig upp och ringa, jora vi lät lika döda båda två. Vi ska iaf försöka hinna med en liten fredagsfika innan jag åker iväg :-)
Nej nu kan jag inte sitta här längre, solen skiner faktiskt ute! Så jag ska kasta mig in i duschen, kanske äta någon frukost? och sedan förhoppningsvis dra mig in mot stora staden. Vad har ni för planer för helgen?

Kvällsbilder

Jag fick ett ryck och knäppte av lite bilder så jag tänkte bara dela med mig innan jag går och lägger mig. Alla åsikter är välkommna :-)



Städning för fulla drag

Jag var klar med både disken och hela rummet redan innan klockan tre, hur bra är inte jag? Dammade av alla ytor, dammsög, våttorkade golvet samt rensade igenom mina kläder så nu är det ordning i alla lådorna i byrån...

Kanske ska ta och packa min väska också så jag slipper göra det imorgon, japp jag åker bort över helgen, får se hur mycket bloggande de blir med andra ord. Kameran åker självklart med, de lär alltså bli en del bilder när jag kommer tillbaka på söndag.



Städdag

Jag är uppe! Nu ska jag värma lite mat och sen hade jag tänkt att ta itu med all disk som väntar där nere innan jag gör nånting annat, sen blir det till att storröja igenom hela mitt rum det kan behövas. Så skönt att kunna röja runt som jag vill när man är själv hemma. Vad gör ni idag?

Det är vad som händer

Ja vad är det då som händer? Inte mycket egentligen, läraren till alla lektioner utom en var sjuka idag så jag drog hem efter lunch och placerade mig i soffan för att stanna där ett bra tag. Var sista dagen i skolan för den här veckan och nu tar jag en långhelg, kanske kanske kanske åker jag bort över helgen? Nu planerar jag att sitta uppe halva natten, någon som vill göra mig sällskap? Sen blir det en låång sovmorgon imorgon och så planerar jag att röja upp i mitt rum och kanske om jag har lust bakar jag nåt också...

Coffetime

Jag ska göra mig en kopp kaffe och sen återkommer jag med lite info om vad det är som händer ;) 


Min ängel


Fotograf Andreas Saxin!
Molly älskling kom bara hem! Det är i såna här stunder jag är så jävla glad att jag har dig i mitt liv, det spelar ingen roll om du är flera hundra mil bort eller tio mins gångväg, du finns alltid där för mig! Vill bara ha dig här just nu så vi kan ha våra flummiga stunder tillsammans där jag bara kan bryta ihop av skratt. Idag finns E där och jag har nog inte skrattat så mycket på länge :D

Schemaändringar?

Hmm.. Tog mig en titt på vårat schema inför morgondagen, ser ut som att våran halva av klassen inte har nån datorkunskap, men vi får se hur det blir med den saken, slutar isf kvart över två och det skulle ju inte vara helt fel det heller.  Sitter mitt i en ganska allvarlig disskusion med Stoffe, om bland annat otrohet och så vidare.. Ja ja nu ska jag nog snart krypa ner i min varma mysiga säng!

Simhallen in my heart

Hej på er! Jag kom precis hem från simhallen, har varit där i två timmar och tränat barnen, umgåtts med trevligt folk och haft en allmänt najs stund. Nu tänkte jag placera mig i soffan och titta på den nya serien på fyran, tittar ni med? Idag har det varit skola, inget speciellt som hände där flöt på som vanligt. Vandrade runt i området på rasten, de var rätt så chill. Juste engelskaläxa till imorgon...hmm, har jag gjort den? Nee...Jaja får ta de på lunchrasten imorgon. Sista dan i skolan imorgon för den här veckan, sen har vi studiedag då blir det långa sovmorgnar och bara till att vila, jag tror att det behövs.

That's life

Jag är otroligt trött och mår dessutom inte super bra, därför tänkte jag nu ta mig en dusch och sen tänker jag faktiskt hoppa i säng, imorgon väntar en ny dag med lite sovmorgon också. Simning imorgon kväll, kan nog bli en bra dag :-) Hur mår ni?


Helgen då

Min helg då...Ja ni kanske kan lista ut lite grann själva vad som har hänt. Fredagen blev en trevlig tillställning hemma hos Jennifer, vi drack gott, hyrde bra filmer och umgicks bara. Kom i säng ganska sent så man var rätt seg igår morse, som sagt. Var hemma ett par timmar innan jag mötte upp lite folk i slussen, tog en tur och sen hem till D för att mysa i soffan, med varsin påse chips :-) Blev ett samtal med lilla Stoffe också, det var mys! 

Lite bilder

        

Bilder från min helg med underbart sällskap! Samt ett kollage som jag gjorde åt Jennifer som ska framkallas, tänkte nog göra ett åt mig också som jag kan få på väggen. Vad tycks om bilderna?

Pics


Lite bilder från fredags eftermiddagen, mera bilder från fredagskvällen kommer snarast, även lite update om vad jag har ägnat mig åt i helgen :-)

Utgång

Jag har nu tagit mig en skön supervarm dusch, höll på och frysa ihjäl här när jag vaknade upp efter en liten tupplur. Nu ska jag få i mig lite lunch/middag innan jag drar och möter upp D, sen får vi se vad kvällen har att ge. Hinner inte säga så mycket mer nu, har lite att göra innan jag ger mig av... Ha en trevlig kväll!


Lite småsegt

Godmorgon! Eller...? Nej jag har faktiskt varit uppe ett par timmar, sitter här hos J och vi ska göra oss iordning innan jag drar hemåt för att vila upp mig inför kvällen, eller nåt sånt ;-) Får se hur det blir ikväll, förmodligen händer de nåt roligt. Gårdagen var riktigt trevlig och jag har massa bilder att bjuda på sen när jag kommer hem :-)

Friday night live

Det händer grejer, jag är bara hemma och slänger i mig lite mat, Kvällen kommer spenderas hos J och förmodligen blir det inte mycket tid hemma imorgon heller så jag får se när jag återkommer nästa gång och när jag kommer hem imorgon, har en massa fint att bjuda på senare. Vad har ni för planer för helgen?

Friday morning

Jag har varit vaken ett tag och nu tänkte jag ta mig in i duschen, sen kommer det kanske lite bilder från gårdagen om jag hittar någon som blev bra... Sen väntar tretimmar med fotolektioner, inte helt dumt, var inne och kollade vilka uppgifter som väntar, spännande! NU duschen, återkommer snarast! :-)

Härligt värre

Bilder och uppdatering får ni om ni har tur imorgon, efter klockan ett är mitt schema ganska fullproppat och natten kommer inte spenderas hemma. Men eftersom jag har sovmorgon så slänger jag säkert in lite bilder och annat ruligt innan jag drar till skolan imorgon, nu godnatt!

Najs

Min söt kommer hit om fem min :-) Kameran är laddad, med andra ord kommer det nog upp en massa kort innan kvällens slut, soovmorgon imorgon också så det är riktigt najs! Ska nog möta upp lite folk efter skolan och fixa saker, sen spenderas nog resten av kvällen hemma hos J, det blir riktigt great! Kom lite pengar idag också och det är ju aldrig fel att få det liksom, lönar sig allitd att jobba ;-)    Oh yes, suddig bild på mina naglar, vad tycks?


Jacka

Fick hem en jacka idag med posten som jag har gått och väntat på, men den motsvarande inte alls mina förväntningar. Nu är bara frågan tycker ni att jag ska sälja den här på bloggen eller ska jag skicka tillbaka den?

Matteprov

Två lektioner i skolan idag, drog hem med M under den nästan tre timmar långa håltimmen, hann med ett samtal med J, tillbaka till skolan för att göra ett prov på en halvtimme och sen fick man åka hem igen. Ja det låter ju nödvändigt eller hur?

"Den som älskar dig får dig att gråta" - Ja kunde inte vara mer sant just nu...

Ruuligt värre

Dagen har ju förflutit helt okej ändå måste jag säga, hade en ganska skön engelska lektion som bjöd på en hel del skratt. Sen blev det datorkunskap, efter de sprang jag runt på skolan ytterligare 40 min för att fixa saker som jag hade sjabblat till.
När jag till slut har fått ordning på sakerna drog jag in till slussen, mötte upp D för fika innan jag kom hem hit vid sjutiden. Eftersom de har regnat större delen av dagen var man inte så torr när man kom in så jag har krupit i mina myskläder och snart tänker jag parkera mig i soffan för resten av kvällen. Vad har ni gjort idag?


Dagens

Dagarna som varit då, jo igår var det skola mellan 8:30-16:30, sen var det bara hem och slänga i sig mat innan jag drog mig iväg till Solna för att gå HLR utbildning, öva mun mot metoden och grejer ;-)

Idag var det same procedur fast läkaren på morgonen, in till stan under lunchen för att käka, sen blev det simning på kvällen. Fullt upp med andra ord, nu ska jag ta min bok och lägga mig och läsa. imorgon händer det eventuellt också grejer, vi får se. Godnight!

Tack tack tack

Tjejen du vet inte hur jävla mkt bättre du gjorde min dag, det där lilla samtalet gjorde så stor skillnad så du vet inte. Litegrann önskar jag att jag bara kunde vrida tillbaka klockan ett halvår, då skulle ingenting vara såhär... Men jag vill ju gå vidare, inte bara stå och stampa på samma ställe heller, måste allt vara så svårt? Ja jag är lite sådär emo i dessa dagar. Ville bara säga tack tjejen för att du gjorde dagen liite bättre :-)<33


Så kan de va

Some people can just fuck off! Japp nu är jag på riktigt dåligt humör! Supertrött som vanligt numera också, så det blir ett längre inlägg ikväll när jag kommer hem och är på bättre humör...

Tröttande

Jag är ledsen, det händer mycket idag. Har knappt varit hemma och just därför jag inte har uppdaterat något. Jag är helt slut efter den här dagen och imorgon har jag läkartid 8'15 på min dag med sovmorgon -.- Därför ska jag nu göra mig iordning och sen slänga mig i sängen. Vad som hänt under dagen tar vi imorgon, godnatt!


Bedtime?

Nu ska jag göra mig en mysig kopp kaffe, sätta på en film och krypa ner i sängen :) Min helg har varit ganska great, hur har eran varit? :-)

Lämna mig inte här

Det är tråkigt att vi ska behöva glida ifrån varandra... De har ju alltid varit du & jag, men det ska tydligen inte vara så längre.. Det är klart allt förändras, det måste göra det, men måste de vara på det här sätter bara för det? Du har dina och jag har mina, men vi kan väl fortfarande ha varandra? Snälla... gör inte såhär emot mig... <333


Städning

Halva byrån städad, rummet dammsugit, nu väntar gossip girl och senare kanske det blir en liten kvällspromenad med min tjej. Före och efter bilder på allt kommer senare ;)

Slappardag

Inte mycket action här inte, har fixat naglarna och tänkte nog faktiskt dra en sväng med dammsugaren, kanske kan behövas. Dra igång lite skön musik och bara få det gjort. Slänga ut alla kläderna ur byrån kanske och få lite ordning istället för att mosa in allting, låter det som en bra idé?


Natti natti

Nu ska jag säga godnatt till S och sen gå och sova, kan det vara dags för det kanske? Imorgon ska jag få leka med D igen :D Jippi, har haft en underbar dag! Kolla in min coola bror.


Dagen i bilder


The getto

Nu sitter jag i skogås, har haft de superroligt med Pernilla. Nu blir det mys på hög nivå med min bebbe resten av kvällen, hör av er ;-) Har en himla massa bilder att komma med sen, vänta ni bara. Nej time to go, har en massa att göra, jag återkommer senare. Ha en mysig kväll!

Browniebaking

Jag har sovit tolv timmar inatt, hur skönt som helst! Gick och la mig redan vid nio igår och känner mig alldeles utvilad nu, super. Nu ska jag göra mig iordning så kommer Pernills snart hit, det blir super! Ikväll drar jag iväg till skogås för att ha lite bebismys :-)

Med nya kameran

       

Klicka för större bilder. Lite bilder tagna idag, bl.a på fotolektionen och några är tagna innan. Vad tycks?

Mycket på gång

Hej på er! Nu har jag fått i mig en tidig lunch och tänkte slänga på lite snyggare kläder innan jag cyklar när till farsta för att inhandla minneskortet så jag kan använda kameran på fotolektionen om två timmar ;)
Igår var det skola på förmiddan och sen drog jag vidare till MG för att möta upp D och där träffade jag även på Z & O. Vi åkte sen ner till farsta, lämnade in dator och tog en fika innan jag begav mig hemåt. Hämtade ut min kamera dåra och sen lekte jag med den resten av kvällen, hade även lite gäster.
Stora planer för lördag, de blir great :D Nu måste jag börja bege mig, vad har ni för planer för helgen?

Loving you darling

Man borde inte få vara så extremt jävla söt, de borde vara olagligt! :-) Jag älskar dig S! <333

Full rulle

Full rulle och jag orkar verkligen inte skriva. Har inte haft en lugnt stund fram till nu. Ner till farsta imorgonbitti och köpa minneskort, ja kameran har kommit. Skolan börjar kl 1 = glad och utvilad Julia. Jag uppdaterar innan skolan imorgon. Puss på er som har tålamod!

Så blev de inte

Planer, planer och mera planer. Jag som hade tänkt och skriva värsta djupet inlägget, nej jag har najsa konversationer istället med alla mina underbara vänner. Tack Staffie btw ;-) På lördag är jag helt och hållet Pernills eller ja förmodligen hela kvällen iallafall :-) Har saknat den bruden ganska mycket, faktiskt!

Nu är det duschen som gäller, sen är det faktiskt sovtime, faktiskt näst tidigaste dagen imorgon... Kanske blir till att jag träffar en annan P på fredag också, jaja den som lever får se. Godnatt!

Sötnöt

 
Visst är min kära vän söt? :-) See you tommorow! Hoppas hoppas hoppas att min kamera kommer imorgon också så jag kan flasha med lite snyggare bilder sen.. Jag måste sluta prata gettospråk, not good, jag ska få personlig hjälp me detta imorgon, haha. Kommer mera alldeles strax.

Jippie

Wohoo, datorkunskap, slutat om 45 minuter, det är najs! Idag har inte mycket hänt, men jag återkommer senare :) Vad gör ni?

Falun 06


Gissa vem som är jag ;)

Saknar det redan, så jävla många minnen <333

Vilka coolingar


.

Åååh, jag kan inte, får inte göra såhär mot mig själv igen. Jag orkar inte med dom här spelen, jag suger på att prata om såna här saker, kan ni inte bara förstå det!? Måste man veta hur man känner hela tiden... Låt de bara vara och se vad som händer, måste de vara mer komplicerat än så.
Får inte falla dit igen, jag vet ju redan att det inte går, ändå är jag där hela tiden och ska röra till de ännu mer... Faaan! Kan det inte bara vara enkelt för en gångs skull, snälla.. Vill inte ha dom här tvivlen klarar inte av allting på en gång.. .

Snabbis

Ska dra ner till simhallen om fem minuter, inte mycket att säga för tillfället, har en massa tankar som jag behöver få ur mig så det kommer ikväll när jag är hemma igen! Återkommer väl vid 9-tiden nån gång skulle jag tro.

Filming

Nu blir det filmtajm och sen tror jag att jag ska sova, måste bli av med den här förkylningen! Systrar i jeans väntar, börjar inte förns kvart i tio imorgon och slutar kvart över två, det är soft. Resten av mina planer vet ni ju redan ;)


Hela helgen

Helgen då, hela fredagen spenderades som sagt var med Dessi på platser runt om i staden. Lördagen hände inte så mycket alls till en början, sen blev det helt plötsligt en väldans stress innan jag till slut tog mig ut. Var med en stund ute på våran gård innan jag tsm med J, C och T åkte in till staden.

Först hände inte särskilt mkt så vi tog oss till närmaste donken där vi mötte upp Z och O och gick sen tsm tillbaka till kungsan. Väl där mötte jag D och vi stod me honom och kompisar ett tag.

 Vi drog sedan in mot mitten och träffade F och hans kompisar, tsm drog vi sedan allesammans vidare mot hötorget där även D kom och joinade oss :D Vandrade runt lite på staden innan jag drog mig hemåt för att någon timme senare sova. Efter fikat i söndags drog jag in till hötorget igen för att möta upp J och C, blev en kortis till farsta också, sen var det gäster och massa underbara samtal på kvällen! :-)

Back to school

Hej follket! Hur mås det? Jora jag har min förkylning som jag tampas med men ingen ursäkt för att inte gå upp till skolan. Så halva klassen var i liljeholmen en timme och letade efter idrottshall och lärare som inte existerade, åkte till skolan väntade 40 min, gjorde svenska diagnos sen kom mina sötisar lagom till min lunch. Kort  soft fotolektion och sen slutade vi. Imorgon ska jag förmodligen träffa D och sen blir det äntligen simning på kvällen, wihoo jag har saknat mina tjejer :)

 Jag innan utgång i lördags, berättar mer om helgen senare ikväll!

RSS 2.0