Usa pictures

 Las turistas (övar inför eventuella spanskan imorgon;))

 Den bjuder jag på...

 Kusinvitamin






My dirty little secret

Jag har varit duktig och laddat upp usa-bilder och allmänt från sommaren i extremt kort sammanfattning på bilddagboken, delvis de min kväll spenderats med. Nu innehåller den också Legally Blonde 2, prat med mina vänner och tända ljus. Skoldagen bestod av onödig Naturkunskap A, fyra timmar hål som bestod av en tur till Gullmarsplan för att köpa kaffe & brownie, häng på gräsmattorna utanför skolorna och mera häng i korridorerna, ytterligare en onödig lektion, denna gång i kultur&idéhistoria, sen engelskaprov och så fick jag äntligen gå hem!
Bokat in halva veckan och flera playdates, de kan nog bli bra ändå :)
So tell me, vill ni också se usa-bilderna?

Fotobok

Fuji's fotobok är något jag tog tag i för någon vecka sen och började pyssla me, ska bli en suprise. Just nu kan man dessutom få en gratis om man bloggar om den och gör lite gratisreklam åt Fuji. Det enda man behöver göra för att komma igång me fotoboken är att ladda ner deras program och sen kan man helt själv välja vilka bilder man vill ha me, hur dom ska sitta i boken och om man vill ha någon text med. Till och me bakgrund och framsida kan man välja själv, något som gör boken lite mer personlig. Och sen så är de ju alltid kul att se bilderna på papper istället för att jämnt visa upp dom på en skärm som man lätt tar för vana att göra när man fotar digitalt. Så fotointresserad som jag är rekommenderar jag är till att prova på, om inte annat som en kul grej och ett annorlunda sätt att visa upp dina bilder på. Dessutom slipper du ju krånglet me att sätta in alla bilder i album och skriva texter till när du har framkallt dom, istället får du dom redan från början i en bok me text och bild precis som du vill ha det!
Läs mer här http://www.fujidirekt.se/blogga/ 

I'm still broken

Jag har överlevt också denna helgs bravader! I fredags tog jag mig frihetena att stanna hemma och sjukanmäla mig när jag återigen vaknade upp med en dunkande huvudvärk. Gick upp, tog en dusch, käkade lunch och åkte sen ner till vårdcentralen för att se vad som var fel, efter blodprover m.m hittade dom ingenting, jag åkte hem och vila ett tag innan vi gav oss av till Näsbypark för grillfest, hem vid tolv och sova.
Upp och ta de lugnt, ligga i solen och läsa, äta pizza, ut och träffa Jennifer, till slut hamna vi i Handen hos älskling, hem till lekplatsen på gården och så hem för att sova. Tagit de lugnt idag, stekt pannkakor till middag och slängde ihop en sats scones till frukosten imorgon och så ut för ett träffa Jennifer en timme. Och nu blir de En plats i solen (Liza Marklund) en stund innan de är bedtime igen och så skola heeela långa dagen imorgon.




Money makes the world go round

Och så har de gått två dagar till i mitt åh så händelserika liv ^^ Igår så var det dags för en tiidig dag i skolan, estetisk orientering, litterär gestaltning, hem göra lunch, tv, sova några timmar, sitta vid datorn några timmar, älskling kom, ut och träffa Jennifer, hem och fika me la familia och så hopp i säng för att sova.
Upp vid åtta imorse och åka iväg till skolan, engelska B, konsum, litterär gestaltning, lunch, matte b, hem och så kom älskling och mötte mig och så umgås resten av dagen här hemma. Nu har jag tagit en dusch och ska hoppa i sängen och hoppas på lite sömn, borde funka me tanke på att jag för första gången denna vecka inte tagit en "nap" på eftermiddan...


I love the way you dance with anybody

Haha nej den där uppdateringen som jag lovade har ännu inte inträffat, pga massivt socialt umgänge, sjukdom och allmän lathet så här tänkte jag att jag skulle dra de kort sen Gotland för alla som inte hängt med.
Fredag: Kom hem från Gotland, åkte direkt till Farmor för bad mm, fikade me Julia, hem några timmar, åkte till Patrik o umgicks me hans vänner, sov hos honom.
Lördag: Upp o handla i handen centrum, vidare till Maria, hem och byta om och duscha, trevlig tjejkväll.
Söndag: Upp me tjejerna, ta de lugnt, städa och sen hem till Jennifer ett par timmar, hem och bjöd älskling på middag.
Måndag: Sova länge, åka till farsta en snabb runda, Jennifer, Tessi och Karin kom hit, färga hår, träna och ta de lugnt.
Tis-fre: Åkte till landet, tog de lugnt, var ute me båten, åkte vattenskidor och så.
Fre: Hem och byta om och så ut till Farmor för kräftskivor me släkten och så i säng hyfsat tidigt
Lör: Upp i ottan och åka hem till Skogås för att spendera dagen där, hem och baka bullar, Jennifer Söt kom förbi och vi chilla, sen kom Unna sen gick jag och la mig.
Sön: Åkte me familjen till Sickla, åt sen lunch, sov ett par timmar, Patrik kom o vi gick ut me Jennifer, bränna skivor till tre.
Mån: Upp sent, in till stan och fika me Patricia och Dessi, bränna mer skivor hela kvällen.
Tis: Puck kom hit och vi blekte hår, åt bullar och drack latte, mysigt!
Ons: Sista lediga dagen spenderades i solen med en bok som upptog hela min dag.
Tors: Tillbaka till skolan, skolfoto och allmänt dryg dag, mötte Patrik och åkte hem, sen en lugn kväll.
Fre: Lugn skoldag, hem och sova ett par timmar, ut för kräftskiva me grannarna och ganska tidigt i säng.
Lör: 20-årsfest, umgås me Jennifer och Sandra till sena timmen, i säng vid halv tre.
Sön:  Upp vid ett för familje"frukost", hem till Jennifer ett par timmar för att sen umgås me Patrik resten av kvällen.
Mån: Kick-off på förmiddan i skolan, hem och vila, fixa me foton hela dan, ut me Jennifer nån timme.
Tis: Föreläsning me Özz Nujen och sen hemgång, spenderade kvällen i soffan/sängen.

Needs to hit the big screen and shoot a little love scene

Jag har för första gången på över ett år plattat mitt hår, jag har för första gången på väldigt länge sminkat mig innan jag går till skolan och för första gången på väldigt länge har jag tid över innan jag måste gå till tåget, is this a good day? Och ja jag får vara ytlig för idag är de skolfoto -.- Nu ska jag springa ner och ta på mig mina Billabong och dra iväg till tåget för att hoppas på en bra första dag i skolan, I'm prepared iaf.  Ha en bra dag!

Ey ey

Jag har mycket att uppdatera om men ingen kraft eller ork alls. Därför tänker jag nu powernappa en timme, sen ska jag ta tag i mina bilder från i julas och framåt som lär sysselsätta mig ett par timmar, så ska jag umgås med Jennifer= färga hår och äta bullar :) Och för den som är intresserad så har jag en för tillfället grön datorskärm så den som är villig att skänka mig en ny skulle vara högst älskad just nu ;)

.

Och jag hatar detta så grymt mycke för det rubbar mitt psyke. Det får mig att inte kunna sova ordentligt på nätterna. Varför inte bara lära sig att hålla käften så skulle jag inte ens ha suttit framför den här dumburken just nu, nej för jag kan ju inte bara låta bli, eller hur? Men på något sätt ska jag somna ikväll och på något sätt ska allt lösa sig, för livet går alltid vidare...

Up on me up on him

Jag tog mig upp ur sängen efter ett antal samtal och sms, gjorde mig iordning, åt frukost och duscha innan jag åkte ner till farsta för att inhandla dagens köp, blekningsmedel. Hem och käkade lunch sen kom Jennifer, Tessi och Karin en stund senare.
Jennifer hjälpte mig att färga håret och det var en massa jobb med den, tur att vi kul iaf. Sen drog tjejerna härifrån och jag tog mig ner till gymmet för att träna en timme, gud så skönt det var! Var länge sen och måste snart göras om igen. Jag gick hem igen och värmde mumsiga rester från helgens roliga. Nu ska jag hoppa i säng för att titta på Beck och sen sova. Imorgon blir det upp tidigt för att åka ut till la landet igen. See you on friday!

Dirty little lady with the pretty pink thong

Jag tog mig i kragen och gick för att panta burkar, gjorde de och hamnade hos Jennifer i fyra timmar, träävligt! Handla läsk och så hem för att börja med middagen och den sista disken, in me maten i ugnen och jag hann ta det lugnt ett tag innan älsklingpojken kom hit. Myskväll satt perfaboll idag. Nu ska jag vattna mammas tomatplantor och sen hoppa i sängen för att titta på Casanova, åååh så skönt det ska bli att sova i min älskade säng! :D Goodnight!

You're ripping up the dance floor honey

Godmorgon folket! Jag har varit vaken i snart två timmar och ska väl börja ta tag i mitt liv snart, eller något åt det hållet iaf. Kristin kom in vid åtta och sa hejdå innan hon åkte hem, trött Julia efter lite mindre än åtta timmars sömn och skulle lätt kunna gå och lägga mig igen. Puck och Jennifer Söt gick för en timme sen och lämnade mig med disken, så den ska jag väl ta tag i. Ta en dusch och sen gå ner till affären kanske? Pannkakor till lunch och middag me älskling ikväll :)
Det blev en riktigt trevlig kväll igår, kom hem vid femtiden och tände grillen, gjorde potatisen och fixade, sen kom tjejerna(Jennifer, Sandra, Puck, Jennifer, Kristin), vi åt gott, ut till badberget en stund och så hem till mig igen, kom till slut i sängen vid tvåtiden. Nu ska jag röra på mig, mera update kommer kanske senare.

I'm your operator

Och jag hittade precis massa randomness bilder från typ Februari och framåt som jag bara mååste lägga upp så ni får stå ut ;)

Happy people?

Och här vettefan vad som hände...

Ren syskonkärlek, eller?

Trött Julia kommer från amerikat

Lite gladare Julia firade faster Fiffi igår


Everythings gonna be okay

Nej tyvärr så är inte sommar, blogg och Julia en bra kombination. För jag har knappt spenderat en minut för mig själv eller framför datorn sen jag kom hem i måndags och imorgonbitti åker jag bort igen så här blir det inte mycket uppdatering, ge er till tåls till den 20 augusti så kanske de blir bättre när man kommer in i rutinerna igen.
Kom då hem i måndags morse, då hela familjen inklusive pojkvän stod på flygplatsen och väntade på mig. Spenderade dagen med pojkvän och sen på kvällen kom Puck, Unna, Zandra och Julia över och vi spenderade kvällen ute på min altan, gick med Puck & Unna till tåg och buss innan vi gick och la oss.
Upp på morgonen och åkte till Norrtälje för att möta upp den andra familjen och så ut till Blidö. Spendera tre dagar där innan jag åkte hem på fredagen, möta mormor i stan för middag, hem och mysa me pojkvännen, upp på lördagsmorgonen och åka ut till farmor, gratta faster och plocka svamp i skogen innan vi åkte hem igen. Handla mat, äta, sova och sen var det en överlag trevlig kväll som väntade. Och nu ska jag snart ta mig ut i solen för att ta vara på det fna vädret innan det blir Lady gaga och grönan ikväll :)

RSS 2.0