Let's play a lovegame

Sitter fortfarande har tva timmar senare och forsoker roa mig sjalv, tror att resten av familjen kommer hem/har kommit hem fran karaten nu eller inom en snar framtid, da blir det middag och andra trevliga grejer. Forsoker fa igang webcamen men den totalstrejkar, det var ju trevligt... Och det ar forvanansvart mycke manniskor uppe for att vara over ett pa natten hemma... Har ar ju klockan sex om jag glomde att saga det ^^ Nu ska jag spela lite spel eller lasa lite medans jag vantar pa att nagot roligt ska handa. Ha det bra och godnatt ni som inte gatt och lagt er annu! :)


I never promised you a ray of light

Okay, jag ska erkanna en sak, jag sitter vid datorn nastan varje dag faktiskt. Men att skriva blogg ar inget jag har prioriterat utan har mest anvant datorn for att prata med mina kara vanner som saknar mig sa mycket ^^ Idag och igar har jag skrivit en massa vykort sa dom lar sasmaningom komma fram, dock nar jag redan har kommit hem formodligen...

Idag har det inte alls hant sarskilt mycket, gick upp och gjorde mig iordning sen akte vi tjejer i huset ner till Nagelsalongen for att jag skulle fixa mina naglar och de andra fick pedikyr, mysigt! Sen har jag spenderat resten av dagen i huset, last och atit lunch och vilat. Nu ar kusinvitamin ivag i skolan och jag sitter har helt ensam i det stora huset och har precis bestamt playdate med Dessi, vi lyckades klamma in det i vara fullpackade scheman :)

Pratat med familjen via msn och fatt veta att biljetterna till Gotland ar bokade och klara, wohoo! Hinner ga pa Lady gaga och vara hemma en vecka innan vi aker, men de betyder dock att de drojer ytterligare en vecka innan jag kan traffa Jennifer om hon inte kommer hem pa helgen :/ Fick telefonsamtal fran alsklingen ocksa, skont att hora hans rost, ses snaaart! :D

Tonight gonna be a good night

Jag ska vara duktig och skriva en gang till innan jag hoppar i sang, klockan ar runt elva har nu, sa fa inte for er att jag ar uppe superearly ^^ Idag har vi mest slappat, kakat kinamat-rester till lunch fran i lordags, da vi spelade spel och hade kul. Sen gick vi faktiskt hem och jag sov ett par timmar :P Pratat med alskling litegrann idag ocksa, stackars liten som saknar mig ^^ Det blev donken till middag idag och sen karate, for att sedan aka ner till The union i nagra timmar, nice!
Igar stod bio pa schemat pa kvallen My sisters keeper, goood movie but sad. Nu ska jag sova faktiskt trots den tidiga timmen, tror att jag fortfarande ar jetlagged ^^


Long time no see

Jag ska val passa pa att skriva nar jag anda sitter har vid datorn och inte har nagot battre for mig. Hoppas ni forstar vad jag skriver, har ju inga konstiga bokstaver pa den har datorn, haha. Nu ar jag da har i Madison, Wisconsin iaf. Idag har vi varit uppe vid Devil's lake och bara legat i solen och latat oss hela langa dagen, suuupernice! Sen blir det chineesetakeout tonight och spela spel, trevlans! Annars har vi mest akt runt och tittat pa hur staden ser ut an sa lange, men det hander grejer snart ska ni se. Har varit ganska skont att bara ta det lugnt och umgas de forsta dagarna ocksa. Hur har ni det dar hemma i Sverige da? Har hort att vadret inte ar alltfor bra i Stockholm at the moment.... Haha! Har ar det "bara" 25 grader halv sex pa kvallen, mohaha.

Think I'm addicted to your light

Usch, hemskaste på länge, stod i dörren för en halvtimme sen och sa hejdå till älsklingen, hur ska jag klara mig? Men jag får väl skylla mig själv...är ju trots allt jag som åker bort...Fightats med resväskan gjorde vi nyss också och höll på att ha sönder den på kuppen, men vi klarade det till slut. Nu är allt klart och jag ska hoppa i säng för att få kanske sex timmars sömn iaf om jag har tur. Hoppas ni har det riktigt bra här i sverige nu, så är jag som sagt tillbaka vecka 31! Kommer sakna er alla enormt mycket och en del kan förvänta sig vykort också ;)


You're the only one that I want

Ja jag ska väl sätta mig här och skriva också innan jag beger mig av. Har varit full fart hela tiden och jag har känner inte riktigt att jag har tid nu heller, har ägnat hela dagen åt att packa och fixa för imorgon åker jag ju som sagt till kusin där borta i amerikat. Igår var det hundraårskalas i nynäshamn hela dagen lång och jag har träffat både farmor, fastrar, sysslingar, bryllingar och det ena med det tredje. I måndags åkte vi hem från landet och stannade i Norrtälje ett par timmar på vägen innan vi kom hem och jag duschade och åt innan jag åkte iväg hem till älskling.  Jag ska försöka skriva en gång till innan jag åker och lägga upp lite bilder, men ni får ha tålamod med mig. Annars återkommer jag vecka 31! :)

Landet bilder del 3





På kvällen förflyttade vi oss sedan upp till balkongen där vi satt och myste länge innan vi bestämde oss för att ta kvällsdopp

Till och med Unna tog sig i vattnet

Gravity can't forget

Hallå där! Sista inlägget för helgen blir det nu! Vaknade av att det dånade som sjutton utav ovädret utanför, regn och åska, så vi bestämde att vi skulle skita i att åka in till stan. Två timmar senare skiner solen så jag åt frukost och vaxade benen, sen begav jag mig in till stan ändå. Fyndade lite saker och tog en islatte på vägen, läste ut en bok på tåget också. Sen kom Unna förbi och hämtade upp den och vi pratade en liten stund innan hon sprang iväg till bussen. Känns så konstigt att man inte ska träffa sina vänner på nästan en månad... Ska ladda upp lite mera bilder från landet-veckan också innan vi beger oss...eftersom pappa precis kom hem så lär vi inte åka i första taget, haha.
Igår åkte jag in till sixty med Zandra där vi åt middag och fikade, sen tog vi oss vidare till älvsjöbadet där vi mötte Matilda och hennes vänner, stannade en liten stund innan vi sen åkte hem för att sova.

But this don't even feel like falling

Hallå på er! Jag sitter här hemma och segar mig, ska dra iväg om sisådär en timme för att möta upp Zandra i gullmars, sen drar vi till sixty för att fika och äta middag, efter imorgon är jag nog pank...haha. Igår var det då bio som gällde, den var faktiskt ganska rolig, kom hem och hoppa upp i den sjukt varma sängen. Upp imorse, bara att duscha och äta frukost sen begav jag mig till Elin för att klippas. Fixa litegrann i farsta och sen har jag stekt i solen hela eftermiddagen, tvättat en maskin med kläder som jag ska hänga upp nu innan jag går och ta itu med disken...haha låter som att jag blivit värsta hemmafru, jaja.

Burning through my darkest night

Ungefär två timmar kvar innan jag måste åka in till stan och jag har inget mer att göra... Ska nog äta litegrann, lägga mig i soffan och vila nån timme och sen sminka mig innan vi drar in. Har sovit säkert tolv timmar inatt, men jag är trött som satan ändå, what to do? Hur länge sover ni när ni har lov?

Landet bilder del 2

Zandra var lika charmig som alltid 

Och Puck var glad efter att hon fått sitt kvällsdopp

Charmerande som sagt...

Och sedan fortsatte vi festen i köket, Jag och Unna var glada



Pooooser

Sen kom ost och kexen fram

Puck tog sig an projektet att steka pannkakor till lunch på stranden


Pray it won't fade away

Ja jag ska väl försöka hinna med ett par inlägg innan jag sticker ut för kvällen också. Det blir bio inne i stan med älskling. Grattis återigen till Zandriisen som fyllde år igår. Igår spenderades hela långa dagen på stan med mamma och bror (som stack efter ett par timmar), åtta timmars shopping och fix blev det, men nu tror jag att det mesta är ordnat innan jag åker till amerikat. Hann träffa Jennifer en halvtimme också när jag kom hem, var sista gången vi sågs på fem veckor...Hur ska vi klara oss utan varandra?
 Idag har jag bara suttit hemma och slappat hela dagen lång, tvättat tre maskiner, fixat med telefonen (handlade nytt minnerkort igår) och börjat packa lite smått, men insåg ganska snabbt att hälften låg antingen i tvätten eller ute på landet, så jag får fortsätta i nästa vecka.
Och det är nästan så att jag är totalt uppbokad fram tills jag åker nästa torsdag, så vill ni träffa mig får ni passa på att kläma er in i mitt schema snabbt som satan ;) Imorgon är det klippning och fika med Zandra som står på schemat, på fredag blir det heldag på stan med Unna och sen åker även jag ut till landet, kommer hem söndag kväll :)

RSS 2.0