Jag går i bitar, jag faller isär. Sakta me...

Jag går i bitar, jag faller isär. Sakta men säkert. Bit för bit. En liten del i taget. Jag vet inte hur många bitar det finns kvar att ta av. Hur mycket mer jag klarar. Gång på gång gnags ytterliggare en bit av. Ta mig ur detta avgrundsdjupa hål innan jag drunknar helt....


Ingen lämnas kvar

Jag är så trött så ögonlocken håller på att slå ihop, gång på gång. Jag luktar på tröjan och känner doften av dig. Vill ha den kvar för alltid. Vill ha dig där för alltid.

Jag bara rabblar tankar, ska kolla Så mycket bättre och sova istället, berättar mer imorgon. Puss.

And leave our troubles far behind

Igår mötte jag efter en del om och men Tintin på bussen, var hos Martina nån timme sen gjorde vi sällskap igen åt andra hållet. Jag dansade flera timmar och pulsade mig hem genom den decimeterhöga oplogade snön runt halv fyra snåret inatt. Idag har jag varit på hudvårdsbehandling hos grannen, ätit god mat och bara slappat. Fikat första adventsfika såklart. Nu ska jag smörja in ryggen en sista gång och sen ska jag sova. Gonatt. :)


And here it goes


Enda bilden på mig från igår så ni får stå ut med att den är crapy


Tintin rockade loss till Drängarna


Anna var lite berusad och ville inte va med på bild


Jejja med sin bodyguard ;)


<3


För några minuter fick jag känna närheten,...

För några minuter fick jag känna närheten, hettan, det där som man vill ha, för några minuter var du min och jag var din. Det var allt som behövdes, lite närhet behöver vi alla mer eller mindre utav. Idag var det du som gav. Har btw haft en trevlig kväll/natt ligger i sängen och ska sova nu, berättar allt imorgon! Godnatt!


Nu drar jag!

Ni får en bättre bild imorgo!


I never meant to hurt you

Här kommer lite bilder från igår. Om en timme ska jag gå till bussen och möta Tintin, så ska vi åka till Martina för lite party. Jag har knappt fått på mig kläder, inte ätit middag och absolut inte fått nåt smink på mig, men det ska nog ordna sig det med, igår fixade jag ju allt på pendeln på väg in mot stan. Langar lite bilder från igår under tiden.


You'll never see me again

Just nu ser jag ut som en femåring, med två ojämna högt uppsatta tofsar, ja jag ska ju inte ut på stan och hänga som ni kanske förstår, haha. Blir en sväng ner till gymmet för att ta en runda på löpbandet, ingen träning av ryggen idag det vågar jag mig inte på, värker i vissa lägen. Kom hem strax efter två igår och hade faktiskt trevligt, trots nyktert tillstånd, det ni! Lägger in alla bilder sen ;) Btw är mitt ena ögonlock typ helt svullet, hmm det där limmet kanske inte är så bra att få in I ögonena. Hoppas det lägger sig till ikväll iaf.
Me right now...


Det är 10 minus ute och jag ska ut och dan...

Det är 10 minus ute och jag ska ut och dansa, galenpanna som jag är! Sitter nu på tunnelbanan och ska möta upp grabbarna. Det blir dock nyktert ikväll :) Tänk för ett år sen var det utbildningar för hela slanten på helgerna vid den här tiden på året, nu är det annat som gäller. På jobbet var det trevligt som vanligt, mycke frågor från både barn och vuxna som kanske är försteligt ;) Återigen have a good night!


I'm right where I wanna be

Jag och Jejja var på detta ställe för två timmar sen, guess what we did? ;) Ja ni lär märka det. Innan det var jag på jobbmöte för ett snabbt prov typ, hann slänga i mig mat på ringen innan dess. Efter detta secret mission så kom Robban och Tintin så vi tog en tur i ringen för att inhandla presenter och andra nödvändigheter :) Nu ska jag väcka pappa så ska jag åka ner till jobbet. Får se om jag orkar gå nånstans ikväll eller icke  :) Puss och ha en trevlig kväll!


Idag hänger vi på fotomässan och tittar på...

mms_img23139 (MMS)

Idag hänger vi på fotomässan och tittar på bl.a våra egna bilder ;) Mötte upp Jessica på tvärbanan och sen Martina. Nu ska vi vandra här några timmar, äta lunch nånstans och sen åker jag vidare till andra äventyr, det får ni se mer om senare ;)


But you don't really care for music do you

Hej på er! Lovade visst att mobilbloga under dagen, glömdes bort totalt. Idag var vi i skolan på förmiddagen och hade fotohistoria, käkade lunch och sen drog vi iväg på bartenderutbildning, riktigt kul faktiskt, men svårare än man tror. Sen åkte jag hem och hämtade saker bara innan jag åkte vidare till Zandra, där jag är nu, blir kvar här inatt och sen väntar ytterliggare en fullspäckad dag, ska försöka blogga, men det blir väl efter åttatiden förmodligen. Puss!

No lawyer no attourney

Idag har vi monterat foton till fotomässan, sen har jag varit på informationsmöte om jobb och lite annat fix, ska tillbaka på fredag. Sen har jag pratat med massa vänner, fixat headern som ni ser och nu tänker jag sova. Igår var det skola hela långa dagen, trött som satan var jag efter ungefär fyra timmars sömn. Sen åt jag middag innan jag åkte ner till simningen, även jag fick bada, skvallra lite och plågade de älskade simmarna. Nu blir det sömn, imorgon har jag fullspäckat schema, kanske slänger in nån mobilblogg under dan ;)

Jag saknar sommaren och borde sova




















Love, there's a feeling you can not have

Hello! Så var snart även denna dagen till ända, har varit en riktigt mysig eftermiddag. Först käkade jag lunch med pappa innan jag gick ner till tåget, mötte upp Martina, utan problem den här gången, haha. Hade en lektion, åkte sen hem och vila en halvtimme innan jag tog tåget in till stan för en fika på Sixty med Pernilla. Två och en halvtimme senare satte vi oss på tåget hem, hade en hel del att prata om! Och gud vad vi är lika varandra ibland! Haha, kolla in Tintins min i bakgrunden ;)


Justice will prevaile

Godmorgon! Jag har varit uppe i snart en timme och har hunnit göra scones som jag precis tog ur ugnen, nu ska jag ta en dusch och så hoppas jag att sconesen svalnat lite sen. Sen blir det till att göra mig iordning så ska jag åka mot skolan om en timme, ha en bra dag! :)

A while

Jag hittade en gammal bild på dig. Insåg hur mycket jag saknar alla våra långa samtal som kunde pågå till långt inpå nätterna. Vad hände med oss? Jag har faktiskt inget bra svar, det rann ut i sanden. Synd, för du var en riktig vän. I simply just hate that we don't talk to each other any more. We could have been great togheter.

Your justice will prevail

Söndagslyx: Vaniljlatte och bulle. Nu ska jag titta på Och så kom Polly och sen ska jag lägga mig. Idag har jag enbart suttit hemma och slappat, riktigt skönt faktiskt. Världens träningsvärk i ryggen från igår, men det får funka det med, visar ju på resultat helt enkelt.


There is a place down town

Hej på er! Har varit och tränat nyss, tagit en dusch och typ dragit på mig träningskläderna igen, haha. Ska strax springa ner till bussen för att spendera resten av eftermiddagen/kvällen i simhallen på tävling med mina småttingar. Denna gången dock icke bakis, icke med träningsvärk från nattliga aktiviteter eller med tungande trötthet pga brist på sömn natten innan ;) Det ni!
Igår var det saco-mässa, vet nog ungefär hur planerna ser ut, inget nytt iofs. Sen blev det en rätt så sen lunch med Ruddä, Martina och Jessica, väldigt trevligt faktiskt. Var hemma ett par timmar innan jag drog ner på jobbet, sen blev det filmkväll hemma. Nu måste jag rusa, hörs sen!

If i could wright you a song




Hope that my soul be saved

Idag har jag inte gjort mycket. Pappa kom in med kaffe imorse, sen nån timme senare gick jag upp. Har mailat lite om projektarbetet. Ägnat några timmar åt att försöka hitta bilder till fotomässan, gick inte så vidare bra. Har fyllt i tidsrapporten också, massa pengar lagom till jul förmodligen, awesome! Sen gick jag ut och mötte upp Jennifer, vi hamnade till slut hemma hos mig, var skönt att bara träffas och prata ut en stund. Nu har jag målat naglarna och shit, ska försöka skriva ihop ett snyggt cv också, hmm hmm.


There will be no white roses this year


I want to break free

Idag har jag haft psykologilektion. Fick mig att tänka. För som det är just nu gråter jag en skvätt, torkar tårarna. Gråter lite mer. Lyssnar på folk typ. Misstolkar litegrann och gråter en skvätt till. Jag orkar inte mer. Please delete me.

I will get stronger

Igår blev det bloggbomb på kvällskvisten idag säger jag bara tack till underbara Zandra för en bra kväll/eftermiddag. Nu säger jag godnatt till er och hoppas för min skull att det går bra på provet imorgon.


When I get older

Hej hej!
Sitter i datasalen och har redigerat lite bilder, just nu försöker jag redigera bilder till fotomässan som ska vara in på torsdag, meeen jag har total beslutsångest över vilka bilder jag ska välja och om jag alls ska ha dom som jag fotade på lovet, hmm. Vi får se hur det blir helt enkelt. I eftermiddag ska jag nog träffa Zandra en sväng, sen blir det hem och plugga till provet vi har first thing imorgonbitti...
Här är iaf en av bilderna jag jobbat med idag, vit bakgrund var ordet alltså.


Vänner kommer och går, men familjen består (för de mesta)









Won't you save a last kiss?

Why this feelings? And why now? I said this was a one time thing, nothing more then some fun. But when I get angry or upset over something you do, it's not fun anymore. It is me caring. And that's exactly what I wasn't supposed to be doing. It was just supposed to be fun. Can someone explain it to me?



There ain't no use appealing

Idag har jag varit duktig och tränat, höll på att dö på löpbandet men det var det värt. Igår lämnade bror mig ensam så jag gjorde annat än pizza till middag som ni såg, istället gjorde vi pizza idag lagom tills pappa kom hem. Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag, pratat med fina vänner.
Grattis i efterskott också till Niklas, var ju och firade honom i fredags men ändå. Här får ni en några veckor gammal bild på oss tv också, haha.


It's a shame we never listen

Du var min vän. Jag litade på dig. Du var en av dom första jag berättade saker för. Nu är det inte så längre. Nu berättar jag ingenting. För du har så tydligt visat vart du står. Vi är inte vänner längre. Tyvärr. Jag tycker det är hemskt synd. För du var någon jag trodde stod mig nära.


Vad jag gör klockan tio en lördags kväll? ...

Vad jag gör klockan tio en lördags kväll? Åh inget särskilt... äter klyftpotatis med bea och tittar på b-film med mamma, faktum är att det är ganska skönt :) Ha en trevlig kväll!


Forza Bajen

Sitter ni bänkade? Jag gör det iaf! Final i svenska cupen och bajenglaset är framme såklart. Jag hann springa in i duschen i halvlek och kom tillbaka lagom tills det började igen. Lila vatten i duschen, snyggt, haha. Idag har jag umgåtts med bror och bara suttit hemma och chillat, riktigt skönt. Inga måsten på hela dagen, förutom att laga mat. Ikväll blir jag hemma och tar det lugnt, det blir till att laga pizza när brorsan kommer hem.


I never meant to hurt you

Efter tre timmar i simhallen, en expressrunda inne på donken för att hämta mat, som åts i foajen, haha, fick jag till slut skjuts hem och drog tio minuter senare till bussen. Åkte..dam da dam...till skarpnäck, någon förvånad? Haha. Fick sällskap halva vägen hem på bussen av Martin och co, nu har jag uppdaterat mig på facebook och tänkte lägga mig i sängen och sova, sjuuukt trött asså. Puss o gonatt.


Fotohistoria right now, typ bästa lektione...

Fotohistoria right now, typ bästa lektionen på hela veckan :) Varit hemma sjuk i två dagar och nu är det dags att gå i skolan igen. Taggar för en mysig helg med mina fina vänner :)


I know I misbehaved

Hello there! Jag sitter och dricker en vaniljlatte, ska snart äta lite lunch/frukost. Varit uppe i två timmar, sagt hejdå till Zandra och sen inte gjort ett piss, jätteskönt. Igår blev det lite shopping i centrum innan jag tog bussen hem igen. Gjorde iordning lite middag och sådär innan Jennie kom hit, sen gick vi upp till Jejja för halloweenparty, Zandra kom runt tolvsnåret och strax därpå tog vi en taxi hit hem, asskönt. Bjuder på en bild från förra helgen också :)




Jag tog på mig mina nya uggs och knallade ...

mms_img20960 (MMS)

Jag tog på mig mina nya uggs och knallade ner till bussen, nu blir det en sväng i centrum för att se om jag hittar något kul :) Måste ju faktiskt ut ur huset ibland också ^^ Igår firade vi mamma med fina släkten och gud så jag skrattade! Underbart! Nu blir det shopping :-)


I guilty stand before you

Hej på er!
Dåligt med uppdatering har det varit, I know, kanske ska bli bättring på det, men vi får se. Idag har det varit begravning, trevligt att träffa släkten iaf. Igår hann jag med en hel del, tog en runda i centrum med brorsan och bjöd honom på lunch bla. Hann vara hemma en sväng innan jag blev upphämtad och vi åkte till East street en sväng, var hemma och åt middag m.m innan det som sagt blev utgång, trevlig kväll som började på Theodoras och slutade på Nype.




We gonna light it up like its dynamite


Jag drar ut o gör stan farlig med mina vänner, blir några öl och kanske lite dans, vi börjar på NU! och så får vi se vad som händer :) Nu ska jag ner till tuben och möta upp Albin. Puss!


RSS 2.0