Jag sitter och väntar på bussen, har ätit ...

mms_img50393 (MMS)

Jag sitter och väntar på bussen, har ätit lunch och varit nere på ängen med familjen och annat folk här ute på landet och nu ska jag ta bussen till Högmarsö, för att fira med Zandra, Micke och Zandras familj :-) Hoppas ni har en trevlig kväll!


Top jeans tatto cause I’m rock and roll

Hejsan!
Vill ni veta vad jag gjort de senaste dagarna? Absolut iiingenting! Försökt sova bort mitt halsont, tittat på tv och surfat på datorn. Ikväll kom mamma ut också så nu kanske lite mer händer. Hoppas på att vara frisk till på fredag om jag skulle behöva rycka in och jobba. Bjuder på en bild på mig och Linda från i fredags så länge. Godnatt!


Baby got back

Ja jag är alltid uppe halv tre en måndagsnatt ;) Haha, sov på eftermiddan när jag kom hem från jobbet så nu sitter jag uppe som en annan nattuggla, tyckte inte det räckte med att somna efter tre på natten två dagar i helgen och tära på min kropp liksom. Well berättar mer om det en annan dag. Nu ska jag titta på Numbers och sova, godnatt! (Om nån nu är vaken)


It's my life

Skönt att börja jobba klockan tolv, ännu skönare när man har en snäll morfar som lämnar och hämtar när det spöregnar. Hann halvsova i soffan ett par timmar när jag kom hem innan vi åt middag och drack kaffe tillsammans. Mina vänner ringer mig från krogen, så jag blir bara liite avundsjuk, därför öppnade jag en cider och äter upp min påse chips. Upp och jobba vid tio imorgon och sen in till staaan! :D


A long time ago

Idag sov jag tills alldeles för sent, gick upp och diskade, hängde framför tvn/datorn och sen kom Dessi hit, vi har badat, jag tog årets första dopp, solat, käkat lunch och middag. Spelat kort och blivit myggbitna. Nu ska jag strax stänga av för kvällen, för imorgon väntar fem timmars jobb! Puss på er!


Party rock is in the house tonight

Hej på er! Jag kom hem från jobbet för drygt 20 min sen, var inne två timmar och plockade disk, skitkul, haha. Nej men allt som ger pengar. Jobbade desto mer i lördags, då var det mycket gäster. Annars har jag mest chillat hela helgen och stekt på tomten, fått en hel del färg.
I fredags var jag uppe i tid för att gå på brorsans skolavslutning, sista gången han vistades i grundskolan, that's for sure! Nu ska jag kolla på tv och dö i sängen, godnatt!


Stuuudent

Igår tog vi ju då studenten, så nu skulle jag väl egentligen ligga hemma arbetslös, men jag har jobb! Så jag flyttar ut till landet en vecka nu! Puss på er, ha de bra! Jag uppdaterar från landet.


Jag har så underbart fina vänner och jag s...

mms_img21719 (MMS)

Jag har så underbart fina vänner och jag sitter här på skivan och nästan gråter för att allting snart är slut, men fan vilken fin dag jag har haft! Puss och kram till alla som gjort den till vad den blev! <3


SMS-inlägg

mms_img53992 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img53989 (MMS)


And i can smile cause your not near

Tjeeenare mannen!
Nu suger uppdateringen igen, men det är för att sommaren har kommit till stan, dvs jag har åkt Norrtäljebussen tre ggr på en vecka och fått en himla massa myggbett, dessutom hunnit med ett 13 timmars pass på jobbet i lördags.
 Firat Zandras student hela onsdagens kvällen och långt in till morgonen dagen efter.
Chillat ute på landet lite sen i fredags, innan jag stressade till bussen för att åka hem till Zandra igen, kollat på film och BBfinalen igår med henne, Tilda, Jocke och Ronny.
I torsdags hängde jag ute på Herrö ute med fina släkten innan jag drog till Zandra för film och bakismys.
Nu ska vi dra ut till medis om en liten stund och ta en glass med Tintin och John, ut och njut av solen. Puss!


RSS 2.0