Party crasher

Varit uppe sen halv nio imorse, sovit fem timmar inatt, stått i en studio fem timmar idag, sen har jag legat hemma i soffan typ död. Nu ska jag sova, imorgon ska jag träffa Linnea. Bjuder på en bild från studion så länge.


What's the dealio

Okej jag har nu legat hemma hela dagen och segat, sov verkligen tills jag vaknade och inte kunde ligga i sängen längre. Börjar faktiskt känna mig lite rastlös så jag funderar på om jag ska pallra mig ner till gymmet ändå och ta mig en liten löprunda, tror min kropp skulle må bra av det. Igår så hade vi ungefär en och en halvtimmes lektion, fick trycka på en knapp två gånger i princip. Efter lektionen knattade jag förbi kinaresturangen och käkade buffe innan jag åkte hem och däckade på soffan, usch. Har ni andra gjort något vettigt idag då?

We gona loose our minds tonight

Jag sitter i soffan och slöar, totalt slut och känns som att jag håller på att bli sjuk tråkigt nog, skippade träningen idag. Tränade dock igårmorse. Insåg nyss också hur totalt uppbokad jag har gjort mig själv denna helg, hade gärna velat hinna med en tur till Skogås också men tyvärr kom annat ivägen denna gång, hoppas vi ses snart iaf. Nej nu ska jag faktiskt hoppa i säng och sova, vet att det är dåligt med uppdatering just nu, men det kanske blir bättre imorgon när jag är ledig. Puss!


Just hanging with my boys ;)


Jag är helt slut, blivit mycket gråtande i...

Jag är helt slut, blivit mycket gråtande idag och träffat massor med människor. Nu har jag ätit för mycket mat och mår dessutom illa. Därför ska jag nu ta kväll och sova, återkommer imorgon istället. Puss


Let me forget about the world today

Imorgon kommer bli en tung dag, jag och paps tänkte dock börja den med träning. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, så runt tolvtiden imorgon kommer jag stå där med Panik. Ska åtminstone försöka orka med att träffa min söta underbaraste bästa vän imorgon, för nu har det gått sådär fasligt lång tid igen, inte lika lång tid som sist, but still. Ne nu ska jag se klart BB och sen ska jag faktiskt sova, gonatt fina!


Svartskalle, stoltast i staden

Skulle precis gå ner i köket och göra mig iordning varma mackor till middag, då telefonen ringer och bror ber mig ringa och beställa pizza till honom, åååh jag vill ju också ha utropar jag, då får jag också, så nu är dom strax på väg hem med Farsta strandsmacka till mig, mumma! Happy me!
Ikväll har jag bestämt mig för att skippa träningen, ingen motivation och är trött i kroppen idag, dumt kanske att skippa den men jag ska försöka hinna med 3 gånger denna vecka ändå!

We can dance until the sun goes down

Okej, jag medger att det kanske blev lite för mycket igår, kroppen känner av detta idag, jag vill helst av allt gå och lägga mig igen. Men nej, jag ska om en stund hoppa ur mina mjukiskläder här i vårat ack så kalla hus och ta på mig lite snyggare kläder innan vi ska åka iväg för lite middag och födelsedagsfirande :)


Wheres the rock and roll

Tackar mina fina vänner för en mycket trevlig kväll, efter en riktigt stressig eftermiddag så avslutades kvällen/natten på bästa sätt. Och ja, jag var inte nykter, vilket inte heller var mitt mål med kvällen så det slutade ju bra. Nu ska jag göra nåt vettigt, typ käka lunch eller nåt, bjuder på lite bilder så länge.






Feels so good being bad

Okej, klockan är tio över elva en fredagskväll, jag kastar in handduken och går och lägger mig. Jag har spenderat fredagskvällen med att klaga på Filip för att han sitter hemma, när jag själv gjort desamma. Nu ska jag sova, ni får se varför imorgon ;) Natti natti!

Turn the lights off

Ikväll har jag suttit vid datorn med ett leende på läpparna de senaste timmarna, tack vare sjuka samtal. Sen har jag sammanställt det sista av projektarbetet precis, som jag borde ha ägnat heela förra veckan åt, insåg också att jag kunde ha gjort det så sjukt mycket bättre och borde lagt ner mycket mer tid på det än vad jag faktiskt gjort, hmm to late now.
Idag har jag annars bara chillat i soffan och gjort absolut ingenting, så det ska faktiskt bli lite skönt att komma till skolan imorgon, en ledig dag per vecka räcker gott och väl. Nu är det dags för lilla mig att sova, night night!


Haha, minnen säger jag bara ;)


Nostalgi på topp

Efter över 2 års tystnad så sitter vi just nu i mitten på vår andra msn-konversation för denna dagen. Vet inte om det alls hade varit så om jag inte sprungit in i dig på pendeln för ett par veckor sen. Insåg just hur roliga våra konversationer kunde vara/är. Synd att våran vänskap rann ut i sanden, hoppas på att det kanske kan bli litegrann som förut igen. Men hey, jag vill inte ha det som förut, säger de återigen, ingenting kan bli som förut, men lite liknande kan det nog allt bli. Jag langar 3 år gammal bild från min födelsedag, boys have come n' gone since then! Puss!


Den här veckan känns de bra, som vanligt, ...

mms_img74024 (MMS)

Den här veckan känns de bra, som vanligt, nej inte som vanligt, för de kommer de aldrig bli igen, men litegrann som de brukade vara. Dessutom är jag superjäklapepp på lördag och tror att de kommer bli amazing no matter what, så kom inte och säg nåt annat! Nu tänker jag dö i min säng eftersom jag körde dubbel kondition idag, med ett pass spinning och sen direkt efter intervall träning, fy fan vad jag är bra! På tal om det, igår fick vi studentmössan, 112 dagar kvar!


Tårarna rinner <3


But now I know, that's one big misstake

Hej på er!
Jag kom nyss hem från skolan, där vi haft typ 3 timmars lektion om egetföretagande, f-skattsedel, vad man ska ta betalt osv. Sen tog jag mig en snabb lunch på Sandy's innan jag åkte hem med ett återigen försenat tåg, men hey jag klagar inte, nu gick tåget iaf. Imorse var jag i spärren och frågade om pendeltåget gick förbi älvsjö, nej de gör den inte fick jag till svar. EN minut senare kommer ett tåg i andra riktning och ropar ut i högtalarna att nu går minsann tåget förbi älvsjö, bra att ni komminucerar!
Nee nu ska jag göra mina dagliga vanor, dvs titta på några avsnitt Veronica Mars och ägna mig åt jobbsökande!


I thought my heart could never break

Så jävla vemodskänsla denna dag. Tittar tillbaka på vad jag gjorde för exakt ett år sen, saknar det fast ändå inte. Ni vet vad jag menar, gaah. Jag blir galen på det här. Det jag inte saknar är du, bara någon annan. De jag däremot saknar er, what we used to have. Jag blir bara så galen på det hela... Jag måste helt enkelt bara koppla bort det och sluta tänka. Ska gå och träna så kanske tankarna skingras...


I can't tell you what it really is

Jag spenderade gårdagen i sällskap med Zandra, nu har jag gjort ingenting idag igen och nu ska jag sova, mer update får ni imorgon. Bild från igår kväll, snodd från Zandras facebook.


If you know what I mean

Läser om allt kaos med sl på facebook, njuter av att jag bara ska vara hemma idag och på min höjd behöver kriga mig ner till gymet som ligger på 5 minutersgångväg härifrån. På tal om gym, jag har sån satans värk i mina lår idag, funderar faktiskt på om jag råkade sträcka nåt igår, well well de går över. Nu ska jag laga mig lite lunch, återkommer senare!


You can roll like a tie

Igår var jag och tränade, sökte supermånga jobb och hann med en riktigt lång men mysig fika med Julia, när man inte ses så ofta finns det massvis att prata om! Idag har Jimmy varit här på besök, vi har käkat lunch och fikat.

Sen tog jag mig ner till gymmet för att köra stenhårt och det känns så jäkla skönt nu efteråt! Imorgon ska jag upp igen och träna lite till, blir dock lugnt imorgon så kroppen orkar med. Sen blir det råjobb med projektarbetet imorgon innan simningen. Nu ska jag titta på Fantastic four, ha en bra kväll!
Langar 5 år gammal bild på mig och Julia.


You should have known

Jag är så sjukt trött, gick ner på gymmet och skulle träna, höll på en halvtimme sen gav jag upp, ingen idé när man inte orkar lyfta vikterna knappt. Idag har jag jobbat med projektarbetet och sen bara slappat. Nu tänkte jag nog faktiskt snart gå och lägga mig. I fredags var vi då ute på Metro, grabbarna förade lite på Hellströms och jag var med som sällskap. Sen var det då tävling i lördags och det gick ju bra och snabbt det med, jag har såna duktiga barn! Sen blev det en lugn kväll, jag var alldeles för trött efter lite sömn, fötterna värkte och det passade bättre att stanna hemma.
Igår var vi och firade farmor och sen drog jag iväg för att träna, blev ett till konditionspass, hemma en snabbis och tryckte i mig en macka innan jag och Jejja var ute och gick en timme, mysigt! :)


Happy birthday Jeanetty

Och en timme in på nästa dygn, men vi säger att det fortfarande är den 6e! Grattis kära älskade kusin som fortfarande befinner sig i usa! Saknar dig och hoppas på att snart kunna hälsa på igen!



You just killed me could you at least do that

Jag sitter uppe alldeles för sent, tur att jag inte ska stressa till skolan imorgon då utan jobbar hemifrån hela veckan. Mina benhinnor värker utav för mycket dans och springande på löpbandet/promenader. Jag har hunnit med att träffa min älskade Jejja idag, så grymt längesen och jag har saknat henne! <3 Nu ska jag faktiskt lägga mig, är helt slut, men jag ska uppdatera er mer om helgen imorgon, promise!


Throw my hand on a plait for you

Hade en mycket trevlig kväll igår ute, för min del nyktert med endast en öl för att det är gott och jag inte kunde motstå trots träning! MEN som vi dansade igår så vägde det förmodligen upp den där ölen ändå ^^ Ja mycket dans blev det och det var helt otroligt skönt att ta av sig skorna när jag kom hem. Lagom tills jag hade somnat ringde Jimmy och väckte mig igen vid halv sex -.- Nu ska jag snart dra iväg på tävling med mina små barn, hoppas det går relativt fort ändå. Bilder kommer ikväll. Puss på er!


Jimmy tyckte jag körde på gothstilen idag ...

mms_img61571 (MMS)

Jimmy tyckte jag körde på gothstilen idag med döskalle på linnet, döskallering, svart luva, rött läppstift och så skinnjackan på det. Ja jag vet inte, kanske det. Solen skiner iaf och vi har precis fikat på söder. Nu tänkte jag ta en sväng förbi centrum innan jag åker hem. Vad gör ni denna soliga vårdag? :)


Happy me

Ja men det är väl klart att man är trevlig när man är ute på krogen ;) haha


Name name name

Jag känner att det snart är dags igen för snurra flaskan mitt i köket, who's with me!?




RSS 2.0