No longer

Hallå på er där ute! Hur mår ni? Det är sisådär med mig men det ska nog bli bra med det med till slut! Jag har sju arbetstimmar kvar nu innan jag får ledigt i lite mer än ett dygn, vilket betyder att jag släpar med mina fina vänner ut imorgon!
Måste få klä upp mig och komma ut ur huset för att göra annat än jobba :)
Och på fredag så blir det middag och mys hemma hos Malin som sagt, passar bra!
Full fart just nu, fortsätter på lördag med jobb och sen fira Robin som fyller 20, vilket innebär att det snart också är min tur!!!
Nu är jag på väg från förskolan och ska åka direkt vidare till Eriksdalsbadet, får hoppas att det är lite mer folk än i måndags då jag hade EN person där...
Positivt idag är iaf den härliga solen och vårvädret som kommit, om det håller i sig tror jag nästan att det blir skinnjacka imorgon!


You give me goosebumps

Hej där ute!
Jag ligger i sängen och kollar reprisen på melodifestivalen. Ska väl egentligen sova men det går inte så bra med det!
Har hunnit snacka med Robban och smidit planer för torsdag, eftersom fina gänget påminde mig om att vi ska mysa hos Malin på fredag vilket fick mig att inse att jag har fredagen helt ledig! Trevlig överraskning som innebär typ bara två veckors jobb i rad^^
Jobbet har flytit på bra den här helgen och även så körningen i fredags mellan simningen och dagis.
Sen avslutade vi helgen med att totallura Zandra och lämna massa fint hemma hos henne medans hon inte var där, så hon fick en fin överraskning när hon kom hem från våran fika, grymt lyckat!
Nu säger jag godnatt för imorgon ska jag på nytt dagis! Puss på alla fina!


So if you love let me go

Jag har jobbar arslet av mig senaste dagarna, var väl typ tisdagen som var halvlugn med "endast" fem timmar jobb utspritt i två omgångar, men för mig som vant mig vid att jobba mindre än typ deltid har den här veckan inte varit okej med i princip MER än heltid och min vecka är slut på söndag och då börjar en ny vecka.
Jag har över åtta timmar kvar på dagis imorgon och sen simningen, men det ska gå på nåt sätt! Ska hinna köra däremellan också ^^
Har varit hos Jejja ikväll iaf och hunnit få en klippning som var riktigt välbehövlig, samt middag och choklad i soffan, myyys!
Så jag säger välkommen tillbaka luggen och så langar jag bild på finaste vännerna!
Godnatt och vi kanske hörs imorgon! Puss på alla!


Lunchdags!

Har 30 mins paus så passar på att äta, hinner inte springa iväg så blev tyvärr cafeterian på Eriksdal igen. Inte lugnaste direkt med en hel skolklass som står och skriker men det får duga!
Sen är det non-stop tre timmar med femmor i eftermiddag.


Seasons change

Godmorgon på er! Jag är ganska trött, gick först och la mig för sent och sen ringer dom från jobb kvart över ett på natten, wtf?!?! Well jag försökte somna och fick väl sova en sex timmar kanske.
Nu är jag på väg till eriksdalsbadet där jag ska jobba hela dagen, då ringer såklart även förskolan och frågor om jag har möjlighet att jobba.
Men jag får ju iaf jobba med barn hela dagen så ska väl inte klaga allt för mycket!
Nu blir det 8 skolklasser och en vanlig grupp på eriksdal och sen hem och sova tidligt!
Ha en toppendag alla fina!


Fuck what I said it don't mean shit now

Hej hopp galopp!
Vi sitter nu i bilen igen och är denna gång på väg hemåt, tyvärr ska jag väl kanske säga för jag hade inte klagat på ett par dagar till med ledigt, men sen så får man ju inga pengar heller om man bara är ledigt, nu blir det till att bita i det sura äpplet och jobba ex antal veckor i rad innan nästa ledighet!
Har iaf haft en grym helg och fått vila ut rejält, ett plus att jag klarade mig från att vara bakis både idag och igår!

image description




Trots att vi sprungit tusen mil

Hallååå! Hur mås det? Här är det toppen! Jag är ledig och på väg ut till Högmarsö med världens bästa vänner så kan inte direkt klaga.
Vi har käkat lunch hemma och sen packat bilen, tog ett tag men nu ska jag allt vara med :)
Annars har jag krigat mig igenom de sista dagarna den här veckan med jobb, varit lagom segt men det har gått ändå och i onsdags fick jag mysa några timmar med barnen på förskolan också :)
Nu laddar vi upp för en riktigt bra helg utan några tankar som helst på jobb, har ju trots allt jobbat 12 dagar i streck så jag förtjänar det här!!
Puss på er och ha en grym helg!!!!


Cause I'm a badass

(min mobil sög igår och detta skulle alltså ha kommit upp halv tio igårkväll och inte nu) Haaallå där!
Jag är på tunnelbanan, på väg hem från Zandra, skulle egentligen ha sovit där men hon ska jobba klockan sju så hehe jag sover hemma istället :)
Men vi har haft en mysig kväll och nu blir det väl typ raka vägen till sängen som gäller när jag kommer hem, död tjej trots att jag somnade om när jag kom hem mitt på dagen ^^
Hann förresten i tid till körlektionen och den gick bra om nån undrade ;)


In a heartbeart

Godmorgon! Eller så god vet jag inte, tittat på klockan sen halv fem imorse och då kunde jag inte somna förns tidigast ett. Sen ringer dom från förskolan och undrar om jag kan jobba, men nej jag ska ju på körlektion så var tvungen att tacka nej till dom extra cashen också. Sen kommer jag ner till pendeln och då är självklart mitt tåg inställt för att strömmen gått vid stationen. Men som tur är står jag nu i Älvsjö där även tåget mot Tumba var försenat så blir förhoppningsvis inte dösen...
Hoppas ni andra får en bra dag iaf!


God knows

(Skrevs igårkväll)Hallå där ute ni som är vakna! Själv så ska jag blogga och sen sova, kollar wallander och väntar på att telefonen ska ladda upp lite :)
Har jobbat idag med, dock typ tio ggr lugnare än igår så det var faktiskt skönt, resulterar självklart också i lite mindre dricks men det kan man ju stå ut med^^
Sen blev det också fika och imorgon så är det körskola som gäller halv nio så därför blev det ganska tidigt idag.
Nu säger jag puss och godnatt!


Far away far away

Hallå där!
Jag ligger i sängen och ska strax stänga av tvn, är dötrött idag också!
Men idag har jag bara behövt jobba sex timmar, var dock väldigt mycket folk så inte lugnt en stund. Sen ringde Robban direkt när jag slutat så han och Johan hämtade upp mig, åkte till pizzerian dit Zandra och Staffie kom så tog vi med oss mat hem till mig.
Försökte titta på film ett tag och sen när Jessica och Ernst kom åt vi tårta och hade det allmänt trevligt i köket. Mysig kväll med bra sällskap alltså. Imorgon blir det som vanligt jobb och sen såklart fika vad annars liksom! :)
Puss godnatt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/557890/images/2012/pic_188948417.jpg" class="image">


Far away I never know

Hej alla fina!
Jag chillar lite och ska snart sova, fick hjälpa mamma med min gamla telefon så skulle egentligen ha sovit nu men det fick jag minsann inte. Well well, idag har jag jobbat på restaurangen och sen åkte jag raka vägen till Jejja för att hänga i deras soffa ett par timmar. Alltid lika mysigt att hänga där, ingen lugg blev dock klippt men det tar vi i nästa vecka istället =)
Nu ska jag sova så jag orkar med imorgon, blir en lång dag på förskolan, körning, simning och så avslutar med lite bio sen. Puss och godnatt alla underbara!


So if you love me go

Så förra helgen var det faktiskt en del action, var kul efter flera lugna helger och som en glad överraskning fick jag dessutom ledigt på lördagen. Vilket betydde att jag drog med mig Klara som jag lovat en utgång till Cassianas där John vad dj och sen fortsatte vi festa där till ca halv två tiden, mötte upp Sanna och Patrik vid tunnelbanan och drog en sväng förbi donken. Sen kom fina pappa och hämtade oss och jag kom säkert i sängen, så lördagen var ganska lugn men jag gaskade upp mig och drog iväg på bio med fina Oscar och Zandra, filmen var väl inte sådär jättebra men det var sällskapet! :)


Hej hopp!

Hej på er!
Jag ligger och kollar på Gilmore girls och ska snart gå och lägga mig. Upp och jobba igen imorgon, lite sovmorgon åtminstone, börjar elva skönt det! :)
Idag har jag jobbat på förskolan som det så fint heter, inte bara chill kan jag ju säga men det var helt okej ändå, kör där igen sju timmar på fredag och sen antagligen raka vägen ner till simningen i gubbängen. Jobb hela helgen som vanligt men hinner förhoppningsvis att träffa lite vänner också, blir nog bra!


Pocket full of sunshine

Hej hopp!
Vet att jag inte bloggat på en hel vecka, men det har inte hänt så mycket så här kommer en snabb update!
Drog som sagt till läkaren på torsdag morgon, bara virus tydligen, gick hem och somna om igen. Sen träning på Eriksdal innan jag mötte Jessica och Zandra som kom dit, vi mötte Oscar i skanstull och åkte vidare mot Farsta strand och middag på pizzerian! Sen kom resten av gänget redo för en pulkakväll! Kul kul! Avslutade med te och kladdkaka! :D

Fredagen började med fyra timmar jobb på restaurangen, våldgästade sen Matti och Jejja på deras lunch innan jag åkte hem för att övningsköra innan jag stressade vidare till träning. Helgen bestod sen av jobb, sömn och såklart avslutades den med fika.
Den här veckan har bara bestått av massvis med sömn och jobb på eftermiddagarna/kvällarna! Puss på er!




RSS 2.0