Try to steal me away

Fick på mig kläder och drog mig ut ur huset. Mötte upp Zandra i gullmars så åkte vi till Tyresö tillsammans, hämtade upp hund på vägen och sen har jag spenderat kvällen där. Nu blir det sängen för imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid. Måste få ordenligt med sömn för det fick jag då banne mig inte igårnatt, uscha! Puss o gonatt på er!


I kind of miss you


I won't let the sun go down on me

Ojdå vad hände med bloggandet igår? Jo jag skaffade mig ett liv. Ne skämt o sido, fullt upp var. Lill-lördag måste ju firas, right? Så jag började dagen med en seg fotolektion, lunch, åkte hem med tjejerna och så bytte jag om och tog en runda på gymet.
 Hem och duschade för att sen åka in till stan där jag mötte upp Robban och Drangel, tog en lång fika tills det blev kallt då solen gick ner. Drog en sväng förbi farsta innan dom stängde och fick med mig en tröja hem. Var hemma en timme och åt middag för att sen åka till Hellströms med ett gäng härliga människor! 


Bring me everyone

Varit i skolan hela långa dagen, det vet ni ju redan vad jag tyckte om det. Hann hem och sova en liten stund och slänga i mig mat. Ner på jobbet, gick bra ändå till slut, har ju mina underbara fina simmare och vänner att avsluta dagen med. Pratat med Jimmy en timme och gjort upp planer för helgen. (Glömt bort hur härligt de är med långa telefonsamtal ^^) Hela veckan praktiskt taget planerad, känns faktiskt braa! Nu väntar sängen, imorgon ska jag stå modell igen ;)


Bara aaargh

Jag ooooorkar inte! Inte för fem öre. Orkar inte med åsikterna, oviljan. Orkar inte med skolan just nu, vill hem och sova. Orkar inte heller med två timmars jobb ikväll, alena. Orkar inte skriva ihop ett värt träningspass till mina fina SIS-are. Baaah.

Said you were nothing special

Igår var vi hos farmor hela dagen lång, med faster, monterade soffa och åt pizza till middag. Sen knallade jag iväg till parken och mötte upp Jejja en sväng, fick ventilera mina tankar ett stycke, alltid lika skönt. Idag har jag stått modell åt Martina, haft historia, köpt skor och tränat, skönt!


Stop following me

Jag tänkte ta mig upp ur sängen och testa mina nya träningskor en runda. Blev ju trots allt ingen träning igår, utan bara frisk luft istället. 39 dagar kvar, slim slim slim, beach hösten 10 är målet ju ;)

Cars




Cracked the shutter


Then you came to me

A line of boxes in an open field
There's a million empty and there's one for real
Do you want me to go search in each all of them

Or just lay on the grass and act and pretend
That's what I wanna know
What's the point of doing anything
If you'll never notice


Cause I hate goodbyes

Jag bör sova. Jag bör samla energi inför morgondagen. Jag bör ta på mig sovkläder. Jag har konsumerat dubbla mängder p-piller. Jag har redigerat en bild. Tänker redigera mera. Tänker nu ladda in bilder från onsdagen. Tänker konsumera awesome musik. Tänker njuta av hur mysgt bra jag för tillfället mår. Puss! 

mobilbloggar

mms_img70290 (MMS)

BLOGG Just nu är det singstar som gäller. Underbara sångröster har vi ju alla såklart och när vi icke har det så bringar det fram en massa skratt ;) Vi har ätit tacos och har det allmänt mysigt, senare när vi känner oss redo så blir det badande och öl, inte direkt så att man klagar. En kväll i mitt tycke helt enkelt, med underbara vänner! <3


Watch out here she comes

Vadå ska man ha kläder på sig när man går ut? Jag sitter här lite halv påklädd, kom ur duschen för ett tag sen. Riktigt jävla skönt var det att träna! Blev dubbelt så mycket som vanligt. Godisskålen stod kvar framme så jag har nallat lite ur den, inte för mycket dock, ska ju faktiskt hem till Martina och äta middag sen :) Vem vet, kanske blir lite bubbelbadande också. Nu ska jag ta tag i de där med kläder och eventuellt lite smink också, kanske hörs senare :)


Would not amount too much

Hej på er! Jag har varit vaken i dryga två timmar. Lagat lunch och käkat med brorsan, nu blir det till att köra hårt på gymmet! Hade en trevlig kväll med John och Anton igår på Treat, tog en sväng på donken och åkte sen hem :)
Nu väntar som sagt hårdträning efter slarv hela veckan!

And party every day

Haft webbdesign och engelska, tror att provet gick bra, sen tog jag en middag på vägen i årstaberg, hem och hämtade jobbkläder, ner på jobbet. Nu har jag varit hemma en liten stund, ska snart springa iväg till tåget igen. Börjar på Treat och sen blir det förmodligen Sixty en sväng med tjejerna. Puss och ha en trevlig kväll!




Färdigredigerat för ikväll


Saying eyo

Kom hem runt niotiden efter fotohistoria, redaktionsmöte, stan, stan, farsta massa timmar med nyöppnat och firande. Nu har jag redigerat bilder och planerat inför morgondagen, inte ska jag sitta hemma en fredagskväll inte!
Igår gjorde jag då ingenting i princip, eller okej var ute på fotopromenad en timme, bilderna ska redigeras och sen kommer nog en del upp här, ska in i datorn också först :) Fastnade framför photoshop så bild på mig och Kristin kommer snart upp ;)

Hollywood whore

Den här typen av musik, så jävla bra oavsett om man är arg, glad eller bara ska peppa. I lurarna när jag cyklade hem nu under kvällen, awesome!

This is how we breathe

Jag sitter här och bara myser. Känner mig sådär underbart glad. Det krävs så lite liksom. Ni mina vänner bevisar det för mig om och om igen, ett par ord som får mig att bryta ut i hysteriskt skratt eller få pappa att undra varför jag sitter och ler åt datorn.
Eller mina söta simmare som öser beröm över mig och ger mig en extra kram för att jag bakat åt dom, när jag för höra att dom pratat om det hela veckan. Det krävs så otroligt lite, men det ger så otroligt mycket, jag hoppas ni vet hur mycke ni betyder varenda en utav er! Massa kärlek till er! <3


I wanna rock and roll all night

Tog en kaffe på vägen till skolan, Zandra tvingade innan dess i mig en ordentlig frukost. Mötte de andra vid tvärisen, tog mig smärtsamt igenom första lektionen med smärtor i magen, hann bara komma ner till skolsyster innan hon frågade om jag mådde dålig och hade ont i magen. Led genom en lektion till innan jag tog mig hem. Har bakat kladdkaka till grabbarna, eftersom jag mutade förra veckan. Nu ska jag packa väskan och hoppa på min nya fina cykel, see you later! And I love you guys!


En lättnad!


'Cause you’re just like me

Hello på er där ute! Idag fick jag mig en lång skön sovmorgon, väääldigt skönt! Hade en lektion i skolan och trodde att vi skulle få lång håltimme innan redaktionsmöte, men det blev skönt nog för mig inställt. Jag och brudarna åkte in till Skanstull, där jag mötte upp Zandra. Åkte sen hem till henne, där jag nu blivit kvar. Crashar hennes place över natten, närmare till skolan imorgon också, sniche! :)

You found the place they couldn’t touch

Vi tog cyklarna ner till vallokalen, så nu har jag för första gången i mitt liv röstat, kändes inte särskilt speciellt eller högtidligt faktiskt. Sen cyklade jag hem och grabbade tag i träningsskorna, kört en runda på gymet och är helt genomsvettig nu, fresch! Ska ta en dusch innan jag ska äta middag med familjen, mormor är på besök också :)


I guess they never knew you

Jag glider omkring i mina mjukiskläder och gör ingenting just nu, läst massa bloggar som jag inte läst på väldans länge. Mår betydligt bättre än igår. Efter att jag vandrat omkring i pyjamas hela dagen gjorde jag till slut ett ryck, fick i mig en hel middag och drog på mig kläder. Sen tog jag mig ända bort till Zandras säng i Hammarbyhöjden, där vi kollade på film och käkade chips några timmar, tog en sväng förbi Skarpnäck innan jag åkte hem till min säng igen.
Nu blir det till att gå och rösta snart, sen ska jag försöka orka ta mig ner till gymet... :)


Europe Gröna Lund 17/9
















We've got nothing left to loose

Återigen är pappa underbarast och bäst, vad skulle jag göra utan honom? Kvällen började bra med GRYM konsert på grönan, Europe och det var ett jävla drag! Pappa skjutsade till Skarpnäck "Har ni fest eller?" Ja sen vet vi ju vad som hände, eller? Haha

 

Put some strenght back in our hearts

Mår så jävla dåligt, ska försöka sova ett par timmar till. Usch! Bjuder istället på ett par bilder från studion igår, orkar inte skriva.







Spirit of the underdog


On my own

Hello, just nu har vi engelskalektion, sitter och söker efter information om Indisk engelska, samtidigt som vi alla gör lite andra saker samtidigt. Jag har Europe i öronen och taggar inför ikväll, kommer väl dock somna, men pappa kanske är snäll och bjuder på en öl så man vaknar till liv ;)

You know it's serious

Idag har det varit foto hela dagen lång i skolan, sen satt jag i gullmars ett tag och väntade på mamma, vi tog en omväg förbi stan och åkte sen till Kista för att äta middag och gå på föreläsning. Härlig dag faktiskt, jag har duschat och planerat min fredag, nu tänkte jag sova! Imorgon blir den lika hektisk dag som förra fredagen och om jag inte skriver något under webbdesignlektionen så återkommer jag på lördag :)


I love you baby


Nästa människa som säger att dom inte har tid åker på en snyting!

Det handlar om att prioritera och ta sig tid för fan! Så mycket svårare än så är det inte! Hur sjutton kan jag annars ha tid med allt jag vill göra, men ingen annan människa? Är det bara så att jag har mindre saker att göra eller vadå??? Can someone answer that question for me??

You're on the frontline

I måndags var det först foto som blev till håltimme, historialektion med film och sen åkte jag hem. Farmor kom hit och åt middag med oss, sen hade mamma tupperwareparty. Igår var det skola igen hela dagen lång, hem för att äta och ta en snabb vila innan jag cyklade ner till jobbet. Mutade med kladdkakan mot hårdträning.
Idag har jag sovit alldeles för länge, låst mig ute, tränat och umgåtts med bästa vän, mysigt! Nu ska jag strax göra mig iordning för att sova, är faktiskt helt slut! 


It's gonna be a bumpy ride

Saknar vissa. Inte den perfekta söndagskvällen men det får funka. Andra betyder enormt mycket just nu utan att dom ens inser det skulle jag tro. Andra inser inte alls hur mycket jag saknar dom. Allt jag vill ha är lite närhet. Jag skriker efter den, hela jag.


And dust yourself off

Fredagen dåra, var ju som sagt väldigt upptagen som jag visste redan på förhand. Gick i skolan med foto på förmiddagen, liite engelska sen åkte jag hem, fick ett par timmars sömn innan jag åt middag och åkte sen ner för att jobba. Alltid lika härligt, men nu börjar man känna av ångesten över att jobba på fredagskvällar. Mötte upp alla vänner sen och spenderade sedan kvällen hemma hos Jejja.


Friday night live






Pick yourself up

Hello på er! Jag har nyss ätit middag, tagit mig en härlig dusch och ska snart titta på Irene Huss, men innan det håller jag nu på och fixar naglarna. Tog en powernap några minuter när jag kom hem på eftermiddagen för att sen gå ner till gymet och köra järnet, det behövdes och jäkligt skönt var det!
Annars har dagen spenderats ute hos farmor, där vi var även igår, fick en massa plugg gjort och har myst en massa, himla trevligt faktiskt! :)

Good girl

Jag har varit "duktig" och tjuvkikat på schemat för imorgon där Jens lämnat instruktioner för lektionen, jag har nu genomfört alla instuderingsfrågor till kap. 3 och lagt in alla länkar på bloggen, dvs desto mindre jobb för mig imorgon och hoppas därför på att kunna gå lite tidigare. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova. Imorgon blir det en lååång dag och förmodligen lite uppdatering.



Everyones watching

Imorse hade vi våran första fotohistorialektion, mycket roligare än förväntat som tur var, bra lärare också verkar det som. Sen åt vi utportionerad lunch, tog en sväng förbi Lidl innan vi åkte till Svampen för att gå på gallerirunda. Tog en sväng på stan och kollade skor för att sen åka hem med värkande fötter.
Studentskivan är nu bokad och ska bara betalas, känns så jäkla skööönt!!! :D


Gotlandsbilder






















Is this the end of it?

Jag vill inte tillbaka, vill inte vara på samma ställe som för ett år sedan. Trodde jag hade gått framåt och inte bakåt. Reset not rewind... Trodde det här var över för länge sen. För inte fan tänker jag gråta över dig, när jag inte gjort det förut, inte över någon annan heller. Det är dags för mig att stå på mina egna ben, för det är ju faktiskt vad jag vill...


Usually before the party starts
















I miss my baby

Idag har jag glidit omkring i pyjamasen hela dagen, riktigt jävla skönt faktiskt! Inte ett enda måste. Har fotat en utav kassarna med kläder och lagt ut en del av sakerna på tradera. Klicka här för att se mina aktioner.
Det är väl typ det jag fått gjort under dagen, alltså inte alls särskilt mycket, men sådana dagar behövs också.

Igår var det skola hela dagen lång, sen raka vägen till jobbet, mycket skitsnack, hårdträningen både för mig på kanten som körde styrka med det som inte kunde göra annat och för det som låg i vattnet. I måndags var jag då förbi och träffa Robban & Helen en stund, hann även med att träffa Jejja en snabbis ute på kvällen. :)


Is it okay to cry now?

Och plötsligt slog det till igen, lika hårt som ett knytnävsslag. Helt oväntat, kom det tillbaka nästan värre än förut. Jag orkar inte med det än gång till, orkar inte med skiten som det har med sig. Gah!

Down like your all over me

Hello there!
Sitter här på fotolektionen och gör inte det jag borde för tillfället, suprise suprise ^^ Har redigerat en utav hasselbladbilderna som vi var ute och fotade för några veckor sen. Nu börjar jag bli rysligt hungrig eftersom jag inte hann äta särskilt mycke till frukost när jag sprang hemifrån imorse, tur att det bara är en halvtimme kvar till lunch! Fisk till Martinas stora glädje, haha, märk ironin.
Sen blir det en sväng förbi Robban innan jag åker hem ikväll, ska droppa av lite grejer ^^

Lite bilder sådär va

 John o Therese på Grönan












Get back in the saddle

Idag har jag varit uppe och städat lite mer, renskrivit mina anteckningar från dagarna i skolan, läst litegrann ute i solen och mest bara slappat en väldans massa. Hade en trevlig kväll igår och ikväll blir det betydligt tidigare i säng! Har supermycke bilder från kamerorna som inte är inlagda än, men det får bli ett senare projekt.


I wanna know you'r name

Det går framåt, sisters and brothers! Har rensat upp bland all kläderna, bäddat åtminstone ena sängen, dammsugit, maten står i ugnen och jag är PEPP! Sen är det bara sminket som fattas innan jag är totally ready for you all! ;)


Asking why I keep torturing myself with it?

Hoppade efter filmen in i duschen samtidigt som jag körde igång radion, nu har jag satt igång att städa och äter lite choklad efter att jag fastnade inne på facebook alldeles för länge och tittade på saker jag inte borde ha tittat på. Nej, städa var det! NU! Om en halvtimme ska jag minsann ha städat och börjat med middagen! See you later :)


Choosing you'r battles

Städa? Träna? Duscha? Ne jag lägger mig i soffan och kollar på en bra film ett par timmar, återkommer senare!


Smiling next to Oprah and the queen

Hola! Esta bien? Jag glider omkring här i mjukisbyxor och gör ingenting, har njutit av tystnaden i huset och slumrat till och från i min säng så länge som möjligt, just beacause I could! Ska snart ta tag i mig själva och börja med att göra lunch, sen göra ett ryck och städa upp i mitt rum, för det behövs verkligen!
Igår var det skola hela dagen lång, åkte hem för att slänga i mig middag, cyklade snabbt ner till jobbet(rutinerna är tillbaka, underbart!), cyklade stressad hem igen, dumpade av väskan och åkte in till staden för att spendera alldeles för många timmar av kvällen på sixty med fina vänner, sen kom paps utan att jag bad om det och hämtade mig vid nattbussen, wonderful! 
 

Slow down you see

Hej på er!
Ska faktiskt gå och lägga mig snart, har märkt att träning är effektivt sömnpiller ^^ Igår sprang (ja SPRANG) jag iväg till gymmet, var hemma och åt lunch för att sen åka ner till farsta med Jejja en snabbis innan vi gick hem till henne. Idag har jag lunchat i stan med mamma och mormor, betalat resterande del av resan med Kristin och gick på stan en snabbis :D Sen har jag varit nere och tränat idag igen, ska gå och lägga mig nu för imorgon väntar en lång skoldag, puss på er!


I wanna be on the cover

Hej på er!
Ja jag vet, uppe alldeles för sent, meeen jag är ledig imorgon. Igår åkte jag hem för att sova på soffan en stund och äta lunch innan jag åkte till skolan med Martina, gick på 40 min lektion innan jag åkte till naprapaten, vidare till Forum Nacka för att träffa Zandra ett par timmar. Idag har jag varit i skolan mellan nio och fem, hem och åt middag innan jag åkte ner till simningen för första gången i höst, kul att träffa alla igen. Har fixat med ny header och ändrat lite, nu ska jag läsa ut min bok och sen sova, gonatt.


RSS 2.0