Go little bad girl

Den här tjejen är redo för att gå på bio med halva fika gänget, myyys, jag har längtat! Och igår lyckades Jessica lite spontant dra ihop nästan alla för en onsdagsfika, var bara Malin som saknades förutom de två som inte var i Stockholm igår. Perfekt avslut på kvällen.
Innan dess skola, med snack om hjärnan och sen repitition inför Nationella som jag skriver imorgon, wish me luck! Hann med uppvisning med mina duktiga ungar också innan for in mot stan.


Sagor för barnen som är som du

Och en hel vecka till har gått utan uppdatering, jag ska försöka kort sammanfatta veckan. Det har faktiskt inte hänt så mycket så lär gå ganska så snabbt. Avslutning med fina barn på simning i torsdags, i fredags så bjöd jag och bror in oss själva på fika hos Tessan som fyllde år, riktigt mys! Sen väntade en eftermiddag/kväll med simning och lite thaitakeaway. Sen var de till att gå upp supertidigt för att åka till landet och jobba på lördagen, jobbade 12-04, dvs 16 timmar, den här tjejen var ju lagom trött efter det. Så på söndagen mös jag sen med mina finaste och fikade till stängning, kom hem vid ett och hoppade i säng.
Igår var det som vanligt skola och idag har jag hämtat ut biobiljetter och varit på uppvisning, fun fun!

RSS 2.0