And it makes me want it more

Vill bara säga ett stort stort tack till Martina som ger mig det bästa råden och jämt har förståelse för mig. Känns så bra att veta att jag kan skicka iväg ett helt random sms och du förstår för det mesta precis vad jag menar. Tack!


I feel the heat comin' off of the blacktop

Jag älskar de faktum att de går att ha långa meningslösa konversationer grundade på ett mail på facebook utskickat till en stor mängd människor. Jag älskar de faktum att de kan göra mig glad ett par timmar. Jag älskar ännu mer de faktum att mailet från början kom från mig och hade ett vääldigt bra innehåll om jag får säga det själv!

Jag kan också passa på att tala om att jag somnade i två och en halvtimme när jag skulle lägga mig i sängen och titta på tv en stund när jag kom hem från en tretimmars skoldag och en runda på stan med Martina. Försökte plugga engelska, kom 15 sidor ungefär på en timme, totalt misslyckat. Ska titta på filmen istället, funkar väl minst lika bra?

To me it's what we do when we're bored

Jag har ingen lust att skriva. Inte för fem öre. Sitter knappt vid datorn längre heller, så stå ut. Kanske blir bättre nästa vecka. Tankarna bara snurrar runt i huvudet och gör mig förvirrad just nu. Jag ooorkar inte med detta. Försvinn! Tack, det skulle vara jättesnällt...

Define your meaning of war

Jag är fortfarande sjuk och det här är första dagen sen i torsdags som jag sitter framför en dator. Orkar inte riktigt skriva som jag hoppas ni har förståelse för. Varit i skolan idag iaf, litterär gestaltning, lunch, kort kort grako och sen åkte jag med Martina in till stan, fick avlösning från Ruddä som tog över rollen som sällskap till Martini, haha. Nu ska jag sova. Godnatt!

All I wanna do is touch you

Jag peppar tända ljus, bra serier och mumsigt kaffe. För min hals och delar av min kropp mår inte alls bra just nu, tyvärr. Så det blir en lugn lugn kväll istället för ytterligare ett par timmar på gymmet. Tidigt i säng ikväll förhoppningsvis för imorgon ska jag definitivt komma upp i tid!

Hear me say

Nej trots att jag var så trött har jag ännu inte kommit i säng, för underbara Ruddä började skicka bilder från i lördags till mig. Dessutom har jag nog druckit lite för mycket vatten under träningen för jag får springa på toaletten stup i kvarten. Har iaf fått i mig lite yoghurt och nu ska jag bara borsta tänderna innan jag på riktigt ska gå och lägga mig. Väntar sovmorgon imorgon, helt underbart awesome!


I gave the world away for you to

En bra dag var detta till slut. Blir älvsjömässan igen även denna vecka, ny tradion kanske? Nej men blir till att luncha med Dessi och sen träffa Victor på fredag, trevligt! Igår var det en hyfsat kort dag i skolan, inget speciellt hände väl egentligen, sen åkte jag hem, trött som jag var somnade jag som sagt i soffan ett par timmar... Gick upp och åt middag innan jag drog ner på simningen, där jag blev kvar ett par timmar. Men hey gör inte mig nånting, jag trivs! Kanske blir ett pass till i veckan och de skulle inte vara helt fel :) Och jag bjuder på den ni...


That I can’t sleep

Grattis grattis grattis till Martina som idag fyller 17 år! Här är hon när hon öppnar min present =)



Tonight I’m weak

Jag är helt totalt utpumpad. Tog igen missad träning från igår och de gör att jag just nu bara vill hoppa ner i sängen på en gång, vilket är bra. Kanske ska börja gå till gymmet varje kväll istället så jag lägger mig i tid? Martina fick med mig till tvärbanan så det blev ingen promenad hem, men de blev för ont om tid för det ändå. Tycker att jag tog igen de ganska bra på gymmet eller vad säger ni?
Kom hem och jag åkte med pappa och bror till farsta för att korta in klockor, blev en middag på BK innan vi åkte hem igen.

It’s just another day without you

Sitter här i datasalen igen, denna gång ska vi ägna oss åt att göra reklam. Men läraren är försvunnen och vi kom av oss ett litet tag.. Mobilreklam ska det åtminstone bli till slut, har ni tur så får ni se slutresultat, men förmodligen inte. Gick och hämtade lunch på Sandy's och kaffe på Sleven (7Eleven för er som inte förstått de än) innan vi började med eftermiddagens roliga, haha. Blir en promenad till Gullmars sen när vi slutat förmodligen, en ny bra vana. Har hållt mig till mitt med att inte äta godsaker under hela veckan och inga pinnar sen i lördags, duktig Julia! Nu ska jag bara ta mig till gymmet igen, eftersom jag sov i soffan igår istället, inte riktigt lika bra.

There’s no way out

Börjar bli lite smått hungrig, konstigt? Nja med tanke på att jag ätit Risifrutti, druckit kaffe, ätit tacos en scone och druckit mera latte under dagen så är de nog inte så underligt. Jag ska ta mig lite yoghurt och sen blir det sängdags. Måste ta igen lite sömn så man orkar studion imorgon. Godnatt peeps!

But can you hear me say

Utbildning 9-5 i Väsby på lördag och söndag...var ju precis vad man ville göra den här helgen... haha. Kanske får sova borta och får iaf åka hem till Kristin och hälsa på hos henne samt få en fika, så får väl alltid ut nånting bra utav helgen. Sen lär jag mig förhoppningsvis också nånting om jag inte är allt för utmattad efter sömnbrist. Sen ska jag väl kanske idag läsa typ en hel engelskabok till nästa vecka helst och till imorgonbitti ha tagit fram en studiobild med en likeably ljussättning som jag sen ska kunna efterlikna...Dags att sätta igång istället för att sitta här och sova?

Unna och jag för ca ett år sen...


So far for you

Sådär, nu är designen helt klar för den här gången tror jag. Säg till om det är svårt att läsa texten bara. Dagen har varit lång, jag har varit trött, eller rättare sagt är trött. Min kropp är trött efter de två timmarna med hård träning igår, känns idag, körde dessutom yoga på de under idrotten idag, får se om kroppen mår bättre eller sämre av de imorgon...
Sen blev de Sandy's för att köpa lunch till Jennifer, lite trevlig häng i sofforna innan eftermiddagens lektioner, fick slut tidigare som vanligt. Gick med Martini, Ruddä och Jen till gullmars, ungdomsmottagninen och espressofika, nej inget onyttigt bara scones och kaffe! Så kom jag hem runt sjusnåret då pappa hade kommit hem från Dubai så vi tog igen lite som vi missat. Nån middag har jag ännu inte fått i mig utan jag lär stå mig på den där sconen ett bra tag till...

And I give my life away

Nu har jag uppdaterat en vääldans massa idag tycker jag. Dessutom ändrat designen, gjort ny header och nya färger, tog bara några minuter, men tyckte att de var dags för de rosa att bytas ut, blev det bättre eller sämre? Så eftersom jag åstadkommit så mycket under dagen så tänker jag nu borsta tänderna och sova... Haha irony...





Take everything that I know you’ll break

Jag dricker kaffe och försöker förhindra mitt godissug, för jag har bestämt mig för att inte intaga några mer godsaker fram till jullovet, så de så! Sen får vi se hur det går med den saken...
Tänkte att någon liten själ kanske är intresserad av att veta vad jag gjort när jag sugit på att uppdatera. I torsdags var det då en vanlig dag i skolan, sen gick jag med Jennifer till gullmars, en skön promenad och sen mötte jag bror på tuben, gick av i farsta och där blev det lite shopping innan jag till slut tog mig hem. Blev en lugn hemmakväll bara då jag inte gjorde nånting speciellt, bäddade, städade och så.
Fredagen var en lång dag, började med att Martina kom och mötte mig utanför min dörr, så åkte vi tillsammans till fotomässan med resten av klassen. Var där till tolvtiden, så gick jag, Jen och Kristin hem till Jennifer i hagsätra, där jag slängde i mig mat och lite äppelpaj innan jag tog bussen tillbaka till fotomässan och tog en mycket trevlig fika tillsammans med Jimmy innan jag åkte hem. Sen var de en mysig stund på simningen som vanligt, massa skvaller, byte av grupper och jag fick mig en härlig promenad hem.

Just put your hands on me

Jag var mycket duktig Julia och tog mig till slut ner till gymmet, väl där så kunde jag inte ta mig därifrån förns två timmar senare, jag är stolt och känner mig duktig! Sen kom jag hem och tog det lugnt med bror min ett tag innan mamma kom hem och tillsammans ställde oss och gjorde iordning middagen som idag blev tacooos! Sen var de bara att snabbt slänga sig in i duschen innan jag sprang ut med min nya übermysiga varma jacka och träffade Jennifer.
Nu bjuder jag på en snodd bild från Ruddä från igår :)


Every way and when they set me free

Nej nu måste jag ta tag i mig själv, byta om till träningskläder och dra ner på gymmet, här kan man ju fan inte sitta hela dan! Här kommer ett par bilder från igår under tiden...



 Glaaad Martina!


Our loves the perfect crime

Godmorgon på er!
Haha... Jag gick upp en andra gång för ungefär en timme sen. Var uppe redan vid tio när Kristin skulle upp, så då var jag uppe och åt frukost med tjejerna och mamma innan dom alla gick vid elva, då hoppade jag ner i sängen igen och sov ett par timmar till, välbehövligt! Hade de supertrevligt hos Martina igår och ville helst inte gå därifrån tror jag, så vi kom till slut hem nån gång efter tre, gjorde oss iordning och stupade i säng på en gång.
Jag ska väl strax ta mig ner till gymmet, sen måste jag plugga och lite annat sånt där tråkigt, kanske hinna träffa Jennifer och så blir de en tur förbi Kista och köpa en ny vinterjacka! :) Ska lägga in alla bilder på kameran också, så dom kommer strax..

Everyday but all I have is time


Nu ska jag alldeles strax ta på mig pumpsen och gå bort till bussen. Ringt en massa för att vi ska hamna på samma buss och fixat. Ser mycket hemskare ut i verkligheten men är det party så är det ;) Ses runt haningenområdet under kvällens gång kanske, haha...

You wanna touch me too

Jag har egentligen inte tid nu heller, men jag är lite klarare i huvudet än igårkväll så jag kan väl passa på att skriva iaf några rader. Har varit nere i farsta ett par timmar, fick med mig en ögonskugga hem som ska invigas aldelles strax. Tog en lång sovmorgon imorse och det var riktigt skönt! Har kopplat om alla skärmar till datorn och dammsugit också. Nu ska jag bädda alla sängar inför nattens besök ;) Ta en dusch, fixa Martinas present, kanske hinna sova en kvart?  Ta på mig kläder, sminka mig, sen gå till bussen och möta upp Jennifer & Kristin förmodligen för att tillsammans åka till Haninge och Martina :) Hoppas ni alla får en riktigt trevlig lördags kväll, det tänker åtminstone jag ha!


I wanna I wanna I wanna touch you

I hate to tell you. Men klockan är inte ens elva och mina ögon håller på att kollapsa. Hälften av orden jag skriver verkar bli rätt. Därför får ni nu ingen ordentlig update utan ni får vänta tills imorgon, eller nån annan dag då jag helt enkelt orkar och tiden räcker till. För nu lär orden inte komma på plats. Trevlig dag iaf!

I gotta hold you somehow

Gick och fikade med Martina på Sleven i sjöstaden efter vi fått sluta en timme tidigare, alltid lika trevligt med henne som sällskap! Sen mötte vi upp de andra i skolan igen, jag och Jenniferen gick tillsammans ända bort till Medis och fick därmed även den här dagens motion, därifrån tog jag sen tåget hem. Åt middag, sen somnade jag en timme, lagom tills jag vaknade åkte pappa och hämtade faster Maria som skulle komma på fika. Under tiden gjorde jag en makaronigratäng till matlåda till imorgon. Fikade ett par timmar och har nu på några minuter skrivit lite mera på min romananalys och tänkte nu lämna in den på fronter. Sms hela dan, trevligt samtalsämne ja ja.... Nu ska jag bara öva lite engelska också innan jag kanske får sova några timmar, hur låter det?


And there’s no way out

Har grafisk kommunikation. Redovisat våra bokomslag, var väl helt okej trevligt. Läst sagor och gjort andra trevliga saker under dagen...Sen blir de hem och plugga..yey, romananalyser är ju det bästa jag vet. Har iallafall fått trevlig underhållning via sms under dagen, haha. Såna där barnförbjudna saker, ni vet.

Don’t throw me away

Alldeles för lång och händelserik dag. Nu tänker jag sova. Börjar halv nio imorgon och det suger. Har skickat massa trevliga sms. Sett trevliga människor på tåget... Chillat i min soffa lite för länge. FAKTISKT tränat. Ätit middag. Tränat lite mera. Bestämt date med Jimmy. Pratat med Anders en massa. Tränat rolig grupp. Pluggat litegrann och tittat på ett avsnitt av Greys. Med andra ord godnatt people!

But can you hear me say?

Sitter fortfarande fast här...ska redigera bilder men vet inte riktigt om det är vad jag ägnar mig åt, internet är ju liksom helt enkelt roligare. Men jag gör mitt bästa för att hänga med.. På lördag kväll blir de desto roliga, caaan't wait! :D

Too far for you

Baaah! Jobbig lektion, tråkig rättare sagt. Fototeori är väl kanske inte de mest intressanta just nu...Telefonen vill inte heller fungera helt som den ska, så ingen mobilblogg tills jag har ringt kundtjänst igen, såå trött på detta! Fryser som in i helvete också, trevligt trevligt, haha... Lunch och kaffe om en timme skulle jag tro! Sen får vi se om någon spanskalärare dyker upp eller om man får sluta tidigare idag igen, jag skulle då inte klaga...

Cuz it’s never gonna be the truth

Ledsen Dessi men du får ingen spännande uppdatering idag...Jag orkar helt enkelt inte! Lång dag i skolan, prov, utvecklingssamtal, idrott, lång seg eftermiddag då jag bara ville sova, GICK till Gullmars med Jennifer Söt. Mötte Petronella och gjorde sällskap till Sandsborg, mötte Micke och åkte till farsta för att fixa telefonhelvetet, då kom Dessi och Tove. Sen åkte vi alla hem till mig. Fixat med datorn, telefon och fikat... Trevlig dag. Nu tänker jag sova mina kära vänner. Gooodnatt!

Tonight you can’t imagine that I’m by your side

Har precis läst sidorna till Naturkunskapsprovet imorgon, väl förberedd? Ja absolut. Nehe tycker ni inte? Haha...Jaja de får gå som de går, kände faktiskt igen de mesta från nian om jag ska vara ärlig. En del av släkten kom då som sagt hit för att fira mamma, var trevligt. Sen hann jag bara varva ner och äta middag innan Jennifer ringde på dörren. Nu är mitt hår alldeles prima igen, ingen utväxt! Hon gick för snart en timme sen och jag har som sagt pluggat sen dess faktiskt, känner mig nästan lite duktig, haha...


It’s me for you

Sitter här iordning gjord igen, gjorde de enkelt för mig och körde på exakt samma som igårkväll, så ni behöver väl ingen ny outfitbild ^^ När som helst nu kommer de gäster, jag skulle plugga innan, tror ni själva att jag har gjort de? Nej får bli ikväll helt enkelt...
Ska försöka hinna med att träffa Jennifer också, var två veckor sen sist så nu tycker jag de är dags! Dessutom måste hon hjälpa mig med mitt hår, haha.

I can finally see the truth

Ni ska väl få en kort update på vad veckan har bestått av också, efter mitt dåliga uppdaterande under veckan. Har dock skött mig lite bättre här. Igår var de en lugn dag då innan vi som sagt åkte in till stan osv. I fredags var de vanlig skoldag på förmiddan, ingen lärare dök sen upp så jag hängde med mina trevliga vänner en stund sen istället innan jag åkte hem. Kollade lite One tree hill, drack varm oboy och åt kladdkaka innan jag drog ner till simningen där Bea hjälpte mig att ta ur flätorna efter mycket om och men.
I torsdag mötte jag upp Dessi i årstaberg direkt efter skolan så åkte vi hem till mig, gjorde kladdkaka, drack en massa kaffe och självklart spelade vi kort hela kvällen. Sju otroligt roliga timmar helt utan tv och dator, vi klarade oss super!
I onsdags drog jag med mig Martina förbi skanstull för att köpa hårfärg efter skolan och sen fick hon följa med mig hem och hjälpa till med håret.


I never thought that I was so blind

 Jag ikväll
 Birthday kid som fick en hatt ^^

 Martina och Ruddä var två glada tjejer ikväll

That you wear so well

Jag är hemma, duuudes! Haft en supermysig kväll! Först blev de som sagt Dragon house på hornstull och INTE Fridhemsplan alltså. Mysig buffe, kändistätt ställe och Kristin fick efterrätt och hatt för att vi sjöng. Sen föreslog jag Sixty och så blev de efter en liten detour förbi tekniska på vägen efter att spontant ha bestämt att Victor skulle med och fika, trääävligt! Väl inne på Sixty mötte vi sen även Agnes och Amanda en liten stund. Nu ska jag snart hoppa i säng hade jag tänkt, imorgon väntar en massa nya äventyr. Langar även alla bilder imorgon, orkar inte de nuuu ^^

With the sad, sad look

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt ingen motivation till att blogga här just nu. Ska dra in till stan om en timme iaf för att äta middag på Dragon House vid fridhemsplan och fira Kristin!

If you look me in the eyes

Okay, jag är hemma! Jag är trött som satan. Inte ett dugg klar med novellen. Börjar halv nio imorgon och går ganska lång dag. Men de ska bli supernice att träffa de underbara people'sen igen! Nu borde jag definitivt sova. Jag slår vad om att jag lär försova mig. Godnatt.

RSS 2.0