Now I gotta work with your tongue

Heej fiiina människor!
Helgen har rullat på ganska snabbt och så var helt plötsligt måndagen här, med höstlov för min del! Så idag har jag passat på att sova länge, försökt att räkna lite matte, gick väl sådär. Varit ute och kört och mest chillat. Men imorgon tänkte jag faktiskt ta mig till gymmet!
I fredags var jag i skolan på förmiddan, hängde hemma ett tag och sen simning på kvällen för att chilla framför datorn. Städade hemma i lördags och taggade galet, sen kom fint folk och jag hade en treevlig kväll, hoppas alla andra också hade det!
I söndags var det lite segt, men till slut kom vi upp ur sängarna osv. Till slut mötte jag upp ett gäng grymma vänner för en massa skratt och lite fika, bra slut på en bra vecka.




We back in the club

Okej, eftersom alla klagar på dålig uppdatering, så kommer hära mera uppdatering ;) Idag har jag sooovit ut och blivit så utvilad man kan bli efter en vecka med galet mycket jobb, galet mycket nyktert festande för att sedan avsluta veckan med mycket onyktert festande och komma hem fem på eftermiddan dagen efter.
       Därmed har den här veckan varit relativt lugn, ja jag skolkade i måndags. I tisdags fick jag liite sovmorgon, gick dock och la mig åtta i måndags, hehe. Sen fixade jag naglarna, bråkade med personalen på MQ(eftersom mina byxor som var en vecka gamla sprack mitt under mitt jobbpass) och åkte sen hem och softa igen. Åkte sen till min älskade simhall igen efter två veckors uppehåll. 
      Igår drog jag till skolan och skrev prov, råkade shoppa lite, åkte hem och sov på soffan en timme för att sen dra tillbaka till skolan. Så nu vet ni massa onödigt tjafs.
Meeen, idag då så har jag avnjutit svindyr middag med allra allra bästa vännen ever och smidit planer för helgen, ganska awesome dag med andra ord!


Bild på bästa jobbteamet ever minus Jennifer och Jenny som inte är med på bild


Duude

Förlååt, den här tjejen är fortfarande helt död efter en hektisk vecka på Stockholm Open som avslutades med en alldeles för sen personalfest på Café Opera med fint folk, idag har jag iaf tagit en sväng förbi centrum och bla fixat naglarna. Sen efter två veckor så var jag återigen tillbaka i simhallen. Nuu sova, imorgon prov och sen matte b! Puss godnatt!

Sorry mina vänner, nu har jag varit sådär ...

mms_img141655374 (MMS)

Sorry mina vänner, nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen! Men den här gången skyller jag faktiskt på att det har varit fullt ös. I lördags drog jag då upp till Jejja, kom hem runt tre och så ut och körde på söndagen innan jag mötte upp fina vänner för Kvällsfika och sleepover hos Zandra. Annars har den här veckan mest bestått av jobb på Stockholm Open, står bla i kassan men får också springa runt en massa. Hamnade i telefonplan hos Dennis efter jobbet idag och nu är det dags att sova! Imorgon väntar flest barnkalas och sen mera jobb! :D


There will be no rules tonight

Hej hej, jobbat mellan halv tre och åtta i kungliga tennishallen, nu är jag hemma en snabb sväng och byter om bara. Snart klar så jag ska dra upp till min sötaste Jejja för att fira henne litegrann, men eftersom jag går på pencillin så blir det nyktert även idag. Precis som igår när jag mötte upp Stoffe och hans vänner på nivå efter jobbet. Hoppas ni har en bra lördag så hörs vi imorgon! Puss


Godmorgon! Jag sitter i skolbänken igen, ...

photo_effects-13 (MMS)

Godmorgon! Jag sitter i skolbänken igen, dags för Naturkunskap B som ni ser. Tredje lektionen och det handlar antagligen om evolution idag med. Sen blir det att åka raka vägen hem, äta och lämna av lite saker, sen direkt vidare till kungliga tennishallen för att jobba litegrann. Beroende på hur länge jag jobbar så blir det direkt ut sen antagligen och träffa vänner en liten stund och daaansa! :D Puss på er och ha en bra dag!


Heeey! Long time no see! Jag hänger hemma ...

photo_effects-13 (MMS)

Heeey! Long time no see! Jag hänger hemma hos Zandra i Hammarbyhöjden, kollar på film och chillar. Innan dess var jag inne i stan och käkade middag inne i stan med Sandra, mys! Annars är det simning fyra dagar i veckan som gäller, skola tre dagar i veckan osv. Jobba Stockholm open från och med imorgon och en vecka framöver, fullt ös medvetslös liksom!


Heeey! Long time no see! Jag hänger hemma ...

photo_effects-13 (MMS)

Heeey! Long time no see! Jag hänger hemma hos Zandra i Hammarbyhöjden, kollar på film och chillar. Innan dess var jag inne i stan och käkade middag inne i stan med Sandra, mys! Annars är det simning fyra dagar i veckan som gäller, skola tre dagar i veckan osv. Jobba Stockholm open från och med imorgon och en vecka framöver, fullt ös medvetslös liksom!


RSS 2.0