You spin my head right round

Hej på er!
Jag har dammsugit halva huset (inkluvsive mitt rum), lagt in alla rena kläder som legat o dammat i en månad (?). Käkat lite frukost har jag också gjort. Nu tänkte jag plocka ur diskmaskinen för att sen äta lunch, efter det tänkte jag försöka dra på mig lite kläder och åka ner mot centrum, jag har en del som behöver inhandlas. Får se om jag möter Zandra där eller här hemma, beror på hur mycket jag hinner med :)
Mera update kommer senare.




Screaming like demons

Jag lyssnar på hårdrock i lurarna, analyserat lite, lyckats missa ett engelska läs förståelseprov (hehe...) och innan det spenderade jag min förmiddag med sköna brudar i frisörsalong på Sjödal. Nytt fräscht hår lagom tills imorgon, awesome och tack Jejja! Nu njuter jag av att vi får lov om en kvart, wich I very much like! Men först ska jag ta D-grupparnas pass ikväll, hmm får se hur det går. Ska nog fungera det med. Byyye.

Cause what you've got boy is hard to find

Hej på er!
Igår började dagen med att köpa frukost inne vid centralen, sen gick vi guidad visning på Nationalmuseém om härskarkonsten. Sen gick vi till slussen, åkte till skolan och åt lunch. Genomled eftermiddagens lektioner och tog mig sen hem. Ner på simningen och jag insåg verkligen hur mycket människorna där betyder för mig, den miljön.
Idag har jag varit ledig, så jag drog med mig Jennie in till stan efter att jag varit på banken. Vandrade omkring ett par timmar och fick med mig en tröja hem. Tittade på lite saker till helgen också som ska införskaffas imorgon, kan nog bli bra där ;) haha. Nu säger jag gonatt!!


I can still remember what you'r face looked like

Och igår var bara ytterligare en vanlig dag i mitt liv, haha. Mötte upp Dessi i slussen, vi åkte till björkhagen, in till stan för att kolla lite kläder en snabbis innan vi mötte upp Zandra vid rådmansgatan för att äta asiatiskbuffé till middag. Sen åkte vi vidare till medis för att möta upp Robban, vi tog lite gott att dricka och sen gick jag och Dessi på bio, The social Network. Efter mycket om och men kom jag också hem och till slut i sängs.




?

Klottret ser ut som en tioårings
Snirkliga hjärtan
Ett särskilt namn
Är det samma känslor som då?
Samma rus
Har något utvecklats
Eller är detta också en barnslig förälskelse?


What a shame you never listen

Hej på er! Jag har varit uppe i en timme ungefär, ska packa ihop lite grejer som mina vänner ska ha och sen ska jag åka in till skolan. Var ruskigt skönt med en ordentlig sovmorgon idag igen. Sen blir det som sagt en runda på stan i eftermiddag/ikväll. Får se om jag hinner hem en sväng emellan. Nu måste jag rusa, hoppas ni får en bra dag! 

Fotball

Hittade en bild från förra helgen, gissa vem det är som står i målet? ;) Bild lånad av Sanna.


I miss you people



I don't know why

Idag har det inte hänt ett dugg. Riktigt skönt faktiskt att bara glida omkring i softa kläder hela dagen och veta att man inte har några måsten. Igår vankades det som sagt Söderhof igen, satt där till strax innan stängning och sen åkte vi förbi donken på kungsgatan för att hälsa på David och äta lite innan vi åkte hemåt :) Nu ska jag sova, imorgon blir det en runda på stan och middag med fina tjejer. Godnatt svenska folket!

Gårdagens bilder

 tacotime!















I just wanna be loved

Fy satan vad slitet det är idag! Fattar inte, inte sjutton drack jag så mycke igår, men en riktigt trevlig kväll blev det. Åkte till handen och hämta ut mitt leg, hämtade upp thaimat på vägen som jag slängde i mig på tåget. Sen var det ett par timmar kodning innan jag mötte upp Dessi i gullmars, åkte till skarpnäck och handlade mat innan vi knattade upp Filip och jag började med maten, vi åt o drack gott innan vi åkte vidare in till stan för en trevlig kväll. Avslutade kvällen med en öl i Filips soffa. Nu är Dessi här igen, vi ska äta middag och sen ska vi möta upp John på söderhof, för en chillkväll :)



Can't stop our white line

Nu kör vi igång den här fredagen! Jag är uppe i tid för en gångs skull, har vaknat tidigt två morgnar i rad nu och har haft svårt att somna om. Tur att man ändå ska upp. Jag taggar till med Hardcore Superstars Moonshine som just nu går på radion. Ska snart äta lite frukost och sen hoppa in i duschen. Man fick ju bara lagom med klädångest när det är världens snö ute, gaah what to doo??


True happiness

Åh söta underbara människor! Dessi ringde för en halvtimme sen för att jag skulle hälsa henne välkommen till Sverige, åh jag är så lycklig. Det blir en helg med kära, underbara, saknade, älsklingsyster! Och imorgon ska jag upp i tid på min lediga fredagsförmiddag, för att hämta ut legg och möta Martina i handen. Sen är det fullt ös som gäller, det är ju fredag!



Last weekend

 Mina bästa <3












I see you're true colors

Hellooo!
Sjukt taggad på helg! Idag har Jimmy bjudit mig på lunch, sen kollade vi på film innan jag till slut åkte till Jejja, för att bara hämta en tröja, satt på hallgolvet och pratade en timme, asnajs!  Ikväll har jag städat mitt rum och fixat lite inför imorgon. Igår hände inte mycke, ett par onödiga timmar i skolan, åkte hem och sov ett par timmar, helt slut! Snackade med fina vänner resten av kvällen :)

Musik non stop


För du är som jag när du dansar

Orkar inte skriva riktigt, ger er snabbt inlägg ändå. Igår skola, tittat på flygresor, fikade hos Zandra, var förbi polisen i Handen, hem o käkade, för att sen hälsa på faster m sambo i nya huset, fikade där några timmar innan jag kom hem och däckade. Idag har jag shoppat, haft uppvisning, pratat en massa med finingar, tittat på mera flyg och nu ska jag minsann sova, gonatt.


Home sweet home

mms_img43421 (MMS)

Äntligen hemma! Det är Julle och INTE jullan som gäller, men eftersom Bea var så gullig får det gå för denna gång! I fredags var det Jejjas dag(igen) och detta firades såklart, med middag, tårta och alkohol. Riktigt lyckad kväll enligt mig. Sen tog sig en sliten Julia iväg till bussen för att åka till Katrineholm, tack underbara sisarna för en lyckad helg, träningsläger var ordet! Sen bjöd bea mig på sen donkenmiddag innan jag åkte till Jimmy för kaffe och härlig pratstund. Har nu hunnit vara hemma en halvtimme, duschat och nu däckar jag, godnatt! (:


This is our lifes on holiday

Hey! I'm up and alive! Helt amazing, jag har ätit frukost och nu ska jag göra kladdkakor och packa inför helgens äventyr, för det kommer icke hinnas med ikväll. Igår blev riktigt lyckat och jag kom i säng hyfsat tidigt. Idag mår dessutom min hals bättre, så jag ska absolut inte klaga. Ska åka till skolan om några timmar och sen fortsätter partyt ikväll.

Some of them want to be abused

Underbara mamma och pappa. Finns inga bättre än dom. Aldrig nånsin! Känns bra att veta att man har dom där. Nu ska jag som sagt med Robban och Jejja på Hellströms, min helg börjar nu ;) Satsar på en jävligt bra kväll och hoppas att ni får desamma!




Hurra hurra!

mms_img58692 (MMS)

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Jejjas födelsedag! GRATTIS till min underbara bästa vän! Ikväll blir det ut och dricka öl med mina fina! Ont i halsen, vad spelar det för roll?


I am never alone

Jag tog mig ner till Jejja och blev kvar ett par timmar, gick hem igen och käkade middag. Spenderat kvällen åt att snacka en massa med Filip och Dessi, you make me smile guys! Nu ska jag sätta upp lite bilder på väggen, sen ska jag faktiskt hoppa i sängen och sova. Har hunnit plugga också, good girl!


Everybodes bleeding

Jag har researchat för projektarbetet, jag har ätit lunch, jag har tränat, jag har duschat. Nu ska jag ta på mig kläder och gå ner till Jejja, planera lite inför imorgon ;)

Godnatt!

mms_img11482 (MMS)

Får man inget bättre så tar man det man haver, nu tar jag mitt får och går till sängs!


You'll never pass for someone

Hej på er! Ganska lugn skoldag idag, med en massa film, haha koncentrationen var fan inte på topp på slutet. Sen åkte jag hemåt och hann träffa på Jejja och Matti ett tag, alltid lika härligt att stå o skvallra en stund. Hem och käkade mat och sen drog jag ner på simningen, har plågat mina underbara själar idag, men dom går alltid att muta. Landträning var ordet. I helgen väntar läger! Nu tänkte jag faktiskt hoppa i säng, Dessi om du ser det här, var på jobbet därför jag inte svara, släng iväg ett sms eller nåt!


Nobody knows

Ingen blogglust alls, men den kommer nog tillbaka till slut. Köpt kamera idag iaf, bra där! Fikat på Gunnarssons med fina, skrattat åt hemska saker. Fått hem en långklänning som nog fan var lång, är det meningen att man ska trampa på dom? Får ta på mig lååånga klackar, haha. Nej nu blir det lite sällskap och sen sova, lång dag imorgon såklart. Och vem fan har ätit upp min tröja???


Tonight, this is how we breathe

Bläää hela mitt blogginlägg försvann precis!!! Hej på er iaf! Haft en bra helg? Det har jag! Sitter här och pratar med lite folk, ska snart gå o lägga mig. I fredags fick vi sluta en timme tidigare, så jag hann hem och började med Jejjas present, sen slängde jag i mig mat och drog ner till jobbet. MASSA missade samtal, jag stressade hem, tjejerna kom och vi drog till skarpnäck(suprise, suprise) hade ett par trevliga timmar där, seightseing på vägen hem. Upp tidigt i lördags och drog ut till landet, myspys.
Idag har vi varit på barnkalas, sen drog jag på en efterlängtad träningsrunda. Nu ska jag hoppa i säng, imorgon ska en kamera införskaffas! :D


Du hast

Fredagen är här mina vänner! Jag känner mig jävligt taggad på dagen just nu, bara att tuta och köra! Läraren lär vara desto mindre glad när vi klampar in i slutet på lektionen, men whatever ^^ Idag är det en sån där fullmatad fredag precis som vanligt, totally awesome! Sen blir det landet imorgon, så lite eller ingen uppdatering under helgen.


Well you're just like me

Some people I just really LIKE right now, kisses to you! What would I do with out you??? I'm gonna go to sleep now and wake up to a new and beautiful day. And GOD what I misses Madison people right now! Whoop whoop!






You say you wanna go for a spin

Ne här kan man inte sitta hela dan, jag har äntligen röjt upp på rummet, ska dra en runda med dammsugaren lite senare. Nu blir det till att åka ner till centrum och handla grejer till presenter. Puss på er fina!


You had to fight your own way

Okej nu är det sådär dåligt med skrivande igen, har helt enkelt ingen lust. I söndags var jag iväg på SIS-möte, planerade läger och sånt där kul, vi satt på Gunnarssons i ca tre timmar, sen blev jag upphämtad o så åkte vi till kusin ute på värmdö för att fira 18åringen.
Igår var jag med Zaaandra och kollade på när hon tatuerade sig, sen drog jag hem o käka, kom till slut ner på gymet en liten stund också, ner på jobbet också och körde med ungarna. Idag har jag inte gjort ett shit än så länge, målat naglarna. Mitt rum ser ut som om nånting exploderat här inne så jag ska försöka städa upp här också.

The rythm of my dream

Jag är tydligen fortfarande helt död, kroppen hänger inte riktigt med. Hade planerat att träna under dagen, har istället hängt framför datorn för det mesta, men ibland ska man lyssna på sin kropp också. Tog mig in i duschen under tiden de var strömavbrott, tur att jag skulle ut ur huset annars hade jag kreverat! Åkte till studion och fick med mig lunch från Sandy's på vägen, var där en timme och sen hem igen. Har myst med tända ljus här hela kvällen och nu tänkte jag faktiskt lägga mig, så natti natti!
Snodde en bild från Jennie från i fredags!


You're making me live

Hello på er!
Igår blev det inte så sent, riktigt skönt var det att komma hem och sova, helt slut var jag. När jag och Pernilla insåg att vi satt på varandra och halvsov så bestämde vi oss istället för att ta bussen hem. Men så helt slut kan man bli efter fyra timmar i en äckligt varm simhall, jag var iaf där och pushade mina ungar, ja efter några timmar sömn bestod gårdagen av simtävling.
I fredags efter en halvdag i skolan, lite stress hem som vanligt och sen en snabbvända hem för att slänga på smink, så drog jag ner till tuben för att handla litegrann, sen mötte jag upp ett gäng partysugna människor och så drog vi till Skarpnäck, en riktigt lyckad kväll och jag kom som sagt inte hem förns igår morse.



Communications dead

Oj har inte skrivit, hinner inte heller skriva nu. Ska om 20 min springa ner till bussen och möta Pernills, blir ytterligare en kväll i skarpnäck, satsar dock på att komma hem inatt ^^ Ne nu har jag iaf fått i mig middag, måste ta på mig kläder också, kan väl va en fördel? Ha en bra helg, puss på er!

RSS 2.0