Oh nana what's my name?

Jag passar på att säga gott nytt år nu i lugnet före stormen. Här i huset har det fixats hela dagen lång och jag blev precis klar med kläder och smink. Lite släkt och vänner till familjen kommer hit om dryga timmen och då ska det firas med trerättersmiddag osv. Sen får vi se om jag drar vidare eller om jag blir kvar hemma för att fira, jag är redo för både och!




So baby be my bandit wife

Kommer inte ifrån datorn så passar på att bjuda bilder från i lördags, mycket trevlig kväll faktiskt!








To night we do it hard

Jag har jobbat hela dagen, bättre framgång än i måndags, ganska okej stämning också. Jag bjuder på en bild från dagen innan julafton. Skulle ha blivit utgång ikväll också men ingen som pallade så istället har jag softat hemma i soffan med bror min, som har sån träningsvärk så han inte ens kan gå i trappor, haha. Nu ska jag sova, puss!

 


I'm so damn hardcore

Igår jobbade jag ute i kylan hela långa dagen, sen tinade jag upp i soffan nån timme när jag kom hem innan Dessi kom hit lagom tills middagen var klar. En dryg timma senare kom även John som också åt middag. Tillslut tog vi oss alla ner till Konsum för att handla massa gotte, skulle ha gått ut och åkt pulka men alla var så trötta så vi bestämde oss för filmkväll istället. Drog igång ett par filmer sen när Zandra kom och joinade oss. Blev ganska sent och nu är jag dödstrött och ska lägga mig, för imorgon väntar en ny dag med jobb! Gonatt!


Have a holly jolly christmas

Haft en överlag trevlig dag, lite tråkigheter där på slutet, men det är sånt som händer I guess. Började dagen ganska extremt bakis men tog mig ändå upp ur sängen och hälsade på Lucas på donken samt inhandlade lite saker inför fredagen. Kom hem runt fem snåret igår och nu ska jag lägga mig igen, upp tidigt imorgon för att jobba! Langar en bild från igår.


Nu ska jag möta upp den här sötnosen som o...

Nu ska jag möta upp den här sötnosen som också lyckats ta sig hem till sverige för att åka till kista och kika på rean, passar nog oss som är bakis idag!


Fest året runt

Varit på julmiddag med släkten allstrin, nu ska jag ut på stan o röja, hörs kanske imorgon! Puss!


Puss!


Hittade en gammal bild på facebook, vad vi ser små ut! Haha, herregud är ganska exakt 9 månader sen den här bilden är tagen. En crazy kväll helt enkelt, eller helg kanske jag ska säga, I miss it a lot! Dags för en galen kväll med mina boys snart känner jag!


Jag sitter fast på en flygplats i Rom för ...

Jag sitter fast på en flygplats i Rom för tillfället, har varit här sen strax innan sju då jag åkte svarttaxi och var livrädd, aldrig igen säger jag bara! Nu är planet till Sverige tre timmar försenat och går den tiden jag skulle varit framme i Skavsta typ. Håll tummarna för att jag kommer hem inatt ;)


GÄSTBLOGG

Hej Desiree här! Jag sitter här och tittar på när julia gör hårda kanelbullar! Det går inte så bra för oss.
Igår så var vi och shoppade väldigt mycket, Julia köpte lårhöga stövlar med klack, fett snygga! Och lite småsaker typ!
Idag så hittade vi en jättebra affär som sålde jätte bra smink för bra pris! Sen gick vi och handla mat och fixa. Så nu bakar vi bullar.
idag började det snöa jätte mycket, så jag höll på att halka på vägen ner till min lägenhet.
men nu vet jag inte vad jag ska skriva med.
puss o smek på dig zandra! PUSS

Take it off, everybody take it off

Jag har legat hemma sjuk, växlat pengar, köpt chips åt Dessi, varit på träningen och ätit kladdkaka. Nu ska jag packa handbagaget och sen sova, pronto! Upp fyra imorgon. Puss och så hörs vi kanske nån dag, eller typ på måndag.


Det snurrar i min skalle

Jag orkar inte mer. Går och lägger mig nu, sen ska jag genomlida morgondagen, ser framemot avslutningen på simningen dock, har bakat åt mina kära sisare  ;) Sen är det pronto hem och sova, upp halv fem på onsdag. Jag ska bädda min säng och sova nu, snarka i min egen säng inatt, haha. Gonatt.

It's like I'm going crazy

Här kommer lite bilder medans jag sitter i soffan och chillar. Jag ska kolla på idolfinalen och sen ska jag nog sova, ska ju faktiskt vara på kontoret nio imorgon!


















This time, it has been said so many times

Gick och la mig strax efter det där blogginlägget igår, dötrött, somnade nästan på en gång. Har massa bilder som förmodligen kommer upp ikväll efter jobbet. Sovit nästan tio timmar inatt och vaknade en timme tidigt inatt härligt utvilad! Lyckades dock glömma att stoppa tillbaka alla mina kort jag tagit ut i plånboken, så nu har jag varken matkort eller åkkort, way to go Julia. Idag har vi suttit och lekt med photoshop med text och grejer, så här kommer en bild så ska jag gå o äta lunch sen.

If i had you

Jag är så äckligt trött och bakis. Ska faktiskt gå o lägga mig nu, har haft askul men nu ska jag minsann sova. Puss o gonatt.


Hello på er! Sitter som ni ser på tunnelba...

mms_img51320 (MMS)

Hello på er! Sitter som ni ser på tunnelbanan med Jejja, ska strax möta upp dom andra i slussen och åka vidare mot båten. Nu blir det party hardy all night long och Tintin ska under bordet! Idag började jag dagen med fotolektion, slutade så vi gick och tog en långlunch på kinabuffen, blivit allt för mycket snabbmat dom senaste dagarna. Men det är så det blir ibland. Nu kör vi hårt ikväll så hörs imorgon! Puss!


It's not unusual

Ja ni i simhallen är det minsann jämt action. Idag var det uppvisning. Sen körde jag en vaxning i omklädningsrummet runt alla 50 pers som stod där inne samtidigt, haha. Karolina tycker jag har för mycket galenskaper för mig, men jag fick cred för min kroppsart denna gång. Tackar snälla Bea som hjälpte mig utan större smärta denna gång.
 I lördags var vi inne på kontoret halv nio, stinsen strax efter tio och stod där strax innan sex, mormor kom och bjöd på lunch däremellan. Sen var vi tillbaka på kontoret för utbildning innan jag, Viktor och Simon gick och tog varsin öl, samtidigt som jag lite sent tryckte i mig en middag. Åkte efter det hem för att duscha och sova, för att återigen gå upp och jobba hela dagen lång, denna gång i åkermyntan.
Nu ska jag sova, imorgon blir det en lååång dag, funtar på att sova några timmar på eftermiddan så jag verkligen ska orka, men mer om det tomorrow, nu duscha och sova.


Hint om vad morgondagen(eller egentligen kvällen) har att erbjuda


To leave it all behind

Tjatja bloggen, haha, sitter här och försöker plugga. Insåg precis att jag glömde bort att Ung & bortskämd var idag, får kolla på play sen. Pluggningen går åt helvete just nu, skrivit kanske en halv sida och har massor kvar att göra, men men får sitta här tills jag är klar helt enkelt. Har hällt i mig en stor kopp kaffe och ska försöka köra på nu. Facebook är ju sjukt roligt också, har ni märkt det? Haha nej nu skulle jag ju inte sitta här och skriva dravel, plugga var det! Mer om min helg får ni veta senare ikväll! :)

I fly away

Hej på er!
Jag sitter just nu i soffan och äter lunch. Har fortfarande pyjamasen på mig och skulle helst av allt vilja sitta kvar här i soffan resten av dagen, kanske gå o träna lite senare och bara mysa. Men det kan jag tyvärr inte, ska åka till skolan om en kvart, sen ska jag dra en sväng förbi ett av kontoren på söder och lämna in lite tidrapporter, sen blir det hem för att råplugga, har massa saker som ska vara klara imorgon. Hoppas ni andra har en trevlig dag! :)


When you go to work

Jag har jobbat hela helgen, jag är dötrött, kollar på film med familjen och sen ska jag sova. Hörs imorgon. Puss.

Grattis Tintin!

Vi börjar och avslutar med oooerhört nykter Tintin ;)

















I'm like fuck you

Jag har parkerat mig i soffan med chips och julmust. Återkommer kanske senare ikväll, eller imorgon kväll. Imorgon blir det jobb. Puss.


Precis just nu

Och idag var allt nästan precis som vanligt, frågan är hur länge det är så. För det är när du inte är där, när ingen annan ser på. Sen är det tillbaka på noll igen. Men jag tar det jag får, ler och är glad. Dagar som dessa funkar allt ganska bra, med det där frågorna och när det är bara du och jag.

No chance of breaking bail

Idag har jag varit ledig från skolan, så jag jobbade istället. Första dagen, gick riktigt bra faktiskt, roligt folk att jobba med också så tiden gick snabbt. Var hemma runt halv nio och fick med mig en meny från BK att käka till middagen på vägen hem. Pratat med Jimmy och planerat helg lite, blir 16 timmars jobbande till. Igår var det skola hela dagen lång, hem för middag och sen när på simningen, nu har jag lovat godsaker till avslutningen. Nu ska jag sova, imorgon väntar en ny dag. Puss på er!


RSS 2.0