It's yours and mine

Kom hem för snart en timme sen, blev sent igår och jag orkade inte gå till tåget, så jag sov kvar. Segt att ta sig upp ur sängen imorse minsann. Men det var värt de för en trevlig kväll. Nu bär det av mot Blidö, tillbaka på tisdag! Ha ett bra lov!

To live your life

Nyduschad och utvilad efter 40 minuters sömn. Blev fyra timmar på stan, köpte jeans och lite böcker med mamma innan vi mötte Jen och hennes mamma för att betala resan, sen lunchade vi tillsammans. Nu ska jag göra mig iordning för om en halvtimme ska jag dra mig till Handen för att gå på spelning.



Om ändå...

Och nu sitter jag här och önskar inget mera än att du skulle ringa igen. Samtidigt som jag inser precis vad det skulle innebära om du ringde mig, jag vet precis hur jag skulle reagera precis när du ringde och jag vet hur dagarna efteråt skulle se ut, vilket helvete jag skulle orsaka mig själv. Ändå önskar jag så innerligt att det var just DU som ringde mig just nu...
"Girls just want somebody who wants them back" well...in some cases thats just not enough. Jag vet inte, someone who wants them back är ju iofs ganska resonable eftersom det innebär att man vill ha den andra parten, men när de inte är så då? Usch, jag får huvudvärk av det här. Ge mig nu en vecka med kul och inte såna här jobbiga tankar...

Hero - Skillet


Wake me up, wake me up

Lovet är här! Börjat lovet på ganska bra sätt, i must say. Men innan de blev lov gjorde vi matteprov och hade sen en skön mattelektion. Sen drog jag med Jennifer in till stan för att luncha på John Chris, en tur förbi fritidsresor och så kollade vi lite shopping. Jennifer åkte tillbaka till skolan och jag mötte upp Zandra, Jessica, Amanda och Madde en stund innan jag mötte Robban och Tintin som gjorde sällskap med till skanstull, treevligt!
Nu tar jag det lugnt en stund innan det blir simning. Laaandet snart :D


Let my love loose again

Sitter här lika sent som vanligt igen då... Dagen har varit riktigt mysig! Skola som vanligt, vårsol ute och jag njöt av att gå till Gullmars efter skolan slutat. Blev en tur i farsta med Jennifer ett par timmar innan vi åkte hem, vi åt middag och pluggade sen matte, med scones och latte funkade det med. Myskväll, precis så jag vill ha mina torsdagar! :)






Litterär gestaltning

Här är utkasten till mina självporträtt, kritik av alla slag välkommnas :) 

Mur
Jag är en vägg, en tjock mur
Du måste slå hårt för att bryta ned mig
Jag står fast, på samma ställe
Går inte att rucka på i första taget
Men till slut kommer du med släggan
Släggan som bryter ner mitt försvar
Som bryter ner muren som är jag


 Stöttaren
Stöttepelaren att luta sig mot
Den viker sällan
Finns alltid där som bot
En pelare för den som gått i fällan
Sviker aldrig den som behöver luta sig mest
När allting är pina och pest
När det blir för tungt och det börjar svikta
 Reser den sig snart igen
För vem behöver män?
Den reser sig med hjälp av den som lutat sig
Reser sig med hjälp av en äkta vän


But I must confess i'm in love with my own sins

Shoo! Kom hem för en liten stund sen och har varit ute på äventyr några timmar. Drog till Sandy's på lunchen med Kristin och Jen. Sen en chill efter middag med massa roliga citat som jag dessvärre glömt dom flesta, men men. Drog sen hem och käka middag innan kort pass simning, mötte upp Robban, Kristin och Tintin och vi chillade en stund innan det var dags att dra hem.  
Och nu blir de munkavel, för de hjälper mig inte att ständigt dra upp det. Men det är bara för mig att inse att det var en stor del av mitt liv länge så det är svårt att inte prata om det...


Dagens citat

"Ser inte den där lite sladdig ut" Jaaa, trött Julia. Vi pratar om ett teckensnitt på datorn och jag gör logotyper åt ett el och teleserviceföretag, så det kan bli!

But me and you were meant to last forever

Uppvisning idag! Massa skratt och stolt tränare som vanligt, sen fick Anders ta tid på även mig igen. 20, 58 sekunder, de ni! :D Simmade lite med Sebbe efteråt och chillade. Skönt att totalt ta ut mig, de ska ske varje vecka nu, bannemig!

Six feet of anger

Hej på er!
Vad har ni för er? Själv sitter jag här och trycker i mig en stor lunch med makaroner och sås, mumma! Är riktigt hungrig efter att ha varit nere och tränat nu. Gick upp för ett par timmar sen och har inte hunnit göra mycket, förutom träningspasset dåra, tänkte försöka mig på lite matte om en stund faktiskt! Hur nu det ska gå...


If sex is the drug, then what is the cause?

Tjaba!
Jag kom hem för typ en timme sen och har varit på äventyr sen typ åtta imorse. Kommer faktiskt trots förseningar till skolan i tid, till en inställd lektion pga tågtrafiken, SUCK! Blev en håltimme med mysmänniskor. Sen chill lektioner och så lite huvudvärk på eftermiddagen. Drog till slut vid fem från skolan och till skanstull, möte ett par timmar med hungrig Julia, gick bra. Sen drog jag till donken där Robban väntade, hem till honom och chillade med han och Tintin ett tag innan jag till slut kom hem. Nu ska trötta lilla jag sova, goodnatt!

When I don't really want no one else

Godmorgon! Ja eller nånting sånt.. Jag vaknade upp första gången runt sju av ett samtal från Robban, killar ni måste lära er att inte ringa på så okristliga tider!!! Tog en lång stund innan jag kunde somna om igen men till slut gjorde jag nog det. Gick upp för nån halvtimme sen och har käkat lunch. Ska göra mig iordning och dra ner till gymmet om en stund! :D


Hero of war - Rise against


You know it's hard I try

Och jag läser och blir nostalgisk och ser bilderna och tänker tillbaka. Kan jag verkligen klara av det här nu? Kan jag klara av situationen som den är eller kommer jag ligga där och kräla igen? För jag vill ju klara av det! Jag vill stå upp och vara stark för en gång skull, vill inte att allting ska vara så svårt. Vill känna samma sak som jag kände då när jag skrev allt det där, när jag bara njöt, please give me that again? Fast samtidigt inte...jag vet inte..

I'm so glad that i've got you

Utan er skulle jag inte klara mig genom dagen, är ni medvetna om det? Hur jävla mycket ni berör mig, hur mycket det betyder för mig att bara veta att ni finns där när jag behöver er. Love u!












Mmm that you only meant well?

Jag hade siktat på en helg helt utan planer, men icke, jag klarar nog inte av en helg utan att göra nånting. Mötte upp Julia på tvärbanan efter skolan igår, ja till skolan som det tog över en timme att komma till. Så åkte vi iaf hem till mig dit också Jennifer och Molly kom. Vi drack kaffe, åt kladdkaka och pratade en himla massa. Sen drog jag ner till jobbet, simmade grymt bra! Hem en vända och packade väska. Satte mig på tåget och mötte Robban, Tintin och John vid tåget i väsby, så spenderades kvällen hemma hos Kristin. Trevliga telefonsamtal och lite slagsmål ^^
Har chillat med Kristin hela eftermiddagen innan det blev ytterligare en lång tripp med sl för att åka hem och äta middag med familjen.


I'll do anything for you

54 dagar till 18 och piercing, dryga 3 månader till piiercing iiigen och sen ett awesome sommarlov, seeen lite mer än 8 månader till gran canaria, playa ingles. Whopppa! Life iis good!
Dagen har flutit på bra, jag mötte upp Jennifer och Kristin så gick vi imorse, skolan under dagen, somnade visst lite sista lektionen. Sen omprov, hur fan det nu gick. In till stan och kolla in massa resebyråer med söt Jennifer! Bokat resa, så hem för middag och semlebak, sen skräckis, guud så mysigt med Jennifer. Sånt som behövs i vardagen ibland.


Me me me

Vissa dagar är bra bloggdagar och andra inte alls, denna är en bra dag som ni märker. Fotade en massa i helgen så här kommer lite blandade bilder från detta också.















So, no I know I should of treated you better

Ska se om de finns lite flera landetbilder att tömma ut minnet på, här kommer det sista, enjoy! :) (bilderna kommer från Martinis kamera)












I was so wrong for so long

Nej det blev inget tränande, men det blev en promenad med Ruddä, Martina och Jen. Lämnade av de två förstnämda i gullmars innan vi traskade vidare till resebyrån i Globen. Siktar mot playa ingles och gran canaria på höstlovet, nice nice! Kan redan se oss i varsin solstol, lääängtar. Kom hem efter jobbet och har faktiskt efter mycke om och men pluggat matte och FÖRSTÅTT! :D


Party girls!

Gran canaria, playa ingles here we come! :D


When I don´t really want no one else

Sitter på grako lektion och har slutat om jag vill, men nej jag ska vara duktig och anteckna idéer så jag kan bli klar! Väntar ju också på Jen så vi kan gå, sen blir det hem och träna, middag, jobba och sen hem och plugga matte! I fredags drog jag med mig Puck och Unna till garden i sickla för att ta en eftermiddagsfika med Zandra och Malin, mysmys! I måndags hände i princip ingenting alls, gick fram och tillbaka till skolan. Igår kom Jennifer förbi och vi planerade inför reesan innan jag gick iväg och jobbade.

To be your self

Dryga 20 timmar senare är jag hemma igen, efter en mysig pendeltågstur med Puck, Max, Unna och Nisse. Hade en trevlig kväll i väsby igår med massa people, kommer bilder senare ikväll när jag orkar lägga in dom. Nu ska jag ladda om batterierna och åka iväg för att äta tårta! Puss på er och grattis på Patrik!


Rock chic

Väsby nästa! Ska möta upp Unna, Ida, Puck och Max på tåget nu :) Ha en trevlig lördagskväll det ska jag ha!




You know it’s hard I tried











I hope you sleep in a perfect memory

Hej på er!
Vad har ni för er? Jag har då inte kommit långt än så länge. Städat rummet har jag dock gjort och kamerabatterierna är laddade så snart ska de minsann fotas en del! Sen ska jag väl också göra mig iordning inför kvällen, möta upp tjejerna på tåget och åka mot Kristin!


I hope you know that where you are I wish you well

Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig, vi har kollat klart på Män som hatar kvinnor och ska snart lägga oss. Först installera ps bara och sådär. Sen är det full rulle nästan hela helgen, bara jobb imorgon men sen blir det massa annat kul så ingen mera update under helgen förmodligen men jag ska lägga upp lite mera roliga musikvideos och nya bilder så håll utkik ;)



I almost told you that I loved you


Tro inte att de är slut än










Your innocence is not forgotten

Så har det gått nästan en hel vecka igen utan att jag skrivit. Ska köra en snabb update på det hela.
Måndagen var lugn, skola sen gick jag med Jen till gullmars och slappade hemma hela kvällen. Tisdagen skola med en skön sovmorgon, hem och vilade innan jobbet sen var jag helt slut, läste ut en bok innan jag la mig. Igår var jag i skolan, fick sluta tidigt och så hem med Kristin, gjorde middag och kollade på film. Sen ner till jobbet, träffade massa folk och sen glass med Robban innan jag åkte hem :)
Nu sitter jag med Kristin och brorsan och kollar på Vampire diaries, sen blir filmmys, har bakat scones också mumma!


Bara så...

And please don't pretend it never happen, because you know just as much as me that it actually did. All of it, even though you want to erase it...
För du är inte den enda som önskar man kunde få saker ogjorda, åh nej du skulle bara ana. Klart att jag också skulle vilja inbilla mig sånt men de stämmer ju inte för fem öre bara för att man försöker inbilla sig det. Haha, just deal with and then get over it instead? How hard can it be? Oooh wait sorry....it can be sooo damn hard I know, but keep trying!

Two princess


Massa mera landet
















I don’t ever want to believe

Hej på er! Hur har eran helg varit?
Min har varit lugn och mysig. Kristin kom hit i fredags när hon hade slutat, lagade middag och hängde i köket innan vi åkte ner till jobbet, sen raka vägen hem till Robban, där vi fika, lekte med barbie och så kollade film, även Tintin joinade en stund. Blev sent och sov kvar, sen hem i tid igår och gjorde mig iordning innan jag drog in till stan för en fika med John. Sen var de bara att åka ut till farmor för en mysig middag :)
Ligger här och slappar nu innan Jennifer kommer hit, vad har ni haft för er under helgen?

La landet

Nu kommer en massa landet bilder. Eventually kanske också lite flera nyårsbilder om jag nu skulle orka det^^


















You left my heart where a hole should be

Ni ska få en resume på mina två veckor utan uppdatering, jag ska bara ta och komma ihåg allt jag gjort ;)

Förra helgen: Bio på fredagen med Kristin och Jen, sen bio med pappsen på lördag innan jag åkte till Kristin där jag spenderade natten. Åkte hem och mötte upp Bea för att träna. Bakade och Robban kom på kvällsfika.
Förra måndagen: Unnas födelsedag, firade med chokladfika och sedan ett par timmar i mörkerrummet.
Förra tisdagen: Vanlig skoldag, sen hem till Jennifer för skvaller ett par timmar, jobba tre timmar.
Onsdag: Jag låg hemma tills Kristin kom över vid tre, vi åkte en snabbis till farsta, sen eriksdal för jobb/träning så sov Kristin här.
Torsdag: Tvingade mig till skolan där jag höll på att dö, drog hem vid lunch och sov. Robban kom o fika nån timme.
Fredag: Skola på förmiddagen, drog hem och sov, sen jobba utan röst, hem och sova tidigt.
Lördag: Upp o göra frukost till familjen, packa väskan och sen möta upp alla på tåget, mooot landet! 
Söndag: Äta pannkakor me nutella till frukost, städa, åka hem i 4 timmar och äta middag samt sova. 
Måndag: Skolan, sen drog jag hem till Jennifer, hängde där resten av kvällen och fick mig en lugg.
Tisdag: Ledig så jag sov halva dan i hopp om att bli frisk, sen kom faster på fika, sen drog jag snabbt ner o jobba 3 timmar (2 pass extra).
Onsdag: Skolan, sen åkte jag o Kristin hem för att baka, även Robban kom över o vi chillade galet.

Whispers in the dark



Mamma undra om jag kör fullt ut på estetstilen nu, ja jag använder halsduk och har klippt lugg. Har det hänt något med mig den här veckan? Nej inte vad jag vet, it's just med! Hade en jättemysig eftermiddag på stan med Martina, Ruddä, Puck och en liten stund Zandra o Robban också. Kom hem 400 kr fattigare, men de var det så jävla värt! Korsett, tröja, halsduk, örhängen, vårjacka och kjol! :D


RSS 2.0