Blidö såklart


Bara en i mängen av bilder som sakta men säkert kommer komma upp. Myyysbild! Myshelg, massa kul och hur underbart de nu var, därför behövs nu sömn. Så gonatt och jag säger nu att min redovisning imorgon går åt helvete för jag har icke gjort något! :)


:)

Om 13 timmar är vi på väg mot landet, gänget och sjuka jag, kommer bli så jävla gryyymt! Puss på er, hoppas ni mår bättre än mig! :)

Bababa

You are so twisting my mind right now! Are you aware of that fact? Because I don't understand you at all... Bläääh!
Och varför i helvete ljuga om en så strunt sak? Att ni ska vara så konstiga jämt... Fattar nada! Big deal var det då?

Unnabunnanunna

Grattis på Unna som nu officiellt fyller år! :) Grattis på dig lillskiten ;)


We where the kings and the queens

Myspys, vi mumlade repliker och dreglade om vartannat, en perfekt fredagskväll. Träffade Robban i skanstull som var snäll och gick med mig in till medis. Ganska rolig träning och alla tränare fick kladdkaka, var snäll idag kände jag. Nu blir det massa OC, får se hur länge jag kan vara vaken, håller redan på att slockna... Gonatt!

I can't get to you

Sitter här och lyssnar på musik, pepp som fan just nu. Tror det blir en bra helg och en bra vecka som kommer nu! Är det inte prima? Och ikväll blir bio med mina fina tjejer Kristin och Jennifer, New moon såklart! Vad annars? Blir nog en toppenkväll, lagom lugn och mysig, passar mig den här veckan.


You did'nt have to do it, but you would anyway

Hemma äntligen! Började med en försening imorse, men det var nemas problem. Sen fasades det inför svenskan, gick faktiskt helt okej ju! Lunch och spanska, sen skulle jag bara lämna in sl-kort och köpa hårfärg, ja två timmar efter jag slutat kom jag hem med tre kassar till, bra jobbat! Men hey, vad ska man göra när det är svinbilligt? Jeansleggings, två tunikor och underkläder för 200, greatness!
Nu har jag hunnit slänga in en kladdkaka i ugnen, som jag väntar på ska bli klar, den får följa med ner till jobbet och Bea sen :)

Then I never even lived

Tänk att de kan hända så mycket på en vecka. För exakt en vecka sen var ingenting som det är idag. Gud vad sjukt livet kan vara. Vad världen kan vara liten och vad mycket man inte alls kan ana ibland. Känslor folk har, eller hur människor reagerar i vissa situationer. Oväntade saker som man aldrig trodde sig få höra och en massa annat. Ja att en vecka kan vara så full av oväntade saker helt enkelt. Jag som trodde jag skulle få lugn och ro nu ett tag framöver, men nix så blir det förmodligen inte alls det, snarare tvärtom. Welcome to the real life Julia!

Någon frågade mig om mitt liv var enkelt, för att slippa frågor svarade jag ja, fan heller att det är enkelt! Men jag behöver icke göra det mer komplicerat än vad det är iaf, det räcker med spänning i min vardag nu, tack!

'Cause what if I die tomorrow

Typ klar med svenskan, tittat igenom Jennifers och vice versa. Det blir nog bra, bara jag inte är supernervös, så ska det nog ordna sig. Sa jag inte att jag pluggar bäst nattetid? Klart det är så! Slutade tidigt idag med, drog hem till Puck med Martina och gjorde scones, drack the till och bara snackade, mysigt värre! Sen har det planerats en massa inför nästa helg, awesome awesome awesome! :D


I can't live my life always worried about what if

Sovmorgon, en timme skola med film, lunch i skolan, hem till Kristin, hem till Jennifer (saknad brud!), hem och äta middag, ner till jobbet i Skanstull (en gång mer i veckan, score!), Kristin gjorde mig sällskap, vi handlade gottis på hemköp och så hem till henne igen, pappa hämta och nu är jag hemma.
Jajamensan, där här ni hela min dag, med en väldans massa kommatecken och paranteser :)


Baaha

Det är för mycket. Det händer för mycket. Jag orkar inte ta det nu, inte allt på en gång. Skriver imorgon om jag orkar. Nu tänker jag sova, godnatt folket.

Segar

Godmorgon!
Haha, ja vi ligger fortfarande i sängen. Har varit uppe vid tvåtiden och käkat en rejäl frukost, nu ska vi göra oss iordning och dra ner till liljeholmen för att handla om en liten stund. Kom hem runt halv fyra igårnatt från Robban där vi kollade på film och bara hade de trevligt :) Vad gör ni idag? Varit mer effektiva än oss?
Efter vi handlat och ätit middag ska vi återigen hem till Robban, blir skräckmaraton ikväll och Kristin ska med också :)

Jag och Ruddludd, visst är vi söta? ;)


I'll keep trying and each time push harder than before

Jag kom hem för en stund sen som sagt, gått till skolan med Jen. Pratat en himla massa om allt mellan himmel och jord idag, sen dragit hem. Nu ska jag ta det lugnt ett tag innan jag ska ner till jobbet. Efter jobbet drar jag hem till Dessi dit jag flyttar in under helgen :)


Snooow

Hej där!
Jag kom hem för en dryg halvtimme sen, tog en runda och fotade innan jag gick in från tåget så jag tänkte slänga upp lite bilder på en gång :)










Lite mera nyår















Getting denied just makes me want it more

Sådärja då var man hemma! Men strax är det dags att gå igen, ska byta om och dra en riktig genomkörare på gymmet innan läggdags! Fick sms av Robban som väckte mig imorse, tog mig pigg upp ur sängen och mötte Jennifer för att gå, blev en härlig promenad, en nästan helt bra dag i skolan sen vandrade jag, Martina, Ruddä och Jen hela vägen bort till slussen. Tog sedan pendeln från centralen, ett kort stop i älvsjö och så hem för att äta middag och diskutera med paranteserna.

Underbaraste bästa!

Soft skoldag, pulkaåkning, pannkaka m kladdkaka, hårfärgning, spårning. Massa snack, både jobbigt och bra, älskade älskade vänner, ni är ju så bäst! Nu ska jag duscha sen sova, godnatt!


New

Har nu fixat en underdomän till denna blogg som låst, dit kan bara mina närmsta vänner komma in och läsa. Fråga mig om lösenordet så får ni det säkerligen underdomänen ligger här. 


I'm gonna keep trying

Hellooo!
Inte uppdaterat senaste dagarna jag vet, dock varit så sjukligt trött att jag inte orkat faktiskt, inte hänt särskilt mycket heller. I söndags drog jag iväg och tränade en stund på eftermiddagen, hängde mera med Dessi innan hon åkte hem för helgen runt nio, sen gick jag och la mig en stund senare.
Igår gick jag med Jennifer till skolan och sen tillbaka, kom hem halv sju igår och då åkte jag raka vägen hem från skolan, bläää. Skola idag, sen träning hela långa kvällen. Imorgon blir de pulkaåkning med tjejgänget, wihaa! :D Kladdkaka och varm choklad är obligatoriskt efteråt!


What if i consider my self a failure

Halloj där ute!
Dåligt med bloggande under helgen, men så är det när man är en busy woman ;) Igår gick vi omkring i pyjamas här hemma nästan hela dagen och bara segade, till slut tog vi på oss varma kläder, jacka, mössa, täckbrallor och vantar, tog med oss snowracer och pulka, mötte upp Robban och drog till pulkabacken. Efter en stund kom också John och lagom till att vi skulle gå hem mot mig kom Jennifer så också hon kunde bli mulad. Försökte kolla film efter kladdkaka och varm oboy, gick väl sådär. Höll mig vaken tills Robban gick runt halv sex då vi andra somnade ganska snabbt...


will I give up

Hej på er!
Vi har varit vakna någon timme snart jag och syster, jag gick upp och började städa hela rummet som såg mer eller mindre kaosartat. Igår var det som sagt massa folk här på kvällen, mötte upp Dessi i centrum, tog bussen hem och så kom Pernilla strax efter, vi började med tårtan till John, strax därpå kom John och Robban, lite senare även Kristin och Fredrik. Det blev en galen kväll med singstar, guitar hero, sminkningar, snöbollskrig och nattpromenader, kul hade vi iaf!


What if I meet the right one and screw it up

Hej!
Har varit nere och tränat, kom hem och brorsan städa, blev lite förvånad. Hjälpte till med spotify och jag ska sitta på bussen om en timme, borde därför också jag städa och duscha nu men här sitter jag. Ska väl göra mig iordning alldeles strax iaf...

Are not the kind of girls that I like

Godmorgon!
Jag har fått en massa sms dom senaste timmarna så nu är jag uppe, har dock inte fått i mig alltför mycket att äta, ska slänga i mig en macka till innan jag går ner på gymmet. Träna två timmar, göra mig iordning hemma, sen dra till huddinge för middag. Sen kommer de hit massa kul folk ikväll förmodligen, wiie, me like! Vad gör ni under dagen?


Fjortisbrud

Hahahha, så jävla dålig att jag är tvungen att lägga upp den :) Älskade barn, ibland saknar jag er galningar...


Nyår och lördags

Nu blir det lite bildregn :)














What if all the girls that ever like me

Haft en riktigt mysig dag. Kom till slut iväg till Fredrik, kollade på film. Sen hem och käka, sickla, nacka forum, stortorp för att fira Uffe och så hem och prata med folk. Dessi flyttar in i helgen, imorgon blir de träning och sen singstar and guitar hero på kvällen förmodligen, me liike.
Och här kommer en söt bild på mig och Dessi sötnosen från i lördags natt på hemväg :)


What if I'm not her type

Godmorgon!
Jag ligger fortfarande i sängen, kollar på tv och försöker vakna till liv. Skulle ha varit uppe för två timmar sen och tränat, men jag råkade visst glömma att trycka på snoozeknappen, jaja dagen är inte slut än och definitivt inte veckan heller. Igår kom jag hem runt fyra från Dessi och då var mormor och farmor redan här, åt trerättersmiddag, mums. Tittade på bilder och satt och pratade, mysigt.

What if she doesn't like me

Halloj!
Jag har varit uppe en timme och är nu klar för att åka iväg till Dessi, planera resan och kanske ringa lite samtal om stugor, hoppas på det bästa så de inte svider allt för mycket i plånboken. Sen blir det middagsgäster när jag kommer hit hem igen, så vi får se när vi hörs. Ha en bra dag!

Will I be that small

Börjar bli lite småtrött så man kanske ska gå till sängs snart, om elva timmar ska jag vara hos Dessi, det upplyste hon mig nämligen nyss om, haha. Snackar med lite vänner och lyckas inte ta mig härifrån, gör bara massa onödigt. Men de är bättre, för när jag släcker så kommer tankarna flyga all världens väg och jag vet inte om jag orkar med de just nu...

Jag och Martini min fina fina vän <3

Will I consider myself a failure

Nu ska jag äntligen skriva! Var ett tag sen sist och det beror på att jag inte haft nåt internet sen i söndags kväll... Baaah! I söndags gick vi iaf upp i hyfsad tid och sen åkte jag med pappsen ut till farmor, åt lunch och drog ner till nynäs, sen handlade vi grejer på vägen hem för att göra pizza. Försökte fixa router resten av kvällen därav inget internet. Igår gick jag upp på tok för sent och gjorde mig iordning, åkte sedan in till stan och träffade Bea, tog en lååång fika med massa skvaller var behövligt. Tog en runda för att kolla in shopping och kom hem med en tröja ett par timmar senare. Käkade och drog sedan direkt till gymmet, därifrån nästan direkt till Jennifer.
Idag har jag varit och tränat med Dessi i skarpnäck och sen bio, kollat upp Sälen resa och nu blir det banne mig av! :D

Dessi är bäst i världen

Oväntat sovsällskap we like. En trevlig kväll we like. Bio och sen drog vi hem till Floden, träffade på Benjam och Micke på tåget. Nu blire film eller nåt annat trevligt tills vi är trötta, godnatt.


What if I don't get anywhere at all

Jag kom hem från gymmet för snart en timme sen, blev ett riktigt hårt pass med 8 kms springande och så körde jag överkropp, skönt jag känner mig duktig! Tänkte bara vad jag hann med i onsdags eftersom jag inte orkade det då... Dagen började med att jag fick samtal från Nettan, då var de bara att gå upp och äta frukost, 20 min senare var jag i farsta och hämtade ut kort innan jag åkte hem igen. Vid tolv sprang jag ner till tåget för att tillsammans med Nettan, Josefin, Stephanie, Cicci och Johanna åka in till gamla stan.
Började med att äta lunch på Grå munken, gick sedan sakta vidare mot slottet där vi tog en rundtur, sedan vidare mot drottninggatan där vi stannade för en kaffe för att värma oss i kylan. Efter de blev de en shoppingtur, sen avslutade vi kvällen med supergod middag på regeringsgatan. Innan vi satte oss på tåget och jag mötte upp Julia för att gå hem till Jennifer, vi kollade på saw 5 med Joel & Tessi :)




and I still don't got what they need

Halloj!
Jag har varit uppe sen tolv, behövde lite sovmorgon idag med tanke på hur sent jag somnade igår. Har hunnit äta lunch, bestämma planer med Dessi, det blir bio :) Och så lite snack med alla trevliga människor, nu ska jag ner på gymmet och träna lite mera!

What if I give it all that I've got

Haha, ja i säng har jag ju kommit, dock bara till extrasängen och datorn är med. Fixat med bilder i flera timmar och snackat med mera trevligt folk som sagt, de nya året började händelserikt för en del tydligen... Nu ska jag sova, för imorgon blir de träääning!


what if I don't succeed

Drog ut för två timmar sen i den kalla natten och mötte upp Jennifer, så gick vi hem hit. Behövde en lugn pratstund, har pratat med massa trevliga människor och nu blev jag precis lämnad själv igen. Ska snacka lite mer med Robban och sen väntar sängen för mig :)


What if nobody likes me

Galen träningsvärk i mina lårmuskler idag! Spände mig nog lite för mycket för att inte halka med mina nya klackar ute på vägarna igår, men de gick ju det med. Dagen har varit riktigt seg, vi kollade på tv och bara slappade, Kristin drog runt tre tiden och jag and Martina värmde först lunch, sedan chai-thé och ostkaka till efterrätt :) Kollade klart på filmen, för igårnatt var vi lite för trötta för det, haha. Har inte gjort mycket mera under dagen, vilat och tagit det lugnt bara.


I'm the hardest motherfucker to please

Godmorgon! Vi har varit uppe en timme och hunnit äta frukost med min familj, vaknat ett par gånger tidigare och gick till sängs runt fem tiden efter att vi tittat på film, kom hem runt fyra efter en mycket trevlig kväll/natt hemma hos Jennifer, som var mycket händelserik, hur var erat nyår?




RSS 2.0