Kokostoppar och Havrekakor

image30Nu har jag stått nere i köket nästan två timmar. Bara ett par få uppehåll då jag har sprungit hit upp för att kolla lite på datorn. Jag är beroende av bloggen, har loggat in minst 20 ggr idag, detta kan inte vara bra eller hur? Nu är jag klar med bakandet för idag. Blev kokostoppar som sagt och sen kände jag att när jag ändå höll på kunde jag slänga ihop havrekakor också.

Kokostoppar
Blanda ihop 1 dl socker och 2 ägg till en fluffig smet. Blanda sedan i ca 200 gram kokos (5-6 dl) samt 50 gram smält/flytande margarin. Ta två skedar och klicka ut lagom stora bitar på bakplåtspapper, in i ugnen 10 min på 175 °. Superlätt va?

Havrekakor image31
1 dl havre
½ dl mjöl
½ tsk bakpulver
2 msk socker
50 gr smält/flytande margarin
Blanda alla dessa ingridienser till en "klump" och använd dig sedan av två skedar för att platta ut smeten på bakplåtspapper, till vad du tycker blir lagom stora kakor. Låt stå i ugnen 8-10 min på 175 °.

Dessa två recept är ganska lika varandra med tanke på hur de tillagas och det är inte så mycket som skiljer mellan innehållet. Smakar däremot väldigt olika. Något som är bra att börja med om man vill prova att baka. Receptet på mina bullar får ni däremot inte, hemligt vet ni ;-)

Kommentarer
Skrivet av: Madeleine

Ser mycket gott ut! Vilken härlig design du har :)

2008-05-16 @ 08:35:51
URL: http://diabetesochjag.blogg.se
Skrivet av: cassandra

verkar gott! kanske provar någon dag. kul ifall din mamma köpt den där klänningen då kan du ha skorna till. Känns som om man inte träffat alla på evigheter...saknar dock inte alla...(hehe, du förstår nog vad jag menar)

looove

2008-05-16 @ 11:21:17
URL: http://cassandrahemdal.blogg.se
Skrivet av: cassi

oj glömde skriva...fin bakrund du har!

2008-05-16 @ 11:22:43
URL: http://cassandrahemdal.blogg.se
Skrivet av: Jennifer

Mm, det där såg ju riktigt gott ut!
Ha en bra dag!

2008-05-16 @ 15:10:24

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (som bara jag kan se)

URL/Din blogg:

Vad du har att säga:

Trackback
RSS 2.0